Bi arkadasimin bebeginde de ayni durum olmus. Doktor bebek susuz kaldiginda olabilir demis. Gerci o zaman yaz aylariydi ama simdi de evuniz sicaksa ondan olabilir. Arkadasim su vermisti o ara, sorun cozulmustu. Ben de kakasini rahat yapsin diye, doktor tavsiyesiyle, gunde bir kez su vermeye basladim. Henuz bi faydasini gormedik ama 4 gun oldun
çok üzüldüm canım çok geçmiş olsuncanım benim bizde müdahele ediyorduk ama düzeldi bu hafta hergün hatta günde 2-3 kere yapıyo..seninkide düzelir ama debritad şurup ii geldi sanırım o düzeltti istersen doktoruna sor kullan tatlı bir şurup...ama dünden beri oğlum hasta hapşırıyor öksürüyor ve burnu fokur fokur ötüyor, üstüne göğsümdede resmen bir delik açıldı kanıyor, dün gece yavrum hep kanlı süt emmiş meğersem bütün gece kustu hemde kanlı kustu hep..bugün hep sağdım ama memeden emmek gibisi yok.doktorda peditus diye bir şurup verdi birde okyanus suyu onları kulanıyoz inşallah geçer ..sakaryadayız biz inanılmaz soğudu hava üşüttüm bebişimi..kakası hep yeşil ve sümüklü gibi..balgamını atıyor diyorlaren kısa zamanda ii olmasını istiyorum..
Canim tesekkur ederim bugumki kakasinda biraz once degistirdim kan yok cok sukur. Umarim tekrarlamaz.
Benim de bacaklar ve kalca felaket durumda. Biraz caba gerekli. Bi dogurduk mahfolduk. Gerci bebislerimiz saglikli olsun da geriye kalan hersey bos. Rabbim bizleri hatta hicbir anneyi evladiyla sinamasin.
çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
üşütmüş anladığım kadarıyla minicik yavru daha öncede yazmıştım ağustos annelerinde okudum şiddetle karabiber ve zeytin yağını karıştırıp gögsüne ve sırtına sürün diyorlar dene istersen
gögsünde delik nasıl açıldıkanadığını farketmedin mi
canım memenin siyah yerini ağzına tıkabildiğince tık inan acıda kanamada kalmıyor benimde başıma geldi ordan biliyorum doğru emzirme tekniğiyle düzeliyor çeksede ağzıyla pek etkilenmiyorya göğsüm acıyordu emerken o kadar kötü olduğunu düşünmedim o emsinde ben acıyı çekerim dedim..sonra çok kusunda ve kusmuğu knalı olunca sağmaya gittim daha ilk pompada sütten önce kan geldio zaman durumun ciddiyetini anladım..benim 2 haftada bir göğüs pert oluyo..oğluşum alttan gaz çıkarmak için emerken parçalıyo beni ne zaman bu göğüs problemleri biticek bilmiyom vallaa..şimdi gidiyom gene sağmaya..kanayan yeri bantlıyom bişiyler yapıyom öle sağmaya çalışıyom..,,herkese ii geceler...bebişlere uzun huzurlu uykular..
ben hic dinlenemedim ondan benim uzun surdu demmkki :))
tesekkurler yazdiklarin icin
insan ister istemez merak ediyor.sanki hicbirsey eskisi gibi olmayacakmis gibi
sümüksü kaka durumu yaşayan var mı kızlar?
