canım çok sağol biraz olsun içim rahatladı sizlerle konuşunca ama işte insanın elinde olmuyor,aynen dediğin gibi işte hergün birbirinden farklı gibi,inşallah herşey yolundadırcanım endişe yapmamaya çalış. benim de günüm günümü tutmuyor. normalde hiç bulantım olmadı. 1 gün herşeyden tiksindim. bugün gene bulantım yok... dün göğüslerim sızladı bugün bir şey yok. bir gün karnım şiş ertesi gün dümdüz... birgün herşeye üzülüyorum bir gün çok mutluyum...
bunlar çok normal. belirtilerinin de hergün farklı olması normal. maşallah iyi bebeğin. üzme yavrunu.
benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok mu acaba,ben de çok endişeleniyorum
canım çok sağol biraz olsun içim rahatladı sizlerle konuşunca ama işte insanın elinde olmuyor,aynen dediğin gibi işte hergün birbirinden farklı gibi,inşallah herşey yolundadırhepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
allaha sukur senın bı sorunun yok arkadasım bu kadar tasalanma..normal hergun sıkayetın olacak dıye bırsey yokkı..dua et agrın ya da kanaman olmasın bunlar sorun asıl..sen gonlunu ferah tut..
Allaha şükür evet yok ama ben de hamileliğimi öğrendikten bir gün sonra hafif kahvemsi leke gelmişti,doktoruma gittim ve o günden bu yana progestan hap ve jel kullanıyorum,ben de önceki bebeğimi kaybettiğim için daha tedirginim..sanırım senin lekelenmen olmuş,sen de endişelenme leke şeklinde olduğu sürece tehlikeli değil bildiğim kadarıyla,renk kırmızı ve parlak ve ağrıyla beraberse doktoruna hemen bildirmen gerekir,inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
amin canım. daha önce de yazmıştım "annelik, sürekli ona zarar gelmesin diye endişelenip, bu endişeyle başa çıkabilme sanatı" şimdiden alışıyoruz stres yönetimine... bu süreçler de bizi geleceğe hazırlıyor. testlere endişe edeceğiz, doğunca başka, büyüyünce başka... ömrümüz endişelerle savaşarak onun için dua ederek geçecek. bunları yaşamamız bile güzel bizi bir adım ileriye taşıyor her bir endişemiz.
amın ınsallahhh..umarım hepımızı ıcın hayırlısı olurr..
kızlar günaydın,hepimiz çok benzer endişeler yaşıyoruz gerçekten ve en iyi de birbirimizi biz anlayabiliriz diye düşünüyorum,ben de bugün sabah çok ağladım,salı günü bebeğimi görmeme ve doktorumun ''herşey yolunda,endişelenme''demesine rağmen,sürekli kendimi dinliyorum,sanki 2-3 gündür mide bulantılarım biraz azalmış,göğüslerimin acısı hafiflemiş gibi kendimi o kadar kötü hissettim ki,eşim ve annem beni teselli etmeye çalışıyor..sizin de zaman zaman belirtilerinizde azalma ya da değişiklik oluyor mu
Kızlar 6+2 olduk sizde kalp atışları kaçıncı haftada başlar
aynen bende aradım bağlamıyolar doktoru asistanlar konuşuyor benimle
aşırı kanama ve ağrınız olursa gelirsiniz diyorlar..Rabbim hepimizi korusun yaa ben 9 ay bu stresle napıcam bilmiyorum.
Tabiki canım bigünüm diğer bi günüme uymuyor benimde
Bigün çok kötüyüm bulantı kusma ,bigünde hiç bişeyim yok bi zindeyim anlatamam
bende o zaman kendimi kötü hissedip vesvese yapıyrm
Annemde her zaman şunu söyler mide bulantılarını takip edip durma bazen hissetmeye bilirsin hatta 12. haftadan sonra baya azalıcak diyrdu
gerçekten benimde öyle oldu geçen haftadan beri bulantım baya azaldı
mutlu olmaya çalış canım,Allah ın izniyle bebişlerimizi kucaklarımıza alıcağız....
