2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim özellikle sabah çok bulantı oluyordu aç karnıma çok öğürüyordum ve afedersin safra çıkıyordu sadece..gün boyunca da herşeyden tiksiniyordum az bişey zorla yiyordum ama Allahtan çıkarmıyordum,ama 2 gündür sabah daha rahat gibiyim ve gün içindeki bulantı durumu da azalınca panikledim..belki de normaldir kişiden kişiye değişiyor olabilir dediğin gibi..

Hadi gözünüz aydın.Ben hala ses olarak duyamadım bebişin kalbini.Bence benim doktorda iş yok.Bir baska doktor araştıracagım

maşallah cnm yaa çok şükür
nasıl bi duyguydu kalp atışlarını duymak..
şekillenmişmi hiç bebişin

bebişinede tekrar

Kendini rahatlatmanın yollarını bulmalısın. Reglinin 2. günü gibi kanaman olursa kötü ama azcık lekelenmeyle hemen kötü düşünme. Yapman gereken tek şey cinsel ilişkiyi kesmek ve dr. un verdiği progesterona devam edip bol bol dinlenmek. Ki bunların hepsini yapıyorsun sen. Yoluna girecektir herşey, sen yeterki pozitif düşün. Bak yolk kesesi için o kadar endişelendin ama oradaymış o da.. Boşu boşuna endişelenmekle kaldın. Belki lekelenmenin sebebi bile kendine yüklediğin stres olabilir.

maşallah cnm yaa çok şükür
nasıl bi duyguydu kalp atışlarını duymak..
şekillenmişmi hiç bebişin

Evet ama hala kertenkeleye benziyordu. Dr. bir sonraki gelişinizde size el kol sallayacak çok farklı olacak dedi. Çok heyecanlı bir duyguydu çok mutlu oldum ve kahkahalar attım gümlemeyi duydukça... Eşim çok heyecanlıydı. Doğuma onun da girmesini istiyorum tutturdu bugün ben dayanamam giremem doğuma diye. İkna etme seferlerine başladım bakalım başarabileck miyim?

Bir de kalp atışlarını duyunca kendimi gerçekten anne gibi hissettim. Bir canın sorumluluğunu taşıdığımı hissettim. Garip ve güzel bir duyguydu. Bugün ilk kez hamile olduğumu anladım.

evet cumartesi günü çok ağladım kafayı yiyecektim doktor 4 haftalık sanırım diyince.belkide üzüntüden lekelenmem oldu.o doktorun yaptığı idrar testinde biraz bişi görmüş sanırım.yazanları söyliyim.bunu doktoruma göstereceğim yarın.
ph:6,5
dansite(idrar):1025
mikroskobik görünüm:7-8 lökosit , 5-6 eritrosit, 8-10 epitel hücresi görüldü yazıyor.

Son düzenleme:

Tam şikayetlikmiş o Dr. Dr.una endişelerini söylüyor musun? Çok panik olduğunu falan. Dr.unla paylaşırsan belki seni daha rahatlatıcı konuşabilir. Bu ikinci Dr. un dediği şeyleri ve seni korkuttuğunu anlattın mı?

Doktorum benim endişelerimi anlıyor ve hiç kötü bişi konuşmuyor aslında.
Yarın söyleyeceğim yaşadıklarımı onun söyleyeceği şeylere göre umarım oda güzel şeyler söylerrr
cnm ultrason kağıdım yanımda yok ama cumartesi en son ultrason resmimde bir yuvarlak var kese sanırım o normal büyük bi yuvarlak.onun içindede minik bir yuvarlak var?

kızlar beni doktorum 13 haftalıkken 2 li test için çağırdı o zaman söyliycekm iş cinsiyetini yüzde 90 söylerm dedi çok mutlu oldum ama bazı dr lar inatla 4 ayı bitirmesini bekliyor 29 şubatda inş bebeğimn cinsiyetni öğrenicem

Daha bugün Dr. la konuştuk. Bulantın olmadığı için sevinmelisin dedi. Herkeste aynı belirtilerin olmasını bekleyemeyiz. Bunun belli bir standardı yoktur dedi. Herkesin kusmasını ya da midesinin bulanmasını beklemek , herkesin 50cm, 3 kilo, sarı saçlı, mavi gözlü çocuk doğurmasını beklemek gibi birsey dedi. İçin rahat olsun. Mesela benim de göğüslerim acıyor. Dün çok yoruldum ve gece kuyruk sokumum acımaya başladı ve baş ağrım var..Bunlar da pek çok insanda yok
Hadi gözünüz aydın.Ben hala ses olarak duyamadım bebişin kalbini.Bence benim doktorda iş yok.Bir baska doktor araştıracagım
Sen nereye gidiyordun Dr. a?Benim bugün göbekten duydu kalp atışını...
Teşekkürler. Sen de sor bakalım toxoyu. IgM ye gerek yok ama IgG yi tekrarlayalım dedi benimki.

Yediklerime zaten çok dikkat ediyorum ama tsh gibi tekrarlanması gerektiğini söyledi. Elevitin methini ben d eçok duydum. Dr. verdiyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum ve kullanacağım. En kötü ihtimalle folik asit gibi gece yatarken kullanırım.
İşte minik yuvarlak yolk kesesi.Dr. una anlat , panik olduğunu , endişeye kapıldığını söyle. o seni rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…