Kilo konusunu da hic acmayalim yaaaaa:-( offfofffff benimde 20 kilo vermem lazim nasil olacaksa !
Allah kolaylık wersin canım al izninide 20 gün diosun 1 gün bile kar:)
ayy kilo konusu açılmış madem ben hamileyken tam 20 kilo aldım yaa suan eski halime 6 kilo kaldı ama 1 aydır aynı ne artıyor ne azalıyorr nasıl wereceksek herkes çalışınca koşturmadan werirsin diyorlar bakalım artık
Dermetcim 18 defa mi ???
Cok fazla geldi bana ishal felanmiydi o zaman acaba?
Ama gunde 3-4 defa normal dediler banada merak etme, catlaklik icin ilac felan kullaniyormusunuz?
merhaba cnm.selam kızlar uzun zamandır gece girememiştim foruma, ben girdiğimde genelde kimsecikler olmuyor burda ama bugün öyle değil, oğluşumun elbiselerini attım makinaya çıkmasını bekliyorum peteklerin üstüne atayım da kurusun bari sabaha kadar, malum bugünlerde çamaşır kurutmak çok zor.
sütüm hala az geliyor özellikle akşamları, bugün yine baya aç kaldı kuzum, bir emiyor iki emiyor bakıyor bişey gelmiyor basıyor yaygarayı, işin kötüsü öyle olunca süt geldiği zaman da emmek istemiyor, resmen akşamları memeyi tutsun diye savaşıyoruz, eşim oyalamak için her türlü meyveyi tutuyor ağzına, bugün menüde mandalina vardı ve sonuç tabiki kusmak oldu yine, hayde bu sefer üstünü başını değiş, sütümü artırmak için denemediğim kalmadı biraz arttı ama yine yetmiyor, ama inat ettim bebeğimi o salak mamalarla beslemicem inşallah, ne zaman mama versem hepsini kusuyor zaten. benim oğlum akıllı, biberon emzik mama hiçbirini istemiyor, annesinin memesinden yumuşak yumuşak emecek illa. dua ediyorum sütüm çoğalsın diye.
günaydın kızlar herkese meraba yine kızımı bırakıp geldim işe daha ewden çıkalı 1 saat oldu ama şimdiden burnumda tütüyorr yaa
kızlar ben 17 kilo almıştım doğumdan sonra 5 kilo verdim.hiç gitmedi anlayacağınız sonrasında kendiliğinden 4 kilom daha gitmişti.geçenlerde bi baktım giden 4 kilo tekrar gelmiş..50 kiloyla hamile kaldım 67 oldum.şimdi 62yim.ben tekrar 50 değilde 55 olmayı istiyorum ama bakalım nasıl olcek..dün kıyafet bakındım sinirlerim alt üst oldu.her gelen misafirle pasta börek çörek yersem olacağı budur.zaten çok meraklıyım hamur işi yapya ve yemeye.. nasıl yapacam bilmiyorum
merhaba cnm.
kesinlikle kayısı hoşafı diyorum süt için.benim sütüm iyiydi hep çünkü annem hep yapardı. annem gittikten sonra azaldı sütüm. neyse üşenip yapmıyordum. en son cuma günüydü yanlış hatırlamıyorsam tamamen azaldı sütüm hatta yok gibiydi.kalktım yaptım. tüm gün içtim.az az gelmeye başladı. dünde birazdaha arttı.
bir arkadaşım aradı onunda yokmuş. onada söyledim. ertesi gün aradım . hoşafı yapmış ve artmış.
kuru kayısıyı al kaynat iç. faydasını göreceksin inşallah.salatalarına da bol dereotu doğra
kıyamam yaaa ne zordur.en azından annen bakıyor cnm için rahattır.ya bakıcıya teslim ediyor olsaydın...
sibel aynı bizi anlatmışsın gece emerken sorun yok gündüz hep savaş hep kavga hatta yumruk atıyor mememe:26:bende sinirlenip sana meme yok diyorum gülüyor bu seferkızlaer merhabalar günlerdir net yoktu giremedimm...
bizdede bazen oluyo sümüksü kaka ama çook az oluyoo bende ndn bilmiyorum..
yumruk yeme bizdede meşhur kolları hep ıslanıyoo emerken bile ellerini ağzına sokmaya çalışyoo..
sağlık ocağına 3 ay kontrlüne gittik 6200 gr ve 63 cm olmuşuzz
hanımlar birde benim kafam kazan gibi bende aşırı unutkanık başladı yyaa 1 saat önceyi hatırlamıyorum ve avuç avuç saçlarım dökülüyoo yaaahemde kestirmeme rağmen..
ayrıca oğlum emmeyi reddediyoo zar zor ağlaya ağlaya emişiyoruz geceleri sorun yok ama gündüz meme ağzına değdiği an deli gibi ağlıyoo sanki zehir veriyorum
bende 4eylülde normal doğum yaptım bel ağrısı dışında sorun yokk çok şükür..
kilo konusunada gelince ben zumba yapıyorum müthiş ter attırıyoo deneyin derim hatunlarr20 kg vermem lazııımm..
