sabah emziriyorum (kahvaltı yapması lazım ama doyacak kadar yumurta, ekmek ve pekmez yedirmeyi başaramadık bi türlü)huysuzluk olmasınbizimki hep yapıyor gözü kapalı uyuyor gibiama aglıyor 1 saat sonra kaka geliyor senin bebegin nasıl besleniyor işteken
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar . bende aranıza yeni katılanlardanım 12 eylül doğumlu bir prensesim var .öğretmenim mart sonu başlıycam ama çok stres yapıyorum nasıl olur bırakabilirmiyim kızımı diyeAllah hepimizin bebeğine sağlık versin:))
ıhlamurla ya da annesütün varsa onlarla ıslatabilirsin canım
hoş geldin19 martta başlayacagım ben de düşünüp duruyorum ne yaparım diye
slm cnm
süt sağıyorum da pek bişey çıkmadı
benim şeboş hortumlamış sütleri
bu arada kilo veren arkadaşlara tbr
darısı başımıza inşalah
Vallah allah yardimcin olsun cok sükür bizim öyle bir sorunumuz yok sade irmikli muhallebiyi cok sevmedi ama sebzeyi yiyor maasallahdarisi size
Eki Görüntüle 649004 buda bizm bugunki öglen yemegi pozumuz
günaydınnherkese günaydınn
Günaydın herkeseeeee :)
doktor bize ıhlamur, rezene veya bebek çaylarıyla verebileceğimizi söyledi ama bizimki ıhlamur ve rezeneyi reddediyor, yumurtayı da çok sevmedi. sanki atopik dermatiti de artırdı biraz, o yuzden birkaç gün ara verdik. bebek çayı deneyen var mı aranızda? nedir ki o?
Biz çorbasını 1 öğün yaptık bile. bir öğün süt yetiştirme telaşının azalması bile rahatlatıyor insanı.tabi yedirmek zaman alıyo o ayrı
bizimki de pirinç unuyla muhallbiyi sevmedi, içine armut rendeledim ancak o zaman yedi :s ama favorimiz pazılı sebze çorbası
sabah emziriyorum (kahvaltı yapması lazım ama doyacak kadar yumurta, ekmek ve pekmez yedirmeyi başaramadık bi türlü)
sonra sağıp bırakıyorum öğlene doğru içiyo
öğlen eve gidiyorum tekrar sağıyorum onu da öğleden sonra içiyo
akşama doğru sebze çorbabı yiyo
sonrası düzensiz
akşam daha huysuz oluyo, kafamıza göre takılıoz
arada bi de meyve yiyo ben yokken, oyalanıyo
hoşgeldin aramıza
sadece irmikl muhallebi tarifini paylaşır mısın ??
bnimkide sebze çorb yiyor, püre olan şeylerde midesini bi bulandırıyo büyük adam öylle yapmaz, alıştırmak gerek ama nasıl??
günaydın bebek çayını benim yengemde kızına vermişti bebeek çayı diye satılıyor al dedi küçük biberona doldururdum içerdi dedi bende alacam ama markası ne acaba hatırlamıyormuş kendisi.. sanki markette milupanın bebe çayını mı görmüştüm ne :26:
ben de öğle olarak sebze çorbası veriyorum ama hala meme istiyor ya kızlar doymuyor desemdeğil.. dk yarım kase yiyiorsa bir kkase ver dedi ama hala memeye bakıyorr sıpamm:44:
slm biz geldik şükür oğlumun bişeyi yokmuş pişikten kaynaklı yavrumun içine kadar işlemişşimdi daha iyiyiz. Alerjiden bahseden arkadaşlar benim oğlumda da atopik dermatit var tam olarak nelere dikkat ediyorsunuz.
herkese çok teşekkür ederim kızlar ilginizden dolayı
sevindinmi kızbende sizi özledim
marjinal sebos ve sen kulağımı çınlatmışsınız
dün yatak döşek durumdaydım şimdi orta kararımda ahmet paşa coşmuş halde şimdide uyandı
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için kanka
yediklerime dikkat ettim derken ne yaptın ve yürüyüş hızın,dakikan bilgilendirir misin canım seni görünce gaza geldim iyi mi
devam ne kelime çoşmuş coşmuşşefe rahat vermiyor ki canım anlık giriyorum hemen çıkıyorum gündüzleri hiç girmeden de duramıyorum çikolata gibi bagımlılık yaptı
ayıp vala çok ayıptosunların yanında böyle kilo alamıyorum falan filan
servis yok mu?benim branş türkçe canım,30 km okulun servisi var en son yaz seminerine katıldım 8 aydır gitmiyorum
koşu bandıyla ilgili bilgi almak için alıntı yapmıştım merak ettiklerimi yazdım alıntı yapmışım yine de
E bacim sutun azalmadi mi bu durumda??servi olayını bilmiyorum canım, hiçaraştırmadım, işim olmadı daha okulla :)))
akşam 6 dan bişey yemedim, meyve yedim sadece o da 1 portakal falan. bol sıvı tükettim soda,su, çay. çayı çokaçık ve şekersiziçerim zaten.
yürüyüş bandında 5.5 ve 5.8 hızında 60 dk günlük yürüyüş yaptım, hep 60 dk olmasa da 50 dk yı geçtim... günde 5 km yürümüş oldum, arkasına duş falan derken en az 1,5 saat ayırmak lazım.kızım bana çok zorluk çıkarmadığı için b yapabildim de sen bebekle zorlanabilirsin, acele etme, verirsin nasılsa
Hiii, beni m teshis tutmadi o zaman. Mert pasa daha zorlu cikti :sblisl;
canım zaten muhallebi kıvamında veriyorum bende yinede yemiyor.
