Kızlar ben çok hassaslastım. Sabah facede yamuk adlı kedinin katledilişini tekrar izlemek gibi bir hatada bulundum.Hani su izmirde ufuk günaydın adlı vicdansız herifin tekmeleyerek kafasını ezdiği...Sabahtan beri ağlıyorum.Çıkmıyor aklımdan bir türlü..İnsan nası bukadar vahşi olabiliir yaaa
bende pınar süt reklamına çok ağlıyorum sertab erenerin şarkıyı söylediği reklam43: ah canım annem benimm
ben de o reklama değil de, sürekli annem aklıma geliyor ve ağlıyorum. hep annemi düşünüyorum.
oooo eylül anneleri toplanmış nasıllsınız bakalım benim çok uykum var kızım ne güzel uyuyordu uyandı bende uykusuz kaldım(
selam güzel eylül anneleri
Selam canım hoşgeldin.Biz duygusala bagladık sen nasılsın??
nasıl olalaım karnım acıktı kısır yapıcam
ayyyyyyyyyyy kısır mııbende mi yapsam yahuu bol nar ekşiliii allahhhhhh
slm kızlar.......yazdıklarınızı okuymaya kalkasam gece olur herhalde......hızlıca geçtim.....inşallah yaramazlık yoktur.....yarın benim randavum var.....allahın izniyle herşey yolundadır inşallah.......yeni ultrason resimleri olanlar eklesin.....burayı biraz canlandıralım......ne bileyim bebek odası seçtiğseniz internetten, bebekle alakalı ne varsa paylaşalım diyorum.........
slm kızlar.......yazdıklarınızı okuymaya kalkasam gece olur herhalde......hızlıca geçtim.....inşallah yaramazlık yoktur.....yarın benim randavum var.....allahın izniyle herşey yolundadır inşallah.......yeni ultrason resimleri olanlar eklesin.....burayı biraz canlandıralım......ne bileyim bebek odası seçtiğseniz internetten, bebekle alakalı ne varsa paylaşalım diyorum.........
bende normal doğumdan korkuyorum sezeryan olurum büyük ihtimal..off kızlar ben sezeryandan çok korkuyorum bu 2.ci oldugu için başıma gelecekleri biliyom allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm henüz erken olmazmı?ben biraz sabırsız olduğum için cinsiyetini bekliyorum öğrendiğimizde eminönüne gidip hastane odası süsleri falan bakıcam lohusa şerbet bardak takımları doğum bebekşekerleri mevlüt için ayrı bişiler şimdiden liste bile yapmaya başladım
nasilsiniz bende bir bulanti bir kusmaaa ayrica yirmilik disim buyuyo sag tarafimi hissetmiyorum napacam onuda bilmiyorum yutkunamiyorum bile yaa bu konuda bir oneriniz var mi disciye gitmenin bir faydasi olur mu acaba
iananmıyoruuuummmmmEki Görüntüle 344217
Eki Görüntüle 344221
Kızlar bakın bu gülleri ben yaptım.Çok ciciler dimi, insan yemeye kıyamıyor:) Hergün misafir için bişiler yapıyoruz bugun de kendim için yapayım dedim.Bu arada canım sürekli ekmek arası domates peynir istiyor ama domates almıyorum mevsimi degil diye.Bu istegimi nasıl bastıracam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?