sen söylemesen farketmezdik canım
ben çok yediğimden değil hareketsizlikten tıkanıyorum ne yapayım kime bırakıp hergün çıkayım annende olsa hergün gel denmiyor herkesin işi kendine
aman işte ne olsun ev halleri insan evde durdukça herkese sarıyor bide çocuklar sırayla hastalanıyor daha ne olsun gerçi bunlarada şükür
ümidimiz esas yaza kilolardan yazın terleyerek kurtuluruz inşallah
ahmette sıkıntılı uyandı yine bu gece uzun olacak yine bana şimdi çıkıyorum yine gelirim sonra
hayret bişey ya ben pazartesi sağlık ocağıyla bi konuşayım çağırırsa giderim bu sefer korktum ben dışarı felanda çıkarmayalım kızlar
Bana da 9. aya kadar salgin bitmezse o zaman yapicaz dediler asiyi ama Allah korusun pek disari cikmiyo zaten ama
aman işte ne olsun ev halleri insan evde durdukça herkese sarıyor bide çocuklar sırayla hastalanıyor daha ne olsun gerçi bunlarada şükür
ümidimiz esas yaza kilolardan yazın terleyerek kurtuluruz inşallah
ahmette sıkıntılı uyandı yine bu gece uzun olacak yine bana şimdi çıkıyorum yine gelirim sonra
az önce çamaşır sermey gitmiştim pc açıktı geldim bi baktım eşim gülüyo neye gülüyon dedim ana
msj kısmına girmiş size slmdiyecekmiş çık bakayım burdan burası kk dedim odasına yolladım..
bi de diyoki stres gelmiş hay allahım yaa
Saol cnm
Dur daha biraz buyusun herseyi hello kity li olacak bi de mini fare
az önce çamaşır sermey gitmiştim pc açıktı geldim bi baktım eşim gülüyo neye gülüyon dedim ana
msj kısmına girmiş size slmdiyecekmiş çık bakayım burdan burası kk dedim odasına yolladım..
bi de diyoki stres gelmiş hay allahım yaa
Haklisin cnm evde durunca insan herseye sariyo arada annene biraksan da kacsan
Insallah gecemiz guzel gecer
amanın ben tembel anneyim ya sabah kahvaltısını öğlene doğru yapıyo, akşam bizimle bir sofrada bişeyler hazırlıyorum ona da meyve ya da muhallebi. hiç düzen yok. ama öyle 3 öğün verirsem emmiyo:26:evet benimde aklıma az yediği için yapamadığı geliyor çünkü ne zaman sütüm olsa bide ek gıdalarda sorun çıkarmazsa ogün veya ertesinde yapıyor
9 gibi kahvaltı
11.5-12 gibi meyve
3-4 gibi çorba
6 gibi yoğurt
tabi her zaman böyle olmayabiliyor mesela bugün çorba veremedim
mama sandalyesi chicco 279 tl ye aldım ama 350 den inmiş güya internetede baktım öyle gerçekten pahalı ama çok güven verici ve rahat biraz yer kaplıyor ama içininde pek çok ayarı var yatabilir tam dik oturabilir vs vs
mama sandalyesi de iyiymiş ama sevmez gibi geliyo bana nedense pahalı bişey olmasın diyorumsabah 8,9 gibi kahvaltı öglen 1,2 çorca akşam üstü 4 gibi yogurt ayrı uygun bir an bulursam da araya meyve sıkıştırıyorum
dört saatte bir de emziriyorum canım stressle aynı mama sandalyemiz çok memnunun agır ve yer çok kaplıyoor ama saglam
güvenilir..
