2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ellerine sağlık leziz görünüyor gıda boyası mi kullandın.ben de tarif istesem ay

bulantılarım için ayva ve limon iyi geliyor ama dişçiye git sen gebelik durumunu da anlat yardımcı olur

sagol arkadasim bilmiyorum gecer diye bekledim ama hic gececegi yok gidince doktorda agri kesici verir yollar diye dusunuyorum aslinda cunku disim agrimiyo baski yapiyo ceneme falan bilmiyorum bulantida midem bulanmaya baslayinca hicbirsey yiyemiyorum agzimi bile acmak istemiyorum acikcasi herzaman olmuyo cok sukur fazla zorlamiyo aslinda hayirlisiyla sagsalim kucagimiza da alsaydikk

Evet canım gıda boyası kullandım.Bunlar kurabiye degil petibor büskivi ile cikolata topları yapıyoruz ya hani.Bir sade bir kakaolu karısım hazırlıyorum.Sade olanın içine bir caykasıgının ucu ile azıcık gıda boyası ekliyosun.Sonra kalıba koyup buzdolabında 5 dk bekleyince tablet gibi çıkıyolar.Kalıbı tantitonide 15 lira..Çok şık oluyor.Misafirler bayılıyor.Komsumun tabagı vardı onu bos göndermemek için yaptım bugun

Kizlar burda herkes hamile bence cok fazla yemek ismi soylkemeyin bulantisi olup yiyemeyen veya cani cekip yapamayanlr veya ayni gidayi oldugu yerde bulamayanlr olabilir.yemek ismi vermeyin bence..

cok guzel gozukuyolarr valla ellerine saglikk

bundan en kısa sürede ben de yapacagim kaç zamandır hamur işi tarzı yapmıyorum kızım hasret kaldı ya. Teşekkür ederim tarif için.

cok güzel olmuslar canım ellerine saglık ah canım ben normalde beyaz ekmek yemezdim canım şimdi ekmek arası benim de peynir domates cekiyor sadece peynirle idare ediyorum

Doğru canım bulan var bulamayan var. Düşünemedim bian ama silemedim de eklentileri

Son düzenleme:
anchusa tabiki canım konuşuruz ben bu bebeğime bir park yatak ev tipi ana kucağı yeni bir kanguru ve giysi alacağım. Çünkü kızımın herşeyi yepyeni mama sandalyesi elbiseleri battaniyeleri pusetlerı tabi erkek olursa elbise işi bayağı artacak yoksa bebeklik şeyleri alırım ablası hiç eskitmedi

Ay buraya yazayım en iisi.Basak burcu olarak beklemekten hiç hoşnamıyorum

2 paket kakaolu, 1 paket sade petibör bisküvi
1 adet margarin ( ben 3/4 koyuyorum cok yaglı geliyor)
10 Kaşık pudra şekeri
6 kaşık kakao
2 paket vanilya

Bisküvileri un haline getiriyoruz.Kakaoluyu ayrı bi kaba sade olanı ayrı bir kaba koyuyoruz.Kakaolu olanın içine kakao, vanilyanın birini, yagın yarısını, pudra şekerinin 5 kaşıgını ekliyoruz.Hamur haline getiriyoruz.Sade olanın içine de kalan malzemeleri ve gıda boyasını ekliyoruz onu da hamur haline getiriyoruz.Sonra kalıba ilk önce kırmızı hamurdan sonra kakaoludan kakaolu daha fazla olacak şekilde ekliyoruz.5 dk buzlukta bekleyince tablet gibi çıkıyor dagılmadan.Hamur bitene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.Afiyet olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…