Kızlar bi sorum var sizlere. şimdi meyve suyu ve püresi vericez ya. elma,armut,havuçla başlıcaz. siz bu meyveleri nerden alıyorsunuz? normal pazardan aldığınız meyvelerimi veriyosunuz,yoksa köyden yada organik pazardanmı alıyosunuz? bizim burda organik pazar yok,köyde yok bildiğim ama pazardan aldığım ürünler hiç içime sinmiyo,kimbilir nasıl kimyasal gübre,böcek ilacı var onlarda,bebişime kıyamıyorum onları vermeye,ama başka çaremde yok,siz napıyosunuz ?
bugun kizimla alisveris merkezine gittik birsey almiyacagim dedimm ama tabikide kendimi tutamadim okadar güzel seyler varki kokosss hanfendiye bir iki tulum aldim ve bir günes gözlügü görünce dayanamadim arkasindan bir bakiyorrartisttt sankii maasallah hepimizin kuzularinaaa rabbim nazardan saklasin
Eki Görüntüle 628768
yürütec olayını bende duydum ama tanıdıgım herkese soruyorm yok öyle bişey diyolar 8.ayına girsin oglum ben alıcam
bu arada inek sütü yogurta dönüşünce zararsız oluyo içindeki bi madde degişime ugruyomuş gönül rahatlığıyla yapabılırsınız
Tskederiz teyzelerii rabbim cümlemizin evladini esirgesiiinnnn bizleri bebislerimize bebislerimizide bize bagislasiinn!aminnnnnn
Nasilsiniz bugunnn Pazar keyfi yaptinizmiii ? Biz iyiiz keyf yapmadik temizlik yaptiik simdi keyfde siraaaa hepinizi öpüyoruuuz tontosuuumla
amin arkdaşım cümlemizinkini korusun,05eylulnazdc
temizlik yapmaktan bittim resmen keyif felan yapamadımTskederiz teyzelerii rabbim cümlemizin evladini esirgesiiinnnn bizleri bebislerimize bebislerimizide bize bagislasiinn!aminnnnnn
Nasilsiniz bugunnn Pazar keyfi yaptinizmiii ? Biz iyiiz keyf yapmadik temizlik yaptiik simdi keyfde siraaaa hepinizi öpüyoruuuz tontosuuumla
emdikten sonra hala sütün çıkıyorsa sütün var demektir kiloyu az bulduğu için mama ver dedi yani bence mama sevmediyse dr danışıp ek gıdaya başlayabilirsin fakat kız çocuk için 64cm boya 6600 gayet güzelmrb güsel anneler ben buraya çok nadir giriyorum fırsatım olmuyorsizinde yorum yapmanızı istedigim bişey var bnmkızımın adı meleknaz 5 ay 10 günlük çok iri bir bebek dgil zayıf bir bebekte deil ama dr kilosu az diyor takviye mama verdedi bugün aptamilin 1 numarasını aldık ama kızım yemiyor ögürüyor dogdugundada sütüm inmemişti bir kaç gün vermiştim ama ozamanda almamıştı dr günde 240 cc içir diyor ama olmuyor emdikten sonraki sütümü sagıyorum oda mümküm deil 240 cc çıkmıyor çıkanıda içince kusuyor buarada kızım 2 hafta önce 6 600 gramdı boy 1.64 cm di şimdi 7 olmuştur belkı kılosu bnm kızım gibi olan varmı napabilirim yardımcı olursanıs sevinirimm...
hayırlı olsunSlm kizlar doktor bebegime 6.aya sadece anne sutu demisti ama ben bugun dayanamadim yogurt corbasi tattirdim baktim benmki bayiliyor baya bi yedirdim boylece ek besin isine bodosloma girdik bu arada yarin rejime basliycam insallah
hayırlı olsun
bildiğimiz tarzdamı yoksa daha hafif mi yaptın çorbayı
biz de iyiyiz teşekkürerevdeydik biz de, aynı şeyler yani
meyve süzgecini sevdi kızım, biberon gibi eliyle tutarak yedi içindeki elma parçalarını...
mrb güsel anneler ben buraya çok nadir giriyorum fırsatım olmuyorsizinde yorum yapmanızı istedigim bişey var bnmkızımın adı meleknaz 5 ay 10 günlük çok iri bir bebek dgil zayıf bir bebekte deil ama dr kilosu az diyor takviye mama verdedi bugün aptamilin 1 numarasını aldık ama kızım yemiyor ögürüyor dogdugundada sütüm inmemişti bir kaç gün vermiştim ama ozamanda almamıştı dr günde 240 cc içir diyor ama olmuyor emdikten sonraki sütümü sagıyorum oda mümküm deil 240 cc çıkmıyor çıkanıda içince kusuyor buarada kızım 2 hafta önce 6 600 gramdı boy 1.64 cm di şimdi 7 olmuştur belkı kılosu bnm kızım gibi olan varmı napabilirim yardımcı olursanıs sevinirimm...
Kendimize yaptigimiz yayla corbasi sadece sosu yok bi de icindeki pirinc ve bulguru tukurdu sadece yogurdunu yedi
ozaman bence sadece yoğurt ver boşuna zahmetlere girme derim
Corba olunca veririm yoksa yogurt veririm belki oylesine deneme yaptim anne sutu en guzeli
sende bemim gibi fazla kilolardan dertlisin anlaşılan emzirirken nasıl diyet yapıcan banada anlatsana
bide çizelge nzsıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?