2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sen 7+4 de göbekden kalp atışlarını duyabildinmi

tatlım kontrolüm yokta muayene hakkı oluyor ya 10 gün umarım geçmemiştir geçmediyse muayene olucam çünkü lekelenmem gelmişti onu soracağım doktora.bahaneyle bakar belki:)

hımm elbette varsa öyle bi fırsatın elbette değerlendir kurtar kendini bu acabalardan ben devlet hastanesine gittiğim için yapacak bişi yok beklicem mecbur

Ben de yarın gidiyorum kontrole bakalım hayırlısı inşallah ne görücez. Gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum

Benim hastanede ücretsiz kontrol süresi 15 gün. Şu ana kadar bir gidişimde ödedim para, öbüründe ödemedim.

selam herkeze haftaya cumarteside bizim kontrollümüz var 11+1 sanırım 2i test te yapıcak herşey iii çıkar inşalah dua edin annişler

Ben de yarın gidiyorum kontrole bakalım hayırlısı inşallah ne görücez. Gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum

benim bugun saat 1 de randevum var gelince yazarım size kıslar
Ohh ne güzel. Bebekleriniz el sallayacak size...
ayrıca kistimde küçülmüş, kuyruksokumumun ağrısına neden olan sıvıda gitmiş, kanamada yokmuş maşallah bana

Güzel haberlerle gelmişsin. harika...

biliyorum o hastaneyi herkes çok iyi bahsediyor.eski evime çok yakındı.ama şimdi uzak diye gitmedim oraya buralardada çok iyi hastane yok,gittiklerimde hep problem çıktı üzerine düşükleride yaşayınca özele gidiyorum gerçi orasıda bahçelievlerdende uzak ama ne yapayım güvendim bir kere:))

Kuyruk sokumu ağısı başlayan var mı?
Bende başladı.... Dr. normal dedi ona da...Özellikle uzun süre oturunca kuyruk sokumum acıyor.
canım bende de başladı ağrı doktorum normal çok oturmaktan ve yatmaktan olduğunu söyledi.ileride daha da atrmaz inşallah.

kızlar artık hiç bi hastanede hamilelerden muayene ücreti alınmayacağı doğrumu?
verdinizmi para ?ben verdim..

bu konuda 2 gün önce sgk da yetkili bir kişiyi dinledim.hamile olanlardan hiçbirşekilde para almamaları gerekiyormuş ama yasalarda bir esneklik varmış.kimseninde haberi olmadığı için alıyorlarmış.yaptığınız her işlemi ayrıntılı olarak faturalandırın başka bir kağıt imzalamayın.faturayı sgk ya götürdüğünde fazla aldıkları parayı geri ödemek zorunda kalıyormuş hastane.aynı zamanda hastaneyede para cezası veriyorlarmış.tüm anlattıklarından bunu anladım.ama yinede yapamıyoruz işte ödüyoruz paşa paşa paraları...
kızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim

canım çok sevindim senin adına:)

merhabalar :)
çok güzel haberler var bugün forumda :) bebişlere maaşallah inşallah sonuna kadar hep böyle güzel gider herşey. genel olarak forumda çok endişeli arkadaşımız var. endişe ve stresin bebeklerimiz için iyi olmadığını hatırlayıp daha pozitif olmalıyız bence. mutlaka geçmişte yaşanmış olan bazı şeyler hala bizi etkiliyordur ama yine de unutmamalıyız ki bebeklerimiz Allah a emanet. Bu zamanlar öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışsınız doğum zamanı gelmiş :) en güzeli huzurlu olmaya çalışmak bence :) bunlar benim naçizane düşüncelerim elbette...

selam kızlarrrrrrrr......herkezi ikili test telaşı sarmış....benide.....haftaya çarşamba benimde ikili testim olacak.....allah yardımcımız olsun......

merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım, 11 yıllık eviliyim ve 6 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum, en nihayetinde yılın en güzel hediyesini 31 aralık günü aldım tüp bebek tedavisi sonucunda :)

10+1 günündeyim, 24 aralıkta tekrar kontrolüm var bakalım bebişim kaç cm olmuş, merak içerisindeyim. doğum sürecine kadar sizlerle hemen hemen aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşacağız, şimdiden hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,
inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sihhatli olur.

sevgiler

hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun bebeğin canım rabbim duymuş bebeğin gelmiş ne güzel.sağlıklı bir 9ay dilerim.

selam kızlarrrrrrrr......herkezi ikili test telaşı sarmış....benide.....haftaya çarşamba benimde ikili testim olacak.....allah yardımcımız olsun......

mrb arkadasım benimde bebeğim 12 haftalık dün kontrolümde böyle kıpır kıpır hiç durmuyordu öyle görünce bi garip oldum :) ense kalınlığına baktı herşey çok güzel ikili teste gerek duymuyorum dedi doktorumda prof. yani ama burda herkesten doktor istemişş :S bi tehlike gördüğündemi istiyorlar acaba yoksa herkestenmi???

inşallah hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçiririz... bnim bebeğim şuan 12 haftalık ense kalınlığına flan baktı doktorum ikili teste gerek duymuyorum dedi ama sanırım herkesin doktoru istemiş bu testte neler çıkıyor??

merhaba tekrardan teyzişler biz geldik 10+5 3,6mm olmusuz bayagı büyümüş bizim sıpa 27 şubatta ikili kontrolümüz var onuda geçeriz inş

hepimiz bu sıkıntılı günlerimizi atlatırız hem biz hem bebişlerimiz rahat nefes alır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…