Ayyy sibel bu kadar olur yani. . .
Bende yarin doktora gidiyorum asiri unutkanligim icin. Aptal gibiyim resmen. Herseyi unutuyorum, mesela gecen gun onemli misafirlerim vardi kanter icinde hazirlandim bir suru sey yaptim...misafirler gidince dolabi bi acarim ki yaptigim yas pastayi tatliyi cikarmamisim ! Ve bunun gibi bir suru sey...
Birde pelte gibiyim, tamam bebekden dolayi yorgunum ama bu baska bisey yerimden kalkasim gelmiyor hic...
Veeee son olarak da saclarim deli gibi dokuluyor evi temizlemekten biktim artik kestirince yere dokulen saclar gibi resmen!!!
Hamileyken B12 im cok dusmustu, ama doktor hamileyken mudahele etmeyelim demisti, acaba diyorum ki daha mi cok dustu de boyle oldu ? :-(
canım bizimde çook sık kaka yapıyoduu şimdi günde bir kere boooolca ve sıvı kaka yapıyoruzz bi sorun yoktur bence yaa hem kaka yapmasıı sütün yetiyoo anlamına geliyomuşş öyle duymuştumm..günaydın kızlar oğluşum bugün 99 günlük oldu.ama bi türlü kakası düzene girmedi.hergün dört beş defa kaka yapıyor.yenidoğan döneminde bi keresinde 18 defa kaka yapmıştı ama dr.normal demişti.şimdi eskisi gibi sık değil ama yinede beşi altıyı buluyor..herkes dişleri çıkacak diyedir diyor ama doğduğundan beri hiç düzene girmediki bakıyorum siz kabızlıktan bahsediyorsunuz benim için kabızlık günde 2 defa kakasını yapması demektir.. bu yüzden totoda çatlakta oluşmuştu şimdi daha iyi.
hiç düzelmeyen bi problemimizde henüz uyku düzenimiz yok yada çok ters bi düzenimiz var.gündüz bazen hep uyuyor bazende hiç uyumuyor.özellikle biri bizdeyse yada biz başka yerdeysek uyumaz..ewdeykende bazen düzensiz oluyor.bide gece kaçta uyursa uyusun gece 2-3te ağlamaya başlar gece bi o koluma alırım bir bu koluma sabah altıya kadar pışpış pış pış...uykusunda ıkınıyor ağlıyor biz sarsmayana kadar uyanmıyor illa biz seslenip uyandıracaz.gündüz kendisi uyanıyor ve uyandığı zamanda ağlamıyor ama geceleri böyle..
aynn yaa öyle bi ağırlıkar ki üzer,mde anlatamam yaa.. ayy ben bi yerde okudumm 2 sene sç dökülebiliyomuş yaa ahh ahh hamileyken ışıl ışıl saçlarım vardıı bi tel dökülmezdii ne oldu anlamadımm çalı süpürgesine döndülerr bende heryerden saç topluyorum yaa saçlarım toplu olduğu halde birde açık gezsem ne olur bilmiyorumm halılarım da şaggy halıı hep saç doluyoo içi yaa kilim alacağım mecburenn 2 gün sonra apalamaya başlayıncaa ufaklıkk zor olacakk tek çözüm kilimm..Ayyy sibel bu kadar olur yani. . .
Bende yarin doktora gidiyorum asiri unutkanligim icin. Aptal gibiyim resmen. Herseyi unutuyorum, mesela gecen gun onemli misafirlerim vardi kanter icinde hazirlandim bir suru sey yaptim...misafirler gidince dolabi bi acarim ki yaptigim yas pastayi tatliyi cikarmamisim ! Ve bunun gibi bir suru sey...
Birde pelte gibiyim, tamam bebekden dolayi yorgunum ama bu baska bisey yerimden kalkasim gelmiyor hic...
Veeee son olarak da saclarim deli gibi dokuluyor evi temizlemekten biktim artik kestirince yere dokulen saclar gibi resmen!!!
