banada ara ara oluyor bunalıyoruz heraledışarı çıkamıyoruz uyku desen bölük pörçük havalarda kapalı
depresyona girmek yok amayardım eden biri olmalı hafta sonuda eşin seni gezdirmeli yoksa gerçekten bunalıyoruz:
yardım edecek kimsek yok(( sağolsun akşamları ve h. sonları eş,im çok yardımcı oluyor ama.bir kaç gündür misafirim vardı yatılı.neye koşacağımı şaşaırdım. bir yandan bu ağlıyor koşuyorum bir yandan yemeğe koşuyorum.durmuyor tek elimle yemeği karıştırıp diğer elimde kızı tutuyorum.yoruldum artık sanırım.misafirim gitti şimdi dinleniyorum.ama yine gelebilir belli değil.bütün ev dandini ama ben oturdum sizinle konuşuyorum. iyi geliyor burası bana:)))konuşup rahatlıyorum:))
kizlar yeni bir konu actim. Dogum ve sonrasi-dogum sonrasi annelerin sorunlari bolumune "2012 anneleri kilolarimizdan beraber kurtulalim" diye sizleri de davet ediyorum. Biraz da kendimiz icin birseyler yapalim yoksa bu kilolar yerlesip kalacak. Hem de bunalima girecek annelere moral olur
o zaman ne yapıyorsun taviz vermiyorsun. Eşinle oturup konuştunuz mu bilmiyyorum ama önce güzelce konuşun.her hafta anasına çıkıp çıkıp gitmesin artık
Maşllh dıyım herhftasonu gtmıo 15 gunde 20 gunde faln gıtcek aılesı tabı ama afdrsnz ama şeyını cıkarnnda anlamı yok dımı:)))
cnm geçmiş olsun bu arada. Ama sorununla ilgili bir bilgim yok. Inşallah tekrarlamaz
Valla 4 kilom kaldı gitmiyor benimde:)) şu kalça ve üst bacak kısmım beni terketmiyor:))
bu arada benim kızımında eller hep ağzında:)))elleri buz gibi oluyor:)) eldiven takıyorum. Bana mısın demiyor. Eldivenle sokuyor ağzına bu sefer eldivenleri de ıslanıyor:))
bazen ikisini beraber sokmaya çalışıyor:)))yerim onu ben:)))
ya inanun ben de burada acayip rahatliyorum. Ayni durumdaki insanlarla arkadaslik kurup dertlesmek cok keyifli. Forumda kimse olmayinca uzuluyorum.
Bugun bende de bi sikinti var. Ankarada hava kapaliyagmur yagiyor. Kizimda uyuyor cok sikildim. Kv gelecek buraz disari cikacagim. Aradi savolsun bunalmisindir geleyim de sen cik gez git bi yerde kahve filan ic dedi. Gelse de ciksam meshur kafeinsiz kahvemi yagmurda icsem mutlu olacagim walla.
evet istanbulda kaç gündür yağışlı ve soğuk.bende kızımı uyutup keyif yapacağım şimdi.özendimYa inanun ben de burada acayip rahatliyorum. Ayni durumdaki insanlarla arkadaslik kurup dertlesmek cok keyifli. Forumda kimse olmayinca uzuluyorum.
Bugun bende de bi sikinti var. Ankarada hava kapaliyagmur yagiyor. Kizimda uyuyor cok sikildim. Kv gelecek buraz disari cikacagim. Aradi savolsun bunalmisindir geleyim de sen cik gez git bi yerde kahve filan ic dedi. Gelse de ciksam meshur kafeinsiz kahvemi yagmurda icsem mutlu olacagim walla.
