2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Baston arabalar dogumdanb itibaren kullanilanlar var.ben kizima chicco baston aldim dogdugundan itibren kkullandik tam yatiyor.5 kademeli yatiyor.

ben bi cd buldum, almadım bu ay alcam,

hadi yaa bebeğime bişi olmasın bide

Brck korkma, aynısı 4-5 gün önce bende de oldu, çok kasıldım aynı dediğin gibi. kontrole gittim bebiş gayet sağlıklı keyfi yerinde doktorum, kasık ağrısına eşlik eden akut kanama olmadığı sürece çok normal bu ağrılar,anlık kasılmalar, rahim genişliyor dedi. oturup kalkarken dikkat et ama, ani hareket yapma. sağlıkla gelsin bebişin

Kuyruk sokumu ağrısı ve kramp şeklinde kasışmalar ben geçen hafta 3 gün çektim. Panik oldum ben de. Ama çok oturduğunda, çok yorulduğunda olurmuş. İlerki aylarda daha çok olacakmış. Uzun süre oturmayın arada kalkın yürüyüşler yapın, sert zemine oturmayın ve hep aynı yere oturmayın diyor doktorlar. Çok dayanılmayacak kadar artarsa da ortepediste yönlendiriyorlar ama hamile bayanların çoğu çekiyor bunu. Sanırım vucut şekli değişiyor, o yüzden kuyruk sokumu acıyor. Bunun için yastıklar var simit şeklinde çok rahatsız olursan. Ben artık kısa yürüyüşler yapıyorum hep masada oturmamaya çalışıyorum ve daha iyiyim.

ya ben bulantı kusmadan dolayi ayağa kalkamıyorum yoksa daha fazla kurarim o yüzden bende hep yatıyorum ama bende allahtan ağrı yok yoksa okurdum heralde

Baston arabalar dogumdanb itibaren kullanilanlar var.ben kizima chicco baston aldim dogdugundan itibren kkullandik tam yatiyor.5 kademeli yatiyor.

Bu dediğin mantıklı bak. Eğer bebeğin sağlığı açısından uygunsa baston araba alınabilir. İstanbulda kaldırım bile yokki büyük bebek arabalarını kullanmaya.

çok sağolun kızlar rahatlattınız beni tuvalette öylece kalakaldım kasıklarımla kuyruksokumum birleşti sanki beni benden aldı..
panik olmuştum bir anda

merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o kasılmalar normal bıde rahıme bıcak saplanıo gıbı olur korkmayın rahım genıslıo dokuz aya kadar rahım futbol topu buyuklugune ulasıcak kolaymı tabı sıkıntı cekeceksınız normal yanı otururken bıle olur arada ayakta bı anda gelır gecer ama yormayın kendınızı oyle bıseyde bıraz dınlenın gecer

valla ben akıllandım artık, paso yatıyorum.öyle temizlik memizlik saldım gitti..Normalde bir basak burcu olarak dagınıklıktan nefret ederim ama hiçbirsey bebegimden önemli degil..Görmüyorum onun için..

arkadaşım çok çok teşekkür ederim evladınıda rabbim sana bağışlasın inşallah..

valla ben akıllandım artık, paso yatıyorum.öyle temizlik memizlik saldım gitti..Normalde bir basak burcu olarak dagınıklıktan nefret ederim ama hiçbirsey bebegimden önemli degil..Görmüyorum onun için..

en ıyıysını yapıyorsun canım bende oyle yapmıstım hamıleyım yapmıyorum dıodum haftada bır yapılıodu ben yapmıodum onuda bosver varsın batsın ev senın hamıle kalmadan once evının temızlıgını bılmıomuydu kımse cekınme mılletten falan benım sagıma soluma bakmaya gelen ınsan hıc gelmesın evıme hamıleye cocuklu kadına kımse bısey demez bebegını al kucagına yaparsın salla sımdı hıcbısey ondan onemlı deıl yat temızlık herzaman yapılır bısey olcagından deıl tedbırlı olayım ben dıodum doktorumda bana hep aferın bız kadınlara dınletemıoruz sen soz dınlıosun yapma ıs falan dıodu

arkadaşım çok çok teşekkür ederim evladınıda rabbim sana bağışlasın inşallah..

amın canım hepımızınkını hamılelıgınızın tadını cıkarın az nazlanın ben ozledım valla o gunlerı yatın bosverın ev ısını falan bugunler cok ozel ve guzel gunlerınız canınızın ıstedıgını yapın ıstemedıgını sallayın gıtsın elınızı koyun karnınıza bebısınızle konusun dua edın allah herkese nasıp etsın bugunlerı cok sanslıyız allaha sukurler olsun rabbım kımseye aratmasın

Canımm izledim çok etkilendimm yaaaa Şimdi bizim melekler öyle mi????*
Ay süper yaaaaaaa....
Yarın bebişimi o haliylemi görücem şimdiii
Çok teşekkürler Paticim,

Ben çalıştığım için dinlennmeye pek vaktim olmuyor cnmeşim akşam eve geldiğimde yat dinlen hiç bi iş yapma evimiz temiz bizim diyor halbuki ev toplu ancak pis:)napayım yaa yapabiliceğim bişi yok hepsi yavaş yavaş yapılır.Bide 2 ay sonra taşınacağım ozaman kötü olacak hiçbişeyimi kendim yapamıcam

aksam yat dınlen esını dınle bosver benımde oyleydı tasınmayı falanda stres yapma hepsı olur gecer takma kafana esın yardımcı olur artık es dost akraba yardım eder sen uzun bı tatıldesın dıe kabul et bebısını dusun rahat ol ben rahattım kasmadınm hıc kendımı masallah bebegım cok huzurlu sakin onun cok onemı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…