hayret bişey ya ben pazartesi sağlık ocağıyla bi konuşayım çağırırsa giderim bu sefer korktum ben dışarı felanda çıkarmayalım kızlar
evet benimde aklıma az yediği için yapamadığı geliyor çünkü ne zaman sütüm olsa bide ek gıdalarda sorun çıkarmazsa ogün veya ertesinde yapıyorselam kızlar..
bugün aşıya gittik oğlanla. öğleden sonra bi ateşlendi ateş düşürücü verdim, 4.ay aşısında vermemeye çalışmıştım helak olmuştu çocuk. gece ateşlenmez inş.
500 gr almış bu ay, iyi dedi hemşire.
ek gıda işinde bi düzen yok bende ya. bigün şehriye çorbası verdiğim oluyo bigün iki kaşık yoğurtla geçiyo. hangi saatte istekli olduğunu tutturamadım bi türlü.
doğru düzgün bişey yemeyince kaka da yapmıyo, stres senin oğlanın kabızlığı az yediğinden olabilir. kaseyi bitirirse kakasını yapıyo benimki yemedği gün yapmıyo.
sizin ek gıda planınız nasıl hangi saatlerde ne veriyosunuz.
bir de mama sandalyesi ne aldınız? hangi marka kaç lira?
tam oturamıyolar daha ya kullanılabiliyo mu. biz alalım diyoruz ama ne alsam hiç bilemedim. kraft baktık 190 liraydı
kaçtım kızlar ahmet koptu
geçmiş olsun kıvança canım yapmışsındır ama kayısı iyi gelir,aşılarınız nasıl geçti,ateş yoktur inşkabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz
muz yedir canım inş geçer ishali..anam ortası yok mu ya ishaller ya kabızben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
kaşla göz arasında kuduruklar tehlikeli hareket yapıyorsağol canım parol içtim ağrım biraz hafifledi mert ishalden dolayı pek keyfi yok onu anakucağına koymuştum bezini atmaya gittim bir geldim ters takla attıhiç ağlamıyorda bu çoçuk çok tehilkeli olmaya başladı boynu bile kırılabilirdi ne yapıcağımı şaşırdım:18:
eve tıkılmaktan antisosyal oldum iyice tlf da dahi kimseyle konuşasım yok
kimseye gidesim kimseyi çağırasım yok hiç bişey yapmadan kös kös oturmak istiyorum
geçmiş olsun kıvança canım yapmışsındır ama kayısı iyi gelir,aşılarınız nasıl geçti,ateş yoktur inş
muz yedir canım inş geçer ishali..anam ortası yok mu ya ishaller ya kabız
kaşla göz arasında kuduruklar tehlikeli hareket yapıyorefe de döne döne mahvoldu yavrum
çık kıs zorla sonra iyiki gitmişim dersin
geçmiş olsun canım çok sogukta üşütürler,geçirlerde üşütürler,yazın da sıcaktan terleyip üşütürler off offsabah ahmetim hafif sıcaktı diştendir dedim iğlen uyumuştu uyandı bi baktım sıcak ölçtüm 38.2
sabah genzide dolu gibiydi hemen yarım ölçek peditus içirdim yine yattı ateş şimdilik düşük ama çıkar diye korkuyorum
gece hep üstünü açıyor üşüttü kesin
geçmiş olsun canım elifçigekızlar kızımm bronsıloıt oldu ısmını yanlıs yazmıs olabılırım.. azıtro ventolın brıncanly dıe 3 tane surup verdı bırı antıbıyotık sadece sıkayetımız hafıf bı hırıltıydıı ates kusmaa v.s bıseyımız olmadı. cok uzgunumm5 gun kullanıcaz ınshemencık duzelır kuzummm
nasılsın nerelerdesin kv rahat geldi heral
he valla bacılar efeyi emzirdim çıktım 4 saat gezdim 2 saat içinde yogurt yedirin şöyle böyle yapın dedim çıktımdolu işim var bakım çıkayım dedim karam kayınvalidesinden gelemedi galiba yoksa buraları boş bırakmazdıgörüşürüz canlar
niye kaç olmuş ki boyu 1 cm bile uzar illa yaaSimdilik iyi cnm
Darisi geceye
Boyu hic uzamamis ya bizim oglan bodur cikti
Pazartesi doktora goturunce bi daha olcturucem
Senin afacan napiyo
Cnm seninkine de gecmis olsun benimki de ustunu acmaya basladi isler giderek zorlasiyor
geçmiş olsun canım çok sogukta üşütürler,geçirlerde üşütürler,yazın da sıcaktan terleyip üşütürler off off
geçmiş olsun canım elifçige
he valla bacılar efeyi emzirdim çıktım 4 saat gezdim 2 saat içinde yogurt yedirin şöyle böyle yapın dedim çıktım
cadde boyu magazalar var merkezde orada arkımla gezdik dolaştık kına için 42beden siyah bir elbise aldım
efe ye bişiler aldım kahve sohbet eve gittim paşa gayet memnundu halinden nazı bana sıpanın
niye kaç olmuş ki boyu 1 cm bile uzar illa yaa
saglık ocagında efe 75 çıkmıştı doktorda 70 :26:
hani oyunlar var ya puanları aldıkça level atlarsın oyun zorlaşır bu tontonlar da öyle level atlayıp duruyorlar
sabah 8,9 gibi kahvaltı öglen 1,2 çorca akşam üstü 4 gibi yogurt ayrı uygun bir an bulursam da araya meyve sıkıştırıyorumselam kızlar..
