2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb hanimlar keyfler nasil bebisler nasil umarim hepiniz iyisiniz hoppalalariniz ve salincaklariniz cok güzel iyi günlerde kullanin benim kizimda ilk salincagi begenmemisti biraz mizmizlandi etti sonra alisti mama konusunda bende arada bi hazirindan aldim hippin ama genel olarak kendi yaptigimiz daha saglikli bugun karisik sebzeli corba yaptim kizima cookk sevdi marjinalcigim mert kuzusunun bakisida cok korkunc :18::18: canim benim MAASALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN cümlemizinkini hanimlar! amin
öpüyoruz kizimla teyzeleri

bizde bugün 5. ay kontrolümüzden geldik. bizde 430 gr almışız sadece. doktor normal dedi. ama bizde ek gıdalara başlıyoruz. meyve suyu,yoğurt,sebze çorbası ve muhallebi ile başlıyoruz. 10-15 gündür meyve suyu veriyordum. bakalım diğerlerini sevecek mi?

hiç kilo almamış olmasından iyidir

bendehopalaaa istiyorum

yürütece binen çocuklar geç yürüyor diye biliyorum . arkadaşımda doktora sormuştu. doktorda öyle söylemiş.

aaa bizde her çocuk onunla yurudu ama ne alaka o tembellikle alakalıdır. valla bizim ki 4 aylık bıraksam atıyor kendini yurumek için .. ilginçmiş:44:

evde hazırlayın diyorda nasıl hazırlanacakki inek sütü yasak ee mamayla yapıncada aynı hesap yani doğal olmuyor :44:

bencede öyle aslında ama belki kaşık maması olunca daha çok katkı maddesi giriyodur mamaya nazaran,o yüzden öyle söylemiş olabilir.

alıntı yapmıştım çıkmamış tekrar geri döndüm
çok dimi boy 174 kilo 80 ama demekki boğazım durmuyor yoksa 2 çocukla gecede toplasan 5-6 saat uyku anlamadım gitti
süt olsun derken lop et oldum

en azından boyun uzun,kilolu görünmüyosundur bence,biraz daha büyüsün kesin eski formuna dönersin

meyve sularını genelde her bebek sever diyolar,önemli olan sebzeyi sevdirebilmek,bakalım inşallah ayrım yapmadan iştahla yer bebişler herşeyi.

yürütece binen çocuklar geç yürüyor diye biliyorum . arkadaşımda doktora sormuştu. doktorda öyle söylemiş.

bunu bende duydum,o yüzden yürüteç almayı düşünmüyorum. ama sizinki güzel bişeye benziyor.

Kızlar bi sorum var sizlere. şimdi meyve suyu ve püresi vericez ya. elma,armut,havuçla başlıcaz. siz bu meyveleri nerden alıyorsunuz? normal pazardan aldığınız meyvelerimi veriyosunuz,yoksa köyden yada organik pazardanmı alıyosunuz? bizim burda organik pazar yok,köyde yok bildiğim ama pazardan aldığım ürünler hiç içime sinmiyo,kimbilir nasıl kimyasal gübre,böcek ilacı var onlarda,bebişime kıyamıyorum onları vermeye,ama başka çaremde yok,siz napıyosunuz ?

yürütec olayını bende duydum ama tanıdıgım herkese soruyorm yok öyle bişey diyolar 8.ayına girsin oglum ben alıcam

bu arada inek sütü yogurta dönüşünce zararsız oluyo içindeki bi madde degişime ugruyomuş gönül rahatlığıyla yapabılırsınız

cnm dediğin gibi organik bulmak nerdeyse imkansız ben pazardan aldıgımı veriyorm :26: ama bulursan daha güzel olur tabi

ben meyveden başladım yedirmeye ama aslında sebze ile başlanmalıymış ayrıca kaşık mamasını inek sütü ile yapabiliyormuyuz ben anlayamadım açıklarmısın lütfen :44:
organik pazar bende bilmiyorum market pazar oralardan alıyorum
çok kafayı takarsak inan hiç bir şey yedirilecek veya içirilecek gibi değil ama mecbur devir böyle yazık yavrularımıza

