boyum 160
50 kg olsam ideal gibi
gece yatarken serbetli tatlı bile yiyorum ama
aynen canim kizima diyorum 6 ayin kutlu olsun yavruum iyiki varlar kücük böcekler rabbim eksikliklerini göstermesin insaallah(amin)
MAasallah sübhanallah size ama hicde 6 ay öncesi dogum yapmis gibi durmuyorsun canim maasallah sana
yediklerime dikkat ettim derken ne yaptın ve yürüyüş hızın,dakikan bilgilendirir misin canım seni görünce gaza geldim iyi misende boy var kııs maşallah boy olsun da kilom olsun, boy uzamıyo kilo verilir nasılsa :) hem sen sıkı etliymişsin,belli etmezsin kiloyu, ben gevşeğimdir birazama kilo verdim 1 aydır yürüyüş yapıyordum, 53üm şimdi, 51 olsam tam eski halime dönücem, sıkmıyorum kendimi, böyle de iyiyim ::)
meslektaşız galiba, örtmensin de mi
devam ne kelime çoşmuş coşmuşşselam kızlar
geçmiş yapmıştım önce onlara cevap yaziim dedim.mesaimin son dakikalarını kk'ya adadım.
naber karam? bak işte geldim burdayım
aynen devam mı senin yaramaz?
derken yine ben geldim karam gitmiş. kadere bak
ayıp vala çok ayıpkızlar ya şimdi bu ayıp olacak ama ben kilo alamıyorum48 le basladım hamileliğe 67 yle bitti
şu an 47 yim günden güne eriyorm bu da iyi değil iskeletim kaldı nerdeyse :26:
servis yok mu?benim branş türkçe canım,30 km okulun servisi var en son yaz seminerine katıldım 8 aydır gitmiyorumaman verirsin boşver, emziriyosun hem, benim sütüm çok azdı, 4 aylık olunca kızım ek gıdaya geçtik, yediklerime dikkat etmeye başladım, süt de aynı seviyede, o kadar şeyi boşa yemişimsana da maşallah canım, ay utandırma beni
benim de kadrom köyde,eylülde tayinim çıktı ama hiiç görmedim okulumu da köyümü de
hem de 55 km uzaklıkta,arabamla gidemem de kar falan yağıyomuş, yolda falan kalırım amanın
ingilizce benim branş,seninki ne ?
en imrenilen kadın tipi, yiyip yiyip kilo almayan :))) boyunla doğru orantılıysa kilon, sorun yok bence. benim boyum 160, 50-52 kilo normal bende.
görünüşün çok kötüyse ve sağlık sorunların varsa bence bi uzmana görün,diyetisyene git, kas,yağ falan oranlarına bakar ve sana uygun bişeyler söyler. inşallah bi sorun teşkil etmezgece yatmadan süt içmek kilo aldırır derler ama bilemiyorum :44:
kızım 4,5 aylık olunca bu kiloya geldim canıme biraz uğraştım yürüyüş bandıyla kanka oldum işe yaradı.
kızlar selam..dün bahsetmiştim ya oğlum başını kaldıramıyor diye..dün akşam ellerinden çekince kaldırmaya başladı başını.)) yarı oturur durumdaykende kendi kaldırıyor.ama sırt üstü yatarken kendi kaldıramıyor.normal mi sizce?
marjinal;
cnm sohbete katılmayı istiyorum ama benim kız çook mızmız sürekli benle ilgilen diyor o uyurkende ev işi arada giriyorum ama hiç bir şey yazmaya vaktim olmuyor..
bilmiyorum site benim pcden mi kaynaklı yoksa genelde mi yavaş bi sayfa açılana kadar zaman geçiyor.. sizlerde de var mı bu durum benim de beklemeye tahhammulüm olmuyor genelde..
bu arada yumurtayı nasıl verecem ben ya verdm bugün midesii bulandırdı ve sade olarak yutması zor olur yavrucuğuma nasıl vermem gerek düşüncelriniz neler??
ıhlamurla ya da annesütün varsa onlarla ıslatabilirsin canımmarjinal;
cnm sohbete katılmayı istiyorum ama benim kız çook mızmız sürekli benle ilgilen diyor o uyurkende ev işi arada giriyorum ama hiç bir şey yazmaya vaktim olmuyor..
bilmiyorum site benim pcden mi kaynaklı yoksa genelde mi yavaş bi sayfa açılana kadar zaman geçiyor.. sizlerde de var mı bu durum benim de beklemeye tahhammulüm olmuyor genelde..
bu arada yumurtayı nasıl verecem ben ya verdm bugün midesii bulandırdı ve sade olarak yutması zor olur yavrucuğuma nasıl vermem gerek düşüncelriniz neler??
merhaba arkadaşlar . bende aranıza yeni katılanlardanım 12 eylül doğumlu bir prensesim var .öğretmenim mart sonu başlıycam ama çok stres yapıyorum nasıl olur bırakabilirmiyim kızımı diyeAllah hepimizin bebeğine sağlık versin:))
merhaba arkadaşlar . bende aranıza yeni katılanlardanım 12 eylül doğumlu bir prensesim var .öğretmenim mart sonu başlıycam ama çok stres yapıyorum nasıl olur bırakabilirmiyim kızımı diyeAllah hepimizin bebeğine sağlık versin:))
Hosgeldin canim
ne haber eylülnaz?
Iyilik. Canim senden naber mert pasam napio
slmmm herkesee
Selam canimho sgeldiin
sağol canım iyi senin prenses nasıl?
slm karamcım
sağol canım iyi senin prenses nasıl?
slm karamcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?