- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
2 kalbim oldu yaşasınn
giyinme odası,banyo,yatak odası evin her yerini bacım bu çocuk gezginci kucagıma aldım gezdim
efe bugün süper huysuz arada onla ugraşıyorum uyuyor uyanıyor sonra aglayarakk hoopp memeye ya da tuvalete sesim kesilirse anlaki efeyleyim..ya banyo da yapyın be çocugum uyu dinlen
bayanstres,
canım ahmetin kilosu ve boyu çok iyi canımniye az buldu ki:44:
kızlar 6 ay aşpları malesef bizi etkiledi ahmetime aşıdan sonra fitil verdim ona nazaran sıkıntılı huysuzdu ve 1 saat önce baktım eller ayaklar buz ateşini ölçtüm 39.5tekrar fitil verdim şimdi uyuyor ama gece zor olacak besbelli
sebostos canım seninki nasıl oldu iyi mi?
bende anlamadım hep az buluyo zatende ben önemsemiyorum ama ahmet genel anlamda olduğundan az gösteriyo kafada orta ya ondan olabilir:44:bayanstres,
canım ahmetin kilosu ve boyu çok iyi canımniye az buldu ki:44:
Bence de canım çok iyi maaşallah deli mi ne o dediklerini marjinal yiyemez gün içinde anacımsaol marjinal o kadar çene çalıyoruz ki bir ayda iki kalbim oldu..
Aman tatlım gözün üstünde olsun bizim daha var aşıya inş atlatırsınız kolayca diger aşılar nasıl geçmişti?kızlar 6 ay aşpları malesef bizi etkiledi ahmetime aşıdan sonra fitil verdim ona nazaran sıkıntılı huysuzdu ve 1 saat önce baktım eller ayaklar buz ateşini ölçtüm 39.5tekrar fitil verdim şimdi uyuyor ama gece zor olacak besbelli
hay allah iyiliğini versin
bizde gezdirme işini dedesi yaptığı için oğlumun bir numaralı adamı
bende anlamadım hep az buluyo zatende ben önemsemiyorum ama ahmet genel anlamda olduğundan az gösteriyo kafada orta ya ondan olabilir:44:
doğru valla marjinal yiyemez
Bence de canım çok iyi maaşallah deli mi ne o dediklerini marjinal yiyemez gün içinde anacımsaol marjinal o kadar çene çalıyoruz ki bir ayda iki kalbim oldu..
sağol bebişgeçmiş olsun canım çok üzüldüm
birşey sorucam canım kızamık aşısı için size birşey dediler mi?
sağol bebiş
kızamık için ben gerek görmüyorum yapmam dedi zaten normalde 1 yaş aşısı dedi
eğer genel bi salgın olsa sağlık bakanlığı bütün sağlık ocaklarını arar ve 7 ayı doldurmuş tüm bebekler çağrılır dedi
Kızlar ya efe aglıyor sallıyorum durmuyor memeye alıyorum agzına alıyor ama emmiyor güçlü hafif hafif emiyor ama susuyor uyuyor memede memeden alıyorum içli içli aglıyor..doymuyor mu acaba?
diğerlerinde ateş olmamıştıAman tatlım gözün üstünde olsun bizim daha var aşıya inş atlatırsınız kolayca diger aşılar nasıl geçmişti?
napıyım canum durmuyor sıpam
bencedeNe güzel işte göstermiyor bana çekmiş
normalden dahamı huysuz eğer öyleyse bi sıkıntısı olmasınKızlar ya efe aglıyor sallıyorum durmuyor memeye alıyorum agzına alıyor ama emmiyor güçlü hafif hafif emiyor ama susuyor uyuyor memede memeden alıyorum içli içli aglıyor..doymuyor mu acaba?
bazen bebeklerin karnı tok olsa bile bunu yapıyorlar canım mert karnı tok olsa bile hep emmek istiyor sonrada kusuyor.
eh işte canım halsizim
bence iyi 400 gr almış ama boy kilo dengesini heralde beyenmiyor:44:
ay beben öksürüyonu burnu tıkalımı nasıl oldu yavrum ya hiç bebekler çocuklara kıyamıyorum
ben koca insanken haşatım çıktı
73 cm 8700 grbence iyide göstermiyo zayıf tipli küçük kafalı kibarcana ama dr daha fazla olmalı diyo:26:
çorba illa verecen diyo semizotu ıspanak koy sonra et koy diyo sanki yedide ben vermedim
günde 1 orta boy elma diyo ben 1 dilimi yediremiyorum
hergün yumurta sarısı tereyağı biraz ekmek tuzsuz penir diyo nasıl yediricez çok zor çok
benim 3 olmuş kız
hayırdır eylülnaz taşınmamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?