2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

huysuzluk olmasın bizimki hep yapıyor gözü kapalı uyuyor gibiama aglıyor 1 saat sonra kaka geliyor senin bebegin nasıl besleniyor işteken
sabah emziriyorum (kahvaltı yapması lazım ama doyacak kadar yumurta, ekmek ve pekmez yedirmeyi başaramadık bi türlü)
sonra sağıp bırakıyorum öğlene doğru içiyo
öğlen eve gidiyorum tekrar sağıyorum onu da öğleden sonra içiyo
akşama doğru sebze çorbabı yiyo
sonrası düzensiz
akşam daha huysuz oluyo, kafamıza göre takılıoz
arada bi de meyve yiyo ben yokken, oyalanıyo

hoşgeldin aramıza

ıhlamurla ya da annesütün varsa onlarla ıslatabilirsin canım

hoş geldin 19 martta başlayacagım ben de düşünüp duruyorum ne yaparım diye

anne sütümü (kızıma zor yetiştiriyorumm... şu ek gıda öğün olsaydı artıkk

slm cnm
süt sağıyorum da pek bişey çıkmadı
benim şeboş hortumlamış sütleri
bu arada kilo veren arkadaşlara tbr
darısı başımıza inşalah

sağol canım benim kilo vermemde ne etkili tam olarak bilmiyorum ama ekmeği sadce kahvaltıda 2 dilim kepekli ...

aynı bizim gibi canım.. diyorum ki acaba böyle yapmasam mı ki sonrada buna ya alışırsa(((( ama yemiyo memeye bakıyo ağlayarak, yese de sütü biriktirebilsem biras

Vallah allah yardimcin olsun cok sükür bizim öyle bir sorunumuz yok sade irmikli muhallebiyi cok sevmedi ama sebzeyi yiyor maasallah darisi size

sadece irmikl muhallebi tarifini paylaşır mısın ??
bnimkide sebze çorb yiyor, püre olan şeylerde midesini bi bulandırıyo büyük adam öylle yapmaz, alıştırmak gerek ama nasıl??

Eki Görüntüle 649004 buda bizm bugunki öglen yemegi pozumuz

kızçeerimiz aynı gün doğumlular ya ne güzel burda 5i doğumlu birinin olması benimki kızlara benzemiyor kırmızıları falan giyerse erkek kılıklı kızım diye seviyormm

herkese günaydınn
günaydınn

günaydın bebek çayını benim yengemde kızına vermişti bebeek çayı diye satılıyor al dedi küçük biberona doldururdum içerdi dedi bende alacam ama markası ne acaba hatırlamıyormuş kendisi.. sanki markette milupanın bebe çayını mı görmüştüm ne :26:
ben de öğle olarak sebze çorbası veriyorum ama hala meme istiyor ya kızlar doymuyor desem değil.. dk yarım kase yiyiorsa bir kkase ver dedi ama hala memeye bakıyorr sıpamm:44:

zaten başlarda düzensiz olması normal zamanla oturturlar rutini bebelerimiz.. ben hiç denemedim ögün olarak falan ama bodoslama dalacagız gibi işe başlayınca kahvaltı,çorba gibi bakalım artık..niye sütten kesmeye mi çalışıyorsun arada içse sekoşum :26:

Sekoscum bebelerde emme isteği oluyomuş. acıkmasa da emmek istiyo olablr. benim oğlum da geceleri gözü kapalı ağlıyo bi süredir, emziriyorum 2 dk geçemeden uyuyuveriyo. yani derdi açlık değil muhtemelen, sadece emme isteği olablr diye aklıma geldi bugun. emzikle durmuyo, bu gece biberon denedim onu da 2 dk çekmeden uyudu tekrar. ama gecenin bi yarısı süt ısıtmak zor oluyo, o arada çok ağlıyo. o yuzden bu gece biberona su koyup aglarsa vermeyi deniycem bakalım

geçmiş olsun canım....

herkese çok teşekkür ederim kızlar ilginizden dolayı

sevindinmi kız bende sizi özledim
marjinal sebos ve sen kulağımı çınlatmışsınız

dün yatak döşek durumdaydım şimdi orta kararımda ahmet paşa coşmuş halde şimdide uyandı

evet seni çok merak ettik canım iyi olmanıza sevindim.

servi olayını bilmiyorum canım, hiçaraştırmadım, işim olmadı daha okulla :)))
akşam 6 dan bişey yemedim, meyve yedim sadece o da 1 portakal falan. bol sıvı tükettim soda,su, çay. çayı çokaçık ve şekersiziçerim zaten.
yürüyüş bandında 5.5 ve 5.8 hızında 60 dk günlük yürüyüş yaptım, hep 60 dk olmasa da 50 dk yı geçtim... günde 5 km yürümüş oldum, arkasına duş falan derken en az 1,5 saat ayırmak lazım.kızım bana çok zorluk çıkarmadığı için b yapabildim de sen bebekle zorlanabilirsin, acele etme, verirsin nasılsa

şekoş,

şekoşcum kızın çok güzel bir kere ben erkeğe benzetemedim, bizim mertide saçlarından dolayı kıza benzetenler olmuştu.

blisl;
canım zaten muhallebi kıvamında veriyorum bende yinede yemiyor.