maşllh kzınıa cnm benmkıde ole eller hep agızda hele buaralr bır cıglık atıo sanırsnkı bıyerını cımcıklıolar kendı kendıne bagrıo ole sonrada guluo:)artık tv karsısında uyuuya kalıo ozellıkle cızgı fılm ızlerkn cok konusuo bagrıo artık yoruluo anakucagunda ole uyua kalıomus dun aksamda mac ızlerken uyudu:)
ıyı dusnmmsn canm bndede kaldı gobek sezeryan olunca agrıdan pek korse takamadm nası geıcıek bılmyrm
maşllh kzınıa cnm benmkıde ole eller hep agızda hele buaralr bır cıglık atıo sanırsnkı bıyerını cımcıklıolar kendı kendıne bagrıo ole sonrada guluo:)artık tv karsısında uyuuya kalıo ozellıkle cızgı fılm ızlerkn cok konusuo bagrıo artık yoruluo anakucagunda ole uyua kalıomus dun aksamda mac ızlerken uyudu:)
evet istanbulda kaç gündür yağışlı ve soğuk.bende kızımı uyutup keyif yapacağım şimdi.özendim
ne güzel cnm maşallah senin prensese de. benim de 40 yılda bir kendi kendine uyuyor .nasıl mutlu oluyorum o zaman:))))
hiç misafir çekmek istemiyorum ama ara ara gelen oluyor bu zamana kadar gelmemiş bundan sonra bebek görmeye geliyorlar ama ben misafirden bunaldım çünkü misafir olunca çok yoruluyorumyardım edecek kimsek yok(( sağolsun akşamları ve h. sonları eş,im çok yardımcı oluyor ama.bir kaç gündür misafirim vardı yatılı.neye koşacağımı şaşaırdım. bir yandan bu ağlıyor koşuyorum bir yandan yemeğe koşuyorum.durmuyor tek elimle yemeği karıştırıp diğer elimde kızı tutuyorum.yoruldum artık sanırım.misafirim gitti şimdi dinleniyorum.ama yine gelebilir belli değil.bütün ev dandini ama ben oturdum sizinle konuşuyorum. iyi geliyor burası bana:)))konuşup rahatlıyorum:))
ben dışarı çıkınca kendimi suçlu hissediyorum koştur koştur oluyorum bu huyumdan kurtulmam lazım zannedersemYa inanun ben de burada acayip rahatliyorum. Ayni durumdaki insanlarla arkadaslik kurup dertlesmek cok keyifli. Forumda kimse olmayinca uzuluyorum.
hiç misafir çekmek istemiyorum ama ara ara gelen oluyor bu zamana kadar gelmemiş bundan sonra bebek görmeye geliyorlar ama ben misafirden bunaldım çünkü misafir olunca çok yoruluyorum
ben dışarı çıkınca kendimi suçlu hissediyorum koştur koştur oluyorum bu huyumdan kurtulmam lazım zannedersem
bende öyleyim. iki gün iyi olsam üçünkü gün bunalıyorum. spora başladım kilo vermek için çok iyi geldi.merhaba cnm. pek iyi değilim aslında. neden bilmiyorum ama hep ağlamaklıyım. hatta ağlıyorum.kızımı çok seviyorum akşama kadar onunla ilgilneiyorum oynuyoruz konuşuyoruz falan sorun o değil de nden bilmiyorum lohusalıkta girmediğim depresyona şimdi girdim:))
mutsuz hissediyorum hep kendimi.
kendime bakamıyorum açıkcası.sümsük sümsük dolaşıp duruyorum evde.ev desen bir gün temiz 3 gün pis.
işte böyleeee
eldiven hiç kullanmadım sayılır, ilk 2 gün üşümesin diye taktım. ellerinin soğuk olmasına bakma sırtı ensesi sıcaksa üşümüyodur.bu arada benim kızımında eller hep ağzında:)))elleri buz gibi oluyor:)) eldiven takıyorum. bana mısın demiyor. eldivenle sokuyor ağzına bu sefer eldivenleri de ıslanıyor:))
bazen ikisini beraber sokmaya çalışıyor:)))yerim onu ben:)))
bir ay bi daha iyileşmicekmişim gibiydi. bacağım belim çok ağrıdı. şimdi geçti çok şükür.dogumu normal yapmis olan anneler suan ne durumdasiniz.?
