2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

suksuk,
bunun kayınpeder versiyonu yok mu?
bizimkide burda bir haftadır,
beni üzdüğünden beri hala ona kızgınım ama idare etmeye çalışıyorum.

5 aylık kontrolümüzden geldik. bu ayda 500g almışız,dr çok hareketli olduğu için kilo tutmuyo olabilir dedi,bide sende hiç 5 ay önce doğum yapmış gibi görünmüyosun,yapısal olarak zayıf olabilir dedi. ama ek gıdalara başlıyoruz artık,meyve,yoğurt ve muhallebi var bu ay. bakalım ek gıdalar ne kadar etkilicek kilosunu. boyumuz çok iyi uzamış neyseki.
bu arada benim kafamda nerdeyse hiç saç kalmadı kızlar,nolcak bu iş böyle,resmen oluk oluk dökülüyo,kel kalıcam yav :18:

sanada selam,
maşallah kızına,benimde saçlarım çok dökülüyor felaket derecede bide bizim oğlan yoluyor ne yapıcam bilmiyorum bende korkuyorum,hayatımda böyle dökülme olmamıştı.

Son düzenleme:
kızım hep kucakta durmak istiyor evin içinde bebek arabasıyla gezdiriyoruz ancak o şekilde susuyor:)) bu ürünü aldım inşallah ilgisini çeker...
Bright Starts Critters la - e-bebek.com

hayırlı olsun canım inş sever..benimki de öyle sürekli kucakta olacak ve evde gezecek..belim agrıyıp kollarım uyuşunca ben de arabaya koyuyorum öyle evde tur atıyoruz..arabada bile sürekli kafayı kaldırıyor kucaga alın diye..işinize yararsa bilmek isterim ben de alırım böyle çok zor oluyor..bir de beline falan zarar vermez degil mi,ayakları basmıyor galiba?

Allah Allah sadece 3 kiloyladamı ödem gitmedi bende tam 22 kilo var doğum öncesine göre

evet gitmedi ama niye anlamadım..23 kg almıştım şuan 20 si gitmiş sabah tartıldım :) bende bir bebek var bir dakika oturtmaz,kucakta gezecek sürekli farklı pozisyonlara giriyoruz..uyumaz uyuyunca da sallarım sürekli 40 dakika uyur sadece gece de uyku yok bazen diyiyorum uyusaydı da vermeseydim bu kadar kilo..herkes allah sabır versin,allah yardımcın olsun diyor..eşim çok yardımcı oluyor,emzirmek dışında her şeyi yapıyor..allah başımdan eksik etmesin..bazen boguluyorum haftasonu atıyorum kendimi dışarı,3 saat emzirme süresince, baba ogul kalıyorlarr boşaltıp geliyorum büyük hasretle oglumu kucaklıyorum diger haftasonuna kadar sonra yine aynı :)

bende doğum kilomdan fazla kilo verdim 60 ile kalmıştım 17 kg aldım hamilelikte doğumdan sonra 3 ay içinde 59 a düştüm benimkide doğru dürüst uyutmuyor ve hep ilgi istiyor mutfakla salon arası mekik dokuyorum resmen spor yapmıştan daha beter oluyorum.bu tempoya dayanmak zor iş allah kolaylık versin hepimize.

yazdıklarını okudum da kendi kızımı gözmn önüne geldi resmen:))) iki kere çok bunaldım die memlekete gittim ikisindede hiç susmadan ağladığı için geri döndük:)) bunu da eşimin kuzennde gördm onn kızıda bizimki gibiydi o çok faydasını gördü 4. ayından itibaren kullanmaya başladı.. ayakları basıyor yere 5 farklı boy ayarı var ben henz kullanmadım yeni geldi

suksuk,
vardır elbet bulursam gusel bısey paylasırım neden uzdu senı

benımde saclarım cok dokulyor oyusden kestırdımm omuzlara kadar hala dokulmeye devam.. masalah kuzunaa gayet ıı kgsu.. ılk kasık mamması olarak prınclı sutlu olanları almanı tavsıye ederımm .. arastırırsan onla baslamayı uygun goruolar..ıns kolay alısırr bız severek yıyoruzz.

bende alacağım bizim kide hiiç yatmayı sevmiyr dimdik oturacak illa yada aykta duracak..

Ah şukşukcum,kilosu iyi değil maalesefki,boyu iyi,buna da şükür diyoruz artık napalım :) drda kaşık mamaları ticari amaçlı,evde kendiniz yapın dedi. ama ben arada onlardan da vermeyi düşünüyorum değişiklik olsun diye. bende kestirmek istiyorum saçlarımı,yarın kestiriyim en iyisi,uzun uzun dökülünce daha sinir bozucu oluyo.

kızım hep kucakta durmak istiyor evin içinde bebek arabasıyla gezdiriyoruz ancak o şekilde susuyor:)) bu ürünü aldım inşallah ilgisini çeker...
Bright Starts Critters la - e-bebek.com
güzel değişik bir şeye benziyor hem oyun parkı hem yürüteş havasında değil mi yalnız biraz pahalı gibi inşallah sever bıkmazda para boşa gitmez malum bebelere güven olmuyor

suksuk,
senin kp de pek yüzsüzmüş senin arkandan kocana şikayet edip birde hala sendemi pes

benim ilk oğlum dediğin gibiydi 4 ay sonra 16 kilo vermiştim zaten çok zayıftım bu bebemde orta halli başkaları huysuz diyor ama ben ilk oğlumla kıyaslıyorum o yüzden bana pek huysuz gelmiyor seni o yüzden çok iyi anlıyorum sabır diyorum elbet bir gün her şey rayına oturacak
pirinçli sütlü hafif ama benimki sevmedi diye beklemedeyim 6. sayda tekrar deniycem ama bu sefer tahıllı sütlü deniycem bende onun methini duyuyorum

bende alacağım bizim kide hiiç yatmayı sevmiyr dimdik oturacak illa yada aykta duracak..
bende yürüteç almayı istiyorum 6. ay dolunca ama inşallah severlerde biraz rahat ederiz benimkinin totosuda yer görmesin kıyamet kopuyor malum gündüz uykumuz çok çok az 14 saatte toplasan 2 -2.5 saat bazen oda yok

evde hazırlayın diyorda nasıl hazırlanacakki inek sütü yasak ee mamayla yapıncada aynı hesap yani doğal olmuyor :44:

ayyy kfayı yicem kaynana olduğu yetmiyo gibi bi de herseye karışması var
oglana su ver su versene cocuk susuz dıyorum ki bişey yedirmedim bi emdi anne sütü zaten su
yok anne sütü cocugun içini yakarmiş

bu arada ben de ogluma salıncak aldım ama sevmıyo böyle bişey ben olsam hiç inmem

bayanstress

oturur da ne zaman,senin küçügün ne zaman düzene girdi?bir de biz eşimle çok çocuk severdik bir yaşına gelince ikinciyi yapacaktık birlikte büyüyeceklerdi nerdeee artık ikinci mikinci düşünmüyoruz allah ogluma saglık versin :)

güzel bir şeye benziyor biraz biyisin kesin sever daha küçük annesi
su olayındada bende veriyorum az az bazen büyükler haklı olabiliyor sonuçta onlarda büyüklerinden öğreniyo

kızlar bu hoppala kacıncı aydan itibaren kullanılıyor..şimdi alsak erken mi kullanmak için...ne kadar süre içinde kalabilir bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…