2 kakasından biri sümüksü oluyo, neden acaba[/QUO
benim kızımda 13. haftasında son zamanlarda kakası süreklı yesşil ve sümüksü bugun doktoruna sordum kanlı olmadıktan sonra bırsorun olmadığını söyledi, endıselenme derim
canım benim bizde müdahele ediyorduk ama düzeldi bu hafta hergün hatta günde 2-3 kere yapıyo..seninkide düzelir ama debritad şurup ii geldi sanırım o düzeltti istersen doktoruna sor kullan tatlı bir şurup...ama dünden beri oğlum hasta hapşırıyor öksürüyor ve burnu fokur fokur ötüyor, üstüne göğsümdede resmen bir delik açıldı kanıyor, dün gece yavrum hep kanlı süt emmiş meğersem bütün gece kustu hemde kanlı kustu hep..bugün hep sağdım ama memeden emmek gibisi yok.doktorda peditus diye bir şurup verdi birde okyanus suyu onları kulanıyoz inşallah geçer ..sakaryadayız biz inanılmaz soğudu hava üşüttüm bebişimi..kakası hep yeşil ve sümüklü gibi..balgamını atıyor diyorlaren kısa zamanda ii olmasını istiyorum..
benim kızımda 13. haftasında son zamanlarda kakası süreklı yesşil ve sümüksü bugun doktoruna sordum kanlı olmadıktan sonra bırsorun olmadığını söyledi, endıselenme derim
sağol, neden oluyomuş ki acaba. şöyle sarı ve pütürlü bi kaka görmeyeli çok olduaz da olsa sümüksü oluyo, hafif de yeşil
canım benim bizde müdahele ediyorduk ama düzeldi bu hafta hergün hatta günde 2-3 kere yapıyo..seninkide düzelir ama debritad şurup ii geldi sanırım o düzeltti istersen doktoruna sor kullan tatlı bir şurup...ama dünden beri oğlum hasta hapşırıyor öksürüyor ve burnu fokur fokur ötüyor, üstüne göğsümdede resmen bir delik açıldı kanıyor, dün gece yavrum hep kanlı süt emmiş meğersem bütün gece kustu hemde kanlı kustu hep..bugün hep sağdım ama memeden emmek gibisi yok.doktorda peditus diye bir şurup verdi birde okyanus suyu onları kulanıyoz inşallah geçer ..sakaryadayız biz inanılmaz soğudu hava üşüttüm bebişimi..kakası hep yeşil ve sümüklü gibi..balgamını atıyor diyorlaren kısa zamanda ii olmasını istiyorum..
sümüksü kaka durumu yaşayan var mı kızlar?
2 kakasından biri sümüksü oluyo, neden acaba
dogumu normal yapmis olan anneler suan ne durumdasiniz.?
ben epiduralli normal dogum yaptim.ilk zamanlar biseyim yoktu ama dikislerim hala acimakta.eskisi gibi degil sizlamalarim var. ve benim backlarim falan cok agriyor sizdede benzer durumlar varmi yoksa iyilestinizmi hersey eskisi gibimi/.
göğüs yarası için bende en çok mustelanın göğüs kremi işe yaradı, seninkisi gibi kanamadı hiç ama ağlayarak emzirdiğimi bilirim, lansinoh çok geç etki etti ama mustelayı bir kere sürüyorum iki üç hafta hiçacımıyor, bence sen de dene.
bizim dr.umuz bebekler balgamını kusarak ya da kaka ile atar demişti, seninkisi de balgamdan olabilir, dr.una sor istersen.
ben de 21 eylülde doğum yaptım.
bel ve bacaklardaki ağrı kendimi yorarsam yine olcak gibi.
lohusa daha çabuk toparlarmış sadece dinlenirse, özellikle ilk 40 gün. geçmediyse çok dikkat et yorulcak iş yapma
çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
üşütmüş anladığım kadarıyla minicik yavru daha öncede yazmıştım ağustos annelerinde okudum şiddetle karabiber ve zeytin yağını karıştırıp gögsüne ve sırtına sürün diyorlar dene istersen
gögsünde delik nasıl açıldıkanadığını farketmedin mi
selammmmm
nasıl gidiyor güzel bebişli güzel anneler
benim bebeler 2 adet olunca buralara uğrayamaz oldum
yeşil kaka bizde devamlı vardr. mamadakii demir vitamininden olabilir dedi çocuklarda huzursuzluk ve problem yok gayet sağlıklılar takılma böyle şeylere dedi
bende sarı kakayı özledim valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?