- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
bir de iki eliyle yanagımdan tutuyor aaaa diye bagırıyor o an kopuyorum şookk şeker şookkbizimki dönmedi ama yürüyor teyzesi artık
yok kızz nerden çıkardınonlar senden esinlendi o zaman:
karam bir tahminde bulunmak istiyorum gerçek ismin konusunda adın sevda mı içime öyle doğdu?
bugun başladın galiba di mi canım? kim bakıyor bebişe?
kesinlikle bence de. işte olmak dinlenme fırsatı eğer aşırı yoğun bi iş değilse. benim haftasonları sütüm azalıyo mesela, işe gelince masabaşı iş dinleniyorum ya sütüm artıyo resmen :) kötü tarafı uykusuz bi geceden sonra giyinip kuşanıp erken saatte işe gelmek zorunda olmak. gerçi evde de uyuyamazdım, izinliyken öyle oluyodu.
canım çok geçmiş olsun, dinlen de toparlanırsın inşallah. aşıyı da atlatmışşsınız. oğlunun kilosu iyi değil miydi zaten, niye öyle dediler ki? ek gıdaları bizimki bazen yiyo bazen ağzına bile almıyo, yemezse aç kalmasın diye süt ve mama veriyorum ama yanlış mı ki bu? düzenli olarak ek gıda yemek zorunda mı?
uyanıkken aynen, önü hep ıslak. bazen elimi ısırıyo, o arada kolumdan akıyo, o derece yani! ama uyurken görmedim, daha o kadar değil bizde.
lamamma hoşgeldin tatlımmmm
QUOTE]
hoşbuldum canım teşekkürler
bir de iki eliyle yanagımdan tutuyor aaaa diye bagırıyor o an kopuyorum şookk şeker şookkbizimki dönmedi ama yürüyor teyzesi artık
maşallah efeye
bizimkinde de insanların yüzünü okşama huyu var bide saç çekme saçlarımı yola yola bitirdi.
bide geçenlerde dede dedi meme dedi biz şok tabi ne dediğini bilmiyor ama
iki elinden tutunca bizimkide adım atıyor özellikle karşısına sevdiği şeyleri koyarsak yürüyüp onu almak istiyor.
kızlar maşallah bebeişlerinize benim kızım tembel daha dönemiyor ayaklarının üstüne canı isterse basıyor
yok kızz nerden çıkardınama kocama sevdalıyım anacım
yani uyurken olması tuhaf zaten tam uykuya dalıyor 1 2 dakika sonra buvv bir batman tükürük canımişe gidiyim de az dinleniyim diyorum bazen eşime de diyorum ki sen geziyosun hava alıyorsun tabii halbuki işe gidiyor adam çok fenayım çookk
maşallah efeye
bizimkinde de insanların yüzünü okşama huyu var bide saç çekme saçlarımı yola yola bitirdi.
bide geçenlerde dede dedi meme dedi biz şok tabi ne dediğini bilmiyor ama
iki elinden tutunca bizimkide adım atıyor özellikle karşısına sevdiği şeyleri koyarsak yürüyüp onu almak istiyor.
