hatunlarr iyi akşamlarrr..
benim oğlan bugün akşama kadar dil çıkardıısanki bile bile yapıyoo ufaklık ama çok şirin oluyoo yaaaa...
gece hiiiç uyumadımm oğlum 12 gibi uyuduu bende uyuyamadım saat 3e kadar sonra 3te Efe kalktıı emiştik falan saat oldu 3 buçuk ee uykuya tam daldımm yine bi ağlama sesii saat 5e geliyoo neyse aldım yine emzirdimm sonra yerine koydum yattım yine ağladıı saat 6ya kadar ayakta salladımm neyse uyudu artık eşimi işe gönderdim saat 6da bende yattım saat 8 gibi kalktıı pışpışladımm yüzüstü çevirdim saat 9 da tekrar kalktık tabi ben salak gibiyimm şu an
birde ben geçenlerde Sek salep almıştım ilk defa emzirirken salep içtim bi bardak içtim gece emzirmeye kalktığımızda göğüslerim taş gibiydii birde balık süt yaparmı bilmem ama ne zaman balık yesem süt doluyoo memişlerr tavsiye ederimm..
birde benim oğlan dönmeye çalışıyoo 4 eyllülde doğduu zannedersem 96 günlük çünkü gün olarak saymıyorum artık tek bi hamle daha yapsa dönecek ama toto kalkmıyoosizinkiler ne durumdaa..
ayyy kızlar bende sersem gibiyim unutkanlık degıl ama, dalgınlık gibi. sinir oluyorum bu halıme, içim sıkılıyo, bunalıyo, bugun doktora gittim. antidepresan yazdı lustral yarım iç dedi, ama kararsızım ıcıp içmemekte, benım gibi olan varsa yazsın bana, ne yapmam gerekır hiç bilmiyorum
slm annişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.....
bebişler nesıl?
bendede çok fazlşa unutkanlık var,ayrıca saçlarımda dökülüyo...yaaa bi doğum yaptım yamuldum resmen...kilo olayına gelince benimde çok kilo vermem lazım çoooooooooooooooook....
aslında sıkı bi rejim yapsam gider buna inanıyrm ama kuzumun aç kalmasını istemiyrm...eeeeeeeee öyle olunca yok şunu yiyeym süt yapsın ,yok bunu yiyeym süt yapsın bu hale geldim .......
kollarım bile kalınlaşmış ya gömlekleri,min hiçbiri daha doğrusu hiçbi kıyafetim hala olmuyooooooooooooooooooooo
inat ettim pantolonda almıyrm taytla gidiyrm heryere miilet bıktı beni aylardır aynı kıyafetle görmeye
ben ara ara oluyorum cnm mesela şuanoğlum gündüzleri hiç uyumuo hiç iş yapamıorum sadece emzırıyorum butun gun . suan mutfak yıgılı yrnaksam misafir gelcekmiş ağlamak gelıo içimden yerler batık camasırlar yıgılı utulenmeyi beklıo yerler pis .. ben saatlerdir emzirme halindeyim ..
kızlar spiral taktıran varmı, taktırdıktan sonraki ilk muayene ne zaman muayeneye kadar ilişki yasakmı bilen varmııı
gülüm ben 24 saat zumba yapıyorum bende 2 çocuk var bide video dakini yapsam kesin bana huni felan takıp doğru acilecanım bizimde çook sık kaka yapıyoduu şimdi günde bir kere boooolca ve sıvı kaka yapıyoruzz bi sorun yoktur bence yaa hem kaka yapmasıı sütün yetiyoo anlamına geliyomuşş öyle duymuştumm..
ayy o misafir fln geldimi huzursuzluk bizdede var misafir geldimi bittim ben yanii hiiiç durmuyoo yaa uyumak zaten hakgetiree misafirliğe fln gidemiyorum sırf bu yüzdenn ahhh ahhh düzeleceklerdeee ne zaman ancım yaaa biri desinn bizeee
aynn yaa öyle bi ağırlıkar ki üzer,mde anlatamam yaa.. ayy ben bi yerde okudumm 2 sene sç dökülebiliyomuş yaa ahh ahh hamileyken ışıl ışıl saçlarım vardıı bi tel dökülmezdii ne oldu anlamadımm çalı süpürgesine döndülerr bende heryerden saç topluyorum yaa saçlarım toplu olduğu halde birde açık gezsem ne olur bilmiyorumm halılarım da şaggy halıı hep saç doluyoo içi yaa kilim alacağım mecburenn 2 gün sonra apalamaya başlayıncaa ufaklıkk zor olacakk tek çözüm kilimm..