bugün aşıya gittik oğlanla. öğleden sonra bi ateşlendi ateş düşürücü verdim, 4.ay aşısında vermemeye çalışmıştım helak olmuştu çocuk. gece ateşlenmez inş.
ek gıda işinde bi düzen yok bende ya. bigün şehriye çorbası verdiğim oluyo bigün iki kaşık yoğurtla geçiyo. hangi saatte istekli olduğunu tutturamadım bi türlü.
doğru düzgün bişey yemeyince kaka da yapmıyo, stres senin oğlanın kabızlığı az yediğinden olabilir. kaseyi bitirirse kakasını yapıyo benimki yemedği gün yapmıyo.
tam oturamıyolar daha ya kullanılabiliyo mu. biz alalım diyoruz ama ne alsam hiç bilemedim. kraft baktık 190 liraydı
özellikle çocuklu ortamlar avmlerde varmış :18:hayret bişey ya ben pazartesi sağlık ocağıyla bi konuşayım çağırırsa giderim bu sefer korktum ben dışarı felanda çıkarmayalım kızlar
Zaten hemsire biraz sigirdi aa iki ay oncesiyle ayni mi boyu dedim
Dur bi de gerdirip olceyip dedi bi santim uzamis dedi
Cnm sana gozukmus hakkaten dr yolu buyuk gecmis olsun
Herseyi de disin ustune atiyoruz ama disten mi acaba diye dusunuyorum yine
Saolasin cnm simdilik iyiyiz kayisiyi hasladim verdim yedi de dun ama yapmadi yine bugun k.valide sabun sokup yaptirmis yapma dedigim halde
Ama sonuc olarak yaptigi icin bisey demedim
Bu arada cok cuku yedim bugun
Yarin rezilim
Sen ne durumdasin
sabah 8,9 gibi kahvaltı öglen 1,2 çorca akşam üstü 4 gibi yogurt ayrı uygun bir an bulursam da araya meyve sıkıştırıyorum
dört saatte bir de emziriyorum canım stressle aynı mama sandalyemiz çok memnunun agır ve yer çok kaplıyoor ama saglam
güvenilir..
