- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
kıs yoksam hamile mi kızz merte kuzen mi geliyorkatılıyorum karamcım
amin canım evlensinlerde görsünler anyayı konyayı
ben ne kötü görümce oldum ayol yakında bizim gelin bir derdim var bölümüne cadı görümcemden çekmediğim kalmadı diye konu açarsa şaşırmayın
eylülün iyileşmesine çok sevindim canım bende bizimki ishal diye bol bol su içiriyorum.
amin canım evlensinlerde görsünler anyayı konyayı
ben ne kötü görümce oldum ayol yakında bizim gelin bir derdim var bölümüne cadı görümcemden çekmediğim kalmadı diye konu açarsa şaşırmayın
onunda zevki tadi bir ayri olurrrr ooo yook düsünmiyorum lafi biz bayanlar icindi aslindaaaartık efeyle otopark inşa eder tek kale maç yaparız her atışın gol oldugu bol sayılı maçç
herif zaten efeyi büyütene kadar canı çıkıyor ikinciyi sorunca arklar benden önce atlıyo yooo ben düşünmüyorum
diyoo
kıs yoksam hamile mi kızz merte kuzen mi geliyor
damarına basmasınlar onlar da
hahaahayytt tam bizim kamptakilere uygun olmuş buu
Eki Görüntüle 665658
kızlar istediğim elbise modeli bu bakalım yarın bakınıcam bulabilecekmiyim nasıl sizce?
anam marjinal sen cok yasa bir güldüm esim noldu diyooo
kötü görümcelikle alakasi yok canim ama öyle gecenesimle eski videolaara bakiyordu annemlerle nisanli halimizi gördümmm ah ahhh bir hosss oldum ozamanki heycani yasadimmm birdeee zayifmisim citir gibisimdi iseee adama günaydin yerine hadiii kalkkkk diyorummm gecen adamda diyorr eylüleee annnem kizim sen kalktinmi diyorsun diyooorr banada hadi kaaaalkkk diyorsun diyorrr
onunda zevki tadi bir ayri olurrrr ooo yook düsünmiyorum lafi biz bayanlar icindi aslindaaa
bence gayet güzel !!! renk ne olacak bumu farklimi ???
tesekürler teyzoslari darisi bütün hasta bebislerimizeee insaallah
haklısın canım eski heycandan eser yok şimdi ilk günler gibiolur mu hiç
anam marjinal sen cok yasa bir güldüm esim noldu diyooo
kötü görümcelikle alakasi yok canim ama öyle gecenesimle eski videolaara bakiyordu annemlerle nisanli halimizi gördümmm ah ahhh bir hosss oldum ozamanki heycani yasadimmm birdeee zayifmisim citir gibisimdi iseee adama günaydin yerine hadiii kalkkkk diyorummm gecen adamda diyorr eylüleee annnem kizim sen kalktinmi diyorsun diyooorr banada hadi kaaaalkkk diyorsun diyorrr
onunda zevki tadi bir ayri olurrrr ooo yook düsünmiyorum lafi biz bayanlar icindi aslindaaa
eşimin kuzeni dogum yapmıştı bebek görmeye gidilecek yarın eşimin tarafı halalar falan
ben kvalideme dedim yarın sözüm var arka senle başka zaman gidelim diye niye mi
bir aklım dedi kalabalık olacak öpecekler falan ya da bana akıl verecekler şöyle yap böyle yap
diye uyuz olacam ben de bir aklım da diyo bitsin bu işkence gidem de kurtulam hediye almıştım kadıfe mevsim de geçecek
napayım bilmiyom kvalidem hiçi gideriz senle o zaman dedi
hele siz napardınız empati yapak biraz
bu renkte güzel ama bilmiyorum ki bu modeli çok beğendim hele bir bulayımda alınca resimlerini çekip koyucam düğünden sonrada tam halimi atarım.
benim eşim de en az benim kadar efeyle meşgul oldugu için yorgun savaşçım o benim ne
zorluklarla büyütüldügünü görüyor ya istemiyor
ahh eski fotolar şimdi kıtır olduk çıtırlık gitti gittii
marji elbisene bayıldım sana da çok yakışır
bana evlenmeden ters böyle şeylerallah korusun inşallah öyle şeyler yoktur
bunlar bu hızla yakında merte kuzen yaparlar ama
resim isteriz tabiki onsuz aslaaa insaallah bulursun canim mert oasayada birrrr takimmm ohhh
benim eşim de en az benim kadar efeyle meşgul oldugu için yorgun savaşçım o benim ne
zorluklarla büyütüldügünü görüyor ya istemiyor
ahh eski fotolar şimdi kıtır olduk çıtırlık gitti gittii
marji elbisene bayıldım sana da çok yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?