E bacim sutun azalmadi mi bu durumda??
Hiii, beni m teshis tutmadi o zaman. Mert pasa daha zorlu cikti :s
sevindinmi kızbende sizi özledim
marjinal sebos ve sen kulağımı çınlatmışsınız
dün yatak döşek durumdaydım şimdi orta kararımda ahmet paşa coşmuş halde şimdide uyandı
E bacim sutun azalmadi mi bu durumda??
Hiii, beni m teshis tutmadi o zaman. Mert pasa daha zorlu cikti :s
Günaydın herkeseeeee :)
bayanstres gelmişsin, nasıl oldunuz? daha iyisinizdir umarım, merak ettik sizi.
doktor bize ıhlamur, rezene veya bebek çaylarıyla verebileceğimizi söyledi ama bizimki ıhlamur ve rezeneyi reddediyor, yumurtayı da çok sevmedi. sanki atopik dermatiti de artırdı biraz, o yuzden birkaç gün ara verdik. bebek çayı deneyen var mı aranızda? nedir ki o?
canım hiç sıkma kendini, ben oğlum daha 4 aylıkken işe başladım. bunun da güzel yanları var, zorluğu da var tabi. önemli olan sen işteyken bebeğe kimin nasıl bakacağı bence.
canım çorbayı biraz az sulu, muhallebi kıvamında yapınca yedirmesi daha kolay oluyor, sulu yapıyorsan söyleyeyim dedim. sonrasında su içiriyrum.
Biz çorbasını 1 öğün yaptık bile. bir öğün süt yetiştirme telaşının azalması bile rahatlatıyor insanı.tabi yedirmek zaman alıyo o ayrı
bizimki de pirinç unuyla muhallbiyi sevmedi, içine armut rendeledim ancak o zaman yedi :s ama favorimiz pazılı sebze çorbası
canım bizim de doğdugu günden beri var. tabi herkeste tetikleyen şeyler farklı, en iyisi ne zaman arttıgını kendin gözlemlemen bence. bizim kan testinde çıkmadı ama süt alerjisi var. şimdi o geçti galiba, yumurtaya döndü. dönemsel olarak da değişebiliyor. vucut bi şeyi tanıyıp kabul ediyor galiba zamanla. 1 hafta bekleyip tekrar yoğurt ve yumurta deniycez.
genel olarak terlemek çok çok kötü yapıyor.
sıcak suyla banyo mahvediyor, suda uzun süre kalması da iyi değilmiş.
kaşımasına engel olmak lazım, kaşıdıkça iyileşmesini geciktiriyor.
nem önemli. mümkünse odayı nemlendirmek, bundan da iyisi bol bol nemlendirici sürmek gerekli
aklıma gelenler bunlar. tecrübelerimizi paylaşalım, kurtaralım minnaklarımızı şu sıkıntıdan ..
yok canım kesmek değil 1,5 yaşına kadar emzirecem inş. çorbayla karnını doyurabilsem de süt istemese bir sonraki seferde süt dolsa biras,yoksa sürekli emmek istiyor doymadığ içinzaten başlarda düzensiz olması normal zamanla oturturlar rutini bebelerimiz..ben hiç denemedim ögün olarak falan ama bodoslama dalacagız gibi işe başlayınca kahvaltı,çorba gibi bakalım artık..niye sütten kesmeye mi çalışıyorsun arada içse sekoşum :26:
evet bilisl biliyorum canımcım sütüm biras sıkıntılı .. yoksa bebeklerin en mutlu güvende old. yer memeSekoscum bebelerde emme isteği oluyomuş. acıkmasa da emmek istiyo olablr. benim oğlum da geceleri gözü kapalı ağlıyo bi süredir, emziriyorum 2 dk geçemeden uyuyuveriyo. yani derdi açlık değil muhtemelen, sadece emme isteği olablr diye aklıma geldi bugun. emzikle durmuyo, bu gece biberon denedim onu da 2 dk çekmeden uyudu tekrar. ama gecenin bi yarısı süt ısıtmak zor oluyo, o arada çok ağlıyo. o yuzden bu gece biberona su koyup aglarsa vermeyi deniycem bakalım
şekoş,
şekoşcum kızın çok güzel bir kere ben erkeğe benzetemedim, bizim mertide saçlarından dolayı kıza benzetenler olmuştu.
sebze dışındakilere o kadar tepki vermiyor canım o da haklı tatsız tuzsuz birşey ama meyve tatlı ağzının tadını biliyor kerata
birde öyle bir diyet listemiz var ki oğlum ve ben bunları yemezsek ne yiycez bilmiyorum nerdeyse herşey yasak
bazı doktorlar abartarak işin kolayına kaçıyor bence. biliste var sakıncalı olan, onu söyleyip işin içinden çıkıyorlar. eğer çok şiddetli değilse atopik dermatit, bence deneme yanılmayla bazı şeyler yenebilir, bebeğe de verilebilir. ama şiddetliyse kesinlikle uzak durmak lazım şüpheli yiyeceklerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?