özellikle çocuklu ortamlar avmlerde varmış :18:
4,aydan beri diş diyoz daha diş yokk
çuku ye bakalım yarın görecez boyunu posunuben sanki zayıfladım göbek eridi gibi yarın karşınızdayımm
iyiyim canım daha iyi oldum dinlenmedim ama gezmek çok iyi geldi
bu biraz bendende kaynaklaniyor canim herhalde ayni senin dedigin gibi hello kitty minifare simdiden aliniyor onlar cocukda napsin mecbur seviyor
marjinal canim mert pasam nasil olduuu ? keyfi yerindedir insaallah
ben de kız oyuncaklarına,kıyafetlerine özeniyorum ya bazen kaptırıyorum kız bebe reyonuna gidiyorum eşim diyo bu tarafa hayatım hedeften şaşma
ben de diyomm aa kızımıza alcam belki adam şok
çok fazla vermiyorum ben emsin diye çorba 1 yemek kaşıgı,yogurt 1,5 kahvaltı küçük yarım kaseden az veriyorumamanın ben tembel anneyim ya sabah kahvaltısını öğlene doğru yapıyo, akşam bizimle bir sofrada bişeyler hazırlıyorum ona da meyve ya da muhallebi. hiç düzen yok. ama öyle 3 öğün verirsem emmiyo:26:
6 ayı doldurmadı diye düzeni önemsemedim bigün 3 bigün 2 öğün gidiyoduk ama artık vermek lazım.
bir de pütürlü alışşsın diye pütürlü verdim çorba içmiyo püskürtüyo sulu şeyleri. koyu da yapsam beğenmiyo
mama sandalyesi de iyiymiş ama sevmez gibi geliyo bana nedense pahalı bişey olmasın diyorum
bizimkiler bu pazar nikah için gün almışlar haftasonuda düğün salonu tutucaklarmış mayıs derken daha erken yapıcak bunlar düğünü allah sonlarını hayır etsin sanki peşlerinden atlı kovalıyor.
haklarinda hayirlisolsun insaallah canim rabbim utandirmasinnn insaallah kanlari kayniyorrrr heycanlilarrr sanki ne olacaksaaaaaa evleninceeeebizimkiler bu pazar nikah için gün almışlar haftasonuda düğün salonu tutucaklarmış mayıs derken daha erken yapıcak bunlar düğünü allah sonlarını hayır etsin sanki peşlerinden atlı kovalıyor.
hahaben de kız oyuncaklarına,kıyafetlerine özeniyorum ya bazen kaptırıyorum kız bebe reyonuna gidiyorum eşim diyo bu tarafa hayatım hedeften şaşma
ben de diyomm aa kızımıza alcam belki adam şok
sağol canım idare ediyoruz pek iyi sayılmaz mızmızlanıyor ve ishal devam ediyor maalesefeylül nasıl bugün daha iyimi hastalığı iyice geçti mi?
çok fazla vermiyorum ben emsin diye çorba 1 yemek kaşıgı,yogurt 1,5 kahvaltı küçük yarım kaseden az veriyorum
6.aydan sonra daha önemsersin canım ben hala tam oturtmuş degilim yavaş yavaş inş
ikea uygun ama o da güvensiz geldi bana avmlerde hep kullanılıyor:44:
kız belki vardır kıss
haklarinda hayirlisolsun insaallah canim rabbim utandirmasinnn insaallah kanlari kayniyorrrr heycanlilarrr sanki ne olacaksaaaaaa evleninceeee
hahaevet canim kiz icin cok güzel seylerrrr varrrr ama erkeklerimizedeee
gecmis olsun canim su cok icir bizim doktorumuzda eylül kustugu icin suyu fazla icir dedi hatta seker kat biraz icine glikoz eksikligine karsi birde benimki icmedigi icin suyu yarim kesme sekerle tatlandiriyordum öyle iciriyordum
eylülüm hamd olsun iyi teyzesiiii biraz öksürüjk kaldi oda gecer insaallah gazzimiz oluyorrr ara ara
haklarinda hayirlisolsun insaallah canim rabbim utandirmasinnn insaallah kanlari kayniyorrrr heycanlilarrr sanki ne olacaksaaaaaa evleninceeee
hahaevet canim kiz icin cok güzel seylerrrr varrrr ama erkeklerimizedeee
gecmis olsun canim su cok icir bizim doktorumuzda eylül kustugu icin suyu fazla icir dedi hatta seker kat biraz icine glikoz eksikligine karsi birde benimki icmedigi icin suyu yarim kesme sekerle tatlandiriyordum öyle iciriyordum
eylülüm hamd olsun iyi teyzesiiii biraz öksürüjk kaldi oda gecer insaallah gazzimiz oluyorrr ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?