Onu gördüğümden beri hep mustafa diyorum. Eşim bu ismi sevmiyo ama benim içimden hep o geliyo bakalım daha isim kesinleşmedi ama.
Zeynep KAmil olsaydı çok sevinecektim ama artık üçlü teste giderim oraya.
Çok yardımcı oldun teşekkür ederim. İsmini mustafa mı koyacaksın erkek olursa?
Bir de genetik görüntüleme merkezleri var. Onları da arayıp fiyat almak lazım. ama zeynep kamil tam da bu işin hastanesi olduğu için dr. lar tecrübelidir ve orada yaptırmak bu tarz testleri mantıklı olabilir diye düşünüyorum. Hem maddi açıdan hem de deneyimli çalışanları olduğu için. Yalnız randevu alamıyorum. Randevular dolmuştur diyor önümüzdeki 6 gün içinde....Randevusuz gidilince de akşama kadar bekletebilirler.
Gece tam 12de alacaksın. 6 gün ya da 5 gün sonraya. Hemen doluyo çünkü randevular
Bir sorum daha var benim. Zeynep kamilde ücret ödemiyormuyuz bu testler için?
İyiymiş valla...Bu hizmetin verilmesi çok güzel..Ödenmiyor. 5 tl muayene ücreti var. onu da eczane alıyo zaten
merhaba arkadaşar konuya biraz ortadan dalmak olacak ama,göbek çatlağı için krem yada bitkisel yağ kullanan var mı,kaçıncı haftada başlamak gerekir acaba??
Birde kızlar biz şu ana kadar ssk mızı hiç ama hiç kullanmadık.önce gidip bir yere açtırmak gerekli mi?? Yoksa sağlık ocaklardaki gibi tc kimlik no yeterli mi? :Türkiyede olmadığımız için değişiklikleri de çok takip edemedik bir sürü şey değişti sağlık sisteminde...
merhaba kızlar,
ssk nın primleri kurumlar tarafından yatırılıyorsa, yani sizin sigortanız yapılıyorsa aslında sistemde otomatik görünüyor. Benim her iş değişikliğimde de evlendiğimde de hiç birşey için gitmedim sistem otomatik düzeltti bilgilerimi. Ama iş yerinde oda arkadaşım iş değişikliği için tekrar gidip; "sisteminizi kontrol eder misiniz sigortam yok görünüyor" demek zorunda kaldı. Malesef Türkiye ve bilişim sistemleri..... En kolayı bir eczaneden sigorta kaydım görünüyor mu işlem yapacakmış gibi bakar mısınız dersen sana cevap verirler. Boşuna ssk müdürlüğüne gitmene gerek kalmaz eğer görünüyorsa.
günaydın kıslar nasılsınız bişey sormak istiyorum özellikle bebeginin kalbini dinleyenlere nasıl bir alet ile dinledi bebeginizin kalbini ben hala dinleyemedim baska bir alet varmıs bebek ufak oldugu için o alete sokmak istemiyor doktor ışın verdiği içinteeeee 4 hafta sonra dedi ama bakalım
günaydın kıslar nasılsınız bişey sormak istiyorum özellikle bebeginin kalbini dinleyenlere nasıl bir alet ile dinledi bebeginizin kalbini ben hala dinleyemedim baska bir alet varmıs bebek ufak oldugu için o alete sokmak istemiyor doktor ışın verdiği içinteeeee 4 hafta sonra dedi ama bakalım
Eşime sordum bizim ssk müdürlüğüne gitmemiz lazım dedi. Benim şu an için zaten primlerim yatmıyor. Eşimin üzerinden kullanacağım. O da hep özel sigorta yaptırmış ve hayatında kullanmamış ssk yı, önce bir açtırmak lazımmış. Beni de üzerine alması lazım bu durumda.Uğraşacağız bakalım. İhmal ettik ihtiyaç duymuyoruz diye, önceden yapmamız lazımdı bunu. İşin tuhafı da eşim de iş değiştirmek üzere. O da etkileyebilir şimdi...
Hımm evet üzerine geçmek için orada işlem yapılıyor. Bazı belgelerle gitmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum. Arayıp sorabilirseniz ilk gidişinizde halledersiniz. Belki de değişmiştir tabi, benim bahsettiğim 5 sene önceydi
Karnından ultrasonla bakıp sesini duyuruyor. Hem izleyip hem dinliyoruz :)
Benimki normal usg cihazıyla dinledi. 6+4 tüm, üstten bakalım görünmezse alttan bakalım dedi, kalp atışının ritmini gördüm önce; normal grafik olarak (ritmini) monitörün altında. Sonra sesini açtı cihazın güp güp başladı :) Gittiğim hastanede renkli doppler de var. 10. haftamda bundan sonra renklide bakacağız dedi ona aldı. Onda da aynı şekilde başka bir aleti karıştırmadan sesini açtı cihazın biz de duyduk...
Normal karından ultrasonla dinledi benimkini. Bir düğmeyle sesini açtı o kadar. Acaba ben mi dikkat etmedim, çünkü o an ekrana odaklanmıştım ama ben başka bir alet görmedim.
ama olsun kalp atışını alıyor ve ritmini onaylıyorsa duymasan da olur sağlıklı olduğunu biliyorsun sonuçta:)
alttan baktı üstten baktı bu gidişim 3. hala duyamadım dün bir türk hamile ile karsılastım oda burda kolay kolay ne kalp sesini ne de cinsiyetini erkenden söylerler dedievet saglıklı dedi iyi gelişmiş dedi kalbi atıyor dedi cok şükür ama orda iken baskalarının bebek seslerini duyuyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim. Eşime asılmaya başlayayım ben. Hiç te sevmez bu işleri sallar durur. Ama yapacak mecburen bebiş için. Yoksa bayılsın paraları testlere, ben de paşa paşa gideyim memorialıma di mi????
Kalp atışını gördüyse Dr. hiç önemli değil. Geç duysan da olur. Yeterki gelişimi iyi olsun yolunda olsun.
Ya bayılırsın bebiş için, her şeyi bayılırsın feda olsun sorun değil de, devlet 20 tl lik maaş zammını 5 ay ballandıra ballandıra büyük iş gibi anlatıyorken bizim devlet sigortasını kullanmamamız, cebimizden paralar vermemiz komik oluyor, dimi...
Evet eşine de böyle söyle:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?