kafadan attım canım
sende benimkini tahmin etsene oyun gibi birşey yani
uçacak bunlar yakındasaçları kökünden tutmuyor mu saçımıı bıraakk diyorum komik sesle o da oyun sanıyor daha hızlı çekiyor saç başa giriyozz bir görsen halimizi
uçacak bunlar yakındasaçları kökünden tutmuyor mu saçımıı bıraakk diyorum komik sesle o da oyun sanıyor daha hızlı çekiyor saç başa giriyozz bir görsen halimizi
sezamelek
ahh ahh o saç çekmeler yok mu :)) diyom 3 telim vardı biri doğum sonrasında gitti birini de sen yoluyon kızım griye b telim var kıymetlim saçlarım bir bir değil avuç avuç dökülüyorlar maaleseff(( 43:
benim kızda canı isterse ayaklarını basıyor dk amcamız bu kadr oklur bu ayda demşşşti geçen ay .. oturmaya gelince , öne doğr ya da yana doğru gidiyor .. fazla oturtturmuyom bu hep aklımda ya, sizle nasıl oturtuyorsunuz ve n kadar mesela günde kaç defa felan beni bi aydınllatın bu konuda ya bayanlar
ahh ahh o saç çekmeler yok mu :)) diyom 3 telim vardı biri doğum sonrasında gitti birini de sen yoluyon kızım griye b telim var kıymetlim saçlarım bir bir değil avuç avuç dökülüyorlar maaleseff(( 43:
benim kızda canı isterse ayaklarını basıyor dk amcamız bu kadr oklur bu ayda demşşşti geçen ay .. oturmaya gelince , öne doğr ya da yana doğru gidiyor .. fazla oturtturmuyom bu hep aklımda ya, sizle nasıl oturtuyorsunuz ve n kadar mesela günde kaç defa felan beni bi aydınllatın bu konuda ya bayanlar
sezamelek
anam senimki kız bi de onların saç baş kavgası daha feciyazdıklarını okuyunca kendimi gördüm benim kızımda saçıma bir yapışıyor pir yapışıyor zaten dökülüyor kalanıda onun elinde kalacak bu gidişle
benimkini 10,15 dk mama sandalyesinde..kucagımda devamlı destekli de o yorulana kadar oturtutorum zaten sıkılınca mız mızlanıyor hemencecik,doktorumuz da demişti yorulana kadar otursun diyeahh ahh o saç çekmeler yok mu :)) diyom 3 telim vardı biri doğum sonrasında gitti birini de sen yoluyon kızım griye b telim var kıymetlim saçlarım bir bir değil avuç avuç dökülüyorlar maaleseff(( 43:
alakası bile yok canım, bayanstresinkini tahmin ediyorum arzu
şaka şaka
tahmin etmiyorum onunkini zaten yazmıştı
ben çıkıyorum kızlarr gezme vaktiii
bende çıkıyorum merti emzireyim görüşürüz kızlar.
inş bişi yoktur canım yaa belki yedirdigin bişi alerji yaptı farklı bişi yediriyor musun?hemen moralini bozma doktora götürün kaka tahlili yaptırın istersen için rahat etsin,yarım saat içinde tahlile gitmesi gerekiyor diye biliyorum ben...
merhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem
Basladim bugun cnm kayinvalidem bakiyor sagolsunbugun başladın galiba di mi canım? kim bakıyor bebişe?
kesinlikle bence de. işte olmak dinlenme fırsatı eğer aşırı yoğun bi iş değilse. benim haftasonları sütüm azalıyo mesela, işe gelince masabaşı iş dinleniyorum ya sütüm artıyo resmen :) kötü tarafı uykusuz bi geceden sonra giyinip kuşanıp erken saatte işe gelmek zorunda olmak. gerçi evde de uyuyamazdım, izinliyken öyle oluyodu.
canım çok geçmiş olsun, dinlen de toparlanırsın inşallah. aşıyı da atlatmışşsınız. oğlunun kilosu iyi değil miydi zaten, niye öyle dediler ki? ek gıdaları bizimki bazen yiyo bazen ağzına bile almıyo, yemezse aç kalmasın diye süt ve mama veriyorum ama yanlış mı ki bu? düzenli olarak ek gıda yemek zorunda mı?
uyanıkken aynen, önü hep ıslak. bazen elimi ısırıyo, o arada kolumdan akıyo, o derece yani! ama uyurken görmedim, daha o kadar değil bizde.
selam kızlar
nasılsınız
ben hasta oldum ya:2: ufaklığa bulaştırmasam bari zaten çok uykusuzumda
ahmeti dr agötürdüm aşılarıda oldu genel olarak iyi biraz kilo almalıymış ek gıdaları düzenli yemeliymişdetayları akşam konuşuruz ben biraz yatıcam kötüyüm ya öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?