2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese merhabaa :)

Ay hala yavruşumu göremedim ben,cumartesi günü ilk ultrason,çok heyecanlıyım ama biraz da korkuyorum :S

Bi de garip bi durum var,normalde sigara falan içmiyorum,yani ağzıma sürmedim,evde babam içerdi ama o da bizim yanımızda içmezdi,balkona falan çıkardı,ama benim canım sigara istiyor :S daha doğrusu o sigara içmiş birinin kokusu olur ya,öyle bir şey,gece gece burnuma geldi o koku,sigara isteyenin kansızlığı olur yazıyor ama ilginç geldi bana :44:

Uyku dışında da hiç hamile gibi değilim yaa,azcık olaydım,yataktan pat diye kalkıyorum,unutuyorum hamile olduğumu,bebiş daha 8 haftalık ama bu annem naaptı böyle birden diyo mudur

merhaba hanımlar.

çoktandır yazamıyorum. bugün kontrole gittik. kolları bacakları ayakları oluşmuş çok şükür. hatta oynatıyordu:)

hala tamamen tutunmamış. o yüzden progestana devam kansızlığım olduğu için komplex bir kan ilacı verdi .içinde folik asit de olduğu için folik asiti artık almana gerek yok dedi. iş yapmak falan hala yasak. 2li tarama için de haftaya cuma gidicez. hayırlısı bakalım.

Tabi o konuda haklısın. Hafta farkı var aramızda.

Her gebeliğin gelişimi birbirinden farklıdır. Bazı hanımlar serumla ayakta kalıyor. Bazı hanımlar güle oynaya bebeğini büyütüyor. Senin ultrasonunda sorun yoksa, vitamin hapını da aksatmıyorsan artık tadını çıkartmak ve dua etmekten başka birşey yapamayız. Ben günde 5 kere ayetel kürsi okuyorum karnıma.

Düşünüp düşünüp kurmak hiç faydalı değil.

inşallah canım sağlıklı olarak doğsunlarda uğraşmaya hazırız artık:)

canım çok geçmiş olsun.keşke başka doktora gitmeseydin her kafadan bir ses çıkıyor çünkü .her doktor iyi değil arkadaşım .bende daha önce yaşadım pazar günüydü nöbetçi doktora gitmek zorunda kaldım hemen hemen seninle aynı şeyleri yaşadım .hatta bebeğimi kaybettim doktorunda etkisiyle.vajinal muayene normal yapılabilir diyorlar ama herkese iyi gelmiyormuş.genelde tercih edilmemesi gerekiyormuş tabi sonradan öğrendim.neyse umarım çabucak geçer sağlıklı olarak bebişine kavuşursun canım

irm83 arkadaşım çok kafana takma bulantıyı bence.benimde bulantım geçti denecek kadar az .2-3 gün hiç olmuyor bazen de hafif bulanıyor geçiyor.doktorum normal herkeste değişiklik gösterir dedi.hatta şanslısınız 9 aya kadar bulanan da var dedi.birde daha önce yaşadıklarımdan biliyorum bebeğe birşey olsa bu belirtiler hemen yok olmuyor merak etme sadece çok kanaman olduğunda endişelenmelisin.öyle bir damla ile de birşey olmuyor.sen gönlünü ferah tutmaya çalış herşey yolunda gider merak etme:)

canım bende bu hastenelerdeki doktorları anlamış değilim hem bir sürü para alıyorlar hemde tel numarası bile vermiyorlar ne zaman arasan ulaşamyorsun.ben şimdi özele gidiyorum evet 100 tl biraz pahalı zorluyor ama en azından içim rahat.gittim mi en az yarım saat konuşuryoruz ,inceliyor herşeyi istediğim zaman da tel ile arayabiliyorum .ne yapıyım bebişim için ayda 100 tl vericem artık

selam kızlar ben ist yedikule ermeni hastanesne gidiyorum drum yakup çilingir kızmdada ona gitmiştim çok ii bir doktor heran her saniye arayabiliyorum

Ayyy çok sevindim. Seninle SATlarımız aynı bizim. Ben de bu çarşamba kontrole gidicem. İkili tarama için gün verir sanırım. Kolları bacakları deyince heyecanlandım. İnşallah sağlıklı olur bebeklerimiz :)

Ben de Medical Park Bahçelievlere gidiyorum. Senelik rutin kontrollerimde bile cep numarasını vermişti. Gece gündüz ne zaman arasam ulaşabiliyorum. O an meşgulse de mutlaka geri dönüyor. 72TL ücreti ama içim çok rahat.

selam kızlar ben ist yedikule ermeni hastanesne gidiyorum drum yakup çilingir kızmdada ona gitmiştim çok ii bir doktor heran her saniye arayabiliyorum
eşim illa oraya götürücem seni diyor ama bana biraz uzak,kafama estiğinde gidemem ben oraya.

