2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim benim de aklima dis ve doymama geliyor, bir de kaka yapamama. Ben bunlari yasadim. Ne zaman gunde 1 ogun fazla versem gece guzel uyuyor. Ama yaklasik 1 haftadir nazlana nazlana sut iciyo biberonu isirmaya, sakiz gibi cignemeye calisiyo, bu da sanirim dis kasintisina isaret.

Mrbkızlar bısı sorucam bnm kızım 5 aylık sacları dokuluo sızde de ole sorun varmı bı kacgundur farkettm
Bizimki 5,5 aylik. 5 aylik olana kadar tum saclari dokulu ve yeniden cikti. Simdi yeni cikanlar uzuyo. Normal bi durummus ben doktora sormustum canim merak etme.

benim oğlum saçlı doğdu şu an kel gibi bişey sadece önlerde bir parmak kalınlığında uzun saçları var çıkar 1 yaşına kadar umarım

eveet bebeişlerin yeni doğan saçları 4 aydan sonra onları terketmeye başlar ve yenileri gelir... bu yeni saçları artık onlarla devam edecek saçlarıdır.. korkulacak bişi yok :)

humana stıll tea içmekten içim dışıma çıktı başka içen varmı ve işe yarıyormu
birde kızlar ellerim bacaklarım ödem ve geçmiyor kemiklerim sızım sızım ciddi ciddi rahatsızım birazda tedirginim çünki kan tahlillerim temiz yani karaciğer böbrek felan
acaba kalsium eksikliğimi oluştu benden başka bir kaç arkadaşta şikayetçiydi bir şey öğrenen varmı

ben alıştım keltoşumada öndeki bi tutam saç yüzünden adı halil sezai kalacak diye korkuyorum

benimkide çok saçlı sayılmz dökülüyor yavaş yavaş gelir yenisi ama onlar böyle bile çok tatlıılar

humana still tez içen bir kaç kişi tanıyorum öyle çok artırmıyormuş, ama ben hiç içmedim onun yerine kayısı krusu, keçiboynuzu yiyorum oda arada br yiyorum.. şimdilik yetiyor

Ödeme gelince tahlil yapan doktor bişi demedi mi ödem için. hani baız insanlarda tuz çok su tutar tuz< tüketimin nasıl.. yani sende öyle olacak diye bişi yok ama hiç farkettin mi?

yok canım ben çok tuz tüketmiyorum hatta tuzlu şeyler sütü kaçırır diye minimum kullanıyorum.ancak humanayı günde 4 fincan doğumdan beri içiyorum ben etkisini görüyorum içmesem dahada azalıyor
yalnız ben çok su içerim normaldede şimdi hareketsizlikten ödem mi yapıyor diyorum
tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım tahliller temiz çıkınca sormadım dra bidaha ama bir araştırayım bakayım inşallah geçer takıntı yaptım resmen

bunu da takıp sütünü kaçırma boşver takma önemli bişi değildir inşallah

Canım doktora götürdüm,bişey yok dedi.. yemediğinde öyle huysuz da değil.gülüyor,yaramazlık peşinde ...hasta olsa gülmez dedi doktor.. ne bileyim saatlerce emmese umrunda değil,artık yorganı kemiriyor

(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana

Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık

bunu baska bı topıcten caldımm

Mrbkızlar bısı sorucam bnm kızım 5 aylık sacları dokuluo sızde de ole sorun varmı bı kacgundur farkettm

biz de bayagıdır var o dökülme,siyah saçları döküldükçe saçlarının rengi de açıldı..çıkar yenileri..ama benim dökülen saçlarıma ne olacak,çıkar mı yenileri ?

ödem sorunu olanlardan biri de benim ellerim,ayaklarım şiş..alyans ve ayakkabılarım olmuyor.,bacagıma da bastırıyorum hamilelikteki gibi bastırdıgım yer beyaz etrafı kırmızı oluyor..ki hamile kaldıgım kiloya 3 kilo verince ulaşacagm..niye gitmedi ödem bilmiyorum,regl olunca geçer dedim ama geçmemiş sizde..

Canım doktora götürdüm,bişey yok dedi.. yemediğinde öyle huysuz da değil.gülüyor,yaramazlık peşinde ...hasta olsa gülmez dedi doktor.. ne bileyim saatlerce emmese umrunda değil,artık yorganı kemiriyor
emzirme pozisyonlarını değiştir derim ben şekilden şekile giriyorum vallahi bunlar adamı maymun eder

biz de bayagıdır var o dökülme,siyah saçları döküldükçe saçlarının rengi de açıldı..çıkar yenileri..ama benim dökülen saçlarıma ne olacak,çıkar mı yenileri ?
çıkar çıkar hemde fazlasıyla ama biraz zaman lazım ve vitaminsiz kalmamak lazım

Allah Allah sadece 3 kiloyladamı ödem gitmedi bende tam 22 kilo var doğum öncesine göre

kız Allah iyiyliğini versin durumuma cuk oturdu dün kaynanam yanıma geldi şimdi karsımda yatıyo okuyunca bırden ona baktım

Allah Allah sadece 3 kiloyladamı ödem gitmedi bende tam 22 kilo var doğum öncesine göre
çokmuş canım inşallah verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…