2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tabi mertede papyonlu şirin birşey istiyorum ama bakalım bulabilirmiyim neyse yarın ben iyice bakınayım şansa havada kötü.
şuan burda fırtına çıktı ve yagmurr :18:
yarın ben de çıkacaktım güya minik tencere almaya efeye minik kase

amin canım cümlemizinkini inşş yuvalarımız huzurlu mutlu olsun inş

kızlar bu benim nişan elbisem bir kere nişanımda giydim birkerede eltinin düğününde bunlarında kına gecesinde giyerim diyorum.

cok kalabaliksaaa tabiki düsündürüorr canimm salginda varmis rabbim esigesin bilemiyorumm aldiysanda aldigin elbiseyede yazik bilemiyoruumm

tabi mertede papyonlu şirin birşey istiyorum ama bakalım bulabilirmiyim neyse yarın ben iyice bakınayım şansa havada kötü.

yakisiir merteee insaallah bulursunnn

yok kız ne piştisi hem elbise hem bindallı alır o elbiseyi mavi diyordu yinede bir sorarım.
ozaman sorun yok canim

evet canım çok tatlısın cookkk

eylülnaz ya kafamı iyice karıştırdın bacım bir fikir istedik :44: çok karışık bir durum dimi

hangi konudaaaa kizzz elbiseyle ilgili yorumumu kopyalamissin gezmeyle ilgilimiii sende benimkini karistirdiiin

kızlar bazı görümceyle elti modelleri var ya geline inat olsun diye beyaz elbise giyen eylülnaz yazınca o geldi aklıma

netten balkabagını araştırdım da çok faydalıymış her mevsim var mı acaba
ben geçen kalanları haşladım rondodan çektim küçük küçük poşetleyip buzluga attım paşam da seviyor
acaba daha fazla alıp atsam mı her mevsim varsa yapmam da :44:

cnm çok güzel bi model sana da çok yakışır
zevki kadınsın vesselam

sağol canım kendimi övmeyim ama zevkime güvenirim bir gelinliğim tam olarak içime sinmedi ama oda iyiydi.küçüktüm o zamanlar fazla masraf olmasın diye abartıya kaçmamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…