Hamileyken B12 im cok dusmustu, ama doktor hamileyken mudahele etmeyelim demisti, acaba diyorum ki daha mi cok dustu de boyle oldu ? :-(
benim pantolonlar oluyodaa üst olmuyoo yaa karın bölgem acayip genişlemişşslm annişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.....
bebişler nesıl?
bendede çok fazlşa unutkanlık var,ayrıca saçlarımda dökülüyo...yaaa bi doğum yaptım yamuldum resmen...kilo olayına gelince benimde çok kilo vermem lazım çoooooooooooooooook....
aslında sıkı bi rejim yapsam gider buna inanıyrm ama kuzumun aç kalmasını istemiyrm...eeeeeeeee öyle olunca yok şunu yiyeym süt yapsın ,yok bunu yiyeym süt yapsın bu hale geldim .......
kollarım bile kalınlaşmış ya gömlekleri,min hiçbiri daha doğrusu hiçbi kıyafetim hala olmuyooooooooooooooooooooo
inat ettim pantolonda almıyrm taytla gidiyrm heryere miilet bıktı beni aylardır aynı kıyafetle görmeye
bak canım zumba buusibel aynı bizi anlatmışsın gece emerken sorun yok gündüz hep savaş hep kavga hatta yumruk atıyor mememe:26:bende sinirlenip sana meme yok diyorum gülüyor bu sefermama veriyorum sonra biberonada aynısını yapıyor demekki dönemsel bişi ama ney
bu arada zumba ne yahu
canım o saç dökülmesi uuuuuzuuuuunca bir süre devam ediyor malesefsonra düzeliyor ama saç çok kalitesizleşiyor
ben bekarken hergün yerdim sarımsak ama evlenince eşim yemediği için yemiyorum bende bi deneyeyim bari yaaa ahhh saçlarııımmmkızlar bol bol sarımsak tüketin bnm saçlarım hiç dökülmüyor kızım tam 85 günlük oldu doğduğundan beri hiç saç dökülme derdim olmadı.. ama ben her yemeğe ve özellikler yoğurtlu yapılan soğuk mezelerde bol bol sarımsak doğruyorum tavsiye ederim sarımsak antibiyotik görevi görüo zaten
bende gidince sorayım barii doktora yaa kendi doğum doktoruma muayene olmam lazım kontrol yani ona sorsam yönlendirir heralde benii salak gibiyim yaaaayyy kızlar bende sersem gibiyim unutkanlık degıl ama, dalgınlık gibi. sinir oluyorum bu halıme, içim sıkılıyo, bunalıyo, bugun doktora gittim. antidepresan yazdı lustral yarım iç dedi, ama kararsızım ıcıp içmemekte, benım gibi olan varsa yazsın bana, ne yapmam gerekır hiç bilmiyorum
canım bizimde çook sık kaka yapıyoduu şimdi günde bir kere boooolca ve sıvı kaka yapıyoruzz bi sorun yoktur bence yaa hem kaka yapmasıı sütün yetiyoo anlamına geliyomuşş öyle duymuştumm..
ayy o misafir fln geldimi huzursuzluk bizdede var misafir geldimi bittim ben yanii hiiiç durmuyoo yaa uyumak zaten hakgetiree misafirliğe fln gidemiyorum sırf bu yüzdenn ahhh ahhh düzeleceklerdeee ne zaman ancım yaaa biri desinn bizeee
aynn yaa öyle bi ağırlıkar ki üzer,mde anlatamam yaa.. ayy ben bi yerde okudumm 2 sene sç dökülebiliyomuş yaa ahh ahh hamileyken ışıl ışıl saçlarım vardıı bi tel dökülmezdii ne oldu anlamadımm çalı süpürgesine döndülerr bende heryerden saç topluyorum yaa saçlarım toplu olduğu halde birde açık gezsem ne olur bilmiyorumm halılarım da şaggy halıı hep saç doluyoo içi yaa kilim alacağım mecburenn 2 gün sonra apalamaya başlayıncaa ufaklıkk zor olacakk tek çözüm kilimm..
benim pantolonlar oluyodaa üst olmuyoo yaa karın bölgem acayip genişlemişş
bak canım zumba buu
Zumba Dance Class - Foundation Degree Dance - Hull College - YouTube umarım olmuştur ben hergün bunu yapıyorum başta zorlandım ama alıştım artıkk çoook zevkliii
ben bekarken hergün yerdim sarımsak ama evlenince eşim yemediği için yemiyorum bende bi deneyeyim bari yaaa ahhh saçlarııımmm
bende gidince sorayım barii doktora yaa kendi doğum doktoruma muayene olmam lazım kontrol yani ona sorsam yönlendirir heralde benii salak gibiyim yaaa
canım fırsat buldukça yap 10ar dk meselaa 10 dk yaparsın zaten bunda aralar var moıla gibii öyle öyle 5-6 çeşit dans ediyolarr sende parça parça yaparsın zaten ilk başta 10 dk başlamak lazımmış..sibelcim bu dans çok güzelmiş ya, benim de en çok karnım kaldı ama bu dansı yapmaya zaman bulabileceğimi sanmıyorum.
benim de saçım çok dökülüyo malesef bu arada ben çok sinirliyim kızlar sizde de var mı ekstra bir sinir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?