2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok sağol biraz olsun içim rahatladı sizlerle konuşunca ama işte insanın elinde olmuyor,aynen dediğin gibi işte hergün birbirinden farklı gibi,inşallah herşey yolundadırhepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok mu acaba,ben de çok endişeleniyorum

allaha sukur senın bı sorunun yok arkadasım bu kadar tasalanma..normal hergun sıkayetın olacak dıye bırsey yokkı..dua et agrın ya da kanaman olmasın bunlar sorun asıl..sen gonlunu ferah tut..

amin canım. daha önce de yazmıştım "annelik, sürekli ona zarar gelmesin diye endişelenip, bu endişeyle başa çıkabilme sanatı" şimdiden alışıyoruz stres yönetimine... bu süreçler de bizi geleceğe hazırlıyor. testlere endişe edeceğiz, doğunca başka, büyüyünce başka... ömrümüz endişelerle savaşarak onun için dua ederek geçecek. bunları yaşamamız bile güzel bizi bir adım ileriye taşıyor her bir endişemiz.

allaha sukur senın bı sorunun yok arkadasım bu kadar tasalanma..normal hergun sıkayetın olacak dıye bırsey yokkı..dua et agrın ya da kanaman olmasın bunlar sorun asıl..sen gonlunu ferah tut..

Allaha şükür evet yok ama ben de hamileliğimi öğrendikten bir gün sonra hafif kahvemsi leke gelmişti,doktoruma gittim ve o günden bu yana progestan hap ve jel kullanıyorum,ben de önceki bebeğimi kaybettiğim için daha tedirginim..sanırım senin lekelenmen olmuş,sen de endişelenme leke şeklinde olduğu sürece tehlikeli değil bildiğim kadarıyla,renk kırmızı ve parlak ve ağrıyla beraberse doktoruna hemen bildirmen gerekir,inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

amın ınsallahhh..umarım hepımızı ıcın hayırlısı olurr..

evet daha şimdiden,sadece onu koruma içgüdüsü var,hatta midem bulansın da onun iyi olduğunu hissedeyim de ben ne kadar sıkıntı çekersem çekeyim diye düşünüyorum:)

Benim belirtilerim de azaldı. Artık göğüslerim acımıyor. Eski sütyenimi takıyorum 2 gündür. Bulantılar da yok denecek kadar az. Ben takmıyorum kafama. Günün tadını çıkarıyorum :)

Sadece artık öne eğildiğimde göbek bölgemden değil, göğüs altından katlanıyor vücudum. Bu farklı geldi bana:)

aynen bende aradım bağlamıyolar doktoru asistanlar konuşuyor benimle
aşırı kanama ve ağrınız olursa gelirsiniz diyorlar..Rabbim hepimizi korusun yaa ben 9 ay bu stresle napıcam bilmiyorum.

Özel bir durumun var ve anlık ilgiye ihtiyacın olduğu zamanların oluyor sanırım. Tabiki sen daha iyi bilirsin de doktorunu değiştirmeyi mi düşünsen acaba, veya buraya yazdığında bizlerin doktorlardan ve bazılarımızın deneyimleriyle söylediği şeyler seni telkin ediyorsa da gerek yok.

Maşallah 12 haftalık olmuş en ileride olanlardansın sanırım, ilk sen mi gideceksin ikili teste randevun ne zaman. Gerçi sonuçlar hemen alınmıyor galiba?

ama canım benim,sen 12.haftanın içindesin,çok normal bulantının azalması,ben 8+1 im daha,benim ki enteresan ama belki de benim bulantılar da erken geçecek onu da bilmiyorum,hatta bak senin karnın bile dolmaya başlamış ne güzel:)

Doktorumdan bu konuda memnun değilim sadece.Gittiğimde telefonunu isteyeceğim ama vereceğini pek sanmıyorum ben..
Beni telkin etmeli rahatlatmalı..Ama artık kime güveneceğimi şaşırdım.Özel muayenehanede bir doktor var 1 kere gitmiştim onunda ücreti 100 tl ben sürekli okadar parayı veremem ki ne yapıcam bilmiyorum.

Canım benim 2 li testim perşembe günü olucak
baya endişeleniyorum bende hayırlısı artık....
Allah sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuştursun İnşallah........
eVET SONUÇLAR bi hafta sonraymış meraktan çatlıycammm
Bİde bu haftada kesin olmamakla birlikte cinsiyeti şu olabilir diyebiliyorlarmış....
bakalım neler olucakkkk

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım,ne güzel belki cinsiyeti bile öğrenirsin çok heyecanlı:)

kızlar biraz rahat olun bu kadar endişe ederek bebeklerinizi düşünmüş olmuyorsunuz onlara zarar vermiş oluyorsunuz.
annesi stres içinde olan bir bebek nasıl rahat oabilir

İyi haberleri bekliyoruz bana da cuma günü gel dedi ikili için. Erken mi oluyor acaba.. Bilemedim..

Benim doktorum cinsiyetini bu zamanlarda asla söylemez, öyle bir havası var yani ketum biraz, bazı doktorlar ihtimalli bir şeyler söyleyebiliyorlar ...şöyle gibi görünüyor falan diye.. merak ettim bende sordum geçen hafta ama güldü çok erken canım olur mu öyle şey dedi.. Anlarsın sen dicektim..Öyle yani, söylemicek bence monitörden taşana kadar bizim de gözümüze giricek öyle söylicek:):):)

Ayy eğlendim...

Günaydın kızlar, yarın sevgililer günü.Bugun eşime hediye bakmaya cıkacagım.Ne alsam karar veremiyorum.Sizler hediye aldınız mı kocişlerinize? Planınız var mı yarın için.Fikir olsun bana da

selam kızlar nasılsınız. Bugün eşim izinli oh dinlenme günüm :) bugün bulantım çok ya sizin yazıları okudum. Allah bebeklerimızi bize bağışlasın inşallah. Haftaya pazartesi benim de randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…