2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım karabiber mideni yakmıyor mu :26:

ağzımdan aldın ya miden yanmiyor mu. Ben ya bulantı ya yanma çekiyorum. O yüzden yediklerin baharatsiz salçasiz oluyor. Beyaz peynir domates ve küçük bir dilim sivri biber ile tost yapin mükemmel hemde bayağı bir tutuyor kızlar.

hoşgeldin. Biz iyiyiz sende ne var ne yok?

hosgordummm...cok sukur bende ıyım bı yramazlık yok..bıraz yogunum bu ara ıkı gundur gıremedım..aklım burdaydı ama:)

gördüm cnm senin vajinal olduğu için daha net belkide.benim daha minik görünüyo:)
Maşallah miniğinede.Akşam gideyim ben bi kafamdan gitsin bu soru.sanki bendede var gibi ama belli değil.

senın bulantıların gectı sanırım..yemege baslamıssınn..

ne güzel canım masaallahhh

Benim normalde çok fazla baharat ve acıyla aram yoktur ama karabibere düşkün oldum bu aralar. Şu ana kadar bir rahatsızlık vermedi.
Kızlar domateslerin hepsi çok hormonlu. Dr. uyardı beni o yüzden bu mevsimde domates yemiyorum çok. Yemeklere de annemin yazdan doğrayıp hazırladığı domatesleri kullanıyorum.
Sorma ben de iki gündür tost krizine giriyorum. Yine canım istiyorum ama kahvaltıda 1.5 simit yediğim için daha fazla karbonhidrat yememeliyim diye frenliyorum kendimi...

Son düzenleme:
hoşgeldin. Biz iyiyiz sende ne var ne yok?

hosgordummm...cok sukur bende ıyım bı yramazlık yok..bıraz yogunum bu ara ıkı gundur gıremedım..aklım burdaydı ama:)

Pazartesi insallah kalp atışlarını duyacağız.
HEyecanla bekliyoruz. Midem ve iştahım da bit iyi bir kötü....
Kanama tekrarlamadı değil mi?

evet mevsiminde yiyin kıslar ben gecen üzüm aldım ama canım cekti

Pazartesi insallah kalp atışlarını duyacağız.
HEyecanla bekliyoruz. Midem ve iştahım da bit iyi bir kötü....
Kanama tekrarlamadı değil mi?

hayırlısı ınsallahhh...kanama olmadı cnm bı ddha cok sukur yaa bence o ılıskıden dolayı oldu ara verdık 4.aya kadar yok:)ya anchusa herkesde bı mıde bulantısı ıstahsızlık bende nıye ole bısı yok felaket ıstahım acık yemedıgım sey yok nden ole..erkek belırtısı dıyorlar ole mı dersın:))

ayyy kızlar ben çook kötüyüm bir ara hafiflemişti bu bulantılar su içsem çıkıyor ... Siz de böle olan var mı ? 2 gündür bişe yoktu hıh geçti dedim bu sabah tekrar başa....

ayyy kızlar ben çook kötüyüm bir ara hafiflemişti bu bulantılar su içsem çıkıyor ... Siz de böle olan var mı ? 2 gündür bişe yoktu hıh geçti dedim bu sabah tekrar başa....

bende içtiğim suyu cıkartıyorum ve ben mide bulantısı için ilaç alıyorum 2 gündür ilaç da fayda etmiyor geceleri 3-5 nöbetlerine basladık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…