çok teşekkürler cnm bende vajinal muayeneden çok korkuyorum zaten iyikide korkup o an vazgeçmişim..
yapamıcam ben dedim kalktım çataldan
ya ben özel muayene ücretinide geçtim ama benim evime çok yakın gittiğim yer.nöbette olduğunda çok rahat gidebiliyorum.uzak bi yer olursa benim için zor olur.25 tl bizimde muayene ücretimiz.

Son düzenleme:

ultrasonda bir sorun yoktu,herşey çok normal dedi doktorum,vitamin alıyorum,dua ediyorum,kurup ağlıyorum işte onu da engellemem lazım,iyi değil biliyorum,elimde olmadan oluyor

Son düzenleme:

cnm ben kızımda koçapuastafapaşada oturuyordum şimdi pendik aydostayım burda çok hastane doktor olmasına ragmen yine tercihim ermeni hastanesi ve drum yakup bey hastaneyi beğememizin sebebi o kadar temiz ve çaışanlar okadar ilgili alakalı ki gidersen asla pişman olmazsın sezeryan ücreti şuan ssklıya 1700 2.5 gün kalıyorsun bebeğin kıyafetlerinden tur göğüs ucu çatlak kremleri göğüz ucun yoksa uçluk bebeğe pike havlusu hepsini çıkışta size veriyorlar

İnşallah canım iyi haberlerle geliriz hepimiz
Benim ki perşembe 12+1 olucak. Zaten bildiğim kadarıyla 2 li test 11. hafta ile 14. hafta arası yapılıyrmuş bence seninkide erken olmazzzz
Cinsiyet konusunda burdakiler ihtimalli konuşuyrlarmş...Ay inan bi tane kaybedince şimdi erkeğinde yada kızında değilim Allah bana hayırlısıyla sağlıklı bebiş nasip etsin o yeter....
Ama merak ta etmiyo değilim şimdi:26:

sağol filiz'cim, çok heyecanlandım ben de. ilk defa bebeğe benziyor artık :) 2li tarama için sata göre yapılıyormuş. erken yapmayalım kafamızda soru işareti olmasın o yüzden haftaya cumaya verdi. burun kemiği oluşmuş. o da önemli bir kritermiş. hayırlısıyla sıkıntısız geçer inşaallah bu süreç de keyfini sürmeye başlarız.

Ay canım yaaaa gözün aydın darısı başıma bende bebişimi çok merak ediyrm perşembe günü gidicemm bende hemde 2 li test yaptrcamm
Bebişine 41 kere
demek elleri ayakları oluşmuş haaa ne güzelll yaaaaaa
mücizelerimiz artık büyüyorrr

Izmirde olup,bana dr tavsiye edebilecek arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.
Sen Dr.undan memnun değil miydin? Özele mi devlete mi gidiyorsun?Özel muayene mi istiyorsun? bu forumda araştır bir İzmirdeki Dr.ları.

Son düzenleme:
Kızlar selam
Dr. dan yeni geldim.Kalp atışlarını duyduk. Güm güm güm diye gümletti odayı. O gümlettikçe ben kıkırdadım.HEr sey çok normal dedi Dr. İçimiz rahatladı. toxo bağışıklığım olmadığı için IgM testini tekrarlamak istedi. Her ay yapacakmıyız toxo testlerini acaba? Henüz benden idrar testi istemedi. İstersen testleri dışarıda yaptırabilirsin bile dedi ve bana form doldurdu (Özel hastanelerde bunu pek yapmazlar).Yani galiba ben Dr. unu sevenler kategorisine giriyorum.
1 ay sonra görüşeceğiz bana test sonuçlarını fakslarsın dedi. Bir de 15 gün sonra elevite başlamam gerektiğini söyledi. Kanaman, akıntın, şikayetin olursa da ara beni dedi. Bu kadar. İçimiz rahat eve döndük eşimle...

bebişinede tekrar

Son düzenleme:

Canım ne güzelllll güzel haberler aldık umarım herkesten böyle güzel haberler alırız hep...
Dr unun içine sinmesi, ona güvenmek ne kadar önemli değil mi
şimdi gönül ferahlığıyla 1 ay geçirirsinnnn
Bendede Toxo bağışıklığım yok,bende gidince sormayı düşünüyrm tekrar test yapıcak mı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…