özellikle çocuklu ortamlar avmlerde varmış :18:
4,aydan beri diş diyoz daha diş yokk
çuku ye bakalım yarın görecez boyunu posunuben sanki zayıfladım göbek eridi gibi yarın karşınızdayımm
iyiyim canım daha iyi oldum dinlenmedim ama gezmek çok iyi geldi
yok diş değil canımZaten hemsire biraz sigirdi aa iki ay oncesiyle ayni mi boyu dedim
Dur bi de gerdirip olceyip dedi bi santim uzamis dedi
Cnm sana gozukmus hakkaten dr yolu buyuk gecmis olsun
Herseyi de disin ustune atiyoruz ama disten mi acaba diye dusunuyorum yine
haklısında işte beni birinin evden tekmeyle dışarı atması lazım yoksageçmiş olsun kıvança canım yapmışsındır ama kayısı iyi gelir,aşılarınız nasıl geçti,ateş yoktur inş
muz yedir canım inş geçer ishali..anam ortası yok mu ya ishaller ya kabız
kaşla göz arasında kuduruklar tehlikeli hareket yapıyorefe de döne döne mahvoldu yavrum
çık kıs zorla sonra iyiki gitmişim dersin
bende bu haftadan ümitsizim daha doğrusu bu kadar çok kilo böyle 300-500 gr larla bitmezSaolasin cnm simdilik iyiyiz kayisiyi hasladim verdim yedi de dun ama yapmadi yine bugun k.valide sabun sokup yaptirmis yapma dedigim halde
Ama sonuc olarak yaptigi icin bisey demedim
Bu arada cok cuku yedim bugun
Yarin rezilim
Sen ne durumdasin
yuh diyorum 70 nere 75 neregeçmiş olsun canım çok sogukta üşütürler,geçirlerde üşütürler,yazın da sıcaktan terleyip üşütürler off off
geçmiş olsun canım elifçige
he valla bacılar efeyi emzirdim çıktım 4 saat gezdim 2 saat içinde yogurt yedirin şöyle böyle yapın dedim çıktım
cadde boyu magazalar var merkezde orada arkımla gezdik dolaştık kına için 42beden siyah bir elbise aldım
efe ye bişiler aldım kahve sohbet eve gittim paşa gayet memnundu halinden nazı bana sıpanın
niye kaç olmuş ki boyu 1 cm bile uzar illa yaa
saglık ocagında efe 75 çıkmıştı doktorda 70 :26:
hani oyunlar var ya puanları aldıkça level atlarsın oyun zorlaşır bu tontonlar da öyle level atlayıp duruyorlar
bende bu hafta aslında çok sıkıntılıydım bakma çaktırmadım amaBunalimdaydim bugun ondan yedim
Evet ya ne dismis ciksa da kurtulsak
Bu hafta oyle yoruldum ki pazaryesi hic gelmese ise gitmeyi hic istemiyorum
Bunalimdaydim bugun ondan yedim
yok canım bakmadım şimdi bakacamValla iki ay once 66 cm di bugun ceke ceke 67 dedi
Ozelden msg attim sana baktin mi cnm
off ben de p.tesileri sevmiyorum haftasonunun rahatlıgı bile yetiyorBunalimdaydim bugun ondan yedim
sebos avatarına bayıldım
sen söylemesen farketmezdik canımPazaryesi yazmisim ya aklim fikrim yemek
yok diş değil canım
haklısında işte beni birinin evden tekmeyle dışarı atması lazım yoksa
bende bu haftadan ümitsizim daha doğrusu bu kadar çok kilo böyle 300-500 gr larla bitmez
yuh diyorum 70 nere 75 nere
bende bu hafta aslında çok sıkıntılıydım bakma çaktırmadım ama
sebos avatarına bayıldım
Gecmis olsun canim bu gaz geri geldi bütün bebelerdeHerkese günayyydınnn
Efe içli içli agladı akşam derdi neydi anlamadım
Yogurt mu diye düşündüm of ya normal gazı azaldı
Dedik ek gıda gazı çıktı
yok kiz benim bebem degil o nette bulduumoy yerim ya hasta hasta çalıştırıyosunuz kızçeyi
sağol aşkım
Gecmis olsun canim bence gayet iyi minyon tiplidir kizinselamlar bacılar nasılsınız biz bugün gecikmiş aşılarımızı yaptırdık 5 tane aşı oldu yavrum biri ağızdan damla,biride kızamık salgınmış oyüzden yaptırdık ateşlenmez inşllh yavrucm..biz tam 6 ay 9 günlüğüz 7000kg 66cm boyumuz biraz minyonmuyuz ne hemşire gayet normal diyo dr biraz küçük diyo, kızımı görenler 4 aylık gibi diyoo sizce nasıl kilosu boyu ???
Gecmis olsun canimmben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
bende cok agri cekerdim dogumdan öncesine canim tansiyonum düser di cok perisan olurdum dogumdan sonra ama hafifledi benimki bende sezeryan dogumu yaptimmertin her zamanki huysuzlukları ne olduğunu çözemedim çoçuk kabız diye fazla yüklendim sanırım onlarda çoçuğu ishal yaptı
benim zaten reglerim hep çok ağrılı geçer doğumdan bu yana düzenli bir şekilde oluyorum olmamak daha kötü olur tabi.hamileyken rahattım 9 ay ağrı çekmiyordum.
