- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
selam kızlar
nasılsınız
ben hasta oldum ya:2: ufaklığa bulaştırmasam bari zaten çok uykusuzumda
ahmeti dr agötürdüm aşılarıda oldu genel olarak iyi biraz kilo almalıymış ek gıdaları düzenli yemeliymişdetayları akşam konuşuruz ben biraz yatıcam kötüyüm ya öfff
kanım kuduruk kıss benim eşim hep der efe sana çekmiş diyegörev kutsaldır
kabul etmemekte ne demek hoş geldin
hoş geldin canımaltta görürdüm ismini bi de şarkı söylerdim içimden llaa maa mammaa laa maa mammaa
selam kızlar
nasılsınız
ahmeti dr agötürdüm aşılarıda oldu genel olarak iyi biraz kilo almalıymış ek gıdaları düzenli yemeliymişdetayları akşam konuşuruz ben biraz yatıcam kötüyüm ya öfff
bazen bende de oluyor miskinlik,durdunluk ama çok nadir..dün 4 saat uyudum mesela efe agladı durdu çünkü ama şuan iyiyim yani uyuşukluk falan yok
keşke bende de seninki kadar enerji olsa ben hemen yoruluyorum
sanada yaranılmıyor canım ya nerde doldurmuşum eninde sonunda görecekti zaten.
selam kızlar
nasılsınız
efe uyurken lama gibi tükürüyor ya kalıp halinde onu sileyim diyorum o ara aglıyor diş midir acep sizin bebeklerde var mı?bir de köpek dişi kabarmış kızarmış kızarak tek diş alttaki köpek dişi önce onlar çıkar mı ya :44:
hoşbuldum canım teşekkür ederim
hoşbuldum demek ki bilmeden neşelendirmişim senine güzel
geçmiş olsun
neşelenmem miiama sonradan da ahh gençlik şarkım deyip kahırlanmıştım
bizim mertinde o köpek dişi yeri kabarmıştı o çıkcak sandım sonra indi o tükürme olayı değilde bizimki uyanıkken pıııır yapıyor hep ağzının suyu akıyor oynuyor öyle.
çok alemsin
bu reklamlarde eti karam gurme çıkıyor ya benim aklımada sen geliyorsun
ya bence o ilk çıkmaz ama kıpkırmızı elledim içli içli agladı bebişimcanı yandı belli yani.. vampir oglum diyorum ona bakıp gülüyor sıpam buuvv,bırr pıırr bizde hep var 3 önlük degiştiriyoz gün içinde
he kız ben de izleyince ben geliyorum aklımasonra gidip bir çikolata patlatıyorum ohh miss
bizimki önlük tutmuyor ki ya çekiştiriyor yada yemeye kalkıyor ağzına sokuyor heryeri sırılsıklam oluyor bende günde 3-4 defa üst değiştiriyorum.
ordan mı esinlendin kız bu karam ismini yoksa?
yemeye çalışmak bizde de varkız sadece önlük olsa ne görse hırslanıyorr ııhh diyo hop kafa nereye yakınsa ona gömülüyor,nesle,kucak,bagrımız
yok kızz o reklam yokken karam vardı bikere yıllarr yılllarr önce ben üniversite birdeyken taktım bu rumuzu kendime o gün bu gündür adım karama çıktı
evet canım sağol iyiymiş teyzesi... biras geç gördüm geçmiş yapayım dedim ama olmadı sürekli mızmızımla uğraştım sayfa da açık kaldısekoscum kızın nasıl oldu iyidir inşallah?
lamamma hoşgeldin tatlımmmmteşekkür ederim canım kızımın ismi ada
geçmiş olsun strescimm dinlen bakim umarım geçer..selam kızlar
nasılsınız
bizimkide öyle canım herşeyi ağzına sokma peşinde hatta geçen resmini koymuştum oyuncak köpeğini ısırmaya çalışıyordu ne yapsın yavrucaklar dişlerini kaşımaya çalışıyorlar sanırım.
bugun başladın galiba di mi canım? kim bakıyor bebişe?günaydın bacım
ben de işteyim sorma
kesinlikle bence de. işte olmak dinlenme fırsatı eğer aşırı yoğun bi iş değilse. benim haftasonları sütüm azalıyo mesela, işe gelince masabaşı iş dinleniyorum ya sütüm artıyo resmen :) kötü tarafı uykusuz bi geceden sonra giyinip kuşanıp erken saatte işe gelmek zorunda olmak. gerçi evde de uyuyamazdım, izinliyken öyle oluyodu.işte olmak daha az yorucu bence uykusuz uykusuz kuduruk bebelerle ugraşmak çookk zzzoorr
:18::18::18:
selam kızlar
nasılsınız
efe uyurken lama gibi tükürüyor ya kalıp halinde onu sileyim diyorum o ara aglıyor diş midir acep sizin bebeklerde var mı?bir de köpek dişi kabarmış kızarmış kızarak tek diş alttaki köpek dişi önce onlar çıkar mı ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?