2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah bizimkinin de 2,5 ayı dolmak üzere yeni yeni kafasını kaldırmaya başladı çok tatlı.

kızlar spiral taktıran varmı, taktırdıktan sonraki ilk muayene ne zaman muayeneye kadar ilişki yasakmı bilen varmııı

ben ara ara oluyorum cnm mesela şuan oğlum gündüzleri hiç uyumuo hiç iş yapamıorum sadece emzırıyorum butun gun . suan mutfak yıgılı yrnaksam misafir gelcekmiş ağlamak gelıo içimden yerler batık camasırlar yıgılı utulenmeyi beklıo yerler pis .. ben saatlerdir emzirme halindeyim ..

cnm idare ediyoruz ama oğlum cok az kg almaya basladı laktoz intelorensı (süt alerjisi) olabilir diye kan alındı cts gunu sonuçlar 5 gün sonra cıkıcak .. bide oğlum tam 1 saat emıyo 30-45 dk en fazla dayanıyo yıne emmek istiyo yoruluorum cok

umarım kısa zamanda gecer canım, benımde hiç iş yapasım yok, birsey gelmıyo ıcımden, bugun yemek bıle yapmamıstım, annem gelınce yaptı.doktorda antidepresan verdı, içsemmı içmesemmi süte gecıyormuş neyapsam bilemıyorum.

gülüm ben 24 saat zumba yapıyorum bende 2 çocuk var bide video dakini yapsam kesin bana huni felan takıp doğru acile

sinir var canım hem adet olamamak hem bebek bakmak yorucu ve bunaltıcı ve bide hayat tarzı değişmesi hepsi sinir olarak dönüyor
sanki beni anlatmışsın yahu hiç uyumuyor bugün artık ağlasanda bakmıycam dedim nefesim gitti bunaldım ama yine kıyamadım
ama ciddi ciddi canımıza okuyorlar
canım ilaçlarını kullan dr emzirdiğini bile bile verdi zaten
kullanmazsan belki ilerde daha ağır sonuçlar doğar ve bebeğinde zarar görebilir
senin yaşadıkların kolay değildi biyerden patladı işte

bnm oğluşumda dönmeye çalışıyor 2 eylülde doğmuştu..bende hurmanın faydasını gördüm ne zaman hurma yesem sütümün arttığını fark ediyorum..

sıkmayın kızlar bu kadar canınızı bırakın evi işi bebelerimizden kıymetli değil ki.bnm oğluşumda gece 2-3 dedinmi başlıyor ıkınmaya huysuzlanmaya 6 da ayakta kahvaltı yapıyoruz..bazen uyur 1-2 saat uyumazsada sabah haberlerinden başlayıp öğlen haberlerine ne kadar ne kadar program varsa izliyoruz..başlarda çok sinirlereiniyordum bir iki defa bağırdım bebeğimeama allah sabrını veriyor..sıkmayın tatlı canınızı..

ahhh canım ne güzel link atmışsında ,benim onu yapıcak vaktimin olması imkansız,cimcime tüm gün memede ne zaman bıraksa ilk fırsatta deniycem....
benim kızım 8 aralıkta ilk kez döndü,ama devamı gelmedi henüz.....
salp olayını bende deneyim umarım işe yarar...ama boza çok işe yarıyor bende...oda çok kalorili her zaman tüketmek istemiyrm....

umarım en kısa zamanda iyileşir ufaklık...evet emzirmek baya yoruyor,bitanede benim başımda var...ama tamamen keyfi duruyor benim cadı memede,,bazen gece yarısı uyandığında ayrılmak istemiyr yaaa oo çok kötü bi durum...gündüz neysede gece çekilmiyor...

ay canım ya kullanma bence içme yani...çık gez eşine bırak bebişini, kafanı dağıt biraz....
benimde iş yapmak içimden gelmiyor bazen çok yoruluyrm normal olarakta dinlenmeyi tercih eddiyrm fırsat buldukça...

hııı buarada kızlar benim saçlarımda demet demet elime geliyooo yaa,kel kalcam valla.....bide benim cimcime yoluyo tam oluyooo

Kizlar FilizYavuz, mrtylz ve selinselinden dogum yaptiklarindan beri ses seda yok. Haberi olan var mi? Merak ettim umarim ters bir seyler yoktur. Bi de son gunlerde suksuk gorunmuyor.