E bacim sutun azalmadi mi bu durumda??

blisl;
canım zaten muhallebi kıvamında veriyorum bende yinede yemiyor.
Hiii, beni m teshis tutmadi o zaman. Mert pasa daha zorlu cikti :s

sebze dışındakilere o kadar tepki vermiyor canım o da haklı tatsız tuzsuz birşey ama meyve tatlı ağzının tadını biliyor kerata

sevindinmi kız bende sizi özledim
marjinal sebos ve sen kulağımı çınlatmışsınız

dün yatak döşek durumdaydım şimdi orta kararımda ahmet paşa coşmuş halde şimdide uyandı

aman iyi ol cnm valla çok merak ettik seni
çok da özledik
bak karam da seni görünce sevinçten kırk takla atmış
akşama görüşelim şekerim öptüm

benim kızım 2 haftalıkken sütüm azaldı zaten, mama ağırlıklı beslenmeye başladı. 4 aylık olup da ekgıdaya geçince spora başladım, 4,5 aylık olunca da akşam yemeyi azalttım, gündüz yediklerim aydıydı, diyet yapmadım özel olarak yani. zaten insüline bağımlı diyabet hastasıyım, beslenmeme her zaman dikkat eden biriyim. öyle yani... sütüm de aynı hala, o kadar şey yedim çoğalsın diye, işe yaramamış demek ki....

bizim kan veya başka test yapılmadı ufak diye kaşıntıyı kesmesi için avil şurup verdi 1 ay kullandık şu an yine var ama sönük vaziyette birde nemlendirici şampuan yasak banyodan sonra vazelinle yağlıyorum ne kadar farklı şeyler söylüyor bu dr lar

birde öyle bir diyet listemiz var ki oğlum ve ben bunları yemezsek ne yiycez bilmiyorum nerdeyse herşey yasak

yok canım kesmek değil 1,5 yaşına kadar emzirecem inş. çorbayla karnını doyurabilsem de süt istemese bir sonraki seferde süt dolsa biras,yoksa sürekli emmek istiyor doymadığ için

evet bilisl biliyorum canımcım sütüm biras sıkıntılı .. yoksa bebeklerin en mutlu güvende old. yer meme)))

şekoş,

şekoşcum kızın çok güzel bir kere ben erkeğe benzetemedim, bizim mertide saçlarından dolayı kıza benzetenler olmuştu.

teş ederim canımgüzeldir evet fakat daha bugüne kadar elbise giydirmemiştim küçük diye, 6 aylık bi elbisse vardı evde önceden aldığım, akşam oonu bi giydireyim dedim kızıma mutlu oldum.... hiçç yakışmadıııı erkek kılıklısın dedim bi kere daha.. babamızda yakıştırmadı.. bi kere daha giydirirsem çeker foto eklerim ...

mertin saçları maşşalhhh cannım simsiyahh parlakk

sebze dışındakilere o kadar tepki vermiyor canım o da haklı tatsız tuzsuz birşey ama meyve tatlı ağzının tadını biliyor kerata

canımcım sebzelerden başlamak geremiş tatlı şeyleri daha rahat yerler.. ki ilk etapda öyle olur ısrarla hergün pişir ver.. anne olmak zoorr veeeee güzeeeeelll

birde öyle bir diyet listemiz var ki oğlum ve ben bunları yemezsek ne yiycez bilmiyorum nerdeyse herşey yasak

bazı doktorlar abartarak işin kolayına kaçıyor bence. biliste var sakıncalı olan, onu söyleyip işin içinden çıkıyorlar. eğer çok şiddetli değilse atopik dermatit, bence deneme yanılmayla bazı şeyler yenebilir, bebeğe de verilebilir. ama şiddetliyse kesinlikle uzak durmak lazım şüpheli yiyeceklerden..

malesef bizim şiddetli bazı şeylerin arttırdığını gördüm kestim ama hepsini de kesersem bu sefer bebeğimde gelişim geriliği olur diye korkuyorum bu ay doktorumla tekrar konuşucam hiç mi vermeyim diye sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…