- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Iyi cok sükür bir yandan uyutuyom bi yandan yaziorum
naber canım,eylül mızmız mı efe gibi
slmmm herkesee
napıyorsun mert çorba içimiyor mu hala
bende öyle canım bugün hiç uyumadı şimdi zorla uyuttum 10 dk uyur kalkar.
slm cnm
süt sağıyorum da pek bişey çıkmadı
benim şeboş hortumlamış sütleri
bu arada kilo veren arkadaşlara tbr
darısı başımıza inşalah
benimki de öyle yaa ne oluyor bu bebelere uyuyor güya 10 dakika sonra uyanır tekrar salla durrEvet canim mizmizligi var simdi yoruldu uyukliyor uyanior kara veremedi salliyorum bi yandan efecik napior
slm cnm
süt sağıyorum da pek bişey çıkmadı
benim şeboş hortumlamış sütleri
bu arada kilo veren arkadaşlara tbr
darısı başımıza inşalah
benimki de öyle yaa ne oluyor bu bebelere uyuyor güya 10 dakika sonra uyanır tekrar salla durrhiç durmuyor hiçç
benim de çok azaldı ya şu 6 ayı bitirebilseydik hayırlısıyla,evet ya herkes zayıflıyor ya bir atak yapayım diyorum koşu bandı,tatlıyı keseyim diyorum ama zaten yorgunluktan mahvoluyorum spor hiç yapamam 4 saatlik uykuyla günümü zor bitiriyorum az uslanaydı benimki ahh ahh
hadi ya zor bu ek gıda işi,ne zaman ögün olacak bunlar daha 4,5kaşık zorla içiyorlar,,sütüm de azaldı kafam çok karışıkyok canım içmiyor 3-4 kaşık zorla içirdim bide önlük takmıyor heryer sebze çorbası oluyor
hekip burda da strescim yok iyidir inşallah kendide yavrularıda.
hadi ya zor bu ek gıda işi,ne zaman ögün olacak bunlar daha 4,5kaşık zorla içiyorlar,,sütüm de azaldı kafam çok karışık
evet yaa strescim ailecek hasta :2::2: inş az daha iyi olmuşlardır,tam soguklar bastımadı ya yagmur az salgın arttı dikkat etmek lazım
benimki de öyle yaa ne oluyor bu bebelere uyuyor güya 10 dakika sonra uyanır tekrar salla durrhiç durmuyor hiçç
benim de çok azaldı ya şu 6 ayı bitirebilseydik hayırlısıyla,evet ya herkes zayıflıyor ya bir atak yapayım diyorum koşu bandı,tatlıyı keseyim diyorum ama zaten yorgunluktan mahvoluyorum spor hiç yapamam 4 saatlik uykuyla günümü zor bitiriyorum az uslanaydı benimki ahh ahh
Vallah allah yardimcin olsun cok sükür bizim öyle bir sorunumuz yok sade irmikli muhallebiyi cok sevmedi ama sebzeyi yiyor maasallahdarisi size
maşallahhep böyle devam eder inşallah.
Insaallah canim mert pasada alisir siz da yeni basladiniz birde yavrucak hep anne sütü aldi normal bence alisirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?