Ben o kadar luzumsuz seyler yiyorum ki her gun onlari kessem bu bile diyettir ama ben diyet listeleri bolumunde emziren anneler icin bi diyet var ondan yapicam stum azalirsa birakirim cizelgeyi de yaza kadar 7 kilom gitsin diyetinin 2. sayfasinda link verilmis ona bakip yaptim bi kilon degisince her seferinde yeni cizelge yapmak gerekiyormus
sağol canım
dediğin gibi ıvır zıvır kessek yeter
çizelgeyide gece gece beceremedim tekrar denerim artık
aaa bende ek gıdaya başlayınca alacam. geçen oğluma su vermeyi denedim biberonu çiğnedi sakız gibibende kaşık ile verdim. o zaman içti. sizler veriyorsunuz ya özendim bende. eşimde hemen oradan vermesene daha erken deyince yuh dedim millet ek gıdaya başladı
merhaba arkadaşım, kızın ayına ve boyuna göre kilosu biraz düşük, ama korkulacak abartılacak bişi yok bu ay sonuna kadar takip et. geçen ay ile bu ay arası 750 gr kadar almışsa sıkıntı yok. birde sütüm inmemişti ne demek sütün mü yok ?
Tskederiz teyzelerii rabbim cümlemizin evladini esirgesiiinnnn bizleri bebislerimize bebislerimizide bize bagislasiinn!aminnnnnn
Nasilsiniz bugunnn Pazar keyfi yaptinizmiii ? Biz iyiiz keyf yapmadik temizlik yaptiik simdi keyfde siraaaa hepinizi öpüyoruuuz tontosuuumla
herkese günaydın kızlar bugün erkenciyim nasılsınız?
bebekler nasıl?
bildigimiz paket sütler degil mi?bir de nasıl yapıyorsun anlatır mısın?bu hafta yedirmeyi düşünüyorum tadımlık yani..
sevilmezlermi hiç onların her halleri tatlı.günaayyddıınnn :) biz hep erkenciyiz...oglum her zamanki gibi huysuz :) ama ben onuu böyle de seviyorum :)
kızlar bir şey soracagım birden fazla kişiyi alıntı yapıp nasıl cevaplıyoruz?
olur yapalımCizelge zor degil cnm yarin sakn kafayla yaparsin baslayalim birlikte rejime istersen yediklerimizi de yazalim belki utanma pazari az yeriz biraz
biraz mızmızız ama iyiyiz sizleri sormalıherkese günaydın kızlar bugün erkenciyim nasılsınız?
bebekler nasıl?
hamam sefasıda süpermiş darısı başımızabiz teşekkür ederiz bu tatlılıgı bizle paylaştıgın için :) benim için iyi hatta 5 ayda en iyi h.sonuydu c.tesi hamam sefası yaptım kese falan rengim açıldı ya 1,5 yıldır gitmiyordum :) pazar günü de arkadaşımla buluşup kahve içtik bayagı enerji topladım mehmet efeme yetecek enerjim var :) ben de foto yüklemek istiyorum da nasıl anlatır mısın?
olur yapalım
ben abur cuburu bide tatlıyı azaltsam faydasını görürüm ama sütümüzü azaltmadan araştırıp bilgilerimizi paylaşalım
biraz mızmızız ama iyiyiz sizleri sormalı
hamam sefasıda süpermiş darısı başımıza
ben meyveden başladım yedirmeye ama aslında sebze ile başlanmalıymış ayrıca kaşık mamasını inek sütü ile yapabiliyormuyuz ben anlayamadım açıklarmısın lütfen :44:
organik pazar bende bilmiyorum market pazar oralardan alıyorum
çok kafayı takarsak inan hiç bir şey yedirilecek veya içirilecek gibi değil ama mecbur devir böyle yazık yavrularımıza
sütüm şimdi var emiyor zaten dogum yapınca ilk üçgün sütüm gelmemişti ama 0ndan sonra geldi tabi ama yetmiyormu bilemiyorum çok hareketlı acaba ondanmı kaybediyor diyorum anlamadım ama saglıklı çok şükür hasta felan olmuyor devam sütünüde almıyor yogurt felan veriyorum elma püresi veriyorum bazen diliyle itiyor bazende yiyor acaba bünye ilemi alakalı diyorum anne baba bisde zayıfız sütüm yetmese gögsümden kndisi çekılmes sanırım huzrsuz olur ama degl hatta gögsümü zorla veriyorum almıyor doymasa alır birde emdikten sonra sagıyorum gögsümden süt ancak 25 50 cc çıkıyor onuda arada veriyorum onuda içtikten sonra kusuyor anlamadın eşimle çok takıyorus hayırlısıı:44::44:
aynen bende çoktan şurubu bıraktım bugün 5 gündür kaka yok alıştık artıkbizde fena sayılmayız kaka problemimiz devam ediyor,1 haftadır bütün şurupları bıraktık.
aynen bende çoktan şurubu bıraktım bugün 5 gündür kaka yok alıştık artık
bazen 1-2 tatlı kaşığı armut veriyorum oda boş
ben 1 ay önce aptamil pirinçli muhallebi almıştım yemedi çöpe attım dün küçük paket bebelac tahıllı aldım bebekler beğeniyormuş daha cesaret edip veremedimdoktorum kaşık maması yerine 1 nolu mamalarla muhallebi yap dedi canım. kaşık mamalarında çok fazla çeşit var,onlar evde hazırlanmaz zaten heralde.
Sanki benim kızımı anlatmışsın canım. bizde 5 aylık kontrolümüzde 6700kg,67 cmdik. benim sütümde maşallah çok iyi,ama kızım az kilo alıyo. dr en sonunda bünyesi böyle demekki dedi,bende zayıfım,50 kilo ile hamile kalmıştım,63le doğurdum,şimdide 52 kiloyum,bide sütüm kaliteli olsun diye allah ne verdiyse yiyorum,tatlılar,tuzlular,cevizler,ağzım hiç boş durmuyo yani. benim kızımda aynı şekilde zorla emzirmeye çalışınca mutlaka kusuyo. dr bana mama ver demedi ama ek gıdaya başla dedi. meyve suyu,püresi,yoğurt ve muhallebi vericem bu ay. sende mamayı zorlama bence,5 ayı doldurmuş,doktoruna danışarak ek gıdaya başlayabilrsin.
ek gıdalara tam başlayınca geçicek inşallah bizimkisi buğün kakadan huzursuz olabilir birazdan elma rendeleyip içine zeytinyağı koyacam belki yede işe yararannemin tavsiyesi üzerine bende 1-2 kaşık verdim ek gıdaya geçmememize rağmen hiç işe yaramadı,ne yapıcaz bilmiyorum
ek gıdalara tam başlayınca geçicek inşallah bizimkisi buğün kakadan huzursuz olabilir birazdan elma rendeleyip içine zeytinyağı koyacam belki yede işe yarar
bızım de demır vıtamınyle başımız dertte kaka yapamıyo yıne yapınca da fena kokutuyooo
demir damlası gerçekten berbat kokutuyor kakasını biz bırakmıştık ama 15 güne yine başlıyacağız maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?