2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nasılsınız anneler 2 haftalık aradan sonra geldim.. bebişler nasıl?? fazla geçmiş yapamadım. tatilde moral depolarım diye düşünmüştüm ama bir sürü laf moralimi alt üst ettiler, bi güzel şey regl oldum ama o dönemde de zaten az olan sütüm daha da azaldı.. ek gıdaya başladık baya baya her gün meyve ya suyu ya da püresini veriyorum (elma,muz,havuç)...her renkten sebze çorbası yapıyorum(pirinç,havuç, patetes,brokoli, kırmızı biber, zeytinyağı ve çoook az tuz ) bugün de süt aldım yoğurt mayaadım hanımefendiye:)))) ona çalışr oldum yoruluyorum artık bunları sabah erkenden yapmak zorundayım yoksa mümkün değil zaten uyku düzenmz kalmadı 7 30 da uyanıyor 9 a doğr anca uyuyor yarım saat..
besleyim bakalım kilo alsın da milletin dilindenkurtulum ağzı olan konuşuyor birid de demediki sağlıklı ya mama ver bu niye zayıf eşimde annesine gtti bir hafta kar olur diye bizi götürmedi her gece ağladım kızım kimsede durmadı her gelen aldı kucağına hepsinde bastı çığlığı göz yaşları aktı hepp o ağladıkça ben ağladım içten, gece yastığıma akıttım..

cuma kont. gittik 6600 gr, 62 boy sizce nasıl kızlar?? (3200 doğdu 2900 indi 50 cm ile...) eşim bugün gidip mama alacak iş çıkışı hiç vermesem mi ek gıdaya başladık zaten kafam çok karışık

mama olarak ne olacak onu da bilmiyorum

ek gıdaya geçersek zayıflama girişimlerine başlarım demiştim ama çorbadan sonra yine memeye bakıyr olmayınca kızıyor
baya yazdım sizleri özlaemişim yaaa hepinizi öpüyoruzz

hoşgeldin tatilin pekte iyi geçmemiş anlaşılan umarım moralin düzelir sütün azalmasında moralde etkili.
kilosu biraz az ama düzelir heralde ek gıdaları sevdiyse.

kızlar bir şey soracagım birden fazla kişiyi alıntı yapıp nasıl cevaplıyoruz?
en alt sağda alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında +işaretinin olduğu yere tıkladığında o mesajı seçmiş olursun, istediğin mesajların o kısmına tıkla, çoklu alıntı yapabilirsin :)

ayy üzüldüm olanlara... bu mama verme, zayıf, falan diyenlerle görüşmeyi kessen, çok mu lazımlar ? insana dostu arkadaşı böyle demez kolay gelsin...
ben de drdan geldim 4,5 aylık kontrolü oldu bizimki, 2 aylık olduğundan beri dr a gitmemiştik de. 8200 gr 67 cm miş.
senin kız da iyi maşallah, kilo alımı da iyi, aç kalıp ağlıyorsa mamayı çoğaltırsın, ben istedikçe veriyorum, yoksa nerden bilicem acıktığını.

ben de yalnızım bu gece,eşim göreve gidicek...

hiimm şişe yok evde söyliyeyim de eşim alsın gelirken..yarın bu akşam yaparım yarın yediririm artık :) benimki hevesli öyle yemege dün yarım elma suyu rendeledim suyunu çıkardım kaşıga yapıştı resmen bitince de agladı tosbagam :) o heveslendikçe ben daha hevesleniyorum :) sagol canım tarifin için :)
sevilmezlermi hiç onların her halleri tatlı.

alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki alıntı yap kutucuğuna tıkla ve enson cvp ver.
bakalım becerebildim mi :)?