bir daha ki kontrolünüz ne zaman?benim doktorum 2-3 hafta sonra göreceğim seni dedi ama ben en fazla 2.haftaya kadar durabilirim gibi geliyor[/QUOTE
bebıgımı ılk gordugumde 8 haftalıktım 31 ocaktı...ıkıncı randevuyu 1 marta verdı ve ayda bır gorusucez dedı...gecen hafta az kanmam oldu cagırdı kontrol ettıı bı sorun yok dedı kontrol amaclı progestan verdı onu da duzenlı ıcıyorum..ılk ıkı ay bı sorunum yoktu bu ay basladı umarım sonu ıı olur allaha emanetız artık..ama sunu ogrendım herkesın hastane drundan harıc ozel bı dru olmalı her zaman arayabılecegı cvpları ıle rahatlatabılecegı suan arayıstayım ızmırlı arkadaslardan da bu konuda yardım beklıyorum..umarım msjımı okur herkes
Benim belirtilerim de azaldı. Artık göğüslerim acımıyor. Eski sütyenimi takıyorum 2 gündür. Bulantılar da yok denecek kadar az. Ben takmıyorum kafama. Günün tadını çıkarıyorum :)
Sadece artık öne eğildiğimde göbek bölgemden değil, göğüs altından katlanıyor vücudum. Bu farklı geldi bana:)
Özel bir durumun var ve anlık ilgiye ihtiyacın olduğu zamanların oluyor sanırım. Tabiki sen daha iyi bilirsin de doktorunu değiştirmeyi mi düşünsen acaba, veya buraya yazdığında bizlerin doktorlardan ve bazılarımızın deneyimleriyle söylediği şeyler seni telkin ediyorsa da gerek yok..
bir daha ki kontrolünüz ne zaman?benim doktorum 2-3 hafta sonra göreceğim seni dedi ama ben en fazla 2.haftaya kadar durabilirim gibi geliyor[/QUOTE
bebıgımı ılk gordugumde 8 haftalıktım 31 ocaktı...ıkıncı randevuyu 1 marta verdı ve ayda bır gorusucez dedı...gecen hafta az kanmam oldu cagırdı kontrol ettıı bı sorun yok dedı kontrol amaclı progestan verdı onu da duzenlı ıcıyorum..ılk ıkı ay bı sorunum yoktu bu ay basladı umarım sonu ıı olur allaha emanetız artık..ama sunu ogrendım herkesın hastane drundan harıc ozel bı dru olmalı her zaman arayabılecegı cvpları ıle rahatlatabılecegı suan arayıstayım ızmırlı arkadaslardan da bu konuda yardım beklıyorum..umarım msjımı okur herkes
ben 7+2 de gördüm salı günü,2-3 hafta sonra görüşeceğiz dedi,sonra da 12.haftada çağıracakmış..bence de kesinlikle özel bir doktorun olmalı,ben Allaha şükür öyle bir doktor buldum,mailden bile istediğim herşeyi sorabiliyorum,İstanbulda olsan hiç tereddütsüz sana önerirdim doktorumu..İnşallah iyi bir doktor bulursun canım..
Özel bir durumun var ve anlık ilgiye ihtiyacın olduğu zamanların oluyor sanırım. Tabiki sen daha iyi bilirsin de doktorunu değiştirmeyi mi düşünsen acaba, veya buraya yazdığında bizlerin doktorlardan ve bazılarımızın deneyimleriyle söylediği şeyler seni telkin ediyorsa da gerek yok.
Maşallah 12 haftalık olmuşen ileride olanlardansın sanırım, ilk sen mi gideceksin ikili teste randevun ne zaman. Gerçi sonuçlar hemen alınmıyor galiba?
Canım benim 2 li testim perşembe günü olucak
baya endişeleniyorum bende hayırlısı artık....
Allah sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuştursun İnşallah........
eVET SONUÇLAR bi hafta sonraymış meraktan çatlıycammm
Bİde bu haftada kesin olmamakla birlikte cinsiyeti şu olabilir diyebiliyorlarmış....
bakalım neler olucakkkk
Canım benim 2 li testim perşembe günü olucak
baya endişeleniyorum bende hayırlısı artık....
Allah sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuştursun İnşallah........
eVET SONUÇLAR bi hafta sonraymış meraktan çatlıycammm
Bİde bu haftada kesin olmamakla birlikte cinsiyeti şu olabilir diyebiliyorlarmış....
bakalım neler olucakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?