2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kilo konusunu da hic acmayalim yaaaaa:-( offfofffff benimde 20 kilo vermem lazim nasil olacaksa !

ayy kilo konusu açılmış madem ben hamileyken tam 20 kilo aldım yaa suan eski halime 6 kilo kaldı ama 1 aydır aynı ne artıyor ne azalıyorr nasıl wereceksek herkes çalışınca koşturmadan werirsin diyorlar bakalım artık

Dermetcim 18 defa mi ???
Cok fazla geldi bana ishal felanmiydi o zaman acaba?
Ama gunde 3-4 defa normal dediler banada merak etme, catlaklik icin ilac felan kullaniyormusunuz?

bende muzdaribim bu dertten 15 kg vermem gerekiyorrrr nasıolcaksaaa

Dermetcim 18 defa mi ???
Cok fazla geldi bana ishal felanmiydi o zaman acaba?
Ama gunde 3-4 defa normal dediler banada merak etme, catlaklik icin ilac felan kullaniyormusunuz?

ewet cnm 18 defa ilk bir ayımız hep dr da geçti o her seferinde normaldir diyordu.7 -8 defa dışkılaması normaldir dedi.bende bi kersinde saydım tam 18 defa dışkıladı 24 saatte.şimdi günde 7 -8 defa dışkılıyor.ewet cnm üç tane krem karışımı var onu kullanıyorum.bi de saf zeytin yağı kullanıyorum..

kızlar ben 17 kilo almıştım doğumdan sonra 5 kilo verdim.hiç gitmedi anlayacağınız sonrasında kendiliğinden 4 kilom daha gitmişti.geçenlerde bi baktım giden 4 kilo tekrar gelmiş..50 kiloyla hamile kaldım 67 oldum.şimdi 62yim.ben tekrar 50 değilde 55 olmayı istiyorum ama bakalım nasıl olcek..dün kıyafet bakındım sinirlerim alt üst oldu.her gelen misafirle pasta börek çörek yersem olacağı budur.zaten çok meraklıyım hamur işi yapya ve yemeye..nasıl yapacam bilmiyorum

merhaba cnm.
kesinlikle kayısı hoşafı diyorum süt için.benim sütüm iyiydi hep çünkü annem hep yapardı. annem gittikten sonra azaldı sütüm. neyse üşenip yapmıyordum. en son cuma günüydü yanlış hatırlamıyorsam tamamen azaldı sütüm hatta yok gibiydi.kalktım yaptım. tüm gün içtim.az az gelmeye başladı. dünde birazdaha arttı.
bir arkadaşım aradı onunda yokmuş. onada söyledim. ertesi gün aradım . hoşafı yapmış ve artmış.
kuru kayısıyı al kaynat iç. faydasını göreceksin inşallah.salatalarına da bol dereotu doğra
günaydın kızlar herkese meraba yine kızımı bırakıp geldim işe daha ewden çıkalı 1 saat oldu ama şimdiden burnumda tütüyorr yaa

kıyamam yaaa ne zordur.en azından annen bakıyor cnm için rahattır.ya bakıcıya teslim ediyor olsaydın...

ewet ya onlar çok kilo aldırıyor hamur işini kes birde uyanınca ılık su içmeyi unutma canım ben 64 ile hamile kaldım (hamile kalmadan almısdım kilo zaten 54 ile ewlendim düşün artık) 85 ile doğuma girdim şimdi 68 kioyum

tabii canım bizimki kötünün iyisi:) bu hafta kayınvalidem bakıyor canım:)

slm annişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.....
bebişler nesıl?
bendede çok fazlşa unutkanlık var,ayrıca saçlarımda dökülüyo...yaaa bi doğum yaptım yamuldum resmen...kilo olayına gelince benimde çok kilo vermem lazım çoooooooooooooooook....
aslında sıkı bi rejim yapsam gider buna inanıyrm ama kuzumun aç kalmasını istemiyrm...eeeeeeeee öyle olunca yok şunu yiyeym süt yapsın ,yok bunu yiyeym süt yapsın bu hale geldim .......
kollarım bile kalınlaşmış ya gömlekleri,min hiçbiri daha doğrusu hiçbi kıyafetim hala olmuyooooooooooooooooooooo

inat ettim pantolonda almıyrm taytla gidiyrm heryere miilet bıktı beni aylardır aynı kıyafetle görmeye

sibel aynı bizi anlatmışsın gece emerken sorun yok gündüz hep savaş hep kavga hatta yumruk atıyor mememe:26:bende sinirlenip sana meme yok diyorum gülüyor bu sefer mama veriyorum sonra biberonada aynısını yapıyor demekki dönemsel bişi ama ney
bu arada zumba ne yahu

canım o saç dökülmesi uuuuuzuuuuunca bir süre devam ediyor malesefsonra düzeliyor ama saç çok kalitesizleşiyor

kızlar bol bol sarımsak tüketin bnm saçlarım hiç dökülmüyor kızım tam 85 günlük oldu doğduğundan beri hiç saç dökülme derdim olmadı.. ama ben her yemeğe ve özellikler yoğurtlu yapılan soğuk mezelerde bol bol sarımsak doğruyorum tavsiye ederim sarımsak antibiyotik görevi görüo zaten

ayyy kızlar bende sersem gibiyim unutkanlık degıl ama, dalgınlık gibi. sinir oluyorum bu halıme, içim sıkılıyo, bunalıyo, bugun doktora gittim. antidepresan yazdı lustral yarım iç dedi, ama kararsızım ıcıp içmemekte, benım gibi olan varsa yazsın bana, ne yapmam gerekır hiç bilmiyorum

ayrıca saç dokülmeside normalmiş, 3.ay da genelde başlıyormuş,,hamıleyken dökülmeyen saçlar, hormonlar düzeldikçe dökülüyormuş, bırkaç ay devam ediyormuş. benımkılerde baya dökülüyo.

