- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Aaaa marjinal79 şimdi farkettim, senin oğlunun adı da mı Mert !!!
evet canım mert hemde ne mert kök söktürüyor bize çok hiperaktif birşey ne eli ne ayağı duruyor ayaklanınca yakıcak bizi,demekkii adaşlar sevindim bayanstresin oğlununda ikinci adı mertmiş ne güzel oğlumun birsürü adaşı var.
bizede aynı şeyi söylediler ama biz inanmadık gülüp geçtik.
slm yeşimcim benim kızında baş çevresi küçük sizinki bizimkine göre iyi 4.ayında boyu 62 cm kilosu 6000 baş çevresi 39,5 du
nasılsınız kızlar..uykusuz ve zor bir geceden çıktım..oğlum hiç uyumadı.sürekli ağlayarak uyandı.eskiden mememi verdim mi emer gene uyurdu.şimdi mememi alıyor iki çekiyor sonra ağlayarak geri çekiyor kendini.galiba sütüm azaldı ve onun istediği gibi gelmiyor..ne yapmalıyım ?şu kaza benim moralimi bozduğu gibi sütümün azalmasınada sebep oldu.korku-üzüntü.ne yesem içsem?
gercekten stres en büyük düşmanı sütün
dikkat ettim de mutlu oldugum zmnlar dolup taşıyo sinirlendiğimde aç kalıyo yavrum
ben yetmediği günler devam sütü veriyorm cnm aptamil 1[
evet cnm ya şimdi birde sütüm mü bitiyor diye stres yapıyorum iyice gidecek.ben zaten günde 2 kere mama veriyordum canım.sanırım biraz arttırıcam bu günlerde.
gercekten stres en büyük düşmanı sütün
dikkat ettim de mutlu oldugum zmnlar dolup taşıyo sinirlendiğimde aç kalıyo yavrum
ben yetmediği günler devam sütü veriyorm cnm aptamil 1[
evet cnm ya şimdi birde sütüm mü bitiyor diye stres yapıyorum iyice gidecek.ben zaten günde 2 kere mama veriyordum canım.sanırım biraz arttırıcam bu günlerde.
canım geçmiş olsun, kazayı unutmaya çalış artık. demesi kolay biliyorum ama doğrusu bu..
bana dereotu ve kuru incir + tabi ki su iyi geliyor süt için. bi dene istersen. bundan sonra ek gıda da almaya başlıyorlar nasıl olsa, aç kalacak diye strese girme. süt bazen azalıyo, bazen artıyo. bir sürü etken var sonuçta. onu da alır arada. çok mükemmeliyetçi olup illa da anne sütü diye aklıma takıarsam daha kötü gidiyo bende işler :s
canım geçmiş olsun, kazayı unutmaya çalış artık. demesi kolay biliyorum ama doğrusu bu..
bana dereotu ve kuru incir + tabi ki su iyi geliyor süt için. bi dene istersen. bundan sonra ek gıda da almaya başlıyorlar nasıl olsa, aç kalacak diye strese girme. süt bazen azalıyo, bazen artıyo. bir sürü etken var sonuçta. onu da alır arada. çok mükemmeliyetçi olup illa da anne sütü diye aklıma takıarsam daha kötü gidiyo bende işler :s[/Q
sağol canım dün incir aldım bende haşlayıp suyunu iç dediler.şimdi haşlıyorum.hımm dereotunu deneyim bi...haklısın canım kafaya takınca daha da azalıyor..
benım oglumda cokk sinirli yahu memeyi bıraz geciktirim almıyo
elma ve havuç püresine devam ediyorz cok seviyo masallah nerdeyse kaşığı yiyecekdün de muzlu yoğurt yaptım onu da sevdi
kızlar ya bı de saçları cok uzadı gözüne gelecek nerdeyse kessem mi :26: kesen var mı aranızda çirkin olur diye düşünüyorm :26:
kan damlasını da uzun aradan sonra yıne verdim yıne kaka yok ortada
günaydin hanimlar biraz hareketlenme olmus topiktehepinize cok huzurlu mutlu bir gün diliyorum bebislerinizle boll sütlüüüü
pearlshine sanda tekrar gecmis olsun insaallah alcisiz dönersin evine canim
bizim tandigin oglununda adi mertti cok akilli bir cocuktu olumlu düsünelim olumlu olsun hanimlar hem erkek cocuk biraz erkekligini göstermeli
hepinizi öpüyoruz kizimla
benim kızımın saçları çok uzundu doğduğunda 1 haftalıkken kestik:)) ondan sonrada bi kere kendimiz kestek bi kerede kuaföre götrdk:) çok terletyr çünkü saç...
benım oglumda cokk sinirli yahu memeyi bıraz geciktirim almıyo
elma ve havuç püresine devam ediyorz cok seviyo masallah nerdeyse kaşığı yiyecekdün de muzlu yoğurt yaptım onu da sevdi
kızlar ya bı de saçları cok uzadı gözüne gelecek nerdeyse kessem mi :26: kesen var mı aranızda çirkin olur diye düşünüyorm :26:
kan damlasını da uzun aradan sonra yıne verdim yıne kaka yok ortada
bizimkininde saçları çok uzun ama biz daha korkuyoruz kesmeye daha çok küçükler belki ucundan makasla azcık alabilirsin ama daha kafa tasları yumuşak kuoföre filanda gidemezler.
Günaydın hanımlar
Nihayet ilk reglimi oldum,unutmuştum ya nasıl bişey olduğunu regl olmanın :) pazartesi günüde alçı kontrolüm var,gün sayıyorum artık,dua edinde kemik kaynamış olsun,alsınlar şu alçıyı tam 1 ay olucak
bu arada adları mert olan bebişlerin annelerine; benim mert adındaki bir öğrencim hayatınızda görebileceğiniz en akıllı,en efendi,en saygılı öğrencilerden biriydi,okul 1.si oldu kendisi,ayrıca bir öğretmen arkadaşın oğluda mertti,haydi odana dediği anda doğru odasına çıkar sessizce oyuncaklarıyla oynardı,çok usluydu yani. bunlarda iyi örnekler olsun :)
bebişimin keyfi yerinde maşallah,bi sıkıntımız yok çok şükürfazlaca salya,fazlaca damak kaşıma gözlüyorum ama dişetinde bi farklılık yok,bakalım ne zaman gelicek minnak dişler
yok cnm kuaföre götürmem canını acıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?