maşallah cnm süper yaaakızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim
ay inşallah cnm yaaa bi bakıyosun akşam bana kalp atışını gösteriyormuşşvalla brck inş o güzel haberi ikimiz aynı gün alacağız rabbim yardımcımız olsun tedirgin ve heyecanlıyım
canım bebek daha net görülmez sanırım. Bak ben 7+4 te gördüm. Sen yine karından iyi görüyorsun bunları. Benim ilk karın ultrasonum dün oldu. Hep vajinal baktı öncesinde ve ancak gördük. Ondan iki hafta önce yine vajinal ultrasonla yolku gördük. Hoş benim gördüğüm bebek te kurbağa yavrusuna benziyordu dün...bebek demeye bin şahit isterdi.
maşallah cnm süper yaaa
ay inşallah cnm yaaa bi bakıyosun akşam bana kalp atışını gösteriyormuşş
canım akşam kontrolün felanmı var
tatlım kontrolüm yokta muayene hakkı oluyor ya 10 gün umarım geçmemiştir geçmediyse muayene olucam çünkü lekelenmem gelmişti onu soracağım doktora.bahaneyle bakar belki:)
kızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim
Ben de yarın gidiyorum kontrole bakalım hayırlısı inşallah ne görücez. Gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum
Ohh ne güzel. Bebekleriniz el sallayacak size...benim bugun saat 1 de randevum var gelince yazarım size kıslar
ayrıca kistimde küçülmüş, kuyruksokumumun ağrısına neden olan sıvıda gitmiş, kanamada yokmuşmaşallah bana
selam herkeze haftaya cumarteside bizim kontrollümüz var 11+1 sanırım 2i test te yapıcak herşey iii çıkar inşalah dua edin annişler
Ben de Medical Park Bahçelievlere gidiyorum. Senelik rutin kontrollerimde bile cep numarasını vermişti. Gece gündüz ne zaman arasam ulaşabiliyorum. O an meşgulse de mutlaka geri dönüyor. 72TL ücreti ama içim çok rahat.
canım bende de başladı ağrı doktorum normal çok oturmaktan ve yatmaktan olduğunu söyledi.ileride daha da atrmaz inşallah.Kuyruk sokumu ağısı başlayan var mı?
Bende başladı.... Dr. normal dedi ona da...Özellikle uzun süre oturunca kuyruk sokumum acıyor.
kızlar artık hiç bi hastanede hamilelerden muayene ücreti alınmayacağı doğrumu?
verdinizmi para ?ben verdim..
kızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim
selam kızlarrrrrrrr......herkezi ikili test telaşı sarmış....benide.....haftaya çarşamba benimde ikili testim olacak.....allah yardımcımız olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?