2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende öyle biliyorum hatta bizim bir tanıdığın bebegin 6aylikken tamamen kapanmış birde kayinvalideme onun zamanindaki ebe anne hamileyken çok vitamin alincada bebisin bingildagi ona göre kapanırmış nekadar aslı var bilmiyorum öyle demişti

Gecmis olsun canım Rabbim şifanızı versin bebislerimizin hiç hasta olmasın insaallah saglikla huzur icinde anali babali buysun insaallah âmin
Sllm benim oglumda 18 eylul dogumlu burayi gunluk takip ediyordum artik aktif katilimci oldum hepimiz bebeklerimizi gule gule buyutelim

hg canım âmin insaallah

günaydın herkesee :)
fatoscum biberonu kesinlikle almıyorsa onu da kaşıkla verebilirsin belki? Uğraştırıcı olur ama süt almamasından iyidir. Nisaşta yerine pirinç ve buğday unu tercih ediliyormuş, besleyicilik açısından. Aynı şeyi pirinç unuyla yapsan yemez mi? Patatesli mamaları da sever belki, patates de nişastalı.

2 gündür bizde de bir huzursuzluk var. Kaka problemi tekrar gündemimizde :s bir de doktor diş belirtisi yok dedi ama diş çıkmadan birkaç ay önce kaşınma başlayabilirmiş. Bizimki dişlik veya parmağımı bütün gücüyle ısırıyo ve biraz sakinleşiyo bu durumda. Sanırım dişi kaşınmaya başladı.

canım benimki sallanmadan 15 dk anca uyuyor bir süre sonra gözleri kapalı ağlamaya başlıyor sallayınca susuyor bıraktığım anda yine ağlıyor, gaz var ama azaldı bu ara sadece gece oluyor gaz . Benim oğlan seslere karşı aşırı duyarlı komşularda sağolsun tangır tungur 5 dk ses yapmadan duramıyor, terlik sesi bile olsa uykusunda ses duydumu hemen uyanıyor

canım nişasta demişim pardon bebekler için sütlü pirinç unu varya onu yiyor kaşıkla,biberonlada mama veriyordum ama kaşıkla yemeye başlayınca biberonu istemiyor artık yada mamanın tadını beğenmiyor bilemiyorum

kızlar ile erkeklerin ölçüleri farklıdır seninki kız olduğu için kız bebek prsantiline bakacaksın erkeklerinki kızlara göre yuksektir.

baktım canım boyu ve kilosu 25-50 persentil, baş ölçümü 10-25 persentil çıkıyo biraz küçük baş çevresi,zaten dr, da söyledi alt sınırda diye

baktım canım boyu ve kilosu 25-50 persentil, baş ölçümü 10-25 persentil çıkıyo biraz küçük baş çevresi,zaten dr, da söyledi alt sınırda diye
sıkıntı yoktur ya bi sıkıntı olsa muhakkak dr tetkik ister
sıkmayın vede takmayın benim oğlanda 5. ayında 43 cm kafa çapı boyu üst sınır kafa orta sınır bende kibar oğlum diyip seviyorum

kızlar bu ne durgunluk ya bebeler mi rahat vermiyor yoksa miskinlikmi çöktü üstünüze sıkıntı yoktur inşallah

kızlar bu ne durgunluk ya bebeler mi rahat vermiyor yoksa miskinlikmi çöktü üstünüze sıkıntı yoktur inşallah

katiliyorum gecmis yapim diye girdim ancak 1 sayfa ilerlemissiz nerdesiniz hanimlar sükür bizde durumlar iyi sizdede umarim keyfler yerindedir

iyi sabahlar bayanlar saaat gecenin bilmem kaçı daha yeni adam gibi müsaitr oluyorum... günün en güzel satlerini uyuyarak geçirdiğim için şimdi uykum yok benim ufaklık uyuyor.. ama bu arlar herşeye ağlar oldu sanki dersin kocaman çocuk isteklrerini sıkıntılarını mızmızlıkla dile getiriyor, sanırım dişin verdiği sıkıntı olsa gerek..
kakasına gelince, 2 haftadır hergün yapıyor ama geçen gün 2 gün sonunda ben zorla yaptırdım zaten bayağıda yaptı. Allah' ım şu günleri geçirsek hayırısı ile, herkese sabır diliyorum..
iyi sabahlar

herkese günaydınnn:)))))

gunaydın kızlar.. bende 7 de uyandım esım ıse gıttı sımdı kahvaltımı yaptım kızım hala uyuyorr.. skphotographer sana gun erken aymıs cnm sımdı uyuyosun demii

Günaydın kızlar,
Biz bu gece çok güzel uyuduk. Sabah karnını doyurduk tekrar uyudu oğluşum, ben işe geldim 9da, o hala uyuyodu :) İnşallah böyle devam eder. Birkaç gündür uykuları kısa kısaydı, huzursuzdu.

Dün ilk defa armut rendeleyip verdim, yaladı yuttu resmen. Bakalım bağırsaklarını çalıştıracak mı :s

bu arada haaaalaaa dönmek için en ufak bi çabası yok :s

bizimki bir buçuk aydır dönmeye çalışıyor ama hala beceremedi... belini ve totosunu aynı anda döndürüyor ama kafasını çeviremyr çok sinirlenyor yapamayıncada:))) armutu bende deneym bugün şimdiye kadar elma ve havuç verdm sadece...

günaydın,
benimkide herşeye ağlıyor çok sinirli bide kaşlarını çatıyor,hele istediği şey anında olmazsa yandık şimdi böyleyse büyüğüdüklerinde yandık galiba.:18::18::18::18:

gunaydın kızlar.. bende 7 de uyandım esım ıse gıttı sımdı kahvaltımı yaptım kızım hala uyuyorr.. skphotographer sana gun erken aymıs cnm sımdı uyuyosun demii

sizlerede günaydın kızlar.

günaydın,
benimkide herşeye ağlıyor çok sinirli bide kaşlarını çatıyor,hele istediği şey anında olmazsa yandık şimdi böyleyse büyüğüdüklerinde yandık galiba.:18::18::18::18:

Aynen.. Bize çok kişi Mert'ler yaramaz oluyo demişti ama eşim çok istediği için Mert koyduk adını. Şimdi böyle sinirli ve huysuz tavırlar takındıkça eşime diyorum yaktın bizi :)
Şaşkın şaşkın bakarken önce alt dudak aşağı büzülüyor sonra da kaşları çatıp avazı çıktıgı kadar bağırıp ağlıyo 3-4 gündür :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…