2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim albümümü görebilirsin canım profil bilgilerime gir albümlerim orda.herkesin albümü olmayabilir bazılarınıkide özeldir arkadaş olmak gerekir.

benim albümümü görebilirsin canım profil bilgilerime gir albümlerim orda.herkesin albümü olmayabilir bazılarınıkide özeldir arkadaş olmak gerekir.

evet ben bakmayı bilmiyormuşum :) teşekkür ederim marjinal79.

Senin albümlere balktım da 41 kere maşallah, çok şeker bebişin. yanaklar gel kıyabilirsen beni ısır diyo :)

ses olayında bir karar veremedi bizimki bazen pat diye bir nesne düşüyor uyanmıyor,bazen çıt dese uyanıyor..uykuya geçerken de son ses müzik olacak yabancı hareketi..başlarda fön maknesidi şimdi bu bakalım ne icatlar çıkacak..bu gaz yapıştı bize bitsin artık hiç geçmeyecek gibi

ilk defa duyuyorum mert ler yaramaz ana:18:

aynen eli ayağı durmuyor bağırınca hazırola geçiyoruz bide kıçına söz geçirse
reglyn hayırlı olsun canım bende 15 gün önce olmuştum zayıflarım diye sevinmiştim tık olmadı kiloda halsizlite cabası

alçında hayırlısıyla alınırda yavrunu kucaklarsın inşallah
10 gin önce aynı sorunu yaşadın dr tahlil yaptı idrarına bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonunda da olabiliyormuş 3-4 gündür normale döndü

Sağol canım,bende de şişkinlik vardı,regl olunca azalır belki :) aman boşver kiloları,şu emzirme olayı hayırlısıyla bitsinde kısarız yediklerimizi bide yürüyüş falan mis gibi veririz kiloları

seninde gamzeli oğluşunun tombiş yanaklarındaki gamzelerini ısırıp ısırıp yerim

arkadaşlar 4 ay 12 günlük oğluşum var... daha önce işe başlamak üzere biberona alıştırma çabalarımı yazmıstım. ancak 2-3 gündür,bebeğim biberonu da memeyi de emmek istemiyor. 3-4 saat aç kalsa da emmmiyor .zorla uyutup öyle emziyorum. hasta fala değil,eskiden gayet iyi emerdi. bu sorunu yasayan oldu mu? gecer mi? br de bebekleriniz kaç saatte bir ka dk emyior

hasta olmadığından emin olmak için bence dr görmeli şayet hasta değilse dönemsel bir durum olabilir ben yaşadım yeni geçti hatta tamda değil yani ve başka yaşayan arkadaşlarda var hatta bugün okudum
sabır diliyorum

ye teyzesi ye
hareket olmadan kilolar zor gider ben bu zamana kadar hiç böyle kilo aldığımı hatırlamıyorum aklım fikrim ne yesemde :125:

diş çıkarıyor olabilir cnm. bu dönemlerde olabiliyor.ben artık 2 saate bir emziriyorum.yarım saat yada 15 dakika emiyor ama memişle uyumayı tercih ediyo başka şekilde asla uyumaz.mama veriyorsan daha uzun süre tok tutar ama anne sütü alıyorsa sadece 2 saatte bir alır aşağı yukarı. birde sürekli aynı pozisyon eimmez paşam ya kucakta emer sıkılır yatarız öyle emer keyfinee göre hareket ediyoruz. elinde oynatıyor şimdiden beni.

benim de 4 ay 20 günlük oglum var..aynı şeyleri biz de yaşadık 6 saat emmese emmiyordu,emzirmeye çalıştıgımızda kendini geriye atıyordu..o sıralar acabalar kafamızı kurcaladı acaba diş mi çıkarıyor,hasta mı,havuç ve elma suyu veriyordum memeyi mi bırakıyor diye..doktora götürdük hasta degildi,dişler kabarmış ama daha var dedi doktor bir haftada 300 gr vermişti ki benim oglum hasta oldugunda bile memeyi hiç bırakmamıştı..ama geçti şimdi çok şükür 3 saatte bir besleniyor..seninki de inş biran önce eski duruma döner..emin olmak için dr una göster istersen için rahat etsin..

herkese iyi akşamlar kızlar ya kaç gündür benim güzel kızım geceleri çok sık uyanıyor çok uykusuzuz yaa neden böyle oldu anlamıyorum gündüzde çok az uyuyor gecede nası dayanıo bu bebiş uykusuzluğa anlamıyorum bundan önce böyle değildi akşam 9 da yatar 4 e 5 e kadar uyurdu annemler sütün yetmiodur belki diolar bende az önce mama yaptım 120 cc 40 cc içmiştir gerçi ondan yarm saat önce emzirmiştim ama of işte derdim büyük çünkü çok uykum war

Mrbkızlar bısı sorucam bnm kızım 5 aylık sacları dokuluo sızde de ole sorun varmı bı kacgundur farkettm

Benimkinin saclari da cok dokuldu hala da dokuluyor ama yerine gelenler cok daha guzel seninkinin de yerine kesin daha guzelleri gelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…