2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim nişan elbisem kırık beyaz dügünde onu mu giysem acaba
hoş benim kız kardeşim amaa

seni seni senin kız kardeşin canım ama ben yapabilirim bir kere kıza bu konuyu sormuştum biliyor musun kızmam dedi ama pek inanmadım tabiki öyle birşey yapmam ama şimdiki aklım olsa o elti müsvettesine yapardım

seni seni senin kız kardeşin canım ama ben yapabilirim bir kere kıza bu konuyu sormuştum biliyor musun kızmam dedi ama pek inanmadım tabiki öyle birşey yapmam ama şimdiki aklım olsa o elti müsvettesine yapardım

ben de takmam biliyor musun canım
herkese farklı yakışır beyaz en çokkk geline :123:

ben de takmam biliyor musun canım
herkese farklı yakışır beyaz en çokkk geline :123:

heralde canım günün yıldınızı gelinle damat:123: mutlu günlerini zehretmek bana yakışmaz şaka olarak yazdım zaten ama eltime yapsaydım hala diyorum

aklım başıma geldikçe daha çok bencilleşiyorum