2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay canım Allah kolaylık versin valla,ben bitaneyle baş edemiyrm ,sen ne yapıysun iki taneyle...umarım sakin karakterlidirler seni üzmüyolardır...
eeeeee çok normal uğrayamaman canım ben bi taneyle fırsat bulamıyrmmm

kızlar oğlunu sünnet ettirenler vardı, hangi yöntemle yaptırdınız?
biz pazt sünnet ettiricez, pilastik kıskaçla yapılıyomuş hastanede, hiç bilginiz duyumunuz var mı bu konuda

Klips yontemi dedikleri sey galiba canim. Biz de en kisa zamanda sunnet ettirmeyi dusunuyoruz ama henuz tam karar veremedik. Hem yontem arastirmaya devam ediyoruz hem de uygun zaman icin dusunuyoruz biraz daha. Ama simdilik aklimiza yatti klips. Dikissiz, cok daha rahat ve cabuk iyilesiyormus. Ama zarar verdigi yonunde endiseler varmis, iyice arastirip ondan emin olmak icin acele etmeyelim dedik. Bilgisi olanlar paylasabilirlerse iyi olur bizim icin de.

eğer bebeklikte yapılcaksa 3 ayı geçirmeyin diye okudum artık beklemeyelim dedik. ya klasik cerrahi yöntem var ya da bu yöntem var. diğerleri sağlıksızmış, lazer falan.
cerrahi yöntem için çok mu küçük bilmiyorum ki.
bi arkadaş yazmıştı yaptrıdım diye hangi yöntemdi acaba

selam kızlar uzun zamandır gece girememiştim foruma, ben girdiğimde genelde kimsecikler olmuyor burda ama bugün öyle değil, oğluşumun elbiselerini attım makinaya çıkmasını bekliyorum peteklerin üstüne atayım da kurusun bari sabaha kadar, malum bugünlerde çamaşır kurutmak çok zor.
sütüm hala az geliyor özellikle akşamları, bugün yine baya aç kaldı kuzum, bir emiyor iki emiyor bakıyor bişey gelmiyor basıyor yaygarayı, işin kötüsü öyle olunca süt geldiği zaman da emmek istemiyor, resmen akşamları memeyi tutsun diye savaşıyoruz, eşim oyalamak için her türlü meyveyi tutuyor ağzına, bugün menüde mandalina vardı ve sonuç tabiki kusmak oldu yine, hayde bu sefer üstünü başını değiş, sütümü artırmak için denemediğim kalmadı biraz arttı ama yine yetmiyor, ama inat ettim bebeğimi o salak mamalarla beslemicem inşallah, ne zaman mama versem hepsini kusuyor zaten. benim oğlum akıllı, biberon emzik mama hiçbirini istemiyor, annesinin memesinden yumuşak yumuşak emecek illa. dua ediyorum sütüm çoğalsın diye.

akşamları süt azalıyo bende de. sanırım metabolik bi durum. yeşillik ve su diyolar süt için.
bence en önemlisi sık emzirmek ve inanmak.
eğer öğleden sonra 2-3 saat uyursa akşam süt sıkıntısı oluyo.
bir de bebek canı sıkıldığından meme isteyip süt olmayınca da kızabilir, illa aç olduğu anlamına gelmiyo. bebeği oyalamak lazım. gerçekten aç olsa oyalanmaz, ağlar.
bunu yapmak zor oldu ama açlıkla huysuzluğu karıştırıyomuşum akşamları.

ben iki gunde bir bulgur yapiyrum iyi geliyor gibi. denedinmi hic bulgur yemeyi

selam 2 bebişle zor tabi nete fln girmek, bi tanesi yetiyo insana
d vitamini veriyorum ondan olur mu ki
aman her dr başka bişey söylüyo
zor canım annem var yanımda allahtan
d vitamininden olacağını sanmıyorum kaka rengini sadece demir vitamini değiştiriyor yani ben öyle biliyorum
kızlar oğlunu sünnet ettirenler vardı, hangi yöntemle yaptırdınız?
biz pazt sünnet ettiricez, pilastik kıskaçla yapılıyomuş hastanede, hiç bilginiz duyumunuz var mı bu konuda
bende erken yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyoro yüzden hiç araştırmadım
sizede hayırlı olsun canım sağlıkla atlatın sünnetinizi allah damatlığına göstersin inşallah
sağol canım benimkiler biraz değişken karakterliler

