2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eylülün iyileşmesine çok sevindim canım bende bizimki ishal diye bol bol su içiriyorum.

katılıyorum karamcım
kıs yoksam hamile mi kızz merte kuzen mi geliyor
damarına basmasınlar onlar da

hahaahayytt tam bizim kamptakilere uygun olmuş buu

kızlar istediğim elbise modeli bu bakalım yarın bakınıcam bulabilecekmiyim nasıl sizce?

anam marjinal sen cok yasa bir güldüm esim noldu diyooo
kötü görümcelikle alakasi yok canim ama öyle gecenesimle eski videolaara bakiyordu annemlerle nisanli halimizi gördümmm ah ahhh bir hosss oldum ozamanki heycani yasadimmm birdeee zayifmisim citir gibi simdi iseee adama günaydin yerine hadiii kalkkkk diyorummm gecen adamda diyorr eylüleee annnem kizim sen kalktinmi diyorsun diyooorr banada hadi kaaaalkkk diyorsun diyorrr

onunda zevki tadi bir ayri olurrrr ooo yook düsünmiyorum lafi biz bayanlar icindi aslindaaa

kıs yoksam hamile mi kızz merte kuzen mi geliyor

damarına basmasınlar onlar da

hahaahayytt tam bizim kamptakilere uygun olmuş buu

bana evlenmeden ters böyle şeyler allah korusun inşallah öyle şeyler yoktur

bunlar bu hızla yakında merte kuzen yaparlar ama

eşimin kuzeni dogum yapmıştı bebek görmeye gidilecek yarın eşimin tarafı halalar falan
ben kvalideme dedim yarın sözüm var arka senle başka zaman gidelim diye niye mi
bir aklım dedi kalabalık olacak öpecekler falan ya da bana akıl verecekler şöyle yap böyle yap
diye uyuz olacam ben de bir aklım da diyo bitsin bu işkence gidem de kurtulam hediye almıştım kadıfe mevsim de geçecek
napayım bilmiyom kvalidem hiçi gideriz senle o zaman dedi
hele siz napardınız empati yapak biraz

haklısın canım eski heycandan eser yok şimdi ilk günler gibiolur mu hiç

karam zaten bunu görünce kaptakilerr aklima geldiii hemen rabbim bol boll azimmmmm nasip etsin insaallah

bence gayet güzel !!! renk ne olacak bumu farklimi ???

tesekürler teyzoslari darisi bütün hasta bebislerimizeee insaallah

bu renkte güzel ama bilmiyorum ki bu modeli çok beğendim hele bir bulayımda alınca resimlerini çekip koyucam düğünden sonrada tam halimi atarım.

benim eşim de en az benim kadar efeyle meşgul oldugu için yorgun savaşçım o benim ne
zorluklarla büyütüldügünü görüyor ya istemiyor
ahh eski fotolar şimdi kıtır olduk çıtırlık gitti gittii

marji elbisene bayıldım sana da çok yakışır

haklısın kız bide salgın var sen gitme hadiyeni yolla diyecem ama ayıp mı olur:26:

bu renkte güzel ama bilmiyorum ki bu modeli çok beğendim hele bir bulayımda alınca resimlerini çekip koyucam düğünden sonrada tam halimi atarım.

resim isteriz tabiki onsuz aslaaa insaallah bulursun canim mert oasayada birrrr takimmm ohhh

sağol canım inşallah bulabilirim sende bak yavaş yavaş.

dogruu orasi öyleeee esinin maasallah faydasi cok sana rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaallah bir ömür bir yastikta kocayin yavrunuzla ama biraz büysün dinlenince kendini kurtarinca efemm belki bridaha düsünürsünüzzz

ahhhh oo fotolari hic hatirlatmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…