kızlar oğlunu sünnet ettirenler vardı, hangi yöntemle yaptırdınız?
biz pazt sünnet ettiricez, pilastik kıskaçla yapılıyomuş hastanede, hiç bilginiz duyumunuz var mı bu konuda
selammmmm
nasıl gidiyor güzel bebişli güzel anneler
benim bebeler 2 adet olunca buralara uğrayamaz oldum
yeşil kaka bizde devamlı vardr. mamadakii demir vitamininden olabilir dedi çocuklarda huzursuzluk ve problem yok gayet sağlıklılar takılma böyle şeylere dedi
bende sarı kakayı özledim valla:))
canım şimdiden geçmiş olsun....
Allah damatlığınıda gösterir inşallah...
kızlar oğlunu sünnet ettirenler vardı, hangi yöntemle yaptırdınız?
biz pazt sünnet ettiricez, pilastik kıskaçla yapılıyomuş hastanede, hiç bilginiz duyumunuz var mı bu konuda
Klips yontemi dedikleri sey galiba canim. Biz de en kisa zamanda sunnet ettirmeyi dusunuyoruz ama henuz tam karar veremedik. Hem yontem arastirmaya devam ediyoruz hem de uygun zaman icin dusunuyoruz biraz daha. Ama simdilik aklimiza yatti klips. Dikissiz, cok daha rahat ve cabuk iyilesiyormus. Ama zarar verdigi yonunde endiseler varmis, iyice arastirip ondan emin olmak icin acele etmeyelim dedik. Bilgisi olanlar paylasabilirlerse iyi olur bizim icin de.
selam kızlar uzun zamandır gece girememiştim foruma, ben girdiğimde genelde kimsecikler olmuyor burda ama bugün öyle değil, oğluşumun elbiselerini attım makinaya çıkmasını bekliyorum peteklerin üstüne atayım da kurusun bari sabaha kadar, malum bugünlerde çamaşır kurutmak çok zor.
sütüm hala az geliyor özellikle akşamları, bugün yine baya aç kaldı kuzum, bir emiyor iki emiyor bakıyor bişey gelmiyor basıyor yaygarayı, işin kötüsü öyle olunca süt geldiği zaman da emmek istemiyor, resmen akşamları memeyi tutsun diye savaşıyoruz, eşim oyalamak için her türlü meyveyi tutuyor ağzına, bugün menüde mandalina vardı ve sonuç tabiki kusmak oldu yine, hayde bu sefer üstünü başını değiş, sütümü artırmak için denemediğim kalmadı biraz arttı ama yine yetmiyor, ama inat ettim bebeğimi o salak mamalarla beslemicem inşallah, ne zaman mama versem hepsini kusuyor zaten. benim oğlum akıllı, biberon emzik mama hiçbirini istemiyor, annesinin memesinden yumuşak yumuşak emecek illa. dua ediyorum sütüm çoğalsın diye.
selam kızlar uzun zamandır gece girememiştim foruma, ben girdiğimde genelde kimsecikler olmuyor burda ama bugün öyle değil, oğluşumun elbiselerini attım makinaya çıkmasını bekliyorum peteklerin üstüne atayım da kurusun bari sabaha kadar, malum bugünlerde çamaşır kurutmak çok zor.
sütüm hala az geliyor özellikle akşamları, bugün yine baya aç kaldı kuzum, bir emiyor iki emiyor bakıyor bişey gelmiyor basıyor yaygarayı, işin kötüsü öyle olunca süt geldiği zaman da emmek istemiyor, resmen akşamları memeyi tutsun diye savaşıyoruz, eşim oyalamak için her türlü meyveyi tutuyor ağzına, bugün menüde mandalina vardı ve sonuç tabiki kusmak oldu yine, hayde bu sefer üstünü başını değiş, sütümü artırmak için denemediğim kalmadı biraz arttı ama yine yetmiyor, ama inat ettim bebeğimi o salak mamalarla beslemicem inşallah, ne zaman mama versem hepsini kusuyor zaten. benim oğlum akıllı, biberon emzik mama hiçbirini istemiyor, annesinin memesinden yumuşak yumuşak emecek illa. dua ediyorum sütüm çoğalsın diye.
ben iki gunde bir bulgur yapiyrum iyi geliyor gibi. denedinmi hic bulgur yemeyi
zor canım annem var yanımda allahtanselam 2 bebişle zor tabi nete fln girmek, bi tanesi yetiyo insana
d vitamini veriyorum ondan olur mu ki
aman her dr başka bişey söylüyo
bende erken yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyorkızlar oğlunu sünnet ettirenler vardı, hangi yöntemle yaptırdınız?
sağol canım benimkiler biraz değişken karakterlileray canım Allah kolaylık versin valla,ben bitaneyle baş edemiyrm ,sen ne yapıysun iki taneyle...umarım sakin karakterlidirler seni üzmüyolardır...
eeeeee çok normal uğrayamaman canım ben bi taneyle fırsat bulamıyrmmm
günaydın kızlar herkese meraba yine kızımı bırakıp geldim işe daha ewden çıkalı 1 saat oldu ama şimdiden burnumda tütüyorr yaa
kızlaer merhabalar günlerdir net yoktu giremedimm...
bizdede bazen oluyo sümüksü kaka ama çook az oluyoo bende ndn bilmiyorum..
yumruk yeme bizdede meşhur kolları hep ıslanıyoo emerken bile ellerini ağzına sokmaya çalışyoo..
sağlık ocağına 3 ay kontrlüne gittik 6200 gr ve 63 cm olmuşuzz
hanımlar birde benim kafam kazan gibi bende aşırı unutkanık başladı yyaa 1 saat önceyi hatırlamıyorum ve avuç avuç saçlarım dökülüyoo yaaahemde kestirmeme rağmen..
ayrıca oğlum emmeyi reddediyoo zar zor ağlaya ağlaya emişiyoruz geceleri sorun yok ama gündüz meme ağzına değdiği an deli gibi ağlıyoo sanki zehir veriyorum
bende 4eylülde normal doğum yaptım bel ağrısı dışında sorun yokk çok şükür..
kilo konusunada gelince ben zumba yapıyorum müthiş ter attırıyoo deneyin derim hatunlarr20 kg vermem lazııımm..
Bu arada bir hafta iznim kaldi, bebegimi birakmak istemiyorum yaaaa ben:-(
Bu sene kullanmazsam yanacak olan 20 gunluk bi iznim varmis onu kullanicam insallah ama sonuc yine ayni olacak. HUSRAN!!!!!!!!!!
canımmmmm allah yardımcımız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?