2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen söylemesen farketmezdik canım

ben çok yediğimden değil hareketsizlikten tıkanıyorum ne yapayım kime bırakıp hergün çıkayım annende olsa hergün gel denmiyor herkesin işi kendine

her gün degil hafata bir çık bacım sen de
benim kvalide de ondan gelmiyor çocukların okulu işi yemegi çamaşırı....sen bırak diyo ama allah razı olsun
derdin neymiş bebem anlat hele ortak olak

az önce çamaşır sermey gitmiştim pc açıktı geldim bi baktım eşim gülüyo neye gülüyon dedim ana
msj kısmına girmiş size slm diyecekmiş çık bakayım burdan burası kk dedim odasına yolladım..
bi de diyoki stres gelmiş hay allahım yaa

bunların sıkıntıları bitmiyor bacım

hayret bişey ya ben pazartesi sağlık ocağıyla bi konuşayım çağırırsa giderim bu sefer korktum ben dışarı felanda çıkarmayalım kızlar

Bana da 9. aya kadar salgin bitmezse o zaman yapicaz dediler asiyi ama Allah korusun pek disari cikmiyo zaten ama

bende haberlerde görünce çok korktum yabancılar ülkeye sokmuşen erken 9 aylıkta yapıyorlarmış aile izin verirse 6 aylıktan sonrda yapılıyor biz yaptırmadık bizde 9 aylıkken yaptırıcağız.bu arada umarım bulaşmaz bebeklerimize.

Haklisin cnm evde durunca insan herseye sariyo arada annene biraksan da kacsan
Insallah gecemiz guzel gecer

Saol cnm
Dur daha biraz buyusun herseyi hello kity li olacak bi de mini fare
bu biraz bendende kaynaklaniyor canim herhalde ayni senin dedigin gibi hello kitty minifare simdiden aliniyor onlar cocukda napsin mecbur seviyor

amanın ben tembel anneyim ya sabah kahvaltısını öğlene doğru yapıyo, akşam bizimle bir sofrada bişeyler hazırlıyorum ona da meyve ya da muhallebi. hiç düzen yok. ama öyle 3 öğün verirsem emmiyo:26:
6 ayı doldurmadı diye düzeni önemsemedim bigün 3 bigün 2 öğün gidiyoduk ama artık vermek lazım.
bir de pütürlü alışşsın diye pütürlü verdim çorba içmiyo püskürtüyo sulu şeyleri. koyu da yapsam beğenmiyo

mama sandalyesi de iyiymiş ama sevmez gibi geliyo bana nedense pahalı bişey olmasın diyorum

bizimkiler bu pazar nikah için gün almışlar haftasonuda düğün salonu tutucaklarmış mayıs derken daha erken yapıcak bunlar düğünü allah sonlarını hayır etsin sanki peşlerinden atlı kovalıyor.

bu biraz bendende kaynaklaniyor canim herhalde ayni senin dedigin gibi hello kitty minifare simdiden aliniyor onlar cocukda napsin mecbur seviyor

ben de kız oyuncaklarına,kıyafetlerine özeniyorum ya bazen kaptırıyorum kız bebe reyonuna gidiyorum eşim diyo bu tarafa hayatım hedeften şaşma
ben de diyomm aa kızımıza alcam belki adam şok

çok fazla vermiyorum ben emsin diye çorba 1 yemek kaşıgı,yogurt 1,5 kahvaltı küçük yarım kaseden az veriyorum
6.aydan sonra daha önemsersin canım ben hala tam oturtmuş degilim yavaş yavaş inş
ikea uygun ama o da güvensiz geldi bana avmlerde hep kullanılıyor:44:

kız belki vardır kıss

haklarinda hayirlisolsun insaallah canim rabbim utandirmasinnn insaallah kanlari kayniyorrrr heycanlilarrr sanki ne olacaksaaaaaa evleninceeee

ben de kız oyuncaklarına,kıyafetlerine özeniyorum ya bazen kaptırıyorum kız bebe reyonuna gidiyorum eşim diyo bu tarafa hayatım hedeften şaşma
ben de diyomm aa kızımıza alcam belki adam şok
haha evet canim kiz icin cok güzel seylerrrr varrrr ama erkeklerimizedeee
sağol canım idare ediyoruz pek iyi sayılmaz mızmızlanıyor ve ishal devam ediyor maalesefeylül nasıl bugün daha iyimi hastalığı iyice geçti mi?

gecmis olsun canim su cok icir bizim doktorumuzda eylül kustugu icin suyu fazla icir dedi hatta seker kat biraz icine glikoz eksikligine karsi birde benimki icmedigi icin suyu yarim kesme sekerle tatlandiriyordum öyle iciriyordum
eylülüm hamd olsun iyi teyzesiiii biraz öksürüjk kaldi oda gecer insaallah gazzimiz oluyorrr ara ara

katılıyorum karamcım

amin canım evlensinlerde görsünler anyayı konyayı

ben ne kötü görümce oldum ayol yakında bizim gelin bir derdim var bölümüne cadı görümcemden çekmediğim kalmadı diye konu açarsa şaşırmayın

artık efeyle otopark inşa eder tek kale maç yaparız her atışın gol oldugu bol sayılı maçç
herif zaten efeyi büyütene kadar canı çıkıyor ikinciyi sorunca arklar benden önce atlıyo yooo ben düşünmüyorum
diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…