2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bayanstres,

canım ahmetin kilosu ve boyu çok iyi canımniye az buldu ki:44:

kızlar 6 ay aşpları malesef bizi etkiledi ahmetime aşıdan sonra fitil verdim ona nazaran sıkıntılı huysuzdu ve 1 saat önce baktım eller ayaklar buz ateşini ölçtüm 39.5 tekrar fitil verdim şimdi uyuyor ama gece zor olacak besbelli

hay allah iyiliğini versin
bizde gezdirme işini dedesi yaptığı için oğlumun bir numaralı adamı

geçmiş olsun canım çok üzüldüm

birşey sorucam canım kızamık aşısı için size birşey dediler mi?

Aman tatlım gözün üstünde olsun bizim daha var aşıya inş atlatırsınız kolayca diger aşılar nasıl geçmişti?
hay allah iyiliğini versin
bizde gezdirme işini dedesi yaptığı için oğlumun bir numaralı adamı

napıyım canum durmuyor sıpam

Kızlar ya efe aglıyor sallıyorum durmuyor memeye alıyorum agzına alıyor ama emmiyor güçlü hafif hafif emiyor ama susuyor uyuyor memede memeden alıyorum içli içli aglıyor..doymuyor mu acaba?

geçmiş olsun canım çok üzüldüm

birşey sorucam canım kızamık aşısı için size birşey dediler mi?
sağol bebiş
kızamık için ben gerek görmüyorum yapmam dedi zaten normalde 1 yaş aşısı dedi
eğer genel bi salgın olsa sağlık bakanlığı bütün sağlık ocaklarını arar ve 7 ayı doldurmuş tüm bebekler çağrılır dedi

bizde zaten yaptırmayı düşünmüyoruz canım sağol bilgiler için

Kızlar ya efe aglıyor sallıyorum durmuyor memeye alıyorum agzına alıyor ama emmiyor güçlü hafif hafif emiyor ama susuyor uyuyor memede memeden alıyorum içli içli aglıyor..doymuyor mu acaba?

bazen bebeklerin karnı tok olsa bile bunu yapıyorlar canım mert karnı tok olsa bile hep emmek istiyor sonrada kusuyor.

Aman tatlım gözün üstünde olsun bizim daha var aşıya inş atlatırsınız kolayca diger aşılar nasıl geçmişti?

napıyım canum durmuyor sıpam
diğerlerinde ateş olmamıştı

Ne güzel işte göstermiyor bana çekmiş
bencede benim aklımada sen geldin zaten

normalden dahamı huysuz eğer öyleyse bi sıkıntısı olmasın

cnm hafta sonu alışveriş kuaför bırakıp gittik bi de misafir
arada kaynadı yavrum
dün baya kötüydü de bugün daha iyi şükür
bacım oğlunun maşallah bu doktor sıyırmış mı benim oğlan 8 kilo ancak var ama ben memnunum
yanız 6 ayı geçince bu kadar şeyi nasıl yedirecem kara kara düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…