ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz
gecmis olsun insaallah minik kusa canim
cikmaz insaallah rabbim büyüktür ALLAHA EMANET sag salim gelir esinde insaallah
evet farkindaydim epeydir yokdun oglusun nasil
bübchen kullaniyoruz ama kizimin konagi bölgesel bölgesel gecmedi sebamedden cok memnun kalan vardi yanlis hatirlamiyorsam konak konusunda birde onu deniyecem yoksa bübchenin her ürününü kullaniyorum memnunum
ya atopik cilt bizdede oldu sarı su toplayıp patlıyo mustelanın şampuanını kullanıyoruz bebe yağları kremler az da olsa çıkmaya devam ediyo napacamızı şaşırdık iyice
çok zor bi hastalık bizim şiddetliydi üstelik hala da devam ediyor yatıştırıcılarla kontrol altında sadece
aa gerçekten mi rabbim şifa versin eminim zor bi durumdur sizde aynı şekilde mi oluyo yani vücudda baloncuklar halinde mi şu sıralar bizim kızımızda çok huysuz sebebini bilmediğimiz bir şekilde
Aptamil pregomin as canim. Ama oldukca pahali bi mama. Devlet hastanesinde bi doktor yazarsa daha iyi olabilir.bilmiyordum ilk defa senden duydum rica etsem ismini verebilir misin?
Evet bak onu yazmayi unuttum. Sik sik banyo ve daha cildi tam kurumadan nemlendirici oneriliyor. Bzi cok doktora gittik, cok sey okuduk internette. Simdi biodermanin nemlendiricisini kullaniyoruz. En cok abcderm'den memnun kaldim.bize de vazelinle nemlendirin dedi ama banyo yapmadığı sürece nemlendirmenin bi faydası yokmuş bende banyo sonrası nemlendiriyorum o kadar ne kadar doğruysa artık
Canim gittigmiz doktorlarda biri sey demisti bana. Ben niveanin badem yagini kullaniyodum, mahvedersijniz sakin kuruyemis bazli bir sey kullanmayin dedi. Kuruyemis atopigi tetikleyebilri dedi. Baska bir doktor da icinde kuruyemis proteini olmadigi icin sorun yok kullanin dedi. Belki sizde o noktada hassasiyet vardir, bize dokunmuyo gibi.ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz
Aptamil pregomin as canim. Ama oldukca pahali bi mama. Devlet hastanesinde bi doktor yazarsa daha iyi olabilir.
Siz hangi mamayi kullaniyosunuz? Belki o da dokunmuyodur size. Ben mama verince cok kisa bi sure sonra cocuk kizarmaya basliyodu o yuzden kestik.
Evet bak onu yazmayi unuttum. Sik sik banyo ve daha cildi tam kurumadan nemlendirici oneriliyor. Bzi cok doktora gittik, cok sey okuduk internette. Simdi biodermanin nemlendiricisini kullaniyoruz. En cok abcderm'den memnun kaldim.
Canim gittigmiz doktorlarda biri sey demisti bana. Ben niveanin badem yagini kullaniyodum, mahvedersijniz sakin kuruyemis bazli bir sey kullanmayin dedi. Kuruyemis atopigi tetikleyebilri dedi. Baska bir doktor da icinde kuruyemis proteini olmadigi icin sorun yok kullanin dedi. Belki sizde o noktada hassasiyet vardir, bize dokunmuyo gibi.
Dikkat edince azaliyo kizlar, sabredelim yenelim atopigigenetikmis zzten olacaksa olacak ama siddetini azaltabiliriz.
Hanimlar napiorsunuz
oğlum beni ben tv yi seyrediyorum
ben nöbetteyim canım :126: sen ne yapıyorsun uyudu mu minnak kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?