anchusa tabiki canım konuşuruz ben bu bebeğime bir park yatak ev tipi ana kucağı yeni bir kanguru ve giysi alacağım. Çünkü kızımın herşeyi yepyeni mama sandalyesi elbiseleri battaniyeleri pusetlerı tabi erkek olursa elbise işi bayağı artacak yoksa bebeklik şeyleri alırım ablası hiç eskitmedi
Lynne çok teşekkürler tarif için....
tarif için çok çok çok çok teşekkürler. Anchusa ne demek mutlu olurum bildiğim herşeyi paylaşırim tavsiyelerim de olur o günler gelsin ya herkes yeni cicisini göstersin birbirine. Günde kaç tekne yiyoruz bunları konuşalım doğuma 30gün 25gün 18 12 6 2 1 ve bebegımız hoş geldiii ay içim kıpır kıpır oldu bak şimdiden
dils3 o günleri konuşmak bile mutluluk verici. Göreceğiz inşallah.. Herşey yolunda gidecek. Benimki gazlı, benimki uyumuyor, benimki huysuz diye şikayet ederken bulacağız kendimizi 1 sene sonra eylül 2012 anneleri olarak.
şimdi kusmalardan kuruyan dudaklardan bahsediyoruz ozamanda gece uyuyamadım yemek yemiyor aglıyorgüzel günler bizi bekliyor
Rica ederim canım.
Lynne çok teşekkürler tarif için....
Ben yaptırdım emotion toxo da rubella da...
bhcg değeri mi 1000 çıktı?merhaba arkadaslar bende 5 haftalık hamileyım kanda sevıye 1000 cıktı bu ne oluyor aceba bılen varmı
rıca etsem degerlendırebılır mıyız...gecmıs ve sımdıkı var sanırım..rubella ve cmv gecmıs pozıtıf suan negatıf tokso hem gecmıs hem sımdı negatıf
evet phc 1000 doktor ıyı dedı kımınınkı düşük cıkıyormus benımkı ıyı galıba
kızamıkçık geçirmişsin ve bağışıklığın var. Ama toksoplazma enfeksiyonuna yakalanmamışsın ve bağışıklığın yok olarak anladım ben. Ben de de durum aynen böyle. Bundan böyle beslenmene çok dikkat ediyorsun toksoplazma açısından çünkü hamileyken bu enfeksiyona yakalanmak direk düşüğe neden oluyor ya da özürlü çocuk doğmasına. Bana hamile kalmak istiyorum dediğim an yaptılar bu testleri, ama aşı olamadan hemen hamile kaldım.
allah korusun yaa...yedıklerımızden mı gelıyormus bu konuda bılınclenmelıyız...sanırım hamılelık boyunca bu konuda tkıp olması ve tahlıl alınması gerekıyormus..ama korkulacak bısı yok deıl mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?