yalnız kalmak çok zor ya ben akşam 5 i dört gözle bekliyorum eşim gelsin de yardım etsin diye allah yardımcımız olsun şimdi cevaplayayım bakalım ne çıkacak :)

bızım de demır vıtamınyle başımız dertte kaka yapamıyo yıne yapınca da fena kokutuyooo
bizim doktor erken 5.ayda başlarız dedi ama beni kullanmadan gerdi bu demir,,zaten hala gaz sorunumuz var bir de kabız olursa ne yaaparım diye kara kara düşünüyorum

canım moralini yüksek tut sütün için en önemlisi ben bu hafta sonumu güzel geçirdim ilk günlerdeki gibi sertleşti gögüslerim damar damar oldu..bu milleti bir memnun edemedik sana zayıf diyorlarmış bana da obez olmasın diyorlar doktora sordum anne sütü obez yapmazmış diyiyorum memnun olamıyorlarr bu sefer de deviti kes iri bir bebek olmuş diyorlarr hayddaaa baba 185 ana 170 ee ne bekliyorsunuz..diyecegim şu ki salla gitsin :)

canım benim oğlumda 3250 doğdu ve 2900 e indi.geçen hafta 6.100 gramdı boyuda 61 cm.di.yani senin bebeğin benimkine göre daha kilolu ve uzun..

mrb annişler.nasılsınız?herkese iyi haftalar olur inşallah..oğluşuma yürüteç almak istiyorum ama erkek çocukları için iyi değilmiş falan diyolar bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

mrb annişler.nasılsınız?herkese iyi haftalar olur inşallah..oğluşuma yürüteç almak istiyorum ama erkek çocukları için iyi değilmiş falan diyolar bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

bende öyle birşey duydum canım ama bizimkiler almış 6.ayı doldurduğunda az birşey bindirmeyi düşünüyorum çünkü bebeğimin çok hoşuna gitti hiç inmek istemedi.

kızlar birşey sormak istiyorum verem aşısı olduğu yer bir garip gibi hemşire yara olup kabuk tutacağını söylemişti aradan 2,5 ay geçti hala kabuk gibi birşeyler var doktora gittiğimizdede sormayı unuttum.başına böyle birşey gelmiş olan var mı acaba?

bende öyle birşey duydum canım ama bizimkiler almış 6.ayı doldurduğunda az birşey bindirmeyi düşünüyorum çünkü bebeğimin çok hoşuna gitti hiç inmek istemedi.

yaa evet bindiren arkadaşlarım vardı çok rahat falan diyolardı ama bilemedim işte 6.ayda mı bindiriliyor ki ona?

evet canım bizimkide hala duruyor.merak edilcek bişey yok.bende sordum geçen gittiğimde normalmiş.

ben de duymuştum ama abartmadan kullanılırsa zarar gelmez diye düşünüyorum..altıncı ayında kullanacagım ben de günde yarım saati geçmemek koşuluyla tabi kontrollü..

inşallah canım bende bir kaşık zeytinyağı içireyim bugün bakalım,umarım işe yarar ve bebeklerimiz kurtulur bu durumdan.
zeytin yağı içirdim fakat ıkındı ağladı ıkındı ağladı saatlerdir perişan oldu bende masaj yaptım sonra fitil verdim sonra yine popodan zeytinyağı veee yaptı fakat sertti ilk defa böyle yaptı sonrada uyudu
uyanınca karın ağrısı olmaz inşallah
bızım de demır vıtamınyle başımız dertte kaka yapamıyo yıne yapınca da fena kokutuyooo
ben korkudan başlayamıycam heralde
insanın evi gibisi yok hoşgeldin
ekgıdalara hızlı bir giriş yapmışsın eğer sütün varsa bence mama verme sadece yatarken muhallebi yapıp yedir derim

öyle söyleniyor ama ben daha böyle bir şikayet kinseden duymadım duymamda inşallah

bizimkide aynı durumda korkma canım

bayanstres,
canım ben bizimkine yarım fitil koymuştum sabah azçık yapmış az öncede öyle bir yapmışki sırtına kadar çıkmış bir haftalığın hepsi bir aradaydı sanki ne üst ne baş nede yattığı yer her yer mahvoldu ishal gibi suluydu sanki korktum öyle oluncada inşallah ishal değildir.:18::18::18:

zannetmem fitildendir
bizimkisi okadar az yapıyorki bu yedikleri nerde peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…