benim pantolonlar oluyodaa üst olmuyoo yaa karın bölgem acayip genişlemişş
bak canım zumba buu
Zumba Dance Class - Foundation Degree Dance - Hull College - YouTube umarım olmuştur ben hergün bunu yapıyorum başta zorlandım ama alıştım artıkk çoook zevkliii
ben bekarken hergün yerdim sarımsak ama evlenince eşim yemediği için yemiyorum bende bi deneyeyim bari yaaa ahhh saçlarııımmm
bende gidince sorayım barii doktora yaa kendi doğum doktoruma muayene olmam lazım kontrol yani ona sorsam yönlendirir heralde benii salak gibiyim yaaa
sinir var canım hem adet olamamak hem bebek bakmak yorucu ve bunaltıcı ve bide hayat tarzı değişmesi hepsi sinir olarak dönüyorsibelcim bu dans çok güzelmiş ya, benim de en çok karnım kaldı ama bu dansı yapmaya zaman bulabileceğimi sanmıyorum.
benim de saçım çok dökülüyo malesef bu arada ben çok sinirliyim kızlar sizde de var mı ekstra bir sinir?
sanki beni anlatmışsın yahu hiç uyumuyor bugün artık ağlasanda bakmıycam dedim nefesim gitti bunaldım ama yine kıyamadımben ara ara oluyorum cnm mesela şuanoğlum gündüzleri hiç uyumuo hiç iş yapamıorum sadece emzırıyorum butun gun . suan mutfak yıgılı yrnaksam misafir gelcekmiş ağlamak gelıo içimden yerler batık camasırlar yıgılı utulenmeyi beklıo yerler pis .. ben saatlerdir emzirme halindeyim ..
canım ilaçlarını kullan dr emzirdiğini bile bile verdi zatenumarım kısa zamanda gecer canım, benımde hiç iş yapasım yok, birsey gelmıyo ıcımden, bugun yemek bıle yapmamıstım, annem gelınce yaptı.doktorda antidepresan verdı, içsemmı içmesemmi süte gecıyormuş neyapsam bilemıyorum.
benim oğlan bugün akşama kadar dil çıkardıısanki bile bile yapıyoo ufaklık ama çok şirin oluyoo yaaaa...
gece hiiiç uyumadımm oğlum 12 gibi uyuduu bende uyuyamadım saat 3e kadar sonra 3te Efe kalktıı emiştik falan saat oldu 3 buçuk ee uykuya tam daldımm yine bi ağlama sesii saat 5e geliyoo neyse aldım yine emzirdimm sonra yerine koydum yattım yine ağladıı saat 6ya kadar ayakta salladımm neyse uyudu artık eşimi işe gönderdim saat 6da bende yattım saat 8 gibi kalktıı pışpışladımm yüzüstü çevirdim saat 9 da tekrar kalktık tabi ben salak gibiyimm şu an
birde ben geçenlerde Sek salep almıştım ilk defa emzirirken salep içtim bi bardak içtim gece emzirmeye kalktığımızda göğüslerim taş gibiydii birde balık süt yaparmı bilmem ama ne zaman balık yesem süt doluyoo memişlerr tavsiye ederimm..
birde benim oğlan dönmeye çalışıyoo 4 eyllülde doğduu zannedersem 96 günlük çünkü gün olarak saymıyorum artık tek bi hamle daha yapsa dönecek ama toto kalkmıyoosizinkiler ne durumdaa..
canım fırsat buldukça yap 10ar dk meselaa 10 dk yaparsın zaten bunda aralar var moıla gibii öyle öyle 5-6 çeşit dans ediyolarr sende parça parça yaparsın zaten ilk başta 10 dk başlamak lazımmış..
bendede var ekstra bi sinir yaaa evde tek başımayım oğlumlaa bazen ona bie aşırı derecede sinirleniyorum el kadar bebek oysaki..
