2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet benimde aklıma az yediği için yapamadığı geliyor çünkü ne zaman sütüm olsa bide ek gıdalarda sorun çıkarmazsa ogün veya ertesinde yapıyor
9 gibi kahvaltı
11.5-12 gibi meyve
3-4 gibi çorba
6 gibi yoğurt
tabi her zaman böyle olmayabiliyor mesela bugün çorba veremedim
mama sandalyesi chicco 279 tl ye aldım ama 350 den inmiş güya internetede baktım öyle gerçekten pahalı ama çok güven verici ve rahat biraz yer kaplıyor ama içininde pek çok ayarı var yatabilir tam dik oturabilir vs vs

kabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz
geçmiş olsun kıvança canım yapmışsındır ama kayısı iyi gelir,aşılarınız nasıl geçti,ateş yoktur inş
ben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
muz yedir canım inş geçer ishali..anam ortası yok mu ya ishaller ya kabız
kaşla göz arasında kuduruklar tehlikeli hareket yapıyor efe de döne döne mahvoldu yavrum
eve tıkılmaktan antisosyal oldum iyice tlf da dahi kimseyle konuşasım yok
kimseye gidesim kimseyi çağırasım yok hiç bişey yapmadan kös kös oturmak istiyorum

çık kıs zorla sonra iyiki gitmişim dersin

Saolasin cnm simdilik iyiyiz kayisiyi hasladim verdim yedi de dun ama yapmadi yine bugun k.valide sabun sokup yaptirmis yapma dedigim halde
Ama sonuc olarak yaptigi icin bisey demedim
Bu arada cok cuku yedim bugun
Yarin rezilim
Sen ne durumdasin

geçmiş olsun canım çok sogukta üşütürler,geçirlerde üşütürler,yazın da sıcaktan terleyip üşütürler off off
geçmiş olsun canım elifçige
nasılsın nerelerdesin kv rahat geldi heral

dolu işim var bakım çıkayım dedim karam kayınvalidesinden gelemedi galiba yoksa buraları boş bırakmazdıgörüşürüz canlar
he valla bacılar efeyi emzirdim çıktım 4 saat gezdim 2 saat içinde yogurt yedirin şöyle böyle yapın dedim çıktım
cadde boyu magazalar var merkezde orada arkımla gezdik dolaştık kına için 42beden siyah bir elbise aldım
efe ye bişiler aldım kahve sohbet eve gittim paşa gayet memnundu halinden nazı bana sıpanın
Simdilik iyi cnm
Darisi geceye
Boyu hic uzamamis ya bizim oglan bodur cikti
Pazartesi doktora goturunce bi daha olcturucem
Senin afacan napiyo
niye kaç olmuş ki boyu 1 cm bile uzar illa yaa
saglık ocagında efe 75 çıkmıştı doktorda 70 :26:
Cnm seninkine de gecmis olsun benimki de ustunu acmaya basladi isler giderek zorlasiyor

hani oyunlar var ya puanları aldıkça level atlarsın oyun zorlaşır bu tontonlar da öyle level atlayıp duruyorlar

Valla iki ay once 66 cm di bugun ceke ceke 67 dedi
Ozelden msg attim sana baktin mi cnm

sabah 8,9 gibi kahvaltı öglen 1,2 çorca akşam üstü 4 gibi yogurt ayrı uygun bir an bulursam da araya meyve sıkıştırıyorum
dört saatte bir de emziriyorum canım stressle aynı mama sandalyemiz çok memnunun agır ve yer çok kaplıyoor ama saglam
güvenilir..
hayret bişey ya ben pazartesi sağlık ocağıyla bi konuşayım çağırırsa giderim bu sefer korktum ben dışarı felanda çıkarmayalım kızlar
özellikle çocuklu ortamlar avmlerde varmış :18:
4,aydan beri diş diyoz daha diş yokk
Saolasin cnm simdilik iyiyiz kayisiyi hasladim verdim yedi de dun ama yapmadi yine bugun k.valide sabun sokup yaptirmis yapma dedigim halde
Yarin rezilim
Sen ne durumdasin

çuku ye bakalım yarın görecez boyunu posunu ben sanki zayıfladım göbek eridi gibi yarın karşınızdayımm
iyiyim canım daha iyi oldum dinlenmedim ama gezmek çok iyi geldi

