2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ek gıda veren annelere bir sorum var, kaşık maması verenler neler yediriyor?
ben geçen hippin pirinç mamasını yaptım pek sevmedi ben verdikçe ağzından çıkarttı bende zorlamadım..

ben aptamilin sütlü pirinçli mamasını aldım sevdi ama fazla vermiyorm henüz

ara ara her bebek bunu yapıyomuş benim oğlumda şu an bu aşamada gercekten cok zor agzına meme değdiği an aglıyo
zorla veriyorm ayakta geziyorz tv ye baktırıyorm babası karsıdan şebeklik falan yapıyo bi şekilde veriyorm
baska bişey verme sende yoksa memeyi tamamen bırakır

bizimkide suyu pek isteyerek içmiyor.boyunuz iyiymiş canım kızında çok kısa değil orta hem sonradan boy atar.

sağol canım inş. sonradan atar cimcimem büyüsün de kızımı baleye cimlastiğe gönderecem:)) oooo bi an düşündüm de daha bayaa bii varr henüz kot pant. bile giyemezken:))))

aslinda bu sorun 1 aydir var ama son 3-4 gündür daha yüz göstermeye basladi biberon mamasina geçmek zorunda kalicam galiba

Son düzenleme:
aslinda bu sorun 1 aydir var ama son 3-4 gündür daha yüz göstermeye basladi biberon mamasina geçmek zorunda kalicam galiba

eger emıyosa bıberona alıstrma cnm busefr tamamen bırakır emmeyı mamayı eger verebılıysan kasıkla ver hem memeyı bırakmams olur bu donmlerde oluo bnm kızımda bı kacgn yaptı sureklı mama yıyen kızım gnde 2 3 kez zor ıcryrdm

hazır muhallebi kullanma dyor eşim

canım ben yoğurdumu hep kendim mayalarım günlük süt alıyorum inekten yeni sağılmış :)) şanslıyım eşim köy okulunda çalışıyor
hazır yoğurdun tadını pek beğenmem..
dünkü yoğurdum da olmuş ben 2 3 saat sonra açınca dalgınlıktan sonra biras daha beklettim oldu dolaba koydum bugün muz katıp verecemmm:))

evet emiyor, ama 10-15dk içinde hepsini sulu bir sekilde geri çikariyor midesinden anne sütünün hepsi çikinca tebessum ediyor gülüyor fln, e sonra acikmaya basliyor tekrar emziriyorum yine ayni seyi yapiyor.. deli olcm ne yapacagimi bilmiyorum

denemedigim sey kalmadi emmeyi tamamen birakmasi bisey ifade eder mi hepsini kustugu için.. ahh çok moralim bozuk

bu yogurt ısını bnde becermdm bıkere yaptm oldu snra yapmdm annem mayalıo gtryo bnde muz veryrm sevıo ole yemeytı yada bebe bıskuvısı ktyrm ıcıne

bazı bebeısler emmeyı kendlgndn bırakabılırler normal bısı bu ama sen yınede doktoruna danıs

ben sadece emziriyorum şimdi ek gıdaya başladım.. öyle tabi önemli olan sağlık mama ya da anne sütü farketmez gram alsınlar da:))

canım brokoliyi çook az koyuyorum sürekli aynı şeyi yemesin:)bi de tadı olsun..

evet mevsimi değil kabağın ama:44:

günün senin de aydın olsun

Gunaydın herkese:)))

günaydınnnn

selam kızlaar
bu aralar felaket yoruluyorum sizler iyisinizdir umarımm

bende yoruluyorum ev işi bizim yemek kızımın yemeği bulaşık üütü ooo
bu yogurt ısını bnde becermdm bıkere yaptm oldu snra yapmdm annem mayalıo gtryo bnde muz veryrm sevıo ole yemeytı yada bebe bıskuvısı ktyrm ıcıne

bebe büsküvisi iyi fikir alayım bugün etininkini.. yoğurt mayalamayı bayanstres çook güzel anlatmış aynı benim yapığım gibi o şekilde uygularsan başarılı olursun cıvık olsa dahi buzdolabında katılaşıyor bir de hemen kaşık değdirme katılaşsın dinlensin .. ben bizimkini akşamdan mayalar sabah buzdolabına koyarım ertesi gün kullanırım..

evde yoğurt mayalamak gibisi yok

kızlar dün yogurt mayalamıştım bugün baktım olmuş tadına baktım iyiydi ama benim oglan yüzünü buruşturdu begenmedi,halbuki havuç ve elma suyuna bayılıyor..napsam da sevdirsem paşama ?

kızlar dün yogurt mayalamıştım bugün baktım olmuş tadına baktım iyiydi ama benim oglan yüzünü buruşturdu begenmedi,halbuki havuç ve elma suyuna bayılıyor..napsam da sevdirsem paşama ?

canım arkadaşların dediği gibi yoğurdun içine meyve püresi karıştır meyveli yoğurt olsun belki sever.

bende ilk verince öyle oldu çünkü tadı yabancı cok normal
sen devam et ara ara meyve rendeleyebilirsin muz kayısı elma ...

senin bebegin yiyebiliyor mu rendeli meyveleri benimki yer mi acaba çok korkuyorum..ama ögrenmesi de lazım off bilmem ki zamanı ne zaman :)

eger katı bi meyveyse rendeledikten sonra süzgecten geciriyorm
ama muz falan zaten eriyip gidiyo
katı bişey ben vermedim daha yutamaz dıye düşünüyorm korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…