inşallah sütün artarda mama vermek zorunda kalmazsınben 2 tane olunca mecburen mama takviyesi yapıyorum

kızlaer merhabalar günlerdir net yoktu giremedimm...
bizdede bazen oluyo sümüksü kaka ama çook az oluyoo bende ndn bilmiyorum..
yumruk yeme bizdede meşhur kolları hep ıslanıyoo emerken bile ellerini ağzına sokmaya çalışyoo..
sağlık ocağına 3 ay kontrlüne gittik 6200 gr ve 63 cm olmuşuzz
hanımlar birde benim kafam kazan gibi bende aşırı unutkanık başladı yyaa 1 saat önceyi hatırlamıyorum ve avuç avuç saçlarım dökülüyoo yaaa hemde kestirmeme rağmen..
ayrıca oğlum emmeyi reddediyoo zar zor ağlaya ağlaya emişiyoruz geceleri sorun yok ama gündüz meme ağzına değdiği an deli gibi ağlıyoo sanki zehir veriyorum
bende 4eylülde normal doğum yaptım bel ağrısı dışında sorun yokk çok şükür..
kilo konusunada gelince ben zumba yapıyorum müthiş ter attırıyoo deneyin derim hatunlarr 20 kg vermem lazııımm..

günaydın kızlar herkese meraba yine kızımı bırakıp geldim işe daha ewden çıkalı 1 saat oldu ama şimdiden burnumda tütüyorr yaa

günaydın kızlar oğluşum bugün 99 günlük oldu. ama bi türlü kakası düzene girmedi.hergün dört beş defa kaka yapıyor.yenidoğan döneminde bi keresinde 18 defa kaka yapmıştı ama dr.normal demişti.şimdi eskisi gibi sık değil ama yinede beşi altıyı buluyor..herkes dişleri çıkacak diyedir diyor ama doğduğundan beri hiç düzene girmediki bakıyorum siz kabızlıktan bahsediyorsunuz benim için kabızlık günde 2 defa kakasını yapması demektir..bu yüzden totoda çatlakta oluşmuştu şimdi daha iyi.

hiç düzelmeyen bi problemimizde henüz uyku düzenimiz yok yada çok ters bi düzenimiz var.gündüz bazen hep uyuyor bazende hiç uyumuyor.özellikle biri bizdeyse yada biz başka yerdeysek uyumaz..ewdeykende bazen düzensiz oluyor.bide gece kaçta uyursa uyusun gece 2-3te ağlamaya başlar gece bi o koluma alırım bir bu koluma sabah altıya kadar pışpış pış pış...uykusunda ıkınıyor ağlıyor biz sarsmayana kadar uyanmıyor illa biz seslenip uyandıracaz.gündüz kendisi uyanıyor ve uyandığı zamanda ağlamıyor ama geceleri böyle..

Ayyy sibel bu kadar olur yani. . .
Bende yarin doktora gidiyorum asiri unutkanligim icin. Aptal gibiyim resmen. Herseyi unutuyorum, mesela gecen gun onemli misafirlerim vardi kanter icinde hazirlandim bir suru sey yaptim...misafirler gidince dolabi bi acarim ki yaptigim yas pastayi tatliyi cikarmamisim ! Ve bunun gibi bir suru sey...
Birde pelte gibiyim, tamam bebekden dolayi yorgunum ama bu baska bisey yerimden kalkasim gelmiyor hic...
Veeee son olarak da saclarim deli gibi dokuluyor evi temizlemekten biktim artik kestirince yere dokulen saclar gibi resmen!!!
Hamileyken B12 im cok dusmustu, ama doktor hamileyken mudahele etmeyelim demisti, acaba diyorum ki daha mi cok dustu de boyle oldu ? :-(

Bu arada bir hafta iznim kaldi, bebegimi birakmak istemiyorum yaaaa ben:-(
Bu sene kullanmazsam yanacak olan 20 gunluk bi iznim varmis onu kullanicam insallah ama sonuc yine ayni olacak. HUSRAN!!!!!!!!!!

Bu arada bir hafta iznim kaldi, bebegimi birakmak istemiyorum yaaaa ben:-(
Bu sene kullanmazsam yanacak olan 20 gunluk bi iznim varmis onu kullanicam insallah ama sonuc yine ayni olacak. HUSRAN!!!!!!!!!!

Allah kolaylık wersin canım al izninide 20 gün diosun 1 gün bile kar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…