ben epiduralli normal dogum yaptim.ilk zamanlar biseyim yoktu ama dikislerim hala acimakta.eskisi gibi degil sizlamalarim var. ve benim backlarim falan cok agriyor sizdede benzer durumlar varmi yoksa iyilestinizmi hersey eskisi gibimi/.
hiç misafir çekmek istemiyorum ama ara ara gelen oluyor bu zamana kadar gelmemiş bundan sonra bebek görmeye geliyorlar ama ben misafirden bunaldım çünkü misafir olunca çok yoruluyorum
ben dışarı çıkınca kendimi suçlu hissediyorum koştur koştur oluyorum bu huyumdan kurtulmam lazım zannedersem
valla kızlar inanaın bebekle yatılı misafir çok zor oluyor. 3 gündür çok bunaldım. zaten pek iyi değildim bu da tuz biber oldu. can burnuma geldi.koştur koştur öldüm.bnmde hıc cekıcek halım yok bı pazarım var kzıımla vakıt gecrcgm yatılaya mısafrm var yarndan geleckler ıns melegım huysuzlnmazda annesını yormaz zaten yorulcgm ytrı kadar
h.g:)) kaka,süt, uyku uğraşıyoruzHanmlar nbbr coktandir buralara giremiyorum neler yapiyosunuz? Ozledm sizleri
dogumu normal yapmis olan anneler suan ne durumdasiniz.?
ben epiduralli normal dogum yaptim.ilk zamanlar biseyim yoktu ama dikislerim hala acimakta.eskisi gibi degil sizlamalarim var. ve benim backlarim falan cok agriyor sizdede benzer durumlar varmi yoksa iyilestinizmi hersey eskisi gibimi/.
bnmde hıc cekıcek halım yok bı pazarım var kzıımla vakıt gecrcgm yatılaya mısafrm var yarndan geleckler ıns melegım huysuzlnmazda annesını yormaz zaten yorulcgm ytrı kadar
Canim tesekkur ederim bugumki kakasinda biraz once degistirdim kan yok cok sukur. Umarim tekrarlamaz.
Benim de bacaklar ve kalca felaket durumda. Biraz caba gerekli. Bi dogurduk mahfolduk. Gerci bebislerimiz saglikli olsun da geriye kalan hersey bos. Rabbim bizleri hatta hicbir anneyi evladiyla sinamasin.
bende öyleyim. iki gün iyi olsam üçünkü gün bunalıyorum. spora başladım kilo vermek için çok iyi geldi.
hergün yapamıyorum ama olsun
eldiven hiç kullanmadım sayılır, ilk 2 gün üşümesin diye taktım. ellerinin soğuk olmasına bakma sırtı ensesi sıcaksa üşümüyodur.
bir ay bi daha iyileşmicekmişim gibiydi. bacağım belim çok ağrıdı. şimdi geçti çok şükür.
dogumu normal yapmis olan anneler suan ne durumdasiniz.?
sizin ne kadar olmustu dogum yapali ?
ben 30 eylul dogum yaptim
ne zmaan eskisi gibi olcak merak ediyorum.
ben de 21 eylülde doğum yaptım.
bel ve bacaklardaki ağrı kendimi yorarsam yine olcak gibi.
lohusa daha çabuk toparlarmış sadece dinlenirse, özellikle ilk 40 gün. geçmediyse çok dikkat et yorulcak iş yapma
benim oğlan da kabız hemde 1-1.5 aydır zeytin yağı işe yaramadı dr kayısı hoşafından 2 çay kaşığı içir dedi içiriyorum henüz birşey yok 3. Veya 4. Gün poposuna müdahale ile yapıyor yavrum :2:
Araba konusunda ben chicco nunkini aldım yazın çift yönlü ama inan gereksiz tek yönlü hafif birşey iyi olur bu arada baston arabalar daha büyükler için küçük bebek için uygun değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?