2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen yediğinde de anne sütüne geçiyor, hamileykende kanına karışıyor, zarar heryerden geliyor

yürüteç konusunda hazırbulunuşluk çok önemli..ablam beşinci ayı bitince oglunda kullandı yürüteç 9 aylıkken pati pati yürüdü yigenim..kızında kullanmadı biraz zayıf bebekti kıyamadı o da 14 aylıkken pati pati yaptı bence bireysel farklılıklardan dolayı geç,erken yürüyorlar yürüteç degil..mama sandelyesi 5 aylık hamileyken almıştık biz geçen denedim oturamıyor tam olarak dengeyi saglayamıyor tontonum :) mümkün oldugunca yemek konusunda dikkat etmeliyiz ama kaçış yok devir bozuk :)

oy maaşallah bu kız yaza hazır annesi :) allah nazarlardan korusun,onları bize bagışlasın..

eylülnaza maşallah annesi,fıstık gibi, görücü gelir yakında haberin olsun

meyve süzgeci almış eşim, silikon uçlu. bakalım, deniycek bugün kızım...

halılar tüylü olunca yürüteç olmaz bize, olsa da almayı düşünmezdim. bebek nasılsa yürür diye düşünüyorum...bünye meselesi.

bildigimiz paket sütler degil mi?bir de nasıl yapıyorsun anlatır mısın?bu hafta yedirmeyi düşünüyorum tadımlık yani..

Tskederiz teyzelerii rabbim cümlemizin evladini esirgesiiinnnn bizleri bebislerimize bebislerimizide bize bagislasiinn!aminnnnnn
Nasilsiniz bugunnn Pazar keyfi yaptinizmiii ? Biz iyiiz keyf yapmadik temizlik yaptiik simdi keyfde siraaaa hepinizi öpüyoruuuz tontosuuumla

mrb güsel anneler ben buraya çok nadir giriyorum fırsatım olmuyorsizinde yorum yapmanızı istedigim bişey var bnmkızımın adı meleknaz 5 ay 10 günlük çok iri bir bebek dgil zayıf bir bebekte deil ama dr kilosu az diyor takviye mama verdedi bugün aptamilin 1 numarasını aldık ama kızım yemiyor ögürüyor dogdugundada sütüm inmemişti bir kaç gün vermiştim ama ozamanda almamıştı dr günde 240 cc içir diyor ama olmuyor emdikten sonraki sütümü sagıyorum oda mümküm deil 240 cc çıkmıyor çıkanıda içince kusuyor buarada kızım 2 hafta önce 6 600 gramdı boy 1.64 cm di şimdi 7 olmuştur belkı kılosu bnm kızım gibi olan varmı napabilirim yardımcı olursanıs sevinirimm...

biz de iyiyiz teşekkürer evdeydik biz de, aynı şeyler yani

meyve süzgecini sevdi kızım, biberon gibi eliyle tutarak yedi içindeki elma parçalarını...

iyi akşamlar..

biz pek keyif yapmadık bizimkinin kıyafeti yoktu daha doğrusu küçülmüşlerdi, gittim bir sürü cici aldım :)
eve geldim çamaşır yıkama falan filan derken bu saati yaptık

amin arkdaşım cümlemizinkini korusun,

bu arada ben kesinliklee karar verdim hoppala ve yürütgeç alıyorum, durmuyor benim ki.. çünkü birde konuşmaya başladı aman Allahım eğer ilgilenmezsen çığlık atıyor tipik bebek işte..
eminim sizinkilerde öyledir

Slm kizlar doktor bebegime 6.aya sadece anne sutu demisti ama ben bugun dayanamadim yogurt corbasi tattirdim baktim benmki bayiliyor baya bi yedirdim boylece ek besin isine bodosloma girdik bu arada yarin rejime basliycam insallah

temizlik yapmaktan bittim resmen keyif felan yapamadım

emdikten sonra hala sütün çıkıyorsa sütün var demektir kiloyu az bulduğu için mama ver dedi yani bence mama sevmediyse dr danışıp ek gıdaya başlayabilirsin fakat kız çocuk için 64cm boya 6600 gayet güzel

Slm kizlar doktor bebegime 6.aya sadece anne sutu demisti ama ben bugun dayanamadim yogurt corbasi tattirdim baktim benmki bayiliyor baya bi yedirdim boylece ek besin isine bodosloma girdik bu arada yarin rejime basliycam insallah
hayırlı olsun
bildiğimiz tarzdamı yoksa daha hafif mi yaptın çorbayı

biz de iyiyiz teşekkürer evdeydik biz de, aynı şeyler yani

meyve süzgecini sevdi kızım, biberon gibi eliyle tutarak yedi içindeki elma parçalarını...

aaa bende ek gıdaya başlayınca alacam. geçen oğluma su vermeyi denedim biberonu çiğnedi sakız gibi bende kaşık ile verdim. o zaman içti. sizler veriyorsunuz ya özendim bende. eşimde hemen oradan vermesene daha erken deyince yuh dedim millet ek gıdaya başladı

merhaba arkadaşım, kızın ayına ve boyuna göre kilosu biraz düşük, ama korkulacak abartılacak bişi yok bu ay sonuna kadar takip et. geçen ay ile bu ay arası 750 gr kadar almışsa sıkıntı yok. birde sütüm inmemişti ne demek sütün mü yok ?

sende bemim gibi fazla kilolardan dertlisin anlaşılan emzirirken nasıl diyet yapıcan banada anlatsana
bide çizelge nzsıl yaptın

sende bemim gibi fazla kilolardan dertlisin anlaşılan emzirirken nasıl diyet yapıcan banada anlatsana
bide çizelge nzsıl yaptın

Ben o kadar luzumsuz seyler yiyorum ki her gun onlari kessem bu bile diyettir ama ben diyet listeleri bolumunde emziren anneler icin bi diyet var ondan yapicam stum azalirsa birakirim cizelgeyi de yaza kadar 7 kilom gitsin diyetinin 2. sayfasinda link verilmis ona bakip yaptim bi kilon degisince her seferinde yeni cizelge yapmak gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…