sonra eşim evde olduğu zaman bırakıyorumm ağlayarak çıkıyorum odadan sonra 5-10 dk ağlıyorumm tekrar giriyorum odayaa
ben ara ara oluyorum cnm mesela şuanoğlum gündüzleri hiç uyumuo hiç iş yapamıorum sadece emzırıyorum butun gun . suan mutfak yıgılı yrnaksam misafir gelcekmiş ağlamak gelıo içimden yerler batık camasırlar yıgılı utulenmeyi beklıo yerler pis .. ben saatlerdir emzirme halindeyim ..
umarım kısa zamanda gecer canım, benımde hiç iş yapasım yok, birsey gelmıyo ıcımden, bugun yemek bıle yapmamıstım, annem gelınce yaptı.doktorda antidepresan verdı, içsemmı içmesemmi süte gecıyormuş neyapsam bilemıyorum.
umarım en kısa zamanda iyileşir ufaklık...evet emzirmek baya yoruyor,bitanede benim başımda var...ama tamamen keyfi duruyor benim cadı memede,,bazen gece yarısı uyandığında ayrılmak istemiyr yaaa oo çok kötü bi durum...gündüz neysede gece çekilmiyor...cnm idare ediyoruz ama oğlum cok az kg almaya basladı laktoz intelorensı (süt alerjisi) olabilir diye kan alındı cts gunu sonuçlar 5 gün sonra cıkıcak .. bide oğlum tam 1 saat emıyo 30-45 dk en fazla dayanıyo yıne emmek istiyo yoruluorum cok
umarım kısa zamanda gecer canım, benımde hiç iş yapasım yok, birsey gelmıyo ıcımden, bugun yemek bıle yapmamıstım, annem gelınce yaptı.doktorda antidepresan verdı, içsemmı içmesemmi süte gecıyormuş neyapsam bilemıyorum.
Kizlar FilizYavuz, mrtylz ve selinselinden dogum yaptiklarindan beri ses seda yok. Haberi olan var mi? Merak ettim umarim ters bir seyler yoktur. Bi de son gunlerde suksuk gorunmuyor.
ahhh canım ne güzel link atmışsında ,benim onu yapıcak vaktimin olması imkansız,cimcime tüm gün memede ne zaman bıraksa ilk fırsatta deniycem....
benim kızım 8 aralıkta ilk kez döndü,ama devamı gelmedi henüz.....
salp olayını bende deneyim umarım işe yarar...ama boza çok işe yarıyor bende...oda çok kalorili her zaman tüketmek istemiyrm....
umarım en kısa zamanda iyileşir ufaklık...evet emzirmek baya yoruyor,bitanede benim başımda var...ama tamamen keyfi duruyor benim cadı memede,,bazen gece yarısı uyandığında ayrılmak istemiyr yaaa oo çok kötü bi durum...gündüz neysede gece çekilmiyor...
ay canım ya kullanma bence içme yani...çık gez eşine bırak bebişini, kafanı dağıt biraz....
benimde iş yapmak içimden gelmiyor bazen çok yoruluyrm normal olarakta dinlenmeyi tercih eddiyrm fırsat buldukça...
hııı buarada kızlar benim saçlarımda demet demet elime geliyooo yaa,kel kalcam valla.....bide benim cimcime yoluyo tam oluyooo
vayy bee neler konuşuyodukk neler konuşur olduk doğuramadık derken şimdi her yeni gün yeni şeyler yaptıklarını görüyoruz çok şükür rabbimemaşallah bizimkinin de 2,5 ayı dolmak üzere yeni yeni kafasını kaldırmaya başladı çok tatlı.
hehegülüm ben 24 saat zumba yapıyorum bende 2 çocuk var bide video dakini yapsam kesin bana huni felan takıp doğru acile
bende bağırdım yaa bi sinirle biraz ağladı bile ev işini boşveriyorumda 6.5 kg sıpa hep kucak hep kucak uyumamak için direnme emmemek için direnme çok zorlanıyorum sinirlerim yıpranıyo yaasıkmayın kızlar bu kadar canınızı bırakın evi işi bebelerimizden kıymetli değil ki.bnm oğluşumda gece 2-3 dedinmi başlıyor ıkınmaya huysuzlanmaya 6 da ayakta kahvaltı yapıyoruz..bazen uyur 1-2 saat uyumazsada sabah haberlerinden başlayıp öğlen haberlerine ne kadar ne kadar program varsa izliyoruz..başlarda çok sinirlereiniyordum bir iki defa bağırdım bebeğime ama allah sabrını veriyor..sıkmayın tatlı canınızı..
