2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
üşütmüş anladığım kadarıyla minicik yavru daha öncede yazmıştım ağustos annelerinde okudum şiddetle karabiber ve zeytin yağını karıştırıp gögsüne ve sırtına sürün diyorlar dene istersen
gögsünde delik nasıl açıldıkanadığını farketmedin mi

ya kızlar bendede 4 kilo var ama sadece göbekte..bakalım bu foruma..

ya göğsüm acıyordu emerken o kadar kötü olduğunu düşünmedim o emsinde ben acıyı çekerim dedim..sonra çok kusunda ve kusmuğu knalı olunca sağmaya gittim daha ilk pompada sütten önce kan geldi o zaman durumun ciddiyetini anladım..benim 2 haftada bir göğüs pert oluyo..oğluşum alttan gaz çıkarmak için emerken parçalıyo beni ne zaman bu göğüs problemleri biticek bilmiyom vallaa..şimdi gidiyom gene sağmaya..kanayan yeri bantlıyom bişiyler yapıyom öle sağmaya çalışıyom..,,herkese ii geceler...bebişlere uzun huzurlu uykular..

canım memenin siyah yerini ağzına tıkabildiğince tık inan acıda kanamada kalmıyor benimde başıma geldi ordan biliyorum doğru emzirme tekniğiyle düzeliyor çeksede ağzıyla pek etkilenmiyor
benim oğlumda devamlı memeyle savaş ediyor emiyormu dövüyormu belli değil ama ben hep koyu yeri tıkıyorum ağzına
kolay gelsin canım iyi geceler

ben hic dinlenemedim ondan benim uzun surdu demmkki :))

tesekkurler yazdiklarin icin

insan ister istemez merak ediyor.sanki hicbirsey eskisi gibi olmayacakmis gibi

geçmiş olsun canım. yavaş yavaş dönücez normale. bebeği yıkadık az önce su kovasını alayım dedim belim hamileliğin son günleri gibi acıdı resmen. dikkat etmek lazım. kalıcı sıkıntılar olmasın da toparlanırız elbet

sümüksü kaka durumu yaşayan var mı kızlar?
2 kakasından biri sümüksü oluyo, neden acaba

ben kuzumu 2 haftalıkken senın anlattıgın gıbı üsüttüm nekadar cok uzulmustum atlatırsın kısa zamanda ınsallah, burun pompalarından almanı tavsıye ederım potribebe markasının, doktorumuz tavsıye etmıstı okyanus suyunu damlattıktan sonra sümüğü boru yardımıyla cekıyorsun ve bebegın burnu epey temızlenıyor cok rahatlıor, bu sekılde yapılmazsa burnu tıkalı olmaya devam edıyor bence cok rahat, burundan sümüklerin cıkması bır ınsanı bukadarmı mutlu eder:)

benim kızımda 13. haftasında son zamanlarda kakası süreklı yesşil ve sümüksü bugun doktoruna sordum kanlı olmadıktan sonra bırsorun olmadığını söyledi, endıselenme derim

sağol, neden oluyomuş ki acaba. şöyle sarı ve pütürlü bi kaka görmeyeli çok oldu az da olsa sümüksü oluyo, hafif de yeşil

sağol, neden oluyomuş ki acaba. şöyle sarı ve pütürlü bi kaka görmeyeli çok oldu az da olsa sümüksü oluyo, hafif de yeşil

evet aynen benımde sarı kaka görmeyelı 1 haftayı gectı belkı, bır yerde cok sık bebegı beslemekten dolayı o sekılde oldugunu duymustum ama ne derece dogru bılmıyorum,

göğüs yarası için bende en çok mustelanın göğüs kremi işe yaradı, seninkisi gibi kanamadı hiç ama ağlayarak emzirdiğimi bilirim, lansinoh çok geç etki etti ama mustelayı bir kere sürüyorum iki üç hafta hiçacımıyor, bence sen de dene.

sümüksü kaka durumu yaşayan var mı kızlar?
2 kakasından biri sümüksü oluyo, neden acaba

bizim dr.umuz bebekler balgamını kusarak ya da kaka ile atar demişti, seninkisi de balgamdan olabilir, dr.una sor istersen.

