2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Takma kafana bu bünyeye göre değişiyor. Kuzenimin de ablamında hiç olmamış mesela. Ben de de aman aman bir bulantı yok. Arada bir yoklayıp gidiyor. Bu sabah bir buçuk simit yedim inanamadım kendime.. Ben normalde ekmek bile yemem
Arada bir iştah patlamaları yaşıyorum. Mesela saat 8 den sonra meyve dışında bir sey yemem ama her akşam saat 9 da canım deli gibi bol kaşarlı tost istiyor. İki gece önce de gece 11 de kalkıp muzlu pudingli kek yaptım. Allah sonumu hayır etsin.
Yalnız hatırlıyor musun topilte cemrecik nickli bir arkadaş vardı. İkinci ayda boş gebelik olduğu anlaşılmış (dün). Ondan sonra kalp atışını duyamayanları bir panik sardı.

ayyy kızlar ben çook kötüyüm bir ara hafiflemişti bu bulantılar su içsem çıkıyor ... Siz de böle olan var mı ? 2 gündür bişe yoktu hıh geçti dedim bu sabah tekrar başa....

aynı dert bende de var canım sabah akşam farketmiyo..çok bulanıyo midem...ilaç fayda etmiyoo...

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.cıddı mısın(amanınnn hakkında hayırlısı olsun dıyelımm ne dıyecegımı bılemıyorum..bos gebelık derken bebek mı yok mu kesede yoksa kalp atısları duyulmayınca mı bos gebelık denılıyormus...buyuk talıhsızlık ıkı gundur gıremıyordum yenı hbrım oldu cemrecık yogundu buralarda

selam 5 haftalık hamileyim nasipse Eylül'de kucağıma alacağım meleğimi.bu sefer her şeyin yolunda gitmesini istiyorum.RABB'im sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kesenin içinde bebeği görememişler..Amerikada ultrasona her zaman sokmadıkları için de yeni fark etmişler.

kızlar inanamıyorum ya bir Bazlama ile 1kase çorba yedim üstüme de 1kapalı kaşarlı pide oh doydum ya su da içtim bebegim resmen içerde bayram yapıyordur ha ha. Hala gözüm ikinci pide de. Ama çok gelir diye yemiyorum.

oh yarasın ufaklıga masaallahhh iştahın yerine gelmiş

kızlar yaa okuyorum da yazdıklarınızı kendimi çok kötü hissettim
bende 6+1 im. geçen hafta doktora gittim. folik asit yazdı. keseyi gördü falan 15 gün sonra gel dedi ve başka hiçbirşey söylemedi ben de sormayı akıl edemedim o an.
ne kadar bilinçsiz biriyim.testlerden falan bahsetmişsin ve ben hiçbirini bilmiyorum doğru dzgün
şunu ye bunu yeme de demedi.araştırdıklarım kadarıyla işte

Biz de birbirlerimizin dr. larının dedikleriyle tamamlıyoruz bilgileri. Takma kafana...

vitaminli şeyler değil ama olsun yemek yedim karnım doydu ya haftalardan sonra daha ne ıştesin. :) eşim pide söyledi 2 3 dilim yerim yerim dedim ama kendime engel olamadım inşallah bozulmaz ya. Ay bebeğim için istiyorum o büyüsün yeter.

ay canım aynen öyle oldu valla kalp atışını duymamıştık daha iyice bi panık oldum ama kendimi sakinleştirmeye çalışyorum işte dr um yolk kesesi oluşmaya başlamış felan diyince içim biraz olsun ferahlamıştı

cnm yaa sen dün bebek günlüğünden bahsediyordun.:26:

ya birşey demeyim diyorum ama kızlar şu güzel günlerimizi kendimize niye zehir ediyorsunuz ya bakın ben de ilk hamileligim de taktım da taktım.1 2ay burnumdan geldi hep ağladım stres yaptım ay bebek varmı boş gecelik mi dis gebelik mi kendimi yedim durdum. Ve en güzel 9 ayın baş kısmın da hep ağladım üzüldüm korktum. Ve bebek günlüğünün baş bölümü okumak bıle istemediğim kelimeler ile dolu. Bu sefer hiçbir şey takmıyorum rabbim ne verirse razıyım ama kendi kendime de yiyip bitirmeyecegim. Doktorunuz birşey kötü ise söyler zaten. Siz allaha sığının ve herşeyin olumlusunu düşünün ki öyle olsun. Inşallah kimseyi kızdırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…