maşallah ufaklığaa benimki nasıl uğraşıyo dönmek için ama totosu kalkmıyoo sonrada kızıyoo kendi kendineeahhh canım ne güzel link atmışsında ,benim onu yapıcak vaktimin olması imkansız,cimcime tüm gün memede ne zaman bıraksa ilk fırsatta deniycem....
benim kızım 8 aralıkta ilk kez döndü,ama devamı gelmedi henüz.....
salp olayını bende deneyim umarım işe yarar...ama boza çok işe yarıyor bende...oda çok kalorili her zaman tüketmek istemiyrm....
Allah damatlığınıda göstersin canım inşallah hemen iyileşir ve huzursuzlanmaz çok fazlaa.. bende çok istedim sünneti ama eşim kabul etmedi artık büyüyünce olacak ne yapalımm..selam kızlar..
benim de saçlarım dökülüyo, ne güzel uzamışlardı kestirmek de istemiyorum ama evin her yerinde uzun uzun saç, kötü oluyo. ısırgan aldım suyuyla yıkıcam saçlarımı.
oğlum da dönmeye çalışıyo popo dönüyo da sırt kalkmıyo daha. yüz üstü çevirdiğimde döndü 1-2 kere.
kendimi hiç beğenmiyorum ben de, kıyafet krizi çıkıyo bi yere gitcek olsam. ama azmettim kilo vericem. 1-2 kilo da verdim bakalım. hamileyken veririm deyip yedim o kadar olacağı buydu.
oğlumu sünnet ettirdik bugün, baya mızmızlandı kısa zamanda iyileşir inş.
selam kızlar..
benim de saçlarım dökülüyo, ne güzel uzamışlardı kestirmek de istemiyorum ama evin her yerinde uzun uzun saç, kötü oluyo. ısırgan aldım suyuyla yıkıcam saçlarımı.
oğlum da dönmeye çalışıyo popo dönüyo da sırt kalkmıyo daha. yüz üstü çevirdiğimde döndü 1-2 kere.
kendimi hiç beğenmiyorum ben de, kıyafet krizi çıkıyo bi yere gitcek olsam. ama azmettim kilo vericem. 1-2 kilo da verdim bakalım. hamileyken veririm deyip yedim o kadar olacağı buydu.
oğlumu sünnet ettirdik bugün, baya mızmızlandı kısa zamanda iyileşir inş.
kızlar buarada bendede acayip unutkanlık var ne yapcamm,b12 kullananabilirmiki emziren annişler...
ya bugunlerde gecicek biliyorum ama 3 ay 10 gun olduk artik bi duzen olmasi lazim bebek kg alamayinca dr.lar da belki sutun yetmiyordur diolar bnde ozaman stres yapiorum sag gogsumde sut cok az sagdigimda 2-3 cc cikior .sıkmayın kızlar bu kadar canınızı bırakın evi işi bebelerimizden kıymetli değil ki.bnm oğluşumda gece 2-3 dedinmi başlıyor ıkınmaya huysuzlanmaya 6 da ayakta kahvaltı yapıyoruz..bazen uyur 1-2 saat uyumazsada sabah haberlerinden başlayıp öğlen haberlerine ne kadar ne kadar program varsa izliyoruz..başlarda çok sinirlereiniyordum bir iki defa bağırdım bebeğime ama allah sabrını veriyor..sıkmayın tatlı canınızı..
ah geceleri bazen 3 saat falan suruo emio emmio bakinio.bnm gozler gidio uyusun diye bakiyorum.. suanda oyleyim birazdan yatiricam uyur insallaahumarım en kısa zamanda iyileşir ufaklık...evet emzirmek baya yoruyor,bitanede benim başımda var...ama tamamen keyfi duruyor benim cadı memede,,bazen gece yarısı uyandığında ayrılmak istemiyr yaaa oo çok kötü bi durum...gündüz neysede gece çekilmiyor...
hııı buarada kızlar benim saçlarımda demet demet elime geliyooo yaa,kel kalcam valla.....bide benim cimcime yoluyo tam oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?