Baya bagirsak calistiran seylerya canim belki ondan ishal olmusdur pasaya gecmis olsun patates muz yedir arkadaslarin dedigi gib kivamlasir biraz belkievet oluyorum ben .kayısı verdim erik verdim üzümsuyu verdim çoçuğu mahvettim daha önce banamısın demiyordu bunlar şimdi ne olduda ishal oldu?:26:
Gecmis olsun canimm ybenim kizda bir kanepeden düsmüstüü ömrümden ömür gitmistiiiteşekkür ederim canım gerçekten öyle.doktorum düşmeden büyüyen bebek pek yoktur korkma demişti.ama insan korkuyor ister istemez ya bişey olursa diye .hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.artık kanepede hiç bırakmıyorum hatta yalnız pek bırakmamaya çalışıyorum bana iyi bi ders verdi oğluşum.babası hala biraz fazla mızırdansa düştüğündenmi oldu acaba diyo çok korkuyor.o vardı yanında tutamadım düşerken diye kendini çok suçlu hissediyor ama onu o şekilde bırakanda benim.normal olmasına rağmen bu tür şeyler indsan hep kendini suçluyo ya bişey olsaydı diye.
seninde oğluşuna geçmiş olsun canım allah yavrularımızı korusun.
Gecmis olsun canim bebislerimize ne oluyor böyle bbir gaz bir atess öksürük rabbim sifalar versinnnsabah ahmetim hafif sıcaktı diştendir dedim iğlen uyumuştu uyandı bi baktım sıcak ölçtüm 38.2
sabah genzide dolu gibiydi hemen yarım ölçek peditus içirdim yine yattı ateş şimdilik düşük ama çıkar diye korkuyorum
gece hep üstünü açıyor üşüttü kesin
Gecmis olsun canim rabbim kizcene sifalar versinkızlar kızımm bronsıloıt oldu ısmını yanlıs yazmıs olabılırım.. azıtro ventolın brıncanly dıe 3 tane surup verdı bırı antıbıyotık sadece sıkayetımız hafıf bı hırıltıydıı ates kusmaa v.s bıseyımız olmadı. cok uzgunumm5 gun kullanıcaz ınshemencık duzelır kuzummm
Allahkorsun canim yavrularimizi burdaaa doktorlar lyle birsey konusmadik hic ! Rabbim cümlesini. Evladini esirgesinhaberleri izlediniz mi?kızamık salgını hızla yayılıyormuş:18::18::18:2 tane bebek ölmüş
Gecmis olsun canim biz aldik canim mama sandalyesini bizimki oturuyor icinde mama yerkentabiki ara ara yamuliyorr düzeltiyorum onu haricinde zaten oturmiyorselam kızlar..
aman işte ne olsun ev halleri insan evde durdukça herkese sarıyor bide çocuklar sırayla hastalanıyor daha ne olsun gerçi bunlarada şükürIstanbulda olsaydim ben alir cikarirdim seni cnm
Bu kadar kilo nasil gidecek diyosun da ya ben napiyim
Sen neden sikintiliydin bacim anlat hele
Saolasin cnm
Hormonlu hello kitty sebos
Gecmis olsun canim bu gaz geri geldi bütün bebelerde
yok kiz benim bebem degil o nette bulduum
Gecmis olsun canim bence gayet iyi minyon tiplidir kizin
Gecmis olsun canimm
bende cok agri cekerdim dogumdan öncesine canim tansiyonum düser di cok perisan olurdum dogumdan sonra ama hafifledi benimki bende sezeryan dogumu yaptim
Baya bagirsak calistiran seylerya canim belki ondan ishal olmusdur pasaya gecmis olsun patates muz yedir arkadaslarin dedigi gib kivamlasir biraz belki
Gecmis olsun canimm ybenim kizda bir kanepeden düsmüstüü ömrümden ömür gitmistiii
Gecmis olsun canim bebislerimize ne oluyor böyle bbir gaz bir atess öksürük rabbim sifalar versinnn
Gecmis olsun canim rabbim kizcene sifalar versin
Allahkorsun canim yavrularimizi burdaaa doktorlar lyle birsey konusmadik hic ! Rabbim cümlesini. Evladini esirgesin
Gecmis olsun canim biz aldik canim mama sandalyesini bizimki oturuyor icinde mama yerkentabiki ara ara yamuliyorr düzeltiyorum onu haricinde zaten oturmiyor
Sebostos canim sizede gecmis olsun bu arada avatirnada kizim hayraann hello kitisi var konusan bayiliyor onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?