canım sanırım onlar f..ce takılıyrlar...onların haricinde biçok kişi yok ,buraya uğramıyorlar artık...
oysaki eskii günler nasıldı......şimdi ancak 2 -3 kişiyle karşılaşabiliyrz...

kızlar buarada bendede acayip unutkanlık var ne yapcamm,b12 kullananabilirmiki emziren annişler...

selam kızlar..
benim de saçlarım dökülüyo, ne güzel uzamışlardı kestirmek de istemiyorum ama evin her yerinde uzun uzun saç, kötü oluyo. ısırgan aldım suyuyla yıkıcam saçlarımı.

oğlum da dönmeye çalışıyo popo dönüyo da sırt kalkmıyo daha. yüz üstü çevirdiğimde döndü 1-2 kere.

kendimi hiç beğenmiyorum ben de, kıyafet krizi çıkıyo bi yere gitcek olsam. ama azmettim kilo vericem. 1-2 kilo da verdim bakalım. hamileyken veririm deyip yedim o kadar olacağı buydu.

oğlumu sünnet ettirdik bugün, baya mızmızlandı kısa zamanda iyileşir inş.

selamlar kizlar nevar neyok. mrtyelizden ses yok coooook uzun zamandr f.ceyede girmiyor. filizyavuz gayet iyi. benm tden .ete girmek zor oluyor. buaarada 10 gun once nezle oldum. 3 4 gun sonra kizima bulasti. ilac kullandik derken bugun gene nezle oldum offff yaaaa

maşallah bizimkinin de 2,5 ayı dolmak üzere yeni yeni kafasını kaldırmaya başladı çok tatlı.
vayy bee neler konuşuyodukk neler konuşur olduk doğuramadık derken şimdi her yeni gün yeni şeyler yaptıklarını görüyoruz çok şükür rabbime
gülüm ben 24 saat zumba yapıyorum bende 2 çocuk var bide video dakini yapsam kesin bana huni felan takıp doğru acile
hehe sen 2 çocukla kiloları vrirsin o zaman canım.. biz bi taneyle baş edemiyoruz 2 tane olsaa yandımm yandııımmm
bende bağırdım yaa bi sinirle biraz ağladı bile ev işini boşveriyorumda 6.5 kg sıpa hep kucak hep kucak uyumamak için direnme emmemek için direnme çok zorlanıyorum sinirlerim yıpranıyo yaa
maşallah ufaklığaa benimki nasıl uğraşıyo dönmek için ama totosu kalkmıyoo sonrada kızıyoo kendi kendinee
canım emzik almıyo mu prenses bakkal emziği fln denediniz mii zor olur senin için inşallah fırsatını bulup yaparsın sendee kurtuluruz fazlalıklardann
Allah damatlığınıda göstersin canım inşallah hemen iyileşir ve huzursuzlanmaz çok fazlaa.. bende çok istedim sünneti ama eşim kabul etmedi artık büyüyünce olacak ne yapalımm..
ısırgan suyu saçlara iyi geliyomuymuşş bende kuru ısırgan var iyi geliyosa bende yapayım barii saçlarım döküldükçe içim gidiyo..
ben hem yediklerime dikkat ediyorum hemde zumba yapıyorum 1 aralıkta başladım 31 aralıkta tartılacağım bakalım işe yarayacak mıı bide yaramazsaa valla bbunalıma girerim yaa

hayirli ugurlu olsun Allah damatligini da gostersin cnm.. bnde 75 kg um ve hareket etmedigim icin veremiyorum butun gun oglumu emziriyorum wc ye bile zor gidiyorum ne olucak bilnem.. buna sukur diyeyim

ya bugunlerde gecicek biliyorum ama 3 ay 10 gun olduk artik bi duzen olmasi lazim bebek kg alamayinca dr.lar da belki sutun yetmiyordur diolar bnde ozaman stres yapiorum sag gogsumde sut cok az sagdigimda 2-3 cc cikior .

canim sen hamileykende cok sey atlattin zorlanman gayet normal dr.un uygun gorduyse ic tabi ama sute gecer :-( bnm icimden cok sey yapmak gelio ama yapamiorum esim ise giderken emzirmeye basliorum gelio hala ayni koltukta emzirmeye devam .. acaba ilacsiz atlatabilirmisin

ah geceleri bazen 3 saat falan suruo emio emmio bakinio.bnm gozler gidio uyusun diye bakiyorum.. suanda oyleyim birazdan yatiricam uyur insallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…