ben de epidural normal yaptım, doğumdan 5 gün sonra dış dikişlerimin ağrısı falan kalmadı, haftası dolunca dr.a gittim dikişlerin iyi durumda dedi, bana 40 ın dolunca gel, içi dikişlerine bakalım dedi, gittim ve dedimki içte tuvalate gidince acı hissediyorum dedim, dr.um da dikişler kuruyunca acır dedi, bana hafifi içeri doğru sıvı vazelin ya da bebe yağı sürerek yumuşatmamı söyledi. Ben acısı geçtiği için yapmadım, senin de içteki dikişlerin acıyorsa bi dene istersen, dıştakilerin şimdiye kadar düşmüş ve acımıyor olması gerekli.

mustela çok iyi ben mustelanın şampuanını,temizleme suyunu ve pişik kremini de kızım için kullanıyorum

ben de 21 eylülde doğum yaptım.
bel ve bacaklardaki ağrı kendimi yorarsam yine olcak gibi.
lohusa daha çabuk toparlarmış sadece dinlenirse, özellikle ilk 40 gün. geçmediyse çok dikkat et yorulcak iş yapma

ben hala yere çömeldiğimde kalkamıyorum bacaklarım dizlerim daha doğrusu çok ağrıyor 15 eylülde doğum yaptım

Canim gogus icinmustela krem ve avent gogus kalkanini siddetle tavsiye ediyorum. Beni onlar duzeltti. Emİrdikten sonra kremi surup kalkani takiyorsun. İnanilmaz faydali 1-2 gunde duzeldi. Doktorum soylemisti ama bende lansinoh var diye almamistim sonra lansinih hic bir ise yaramadi ve acele onlari aldim 10. gundu ve 1haftada tamamen bittii aci. Bir daha da olmadi hemen al ve dene derim bwn bosuna aci cekmisim walla. Kalkan gogsun nemli kalmasini sagliyor ve yara olusmasi engelleniyor boylece.

Kizimin bugunku kakalarinda kan yok cok sukur. Benim k.b. doktor biraz su ver dedi susuz kalmis olabilir dedi sizleein dedigi gibi. Doktoru da aradim takip et devam ederse kaka tahlili yapaeiz dedi. Bakalim takiptwyiz umarim tekrarlamaz.

oglum 13 eylul dogumlu. ılk haftalarda gogus yaralarından coook cekmıstık ve yıne basladılar. her ıkı gogsumun ucu da yarıldı yıne, kıpkırmızı kan topladılar.

Arkadaslar selam,
benim dr.um garmastan diye bi krem verdi ve e vitamini kapsülu.Bi onu bi onu sür dedi-inanılmaz birsey.hemen iyilesti.Eczanede satılıyor bildiğimiz ilaç yani.Lansinosh kullandıgım günlere acıyorum hiç faydasını göremedim..

selammmmm
nasıl gidiyor güzel bebişli güzel anneler

benim bebeler 2 adet olunca buralara uğrayamaz oldum

yeşil kaka bizde devamlı var dr. mamadakii demir vitamininden olabilir dedi çocuklarda huzursuzluk ve problem yok gayet sağlıklılar takılma böyle şeylere dedi

bende sarı kakayı özledim valla:))

selam 2 bebişle zor tabi nete fln girmek, bi tanesi yetiyo insana
d vitamini veriyorum ondan olur mu ki
aman her dr başka bişey söylüyo

kızlar oğlunu sünnet ettirenler vardı, hangi yöntemle yaptırdınız?
biz pazt sünnet ettiricez, pilastik kıskaçla yapılıyomuş hastanede, hiç bilginiz duyumunuz var mı bu konuda

slm kızlar
birkaç gündür uğrayamıyrm,malum benim cimcime biraz huysuzdu...halada öyle,emmek istemiyo cadı....

sizlerden ne haber bebişler nasıl?
yeşil kaka muhabbeti olmuş.acaba bebişler üşüttükleri için olmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…