2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hepimiz çok mutluyuz ama bu mutluluğu en çok hak edenlerimizden birisi sensin

benimde 10+4, 36 mm:)) ikimizin aynı :)) kontrolümde 28 şubat. tahminimce o zaman 2 li testlerimizi yaparlar

Sanırım ense kalınlığına bakıyor ve bir kan tahlili yapıyorlar. Ben de yarın öğreneceğin ayrıntıyı tam bilmiyorum

selam kizlar,

Bende 9+6 yim bugun, ben yurtdisinda yasiyorum, toxo bagisikligim yok ve kesinlikle her ay kontrol ettirmek zorundayim yani her ay kan vermem gerekir, bu bi zorunluk yani bence her ay kontrol ettirin yinede bagisikligi olmayanlar. Ben hala hic ultrasyonlara girmedim, bi problem cikmadigi surec 2.5 aydan once yapilmiyo bizim buralarda, yani siz cok sanslisiniz ve kalbinizi daha rahat tutun ne guzel keseyi de gordunuz kalp atislarinida duydunuz bi cogunuz, ben ogrendiim ilk gunden beri meraktayim insallah bi problem cikmaz haftaya gidecem kismet olursa insallah :d

nerde yasıyorsun canım sende hayırlısı ile haftaya görceksin bebişini bende sadece kalbinin attıgın gördüm sesini bende duymadım ve bende yurtdısındayım

İyi akşamlar kızlar ;
Sabah kanamam oldu demiştim ya doktora gittim,doktorum biraz titiz biri çok korktu,hemen ultrasona gönderdi,neyse ki her şey yolundaymış,bebişin keyfi yerindeymiş,kalp atışlarını da duydum Çok sert hareket ediyorsun ondan öyle olmuştur dedi doktor,pat diye oturup kalkıyorsun diyor biraz paniğim heralde ben,unutuyorum :) ama artık dersimi aldım bu korkudan sonra

kızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim
maşallahdarısı bizim başımıza inşallah bizimkilerde büyümüştür:)
maşallah cnm süper yaaa

ay inşallah cnm yaaa bi bakıyosun akşam bana kalp atışını gösteriyormuşş
canım inşallah kalp atışlarını duyarsın bende 7.hftda duydum ve tutamadım kendimi ağladım...çok değişik bir duygu...
ayrıca kistimde küçülmüş, kuyruksokumumun ağrısına neden olan sıvıda gitmiş, kanamada yokmuş maşallah bana
maşallah herşey yoluna giriyor ne güzel..inşallah bugünleri iyi bir şekilde atlatıcaz..sonrada keyfini sürücez..
selam herkeze haftaya cumarteside bizim kontrollümüz var 11+1 sanırım 2i test te yapıcak herşey iii çıkar inşalah dua edin annişler
inşallah herkesin testi iyi çıkar...
merhaba hoşgeldin:)
maşallah bugün ne güzel haberler var:)
Sanırım ense kalınlığına bakıyor ve bir kan tahlili yapıyorlar. Ben de yarın öğreneceğin ayrıntıyı tam bilmiyorum

ikili testin nasıl olduğunu bilmiyorum..bende bakıcam netten..benim doktor 2 li test için birşey söylemedi en son 10 gün önce kan ve idrar teseti yaptı toksoplazma,kızamıkçık,hemogram..vs için ama sonucunu almadım daha..3 hft sonra tekrar çağırdı o zaman söylicekmiş..heralde o zamanda bu ikili testi yapar..yoksa sorucam zaten...merakla bekliyorum bakalım...

kızlar özellikle sabah ilk kalktığınızda yada ani hareket ettiğinizde gerildiğinizde falan karnınızda garip bir ağrı oluyor mu ya ? ben kasılıyorum bazen .. rahim genişlediği için diyorlar bilmem ..aklıma takıldı sizde de oluyor mu ? bi de ben zayıfım ama daha 9 + 5 haftalığım şişlik için erken diyorum .. şişmanladım mı desem değil zaten iştahım hiç yok..böyle özellikle akşamları bir şişiyor karnım anlatamam ..somaliler gibi

selam kızlarrrrrrrr......herkezi ikili test telaşı sarmış....benide.....haftaya çarşamba benimde ikili testim olacak.....allah yardımcımız olsun......

benimde aynı gün :)
ama ben devlette yaptırmayı düşlünüyorum özelde 110 lira
ona vereceğim parayla bebeğimin arabasını alrım :)

ne gzüell Allah bağıslasın canım

benmki başak olacak o zaman hiç bakmaştım

benimde yarın sağlık ocağında randevum var ne diyecekse ultrasonda yok merak ediyorum

bendeki ağrı adet ağrısından daha şiddetli ama benziyo kasılıyo gibi rahmim o şekilde oluyor aniden olup bitiyo ama çok sık olmuyor bu ara ve aynı şekilde bendede gece karnımda sanki bi top varmış gibi oluyor :))

Son düzenleme:
Yaşadığın ülkede pek ingilizce bilmezler. NAsıl anlaşıyorsun? Uzak doğuda yabancı olmak kabus gibidir. Dr. lar biliyor mu genelde?
Akşam saatlerde karının şişmesi de hamilelik belirtisi. Telaşlanma..Ben dede oluyor bazı günler.Sabaha karnım dümdüz kalkıyorum

Hadi gözün aydın. 3,6 cm demek istedin herhalde di mi? 3,6 mm pek küçük.

Kızlar bizim ikili testte gireceğimiz ultrason, normal rutin kontrollerde girdiğimiz ultrasondan daha mı farklı?

Kızlar bizim ikili testte gireceğimiz ultrason, normal rutin kontrollerde girdiğimiz ultrasondan daha mı farklı?
tam bilmiyorum ama sanırım aynı sonuçta şuan girdiğimiz ultrosanda boyunu rahatlıkla ölçüyor hatta bazen doktorlar kan tahlili bile almıyorlar ense kalınlığı normal çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…