- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Bizimkinin saçı çok uzun değil henüz.
Bizimkiler de o akıllı Mertlere benzer inşallah :)
Bu arada ben kimsenin avatarının büyük halini göremiyorum. Arkadaş mı olmak gerekiyor? Neden ben o güzel resimleri tam göremiyorum
benim albümümü görebilirsin canım profil bilgilerime gir albümlerim orda.herkesin albümü olmayabilir bazılarınıkide özeldir arkadaş olmak gerekir.
evet ben bakmayı bilmiyormuşum :) teşekkür ederim marjinal79.
Senin albümlere balktım da 41 kere maşallah, çok şeker bebişin. yanaklar gel kıyabilirsen beni ısır diyo :)[/QUOT
teşekkürler canım,ben o yanakları ısırmamak için kendimi zor tutuyorum hele gülünce gamzeleri çıkıyor o kadar şekerki,iyiki evlatlarımız var allah onları bizlere bağışlasın herşeyden bambaşka bir sevgi.
canım benimki sallanmadan 15 dk anca uyuyor bir süre sonra gözleri kapalı ağlamaya başlıyor sallayınca susuyor bıraktığım anda yine ağlıyor, gaz var ama azaldı bu ara sadece gece oluyor gaz . Benim oğlan seslere karşı aşırı duyarlı komşularda sağolsun tangır tungur 5 dk ses yapmadan duramıyor, terlik sesi bile olsa uykusunda ses duydumu hemen uyanıyor
ilk defa duyuyorum mert ler yaramaz ana:18:Aynen.. Bize çok kişi Mert'ler yaramaz oluyo demişti ama eşim çok istediği için Mert koyduk adını. Şimdi böyle sinirli ve huysuz tavırlar takındıkça eşime diyorum yaktın bizi :)
Şaşkın şaşkın bakarken önce alt dudak aşağı büzülüyor sonra da kaşları çatıp avazı çıktıgı kadar bağırıp ağlıyo 3-4 gündür :s
aynen eli ayağı durmuyor bağırınca hazırola geçiyoruz bide kıçına söz geçirseevet canım mert hemde ne mert kök söktürüyor bize çok hiperaktif birşey ne eli ne ayağı duruyor ayaklanınca yakıcak bizi,demekkii adaşlar sevindim bayanstresin oğlununda ikinci adı mertmiş ne güzel oğlumun birsürü adaşı var.
bizede aynı şeyi söylediler ama biz inanmadık gülüp geçtik.
reglyn hayırlı olsun canım bende 15 gün önce olmuştum zayıflarım diye sevinmiştim tık olmadı kiloda halsizlite cabasıGünaydın hanımlar
Nihayet ilk reglimi oldum,unutmuştum ya nasıl bişey olduğunu regl olmanın :) pazartesi günüde alçı kontrolüm var,gün sayıyorum artık,dua edinde kemik kaynamış olsun,alsınlar şu alçıyı tam 1 ay olucak
bu arada adları mert olan bebişlerin annelerine; benim mert adındaki bir öğrencim hayatınızda görebileceğiniz en akıllı,en efendi,en saygılı öğrencilerden biriydi,okul 1.si oldu kendisi,ayrıca bir öğretmen arkadaşın oğluda mertti,haydi odana dediği anda doğru odasına çıkar sessizce oyuncaklarıyla oynardı,çok usluydu yani. bunlarda iyi örnekler olsun :)
bebişimin keyfi yerinde maşallah,bi sıkıntımız yok çok şükürfazlaca salya,fazlaca damak kaşıma gözlüyorum ama dişetinde bi farklılık yok,bakalım ne zaman gelicek minnak dişler
10 gin önce aynı sorunu yaşadın dr tahlil yaptı idrarına bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonunda da olabiliyormuş 3-4 gündür normale döndünasılsınız kızlar..uykusuz ve zor bir geceden çıktım..oğlum hiç uyumadı.sürekli ağlayarak uyandı.eskiden mememi verdim mi emer gene uyurdu.şimdi mememi alıyor iki çekiyor sonra ağlayarak geri çekiyor kendini.galiba sütüm azaldı ve onun istediği gibi gelmiyor..ne yapmalıyım ?şu kaza benim moralimi bozduğu gibi sütümün azalmasınada sebep oldu.korku-üzüntü.ne yesem içsem?
benimkide gamzeliiiiievet ben bakmayı bilmiyormuşum :) teşekkür ederim marjinal79.
Senin albümlere balktım da 41 kere maşallah, çok şeker bebişin. yanaklar gel kıyabilirsen beni ısır diyo :)[/QUOT
teşekkürler canım,ben o yanakları ısırmamak için kendimi zor tutuyorum hele gülünce gamzeleri çıkıyor o kadar şekerki,iyiki evlatlarımız var allah onları bizlere bağışlasın herşeyden bambaşka bir sevgi.
tostos
ilk defa duyuyorum mert ler yaramaz ana:18:
aynen eli ayağı durmuyor bağırınca hazırola geçiyoruz bide kıçına söz geçirse
reglyn hayırlı olsun canım bende 15 gün önce olmuştum zayıflarım diye sevinmiştim tık olmadı kiloda halsizlite cabası
alçında hayırlısıyla alınırda yavrunu kucaklarsın inşallah
10 gin önce aynı sorunu yaşadın dr tahlil yaptı idrarına bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonunda da olabiliyormuş 3-4 gündür normale döndü
benimkide gamzeliiiii
canım ben hamileyken ismini sorduklarında söylüyorlardı,birgün kuyumcuya gitmiştik annanesi oğluma künye yaptıryordu ismini yazdıracaktık,kuyumcu sordu mert dedik eminmisiniz bir daha düşünün bizimkinin adıda mert çevreden yaramaz olur dediler inanmadık şimdi öyle dedi bizde güldük geçtikama hareketleri şımarık ve yarama gibi ben isminden dolayı olduğunu pek düşünmüyorum şimdiki çoçukların çoğu öyle gibi hele erkek çoçuklar pek bir yaramaz.
aman diyim hiçççççç çekemem bende malum 2 erkek çocuk bari bu akıllı olsun benimki ahmet mert ya belki akıllı olur :44:ilk defa duyuyorum mert ler yaramaz ana:18:
aynen eli ayağı durmuyor bağırınca hazırola geçiyoruz bide kıçına söz geçirse
reglyn hayırlı olsun canım bende 15 gün önce olmuştum zayıflarım diye sevinmiştim tık olmadı kiloda halsizlite cabası
10 gin önce aynı sorunu yaşadın dr tahlil yaptı idrarına bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonunda da olabiliyormuş 3-4 gündür normale döndü
canım ben hamileyken ismini sorduklarında söylüyorlardı,birgün kuyumcuya gitmiştik annanesi oğluma künye yaptıryordu ismini yazdıracaktık,kuyumcu sordu mert dedik eminmisiniz bir daha düşünün bizimkinin adıda mert çevreden yaramaz olur dediler inanmadık şimdi öyle dedi bizde güldük geçtikama hareketleri şımarık ve yarama gibi ben isminden dolayı olduğunu pek düşünmüyorum şimdiki çoçukların çoğu öyle gibi hele erkek çoçuklar pek bir yaramaz.
benimkide gamzeliiiii
arkadaşlar 4 ay 12 günlük oğluşum var... daha önce işe başlamak üzere biberona alıştırma çabalarımı yazmıstım. ancak 2-3 gündür,bebeğim biberonu da memeyi de emmek istemiyor. 3-4 saat aç kalsa da emmmiyor .zorla uyutup öyle emziyorum. hasta fala değil,eskiden gayet iyi emerdi. bu sorunu yasayan oldu mu? gecer mi? br de bebekleriniz kaç saatte bir ka dk emyior
Sağol canım,bende de şişkinlik vardı,regl olunca azalır belki :) aman boşver kiloları,şu emzirme olayı hayırlısıyla bitsinde kısarız yediklerimizi bide yürüyüş falan mis gibi veririz kiloları
seninde gamzeli oğluşunun tombiş yanaklarındaki gamzelerini ısırıp ısırıp yerim
arkadaşlar 4 ay 12 günlük oğluşum var... daha önce işe başlamak üzere biberona alıştırma çabalarımı yazmıstım. ancak 2-3 gündür,bebeğim biberonu da memeyi de emmek istemiyor. 3-4 saat aç kalsa da emmmiyor .zorla uyutup öyle emziyorum. hasta fala değil,eskiden gayet iyi emerdi. bu sorunu yasayan oldu mu? gecer mi? br de bebekleriniz kaç saatte bir ka dk emyior
benimkinin saclari da cok dokuldu hala da dokuluyor ama yerine gelenler cok daha guzel seninkinin de yerine kesin daha guzelleri gelir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?