Bunalimdaydim bugun ondan yedim
Evet ya ne dismis ciksa da kurtulsak
Bu hafta oyle yoruldum ki pazaryesi hic gelmese ise gitmeyi hic istemiyorum

Zaten hemsire biraz sigirdi aa iki ay oncesiyle ayni mi boyu dedim
Dur bi de gerdirip olceyip dedi bi santim uzamis dedi
Cnm sana gozukmus hakkaten dr yolu buyuk gecmis olsun
Herseyi de disin ustune atiyoruz ama disten mi acaba diye dusunuyorum yine
yok diş değil canım

haklısında işte beni birinin evden tekmeyle dışarı atması lazım yoksa

Yarin rezilim
Sen ne durumdasin
bende bu haftadan ümitsizim daha doğrusu bu kadar çok kilo böyle 300-500 gr larla bitmez

yuh diyorum 70 nere 75 nere

bende bu hafta aslında çok sıkıntılıydım bakma çaktırmadım ama

Valla iki ay once 66 cm di bugun ceke ceke 67 dedi
Ozelden msg attim sana baktin mi cnm
yok canım bakmadım şimdi bakacam yok canım yanlışlık var çeke çeke ha
off ben de p.tesileri sevmiyorum haftasonunun rahatlıgı bile yetiyor
sebos avatarına bayıldım

ben de ben de

Istanbulda olsaydim ben alir cikarirdim seni cnm
Bu kadar kilo nasil gidecek diyosun da ya ben napiyim
Sen neden sikintiliydin bacim anlat hele

Herkese günayyydınnn
Efe içli içli agladı akşam derdi neydi anlamadım
Yogurt mu diye düşündüm of ya normal gazı azaldı
Dedik ek gıda gazı çıktı
Gecmis olsun canim bu gaz geri geldi bütün bebelerde

oy yerim ya hasta hasta çalıştırıyosunuz kızçeyi

sağol aşkım
yok kiz benim bebem degil o nette bulduum

Gecmis olsun canim bence gayet iyi minyon tiplidir kizin
ben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
Gecmis olsun canimm
bende cok agri cekerdim dogumdan öncesine canim tansiyonum düser di cok perisan olurdum dogumdan sonra ama hafifledi benimki bende sezeryan dogumu yaptim

evet oluyorum ben .kayısı verdim erik verdim üzümsuyu verdim çoçuğu mahvettim daha önce banamısın demiyordu bunlar şimdi ne olduda ishal oldu?:26:
Baya bagirsak calistiran seylerya canim belki ondan ishal olmusdur pasaya gecmis olsun patates muz yedir arkadaslarin dedigi gib kivamlasir biraz belki
Gecmis olsun canimm ybenim kizda bir kanepeden düsmüstüü ömrümden ömür gitmistiii
Gecmis olsun canim bebislerimize ne oluyor böyle bbir gaz bir atess öksürük rabbim sifalar versinnn
Gecmis olsun canim rabbim kizcene sifalar versin
haberleri izlediniz mi?kızamık salgını hızla yayılıyormuş:18::18::18:2 tane bebek ölmüş
Allahkorsun canim yavrularimizi burdaaa doktorlar lyle birsey konusmadik hic ! Rabbim cümlesini. Evladini esirgesin
Gecmis olsun canim biz aldik canim mama sandalyesini bizimki oturuyor icinde mama yerkentabiki ara ara yamuliyorr düzeltiyorum onu haricinde zaten oturmiyor

Sebostos canim sizede gecmis olsun bu arada avatirnada kizim hayraann hello kitisi var konusan bayiliyor onaa

Istanbulda olsaydim ben alir cikarirdim seni cnm
Bu kadar kilo nasil gidecek diyosun da ya ben napiyim
Sen neden sikintiliydin bacim anlat hele
aman işte ne olsun ev halleri insan evde durdukça herkese sarıyor bide çocuklar sırayla hastalanıyor daha ne olsun gerçi bunlarada şükür

Saolasin cnm
Hormonlu hello kitty sebos
ümidimiz esas yaza kilolardan yazın terleyerek kurtuluruz inşallah
ahmette sıkıntılı uyandı yine bu gece uzun olacak yine bana şimdi çıkıyorum yine gelirim sonra

Saol cnm
Dur daha biraz buyusun herseyi hello kity li olacak bi de mini fare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…