hayırlısı ınsallahhh...kanama olmadı cnm bı ddha cok sukur yaa bence o ılıskıden dolayı oldu ara verdık 4.aya kadar yok:)ya anchusa herkesde bı mıde bulantısı ıstahsızlık bende nıye ole bısı yok felaket ıstahım acık yemedıgım sey yok nden ole..erkek belırtısı dıyorlar ole mı dersın:))
ayyy kızlar ben çook kötüyüm bir ara hafiflemişti bu bulantılar su içsem çıkıyor ... Siz de böle olan var mı ? 2 gündür bişe yoktu hıh geçti dedim bu sabah tekrar başa....
Takma kafana bu bünyeye göre değişiyor. Kuzenimin de ablamında hiç olmamış mesela. Ben de de aman aman bir bulantı yok. Arada bir yoklayıp gidiyor. Bu sabah bir buçuk simit yedim inanamadım kendime.. Ben normalde ekmek bile yemem
Arada bir iştah patlamaları yaşıyorum. Mesela saat 8 den sonra meyve dışında bir sey yemem ama her akşam saat 9 da canım deli gibi bol kaşarlı tost istiyor. İki gece önce de gece 11 de kalkıp muzlu pudingli kek yaptım. Allah sonumu hayır etsin.
Yalnız hatırlıyor musun topilte cemrecik nickli bir arkadaş vardı. İkinci ayda boş gebelik olduğu anlaşılmış (dün). Ondan sonra kalp atışını duyamayanları bir panik sardı.
selam 5 haftalık hamileyim nasipse Eylül'de kucağıma alacağım meleğimi.bu sefer her şeyin yolunda gitmesini istiyorum.RABB'im sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.cıddı mısın(amanınnn hakkında hayırlısı olsun dıyelımm ne dıyecegımı bılemıyorum..bos gebelık derken bebek mı yok mu kesede yoksa kalp atısları duyulmayınca mı bos gebelık denılıyormus...buyuk talıhsızlık ıkı gundur gıremıyordum yenı hbrım oldu cemrecık yogundu buralarda
Kesenin içinde bebeği görememişler..Amerikada ultrasona her zaman sokmadıkları için de yeni fark etmişler.
kızlar inanamıyorum ya bir Bazlama ile 1kase çorba yedim üstüme de 1kapalı kaşarlı pide oh doydum ya su da içtim bebegim resmen içerde bayram yapıyordur ha ha. Hala gözüm ikinci pide de. Ama çok gelir diye yemiyorum.
kızlar inanamıyorum ya bir Bazlama ile 1kase çorba yedim üstüme de 1kapalı kaşarlı pide oh doydum ya su da içtim bebegim resmen içerde bayram yapıyordur ha ha. Hala gözüm ikinci pide de. Ama çok gelir diye yemiyorum.
kızlar yaa okuyorum da yazdıklarınızı kendimi çok kötü hissettim
bende 6+1 im. geçen hafta doktora gittim. folik asit yazdı. keseyi gördü falan 15 gün sonra gel dedi ve başka hiçbirşey söylemedi ben de sormayı akıl edemedim o an.
ne kadar bilinçsiz biriyim.testlerden falan bahsetmişsin ve ben hiçbirini bilmiyorum doğru dzgün
şunu ye bunu yeme de demedi.araştırdıklarım kadarıyla işte
takma kafana bu bünyeye göre değişiyor. Kuzenimin de ablamında hiç olmamış mesela. Ben de de aman aman bir bulantı yok. Arada bir yoklayıp gidiyor. Bu sabah bir buçuk simit yedim inanamadım kendime.. Ben normalde ekmek bile yemem
Arada bir iştah patlamaları yaşıyorum. Mesela saat 8 den sonra meyve dışında bir sey yemem ama her akşam saat 9 da canım deli gibi bol kaşarlı tost istiyor. Iki gece önce de gece 11 de kalkıp muzlu pudingli kek yaptım. Allah sonumu hayır etsin.
Yalnız hatırlıyor musun topilte cemrecik nickli bir arkadaş vardı. Ikinci ayda boş gebelik olduğu anlaşılmış (dün). Ondan sonra kalp atışını duyamayanları bir panik sardı.
Biz de birbirlerimizin dr. larının dedikleriyle tamamlıyoruz bilgileri. Takma kafana...
vitaminli şeyler değil ama olsun yemek yedim karnım doydu ya haftalardan sonra daha ne ıştesin. :) eşim pide söyledi 2 3 dilim yerim yerim dedim ama kendime engel olamadım inşallah bozulmaz ya. Ay bebeğim için istiyorum o büyüsün yeter.
kıslar aranızda dudakları kuruyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?