2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bir de iki eliyle yanagımdan tutuyor aaaa diye bagırıyor o an kopuyorum şookk şeker şookk bizimki dönmedi ama yürüyor teyzesi artık

maşallah efeye
bizimkinde de insanların yüzünü okşama huyu var bide saç çekme saçlarımı yola yola bitirdi.
bide geçenlerde dede dedi meme dedi biz şok tabi ne dediğini bilmiyor ama
iki elinden tutunca bizimkide adım atıyor özellikle karşısına sevdiği şeyleri koyarsak yürüyüp onu almak istiyor.

onlar senden esinlendi o zaman:

karam bir tahminde bulunmak istiyorum gerçek ismin konusunda adın sevda mı içime öyle doğdu?
yok kızz nerden çıkardın ama kocama sevdalıyım anacım

yani uyurken olması tuhaf zaten tam uykuya dalıyor 1 2 dakika sonra buvv bir batman tükürük canım işe gidiyim de az dinleniyim diyorum bazen eşime de diyorum ki sen geziyosun hava alıyorsun tabii halbuki işe gidiyor adam çok fenayım çookk

kafadan attım canım

sende benimkini tahmin etsene oyun gibi birşey yani

uçacak bunlar yakında saçları kökünden tutmuyor mu saçımıı bıraakk diyorum komik sesle o da oyun sanıyor daha hızlı çekiyor saç başa giriyozz bir görsen halimizi

uçacak bunlar yakında saçları kökünden tutmuyor mu saçımıı bıraakk diyorum komik sesle o da oyun sanıyor daha hızlı çekiyor saç başa giriyozz bir görsen halimizi

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm benim kızımda saçıma bir yapışıyor pir yapışıyor zaten dökülüyor kalanıda onun elinde kalacak bu gidişle

aynen şekerim babasınıkileride çekmeye çalışıyor kısa olduğu için çekemiyor sinirlenip bağırıyor

bazende kendi saçlarına yapışıyor canı acıyor ağlıyor benim saçlarımı çekerken yüzünde hep bir sırıtma var

ahh ahh o saç çekmeler yok mu :)) diyom 3 telim vardı biri doğum sonrasında gitti birini de sen yoluyon kızım griye b telim var kıymetlim saçlarım bir bir değil avuç avuç dökülüyorlar maaleseff((43:

benim kızda canı isterse ayaklarını basıyor dk amcamız bu kadr oklur bu ayda demşşşti geçen ay .. oturmaya gelince , öne doğr ya da yana doğru gidiyor .. fazla oturtturmuyom bu hep aklımda ya, sizle nasıl oturtuyorsunuz ve n kadar mesela günde kaç defa felan beni bi aydınllatın bu konuda ya bayanlar

ben 2 yanına ve önüne yastık koyuyorum yuvarlanmasın diye, o şekilde ne zaman istersem oturtuyorum. daha sadece 4 aylıkken doktor kontrolunde sormustum, artık oturabilir hiçbir sakıncası yok demişti. hem artık yatmak istemiyor, sıkılıyor. fazla yatınca kendini ileri atmaya çalışıyo kalkmak için :)

biz yanına yastık koyarak oturtuyoruz 5-10 dakika kadar ama geçen hafta doktorumuza sorduğumda o ne kadar isterse oturtabileceğimizi söyledi bende beli ağrır diye endişeleniyorum fazla uzatmıyorum süreyi

bende fazla oturtmuyorum canım günde 30 dkyı geçmez genelde kucağımda oturuyor yanlız başına az oturuyor daha dengeyi pek kuramıyor çünkü otururken ayaklarını emmeye çalışıyor

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm benim kızımda saçıma bir yapışıyor pir yapışıyor zaten dökülüyor kalanıda onun elinde kalacak bu gidişle
anam senimki kız bi de onların saç baş kavgası daha feci
benimkini 10,15 dk mama sandalyesinde..kucagımda devamlı destekli de o yorulana kadar oturtutorum zaten sıkılınca mız mızlanıyor hemencecik,doktorumuz da demişti yorulana kadar otursun diye
alakası bile yok canım, bayanstresinkini tahmin ediyorum arzu

şaka şaka

tahmin etmiyorum onunkini zaten yazmıştı

hıı sanki sevdayla benim adımın çokalakası varhıı

merhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem

Hosgeldin lamamma

Basladim bugun cnm kayinvalidem bakiyor sagolsun

Gecmis olsun cnm
Aksam goruselim dinlen de biraz
Benim de bi uykum var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…