2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o kadar nüfusa rağmen, bebekler bir bizde kıymetli demekki, ama bizde de doğduktan sonra kıymeti yok, ne güvencesi, ne hakları..

Yaaa benim siyaset yapasım gelmiş. Karnım acıktı ondan mı acaba??? Gidiyim derimi anlatacak uygun bi platform bulayım bari. Önce de yemek yiyim:):)

evet canım özel sigortalıların da yaptırması lazım. Yaptırmassan her ay 213 lira ödüyorsun, yaptırısan da ödüyorsun... Eşimin de cuma günü işte son günü, şirket değiştiriyor ama arada ufak bir boşluk olabilir. Ama biz 213 lira ona ödeyeceğimize, 300-400 lira ödeyip sigorta primimizi yatırırız daha iyi dedik, hem sigorta da devam eder... Şubatın sonuna kadar halletmemiz lazım onu da...Herşey de benim hamileliğime denk geldi

bakalım bizimkinin hakları olcak mı burda :)

mantıklı en azından sigortanız devam eder yanlıs hatırlamıyorsam işten ayrılınca 6 ay kadar saglık sigortasından yararlanabiliyorsun herseyde bi hayır vardır sıkma canını

Eşin alman vatandaşı mı yoksa oturma izniyle mi oturuyorsunuz?
Evet öyle birsey varmış, sanırım 3 ay sigortamız devam ediyormuş ama bir detayları öğrenmemiz lazım. Yok canım hiç sıkmıyorum canımı. Biliyorduk zaten bu süreci, o yüzden özel sigortayı ihmal etmedik yıllardır.

selam kızlar nasılsınız

ben iyiyim canm sen nasılsn

eşim de ben türk vatandasıyz eşim iş dolayısıyla burda 2009 dan beri biz burdaki türkler gibi değiliz bizim durum daha farklı

kesin ögrenin eşin kaç yıldır calısıyor ona göre zaman veriyorlar ben mesela türkiyede calısırken şirketimiz kapandı 3 yıldır calısıyordum 6 ay hakkım vardı

13-14 yıldır çalışıyor. Çalışma süresiyle alakalı olduğunu bilmiyordum.

birde bir sitede gördüm bu aylarda yutkunmayı öğreniyorlar diye yazıyordu, yutkunma seslerini de duya bilirsiniz tarzı bişey yazıyordu :)))

selam kızlar nasılsınız. Sevgililer gününüz kutlu olsun :) dün çok güzel bir gündü. Eşim beni çok mutlu etti. Sizin yazılari oku oku ancak bitirdim. :) arkadaşlar sizleri tebrik deizm beni çok heyecanlandirdiniz bende pazartesi gideceğim bakalım benim ki nasıl acaba. Kızıma çekti ise asla oynamaz kızım hep uyurdu :) ben de dün national da gebelik belgeseli izledim. Içim bir hoş oldu ya kızlar.

izlediğin belgesel çoklu doğumla mı başlıyordu ben de dun ızledım de dördüz, üçüz ve ikizleri anlatıyordu yarısında uyumuşum zaten.

Çok garip, çok güzel bir duygu onu görmek. İçimde mucizeler olurken ben hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece arasıra biraz mide bulanması. Ama orada muhteşem şeyler oluyor bizim haberimiz yokken...

Çok garip, çok güzel bir duygu onu görmek. İçimde mucizeler olurken ben hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece arasıra biraz mide bulanması. Ama orada muhteşem şeyler oluyor bizim haberimiz yokken...

kesinlikle katılıyorum içerde büyüyor bizse mide bulantsı agrı hissediyoruz artık 1-2 aya kalmaz hareketlerinide duyarız inş

di mi canım ya. Ben de dün iyice tanık oldum. Rabbim mucizelerimızi bize bağışlasın. Dört gözle bekliyorum meleğimi

evet canım ya çok ilgimi çekti.onu izledim. :)

tek bebeği anlatan yok mu acaba ben de merak ediyorum ilgimi cekiyor.. içimizde meğer neler neler oluyormus da haberımız yok
sanki ben bugun bişiler hissetmeye başladım müzik acıktı yuksek ses kımıl kımıl oldu içim belki de uykusundan uyandırmısımdır:))

kızlar az önce ölücem sandımmm
altıma yapıcakmış gibi wc koştum kalktım kuyruk sokumum kasık ağrım kastı beni birden geldi bu ağrı zor dayandım.masam zor geldim şimdi daha iyiyim.neden böyle oldu anlamadım ölcem sandım

geçmiş olsun da kuyruk sokumu ağrıları tehlıkelı dıye bılıyprum dıkkat et kendını cok yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…