2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

marjinal konuyla alakasız ama senşn mertle benim mert çizelgede aynı görünüyor şubat 28 takvimida bozdu farkındamısın

yok çok haklısın evde yabancı birisi zor bu insanın kendi anne babası bile olsa yine zor
insan çünkü başbaşa olmak istiyor kafa dinlemek sinirlenince bağırmak banyoya rahat girip çıkmak vs istiyor

benim ilk defa dikkatimi çekiyor
bu arada benimkide kaç gündür çoraplarını çekiyor ayaklarına sarmış durumda 1-2 günde neler değişiyor değilmi

benimki 1 -2 ay ayaklarıyla hep uğraşıp durdu şimdi hep emiyor ayaklarını çoraplar sırılsıklam oluyor resmen günde 4-5 kere çorap değiştiriyoruz.

bilmiyorum nıye şüpheliyim cok korktuğum için galiba :26:
spirali biraz arastırıp düşünücem

sebostos nasılsın canım iş nasıl gidiyor?

Sorma cnm
Is cok yogun ama ben iki saat durup kaciyorum hergun bu arada isler birikiyo tabi
Bi de dosyalarin tozundan allerji oldum
Oglum da gece boyu memede uykusuzluk da cabasi yani
Sizi cok ozluyorum ama fazla laf yetistiremiyorum bu aralar
Cnm kayinpederle ilgili yazdiklarini okudum
Sikma canini diycem ama kolay degil biliyorum
Benim de ozel hayat sifir ama benimkiler cocuklar icin
Seninknin bi hayri yok bi de yuk oluyo
Ama sakin takma sutun gitmesin
Sikildikca bize gel sen
Laflariz biraz
Havan duzelir

işin çok zor canım allah kolaylık versin.burasıda olmasa deliricem zaten canım dertleşip rahatlıyoruz.

sebostos nasılsın
senin oğlan iyleşmedimitamda işe başladığın hafta böyle olması çok daha can sıkıcı

kızlar size evlenirken 44 kgydum demiştim ya işte o halim kemik üzerine deri kaplama gibiydim kötü duruyordu.

170 boya 42-44 kg civarı

selam hanımlar 5 ay 20 günlük bebegim henüz tam tur dönmedi sadece yanlara dönebiliyor.sırt üstünden yüz üstü dönmedi hiç.normalmi sizce.destekli oturtıyormusunuz artık bebeklerinizi

onlara göre öyle bi hakkımız yok cnm
hizmet edelim aylarca evimizde kalsınlar biz hiç surat yapmayalım istiyolar
ne kadar düşüncesizmiş seninkilerde eşinin tavrı ne bu konuda :26:

ne kadar zayıfmışsın ben bu kiloya ortaokula giderken sahiptim sanırım

canım bu benim liseyi bitirdiğim seneden 17 yaşındaydım şimdi 57-58 kg yum daha iyi hissediyorum o zaman takma adım kürdandıne giysem yakışmıyordu 34 beden giyiyordum

selam hanımlar 5 ay 20 günlük bebegim henüz tam tur dönmedi sadece yanlara dönebiliyor.sırt üstünden yüz üstü dönmedi hiç.normalmi sizce.destekli oturtıyormusunuz artık bebeklerinizi

evet destekli oturtuyorum. Bizim de dönmemiz yarım yüzüstü dönüyor ama geri dönemiyor. 1 hafta sonra aylık kontrolumuz var bence yok ama bi sorun varsa da dr söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…