arkadaşlar 4 ay 12 günlük oğluşum var... daha önce işe başlamak üzere biberona alıştırma çabalarımı yazmıstım. ancak 2-3 gündür,bebeğim biberonu da memeyi de emmek istemiyor. 3-4 saat aç kalsa da emmmiyor .zorla uyutup öyle emziyorum. hasta fala değil,eskiden gayet iyi emerdi. bu sorunu yasayan oldu mu? gecer mi? br de bebekleriniz kaç saatte bir ka dk emyior
Bizimki 5,5 aylik. 5 aylik olana kadar tum saclari dokulu ve yeniden cikti. Simdi yeni cikanlar uzuyo. Normal bi durummus ben doktora sormustum canim merak etme.Mrbkızlar bısı sorucam bnm kızım 5 aylık sacları dokuluo sızde de ole sorun varmı bı kacgundur farkettm
Mrbkızlar bısı sorucam bnm kızım 5 aylık sacları dokuluo sızde de ole sorun varmı bı kacgundur farkettm
benim oğlum saçlı doğdu şu an kel gibi bişey sadece önlerde bir parmak kalınlığında uzun saçları var çıkar 1 yaşına kadar umarım
ben alıştım keltoşumada öndeki bi tutam saç yüzünden adı halil sezai kalacak diye korkuyorumeveet bebeişlerin yeni doğan saçları 4 aydan sonra onları terketmeye başlar ve yenileri gelir... bu yeni saçları artık onlarla devam edecek saçlarıdır.. korkulacak bişi yok :)
ben alıştım keltoşumada öndeki bi tutam saç yüzünden adı halil sezai kalacak diye korkuyorum
yok canım ben çok tuz tüketmiyorum hatta tuzlu şeyler sütü kaçırır diye minimum kullanıyorum.ancak humanayı günde 4 fincan doğumdan beri içiyorum ben etkisini görüyorum içmesem dahada azalıyorbenimkide çok saçlı sayılmz dökülüyor yavaş yavaşgelir yenisi ama onlar böyle bile çok tatlıılar
humana still tez içen bir kaç kişi tanıyorum öyle çok artırmıyormuş, ama ben hiç içmedim onun yerine kayısı krusu, keçiboynuzu yiyorum oda arada br yiyorum.. şimdilik yetiyor
Ödeme gelince tahlil yapan doktor bişi demedi mi ödem için. hani baız insanlarda tuz çok su tutar tuz< tüketimin nasıl.. yani sende öyle olacak diye bişi yok ama hiç farkettin mi?
yok canım ben çok tuz tüketmiyorum hatta tuzlu şeyler sütü kaçırır diye minimum kullanıyorum.ancak humanayı günde 4 fincan doğumdan beri içiyorum ben etkisini görüyorum içmesem dahada azalıyor
yalnız ben çok su içerim normaldede şimdi hareketsizlikten ödem mi yapıyor diyorum
tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım tahliller temiz çıkınca sormadım dra bidaha ama bir araştırayım bakayım inşallah geçer takıntı yaptım resmen
hasta olmadığından emin olmak için bence dr görmeli şayet hasta değilse dönemsel bir durum olabilir ben yaşadım yeni geçti hatta tamda değil yani ve başka yaşayan arkadaşlarda var hatta bugün okudum
sabır diliyorum
Mrbkızlar bısı sorucam bnm kızım 5 aylık sacları dokuluo sızde de ole sorun varmı bı kacgundur farkettm
humana stıll tea içmekten içim dışıma çıktı başka içen varmı ve işe yarıyormu
birde kızlar ellerim bacaklarım ödem ve geçmiyor kemiklerim sızım sızım ciddi ciddi rahatsızım birazda tedirginim çünki kan tahlillerim temiz yani karaciğer böbrek felan
acaba kalsium eksikliğimi oluştu benden başka bir kaç arkadaşta şikayetçiydi bir şey öğrenen varmı
emzirme pozisyonlarını değiştir derim ben şekilden şekile giriyorum vallahi bunlar adamı maymun ederCanım doktora götürdüm,bişey yok dedi.. yemediğinde öyle huysuz da değil.gülüyor,yaramazlık peşinde ...hasta olsa gülmez dedi doktor.. ne bileyim saatlerce emmese umrunda değil,artık yorganı kemiriyor
(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana
Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık
bunu baska bı topıcten caldımm
çıkar çıkar hemde fazlasıyla ama biraz zaman lazım ve vitaminsiz kalmamak lazımbiz de bayagıdır var o dökülme,siyah saçları döküldükçe saçlarının rengi de açıldı..çıkar yenileri..ama benim dökülen saçlarıma ne olacak,çıkar mı yenileri ?
Allah Allah sadece 3 kiloyladamı ödem gitmedi bende tam 22 kilo var doğum öncesine göreödem sorunu olanlardan biri de benim ellerim,ayaklarım şiş..alyans ve ayakkabılarım olmuyor.,bacagıma da bastırıyorum hamilelikteki gibi bastırdıgım yer beyaz etrafı kırmızı oluyor..ki hamile kaldıgım kiloya 3 kilo verince ulaşacagm..niye gitmedi ödem bilmiyorum,regl olunca geçer dedim ama geçmemiş sizde..
(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana
Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık
kız Allah iyiyliğini versin durumuma cuk oturdu dün kaynanam yanıma geldi şimdi karsımda yatıyo okuyunca bırden ona baktım
kızım hep kucakta durmak istiyor evin içinde bebek arabasıyla gezdiriyoruz ancak o şekilde susuyor:)) bu ürünü aldım inşallah ilgisini çeker...
Bright Starts Crittersla - e-bebek.com
(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana
Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık
çokmuş canım inşallah verirsin.Allah Allah sadece 3 kiloyladamı ödem gitmedi bende tam 22 kilo var doğum öncesine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?