şuan burda fırtına çıktı ve yagmurr :18:tabi mertede papyonlu şirin birşey istiyorum ama bakalım bulabilirmiyim neyse yarın ben iyice bakınayım şansa havada kötü.
dogruu orasi öyleeee esinin maasallah faydasi cok sana rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaallah bir ömür bir yastikta kocayin yavrunuzla ama biraz büysün dinlenince kendini kurtarinca efemm belki bridaha düsünürsünüzzz
ahhhh oo fotolari hic hatirlatmaaa
cok kalabaliksaaa tabiki düsündürüorr canimm salginda varmis rabbim esigesin bilemiyorumm aldiysanda aldigin elbiseyede yazik bilemiyoruummeşimin kuzeni dogum yapmıştı bebek görmeye gidilecek yarın eşimin tarafı halalar falan
ben kvalideme dedim yarın sözüm var arka senle başka zaman gidelim diye niye mi
bir aklım dedi kalabalık olacak öpecekler falan ya da bana akıl verecekler şöyle yap böyle yap
diye uyuz olacam ben de bir aklım da diyo bitsin bu işkence gidem de kurtulam hediye almıştım kadıfe mevsim de geçecek
napayım bilmiyom kvalidem hiçi gideriz senle o zaman dedi
hele siz napardınız empati yapak biraz
tabi mertede papyonlu şirin birşey istiyorum ama bakalım bulabilirmiyim neyse yarın ben iyice bakınayım şansa havada kötü.
kız marji sen sinirlenince çok gülesim geliyorr anaammmm
Eki Görüntüle 665688 Eki Görüntüle 665687
kızlar bu benim nişan elbisem bir kere nişanımda giydim birkerede eltinin düğününde bunlarında kına gecesinde giyerim diyorum.
Eki Görüntüle 665688 Eki Görüntüle 665687
kızlar bu benim nişan elbisem bir kere nişanımda giydim birkerede eltinin düğününde bunlarında kına gecesinde giyerim diyorum.
güzelmis canim elbiseenn ama gelinde buna bezner birsey alirsa kinasi icin kaftan tarziii pisti olmayindaa
evet canım çok tatlısın cookkkniye ki kızçok mu yumuşak yüzlüyüm
güzelmis canim elbiseenn ama gelinde buna bezner birsey alirsa kinasi icin kaftan tarziii pisti olmayindaa
ben de efeye papyonlu takım giydirecemm
ozaman sorun yok canimyok kız ne piştisi hem elbise hem bindallı alır o elbiseyi mavi diyordu yinede bir sorarım.
evet canım çok tatlısın cookkk
eylülnaz ya kafamı iyice karıştırdın bacımbir fikir istedik :44: çok karışık bir durum dimi
Eki Görüntüle 665658
kızlar istediğim elbise modeli bu bakalım yarın bakınıcam bulabilecekmiyim nasıl sizce?
giydir tabi canım çok şeker olurlar
benimde hevesim var ama bakalım bunlar bu hızla giderse birşey bulamayıp ortada kalmayalım
cnm çok güzel bi model sana da çok yakışır
zevki kadınsın vesselam
kızlar bazı görümceyle elti modelleri var ya geline inat olsun diye beyaz elbise giyen eylülnaz yazınca o geldi aklıma
sağol canım kendimi övmeyim ama zevkime güvenirim bir gelinliğim tam olarak içime sinmedi ama oda iyiydi.küçüktüm o zamanlar fazla masraf olmasın diye abartıya kaçmamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?