Kizlar FilizYavuz, mrtylz ve selinselinden dogum yaptiklarindan beri ses seda yok. Haberi olan var mi? Merak ettim umarim ters bir seyler yoktur. Bi de son gunlerde suksuk gorunmuyor.

canım bizimde çook sık kaka yapıyoduu şimdi günde bir kere boooolca ve sıvı kaka yapıyoruzz bi sorun yoktur bence yaa hem kaka yapmasıı sütün yetiyoo anlamına geliyomuşş öyle duymuştumm..
ayy o misafir fln geldimi huzursuzluk bizdede var misafir geldimi bittim ben yanii hiiiç durmuyoo yaa uyumak zaten hakgetiree misafirliğe fln gidemiyorum sırf bu yüzdenn ahhh ahhh düzeleceklerdeee ne zaman ancım yaaa biri desinn bizeee
aynn yaa öyle bi ağırlıkar ki üzer,mde anlatamam yaa.. ayy ben bi yerde okudumm 2 sene sç dökülebiliyomuş yaa ahh ahh hamileyken ışıl ışıl saçlarım vardıı bi tel dökülmezdii ne oldu anlamadımm çalı süpürgesine döndülerr bende heryerden saç topluyorum yaa saçlarım toplu olduğu halde birde açık gezsem ne olur bilmiyorumm halılarım da şaggy halıı hep saç doluyoo içi yaa kilim alacağım mecburenn 2 gün sonra apalamaya başlayıncaa ufaklıkk zor olacakk tek çözüm kilimm..
benim pantolonlar oluyodaa üst olmuyoo yaa karın bölgem acayip genişlemişş
bak canım zumba buu
Zumba Dance Class - Foundation Degree Dance - Hull College - YouTube umarım olmuştur ben hergün bunu yapıyorum başta zorlandım ama alıştım artıkk çoook zevkliii
ben bekarken hergün yerdim sarımsak ama evlenince eşim yemediği için yemiyorum bende bi deneyeyim bari yaaa ahhh saçlarııımmm
bende gidince sorayım barii doktora yaa kendi doğum doktoruma muayene olmam lazım kontrol yani ona sorsam yönlendirir heralde benii salak gibiyim yaaa

sibelcim bu dans çok güzelmiş ya, benim de en çok karnım kaldı ama bu dansı yapmaya zaman bulabileceğimi sanmıyorum.

benim de saçım çok dökülüyo malesef bu arada ben çok sinirliyim kızlar sizde de var mı ekstra bir sinir?

hatunlarr iyi akşamlarrr..
benim oğlan bugün akşama kadar dil çıkardıı sanki bile bile yapıyoo ufaklık ama çok şirin oluyoo yaaaa...
gece hiiiç uyumadımm oğlum 12 gibi uyuduu bende uyuyamadım saat 3e kadar sonra 3te Efe kalktıı emiştik falan saat oldu 3 buçuk ee uykuya tam daldımm yine bi ağlama sesii saat 5e geliyoo neyse aldım yine emzirdimm sonra yerine koydum yattım yine ağladıı saat 6ya kadar ayakta salladımm neyse uyudu artık eşimi işe gönderdim saat 6da bende yattım saat 8 gibi kalktıı pışpışladımm yüzüstü çevirdim saat 9 da tekrar kalktık tabi ben salak gibiyimm şu an
birde ben geçenlerde Sek salep almıştım ilk defa emzirirken salep içtim bi bardak içtim gece emzirmeye kalktığımızda göğüslerim taş gibiydii birde balık süt yaparmı bilmem ama ne zaman balık yesem süt doluyoo memişlerr tavsiye ederimm..
birde benim oğlan dönmeye çalışıyoo 4 eyllülde doğduu zannedersem 96 günlük çünkü gün olarak saymıyorum artık tek bi hamle daha yapsa dönecek ama toto kalkmıyoo sizinkiler ne durumdaa..

canım fırsat buldukça yap 10ar dk meselaa 10 dk yaparsın zaten bunda aralar var moıla gibii öyle öyle 5-6 çeşit dans ediyolarr sende parça parça yaparsın zaten ilk başta 10 dk başlamak lazımmış..
bendede var ekstra bi sinir yaaa evde tek başımayım oğlumlaa bazen ona bie aşırı derecede sinirleniyorum el kadar bebek oysaki..
sonra eşim evde olduğu zaman bırakıyorumm ağlayarak çıkıyorum odadan sonra 5-10 dk ağlıyorumm tekrar giriyorum odayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…