cnm yaa sen dün bebek günlüğünden bahsediyordun.:26:
ben....
almanyada blistex bulabilirsen onu al. O çok işe yarıyor.Ellerim ve dudaklarım kurudu, yüzüm yağlandı....
kıslar aranızda dudakları kuruyan varmı
evet canım bendim :) sormak istediğin birşey olursa sor seve seve yanıtlarım
benim kurudu. ama ben soğuk havalrdan diye düşünüyordum. hamilelikten mi
benim de dudaklarim çok kurudu kabuk kabuk oldu ya. Bu arada kızlar idrariniz nasıl ya benim ki hiç berrak değil sanki normal mi bu şimdi su da içiyorum
benim de dudaklarim çok kurudu kabuk kabuk oldu ya. Bu arada kızlar idrariniz nasıl ya benim ki hiç berrak değil sanki normal mi bu şimdi su da içiyorum
evet cnm sormak istiyorum:) kendin ilk günden itibaren yazdın öyle mi?? bende birşey atlamak istemiyorum da
benim kurudu. ama ben soğuk havalrdan diye düşünüyordum. hamilelikten mi
ben evden dısarı cıkmıyorum durumlarımdan dolayı bilmiyorum ki hamilelikden mi doktora sorucam
evet canım kendim için aldim sık mıknatıs kapaklı bir defter onda kızımı evde yaptığim ilk idrar testi ile başladım hamilelik belirtileri yazdım vs ve başladin mümkün oldukça yazdım sonra bebeğim günlüğü aldim o doğunca da ona başladım doldu bitti kenar yerlere tartim malum habis şeyi atlamak istemedim. Ve geçen ay hamilelikten şüphelendim ve günlüğü gene elime aldim ve kızımı 11ocakta idrar testi ile öğrenmişim bu bebeğimi 14un de :) çok güzel bir ani yani
Dışarıda soğuk hava içeride kaloriferin yarattığı kuru hava benim cildimi mahvetti.Sürekli kremleniyorum.
kesinlikle hava geceleri burda -15 lerde mecbur yakıyoruz kaloriferi kuruyo catlıyor
Aslında bu havalarda daha fazla su tüketmek lazım fakat su bazen midemi bulandırıyor diye azalttım tüketimimi..İyice kurudum...
Kızlar ben çok hassaslastım. Sabah facede yamuk adlı kedinin katledilişini tekrar izlemek gibi bir hatada bulundum.Hani su izmirde ufuk günaydın adlı vicdansız herifin tekmeleyerek kafasını ezdiği...Sabahtan beri ağlıyorum.Çıkmıyor aklımdan bir türlü..İnsan nası bukadar vahşi olabiliir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?