yürüteçle ilgili herkes farklı şeyler söylüyor beniim gözlemim çocuğun yapısıyla alakalı yani erken yürüyecek bebeğe bir şey engel değil korkak veya tembel bebeğide hiç bir şey motive etmiyor çocuk hazır olduğunda kısacası zamanını kendi belirliyor

herseyı kvler bılıyor zatenn.. anne sutu alan cogu cocuk su ıcmıyor ben mama verıyorumm suyuda verıyorum onu cekmıo sevmıo

slm cnmm yarasın kuzunaa. tarıfı alabılırmıyım

bugün ahmet mert ime mama sandalyesi alabilirim yürüteçte istiyorum sizce erken mi
hep oturmak veya gezdirilmek istiyor bugün kahvaltı yaparken biraz peynir yalattım biraz zeytin bide yumurta sarısı parmağımla ağzına değdirdim çok heyecanlandı normalde ne versem beğenmiyordu acaba masada hepimizle olmak mı hoşuna gitti
o yüzden mama sandalyesi alayımmı ki diye düşünüyorum

alıntı yapmıştım çıkmamış tekrar geri döndüm
çok dimi boy 174 kilo 80 ama demekki boğazım durmuyor yoksa 2 çocukla gecede toplasan 5-6 saat uyku anlamadım gitti
süt olsun derken lop et oldum

canım boyun iyimiş o kadar fazla gözükmüyorsundur verirsin inşallah.
bizimkiler dün akşam oğluma yürüteç almış bizimki görünce bir sevindi bir sevindi dememek için 5 dk bindirdik inmek istemedi,ama ben daha bindirmeyi düşünmüyorum 6.ayı bitirsin öyle mama sandelyesinide ben bu hafta düşünüyordum ama kp burda olduğu için bir yere gidemiyoruz,inşallah bir iki hafta içinde alıcam tabi bu adam giderse hiç gitmekten bahsettiği yok çok sıkıldım çok.

herseyı kvler bılıyor zatenn.. anne sutu alan cogu cocuk su ıcmıyor ben mama verıyorumm suyuda verıyorum onu cekmıo sevmıo

slm cnmm yarasın kuzunaa. tarıfı alabılırmıyım

suyubenim kizimda sevmiyor zar zor kasikla veriyorum corbasini genelikle göz karari yapiyorum ama ölcüleri yaklasik 1.5 su bardagi suya yarim havuc yarim kabak biraz ufaklarindan azicikda kereviz birde yaban havucu dilim dilim kesip yumusayincaya kadar hasliyorum sonrada blender ile püre haline getirip suyuyla birlikte hafif kivamli bir corba oluyor dileyen patates veya baska sebzede koya bilir doktorumuz bize eti de önerdi azicik et icine attip da güzel oluyor ama cok az yagsiz yerinden baya sevdi kizim kendimize aynisinin terbiyelisini baharatlisini yapiyorum bizler icinde cok lezzetli oluyor

bugun kizimla alisveris merkezine gittik birsey almiyacagim dedimm ama tabikide kendimi tutamadim okadar güzel seyler varki kokosss hanfendiye bir iki tulum aldim ve bir günes gözlügü görünce dayanamadim arkasindan bir bakiyorr artisttt sankii maasallah hepimizin kuzularinaaa rabbim nazardan saklasin

maşallah pek tatlı olmuş kokoş

hayırlı olsun güle güle kullansın mert paşa

sankisi mankisi yok harbi artist hemde kokoş artist
bende oğluma ciciler aldım ama güzel şeyler hep kızlara var erkeklere çok az seçenek

hayırlı olsun güle güle kullansın mert paşa

sankisi mankisi yok harbi artist hemde kokoş artist
bende oğluma ciciler aldım ama güzel şeyler hep kızlara var erkeklere çok az seçenek

sağol canım,ahmet mertte güle güle kullansın cicilerini.aynen erkeklere pek birşey yok maalesef kızlarınkine özeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…