geçmiş olsun ,allah bir daha yaşatmasın.[/QUOTE
teşekkürler arkadaşım, amin
geçmiş olsun benimde bu hafta bol huzursuzlukla geçiyo:18:
Teşekkürler, zor oldu ama Allah veriyor sabrını...grçmiş olsun hepsi üstüste daha zor olmuştur
Bende öyle biliyorum hatta bizim bir tanıdığın bebegin 6aylikken tamamen kapanmış birde kayinvalideme onun zamanindaki ebe anne hamileyken çok vitamin alincada bebisin bingildagi ona göre kapanırmış nekadar aslı var bilmiyorum öyle demiştibıngıldağın erken kapanması iyi değilki bebeklerin 8-9 hatta daha ilerde kapanıyor düye biliyorum ve hatta erken kapanma söz konusu olunca d vit hemen kesiliyor öünkü beyin gelişimi için bıngıldak belli bir zamana kadar olmalı diye biliyorum
Gecmis olsun canım Rabbim şifanızı versin bebislerimizin hiç hasta olmasın insaallah saglikla huzur icinde anali babali buysun insaallahAman aman ben oyel bir tavsiyede bulunmuyorum, sakin kimse yanlis anlamasin. Bu bahsettiklerim kortizonlu ilaclar, krem degil ve doktor tavsiyesi olmadan kesnlikle kullanilmamali. Fazla dozda veya yanlis kullaniminda tehlikeli etkileri olabiliyormus, aman dikkat.
Bizde sut alerjisi cikmadigi halde mama dokundu. Ben islak bezle de sildim ama arttiginda o bile kesmiyordu.. insallah bir daha artmaz, kimsenin bebsinde de olmaz.. Allah beterinden korusun, hayati bir mesele degil sonucta ama insan hic olmasiistiyor tabi
Sllm benim oglumda 18 eylul dogumlu burayi gunluk takip ediyordum artik aktif katilimci oldum hepimiz bebeklerimizi gule gule buyutelim
slm kızlarr nasılsınızz benim kızım nişastayı çok sevdi devamlı onu yemek istiyo, biberonu almıyo artık kaşıkla yemek istiyo ne yapmam lazım yaa zaten memeyi bıraktı şimdide biberonu bırakacak
canım gazlı bir bebek mi seninki de,sallamadan kaç dakika saat uyuyor?ben niye yaptıgını bulsam çözüm bulacagım ama nedeni ne 3 farklı doktora gittik,eşim çucuk psikologuna gitti net bir şey diyen yok hep ortalam cevaplar..diş etinde bizimde var ve oraya dokununca aglıyor,kızıyor sizin de öyle mi?
günaydın herkesee :)
fatoscum biberonu kesinlikle almıyorsa onu da kaşıkla verebilirsin belki? Uğraştırıcı olur ama süt almamasından iyidir. Nisaşta yerine pirinç ve buğday unu tercih ediliyormuş, besleyicilik açısından. Aynı şeyi pirinç unuyla yapsan yemez mi? Patatesli mamaları da sever belki, patates de nişastalı.
2 gündür bizde de bir huzursuzluk var. Kaka problemi tekrar gündemimizde :s bir de doktor diş belirtisi yok dedi ama diş çıkmadan birkaç ay önce kaşınma başlayabilirmiş. Bizimki dişlik veya parmağımı bütün gücüyle ısırıyo ve biraz sakinleşiyo bu durumda. Sanırım dişi kaşınmaya başladı.
kızlar ile erkeklerin ölçüleri farklıdır seninki kız olduğu için kız bebek prsantiline bakacaksın erkeklerinki kızlara göre yuksektir.
sıkıntı yoktur ya bi sıkıntı olsa muhakkak dr tetkik isterbaktım canım boyu ve kilosu 25-50 persentil, baş ölçümü 10-25 persentil çıkıyo biraz küçük baş çevresi,zaten dr, da söyledi alt sınırda diye
kızlar bu ne durgunluk ya bebeler mi rahat vermiyor yoksa miskinlikmi çöktü üstünüze sıkıntı yoktur inşallah
iyi sabahlar bayanlar saaat gecenin bilmem kaçı daha yeni adam gibi müsaitr oluyorum... günün en güzel satlerini uyuyarak geçirdiğim için şimdi uykum yokbenim ufaklık uyuyor.. ama bu arlar herşeye ağlar oldu sanki dersin kocaman çocuk isteklrerini sıkıntılarını mızmızlıkla dile getiriyor, sanırım dişin verdiği sıkıntı olsa gerek..
kakasına gelince, 2 haftadır hergün yapıyorama geçen gün 2 gün sonunda ben zorla yaptırdım zaten bayağıda yaptı. Allah' ım şu günleri geçirsek hayırısı ile, herkese sabır diliyorum..
iyi sabahlar
herkese günaydınnn:)))))
Günaydın kızlar,
Biz bu gece çok güzel uyuduk. Sabah karnını doyurduk tekrar uyudu oğluşum, ben işe geldim 9da, o hala uyuyodu :) İnşallah böyle devam eder. Birkaç gündür uykuları kısa kısaydı, huzursuzdu.
Dün ilk defa armut rendeleyip verdim, yaladı yuttu resmen. Bakalım bağırsaklarını çalıştıracak mı :s
bu arada haaaalaaa dönmek için en ufak bi çabası yok :s
iyi sabahlar bayanlar saaat gecenin bilmem kaçı daha yeni adam gibi müsaitr oluyorum... günün en güzel satlerini uyuyarak geçirdiğim için şimdi uykum yokbenim ufaklık uyuyor.. ama bu arlar herşeye ağlar oldu sanki dersin kocaman çocuk isteklrerini sıkıntılarını mızmızlıkla dile getiriyor, sanırım dişin verdiği sıkıntı olsa gerek..
kakasına gelince, 2 haftadır hergün yapıyorama geçen gün 2 gün sonunda ben zorla yaptırdım zaten bayağıda yaptı. Allah' ım şu günleri geçirsek hayırısı ile, herkese sabır diliyorum..
iyi sabahlar
gunaydın kızlar.. bende 7 de uyandım esım ıse gıttı sımdı kahvaltımı yaptım kızım hala uyuyorr.. skphotographer sana gun erken aymıs cnm sımdı uyuyosun demii
Günaydın kızlar,
Biz bu gece çok güzel uyuduk. Sabah karnını doyurduk tekrar uyudu oğluşum, ben işe geldim 9da, o hala uyuyodu :) İnşallah böyle devam eder. Birkaç gündür uykuları kısa kısaydı, huzursuzdu.
Dün ilk defa armut rendeleyip verdim, yaladı yuttu resmen. Bakalım bağırsaklarını çalıştıracak mı :s
bu arada haaaalaaa dönmek için en ufak bi çabası yok :s
bizimki bir buçuk aydır dönmeye çalışıyor ama hala beceremedi... belini ve totosunu aynı anda döndürüyor ama kafasını çeviremyr çok sinirlenyor yapamayıncada:))) armutu bende deneym bugün şimdiye kadar elma ve havuç verdm sadece...
günaydın,
benimkide herşeye ağlıyor çok sinirli bide kaşlarını çatıyor,hele istediği şey anında olmazsa yandık şimdi böyleyse büyüğüdüklerinde yandık galiba.:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?