2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yardım edecek kimsek yok(( sağolsun akşamları ve h. sonları eş,im çok yardımcı oluyor ama.bir kaç gündür misafirim vardı yatılı.neye koşacağımı şaşaırdım. bir yandan bu ağlıyor koşuyorum bir yandan yemeğe koşuyorum.durmuyor tek elimle yemeği karıştırıp diğer elimde kızı tutuyorum.yoruldum artık sanırım.misafirim gitti şimdi dinleniyorum.ama yine gelebilir belli değil.bütün ev dandini ama ben oturdum sizinle konuşuyorum. iyi geliyor burası bana:)))konuşup rahatlıyorum:))

Ya inanun ben de burada acayip rahatliyorum. Ayni durumdaki insanlarla arkadaslik kurup dertlesmek cok keyifli. Forumda kimse olmayinca uzuluyorum.

Bugun bende de bi sikinti var. Ankarada hava kapaliyagmur yagiyor. Kizimda uyuyor cok sikildim. Kv gelecek buraz disari cikacagim. Aradi savolsun bunalmisindir geleyim de sen cik gez git bi yerde kahve filan ic dedi. Gelse de ciksam meshur kafeinsiz kahvemi yagmurda icsem mutlu olacagim walla.

ıyı dusnmmsn canm bndede kaldı gobek sezeryan olunca agrıdan pek korse takamadm nası geıcıek bılmyrm

maşllh kzınıa cnm benmkıde ole eller hep agızda hele buaralr bır cıglık atıo sanırsnkı bıyerını cımcıklıolar kendı kendıne bagrıo ole sonrada guluo:)artık tv karsısında uyuuya kalıo ozellıkle cızgı fılm ızlerkn cok konusuo bagrıo artık yoruluo anakucagunda ole uyua kalıomus dun aksamda mac ızlerken uyudu:)

en ıyısını yaprsn benm yerımede gez ıc bende hıc bısı yapmyrm ıs kendı evım annemın evı mekık dokuyrm resmen (((

evet istanbulda kaç gündür yağışlı ve soğuk.bende kızımı uyutup keyif yapacağım şimdi.özendim

ne güzel cnm maşallah senin prensese de. benim de 40 yılda bir kendi kendine uyuyor .nasıl mutlu oluyorum o zaman:))))

Sen de gel beraber kilo verelim canim

Walla tam sicak birseyler icip keyif yapilacak hava var. Kv gelse de ciksam.

hiç misafir çekmek istemiyorum ama ara ara gelen oluyor bu zamana kadar gelmemiş bundan sonra bebek görmeye geliyorlar ama ben misafirden bunaldım çünkü misafir olunca çok yoruluyorum
ben dışarı çıkınca kendimi suçlu hissediyorum koştur koştur oluyorum bu huyumdan kurtulmam lazım zannedersem

bnmde hıc cekıcek halım yok bı pazarım var kzıımla vakıt gecrcgm yatılaya mısafrm var yarndan geleckler ıns melegım huysuzlnmazda annesını yormaz zaten yorulcgm ytrı kadar

dogumu normal yapmis olan anneler suan ne durumdasiniz.?

ben epiduralli normal dogum yaptim.ilk zamanlar biseyim yoktu ama dikislerim hala acimakta.eskisi gibi degil sizlamalarim var. ve benim backlarim falan cok agriyor sizdede benzer durumlar varmi yoksa iyilestinizmi hersey eskisi gibimi/.

bende öyleyim. iki gün iyi olsam üçünkü gün bunalıyorum. spora başladım kilo vermek için çok iyi geldi.
hergün yapamıyorum ama olsun

eldiven hiç kullanmadım sayılır, ilk 2 gün üşümesin diye taktım. ellerinin soğuk olmasına bakma sırtı ensesi sıcaksa üşümüyodur.

bir ay bi daha iyileşmicekmişim gibiydi. bacağım belim çok ağrıdı. şimdi geçti çok şükür.

bnmde hıc cekıcek halım yok bı pazarım var kzıımla vakıt gecrcgm yatılaya mısafrm var yarndan geleckler ıns melegım huysuzlnmazda annesını yormaz zaten yorulcgm ytrı kadar
valla kızlar inanaın bebekle yatılı misafir çok zor oluyor. 3 gündür çok bunaldım. zaten pek iyi değildim bu da tuz biber oldu. can burnuma geldi.koştur koştur öldüm.
Hanmlar nbbr coktandir buralara giremiyorum neler yapiyosunuz? Ozledm sizleri
h.g:)) kaka,süt, uyku uğraşıyoruz)

valla ben doğumdan sonra yaa dedim normal doğum yapanalar nasıl ertesi gün ayağa kalkıyorlar anlamıyorum dedim. ben 1 hafta falan ağrı çektim. hapla durabildim. hele doğumdan sonraki gün iğneyle durdum. 15 gün sonra falan azaldı. şimdi ara ara dikiş yerlerimde çoookkk ince bir sızı oluyor.bacaklarımda ağrı yok çok şükür.

Bi arkadasimin bebeginde de ayni durum olmus. Doktor bebek susuz kaldiginda olabilir demis. Gerci o zaman yaz aylariydi ama simdi de evuniz sicaksa ondan olabilir. Arkadasim su vermisti o ara, sorun cozulmustu. Ben de kakasini rahat yapsin diye, doktor tavsiyesiyle, gunde bir kez su vermeye basladim. Henuz bi faydasini gormedik ama 4 gun oldun

sizin ne kadar olmustu dogum yapali ?
ben 30 eylul dogum yaptim
ne zmaan eskisi gibi olcak merak ediyorum.

Merhaba ben normal yaptım epidurale gelince hiç olmasada olurdu.anestezi uzmanı omurlar arasındaki boşluğu bulamadı ikinci denemede buldu dozajıda az yaptı 2 saat anca tesir etti. yani olmasada doğururdum dikişlerimde iyi canım 3 ay oldu zaten sen istersen bi doktora danış.dikişlerin fazlamıydı acaba :26:

sizin ne kadar olmustu dogum yapali ?
ben 30 eylul dogum yaptim
ne zmaan eskisi gibi olcak merak ediyorum.

ben de 21 eylülde doğum yaptım.
bel ve bacaklardaki ağrı kendimi yorarsam yine olcak gibi.
lohusa daha çabuk toparlarmış sadece dinlenirse, özellikle ilk 40 gün. geçmediyse çok dikkat et yorulcak iş yapma

ben de 21 eylülde doğum yaptım.
bel ve bacaklardaki ağrı kendimi yorarsam yine olcak gibi.
lohusa daha çabuk toparlarmış sadece dinlenirse, özellikle ilk 40 gün. geçmediyse çok dikkat et yorulcak iş yapma

ben hic dinlenemedim ondan benim uzun surdu demmkki :))

tesekkurler yazdiklarin icin

insan ister istemez merak ediyor.sanki hicbirsey eskisi gibi olmayacakmis gibi

canım benim bizde müdahele ediyorduk ama düzeldi bu hafta hergün hatta günde 2-3 kere yapıyo..seninkide düzelir ama debritad şurup ii geldi sanırım o düzeltti istersen doktoruna sor kullan tatlı bir şurup...ama dünden beri oğlum hasta hapşırıyor öksürüyor ve burnu fokur fokur ötüyor, üstüne göğsümdede resmen bir delik açıldı kanıyor, dün gece yavrum hep kanlı süt emmiş meğersem bütün gece kustu hemde kanlı kustu hep..bugün hep sağdım ama memeden emmek gibisi yok.doktorda peditus diye bir şurup verdi birde okyanus suyu onları kulanıyoz inşallah geçer ..sakaryadayız biz inanılmaz soğudu hava üşüttüm bebişimi..kakası hep yeşil ve sümüklü gibi..balgamını atıyor diyorlar en kısa zamanda ii olmasını istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…