2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım
dediğin gibi ıvır zıvır kessek yeter
çizelgeyide gece gece beceremedim tekrar denerim artık

sütüm şimdi var emiyor zaten dogum yapınca ilk üçgün sütüm gelmemişti ama 0ndan sonra geldi tabi ama yetmiyormu bilemiyorum çok hareketlı acaba ondanmı kaybediyor diyorum anlamadım ama saglıklı çok şükür hasta felan olmuyor devam sütünüde almıyor yogurt felan veriyorum elma püresi veriyorum bazen diliyle itiyor bazende yiyor acaba bünye ilemi alakalı diyorum anne baba bisde zayıfız sütüm yetmese gögsümden kndisi çekılmes sanırım huzrsuz olur ama degl hatta gögsümü zorla veriyorum almıyor doymasa alır birde emdikten sonra sagıyorum gögsümden süt ancak 25 50 cc çıkıyor onuda arada veriyorum onuda içtikten sonra kusuyor anlamadın eşimle çok takıyorus hayırlısıı:44::44:

herkese günaydın kızlar bugün erkenciyim nasılsınız?
bebekler nasıl?

biz teşekkür ederiz bu tatlılıgı bizle paylaştıgın için :) benim için iyi hatta 5 ayda en iyi h.sonuydu c.tesi hamam sefası yaptım kese falan rengim açıldı ya 1,5 yıldır gitmiyordum :) pazar günü de arkadaşımla buluşup kahve içtik bayagı enerji topladım mehmet efeme yetecek enerjim var :) ben de foto yüklemek istiyorum da nasıl anlatır mısın?

bildigimiz paket sütler degil mi?bir de nasıl yapıyorsun anlatır mısın?bu hafta yedirmeyi düşünüyorum tadımlık yani..

gec gördümde
günlük şişe sütlerden aldım 1litre kaynattım bır taşım sonra soğumaya bıraktım serce parmagımı sokunca yanmayacak kıvama gelınce
evdeki yogurttan 2 kasık kadar ayran kıvamına getirdim içine kattım sardım sarmaladım peteğin üzerine koydum aksama kadar bekledi
aldım dolaba koydum sonra da
benimki biraz cıvık olmustu ama dolapta katılaşıyo zaten bebek için cıvık olması lazım

günaayyddıınnn :) biz hep erkenciyiz...oglum her zamanki gibi huysuz :) ama ben onuu böyle de seviyorum :)
sevilmezlermi hiç onların her halleri tatlı.

kızlar bir şey soracagım birden fazla kişiyi alıntı yapıp nasıl cevaplıyoruz?

alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki alıntı yap kutucuğuna tıkla ve enson cvp ver.

Cizelge zor degil cnm yarin sakn kafayla yaparsin baslayalim birlikte rejime istersen yediklerimizi de yazalim belki utanma pazari az yeriz biraz
olur yapalım
ben abur cuburu bide tatlıyı azaltsam faydasını görürüm ama sütümüzü azaltmadan araştırıp bilgilerimizi paylaşalım

herkese günaydın kızlar bugün erkenciyim nasılsınız?
bebekler nasıl?
biraz mızmızız ama iyiyiz sizleri sormalı

hamam sefasıda süpermiş darısı başımıza

bizde fena sayılmayız kaka problemimiz devam ediyor,1 haftadır bütün şurupları bıraktık.

doktorum kaşık maması yerine 1 nolu mamalarla muhallebi yap dedi canım. kaşık mamalarında çok fazla çeşit var,onlar evde hazırlanmaz zaten heralde.

Sanki benim kızımı anlatmışsın canım. bizde 5 aylık kontrolümüzde 6700kg,67 cmdik. benim sütümde maşallah çok iyi,ama kızım az kilo alıyo. dr en sonunda bünyesi böyle demekki dedi,bende zayıfım,50 kilo ile hamile kalmıştım,63le doğurdum,şimdide 52 kiloyum,bide sütüm kaliteli olsun diye allah ne verdiyse yiyorum,tatlılar,tuzlular,cevizler,ağzım hiç boş durmuyo yani. benim kızımda aynı şekilde zorla emzirmeye çalışınca mutlaka kusuyo. dr bana mama ver demedi ama ek gıdaya başla dedi. meyve suyu,püresi,yoğurt ve muhallebi vericem bu ay. sende mamayı zorlama bence,5 ayı doldurmuş,doktoruna danışarak ek gıdaya başlayabilrsin.

aynen bende çoktan şurubu bıraktım bugün 5 gündür kaka yok alıştık artık
bazen 1-2 tatlı kaşığı armut veriyorum oda boş

annemin tavsiyesi üzerine bende 1-2 kaşık verdim ek gıdaya geçmememize rağmen hiç işe yaramadı,ne yapıcaz bilmiyorum

ben 1 ay önce aptamil pirinçli muhallebi almıştım yemedi çöpe attım dün küçük paket bebelac tahıllı aldım bebekler beğeniyormuş daha cesaret edip veremedim

annemin tavsiyesi üzerine bende 1-2 kaşık verdim ek gıdaya geçmememize rağmen hiç işe yaramadı,ne yapıcaz bilmiyorum
ek gıdalara tam başlayınca geçicek inşallah bizimkisi buğün kakadan huzursuz olabilir birazdan elma rendeleyip içine zeytinyağı koyacam belki yede işe yarar

ek gıdalara tam başlayınca geçicek inşallah bizimkisi buğün kakadan huzursuz olabilir birazdan elma rendeleyip içine zeytinyağı koyacam belki yede işe yarar

inşallah canım bende bir kaşık zeytinyağı içireyim bugün bakalım,umarım işe yarar ve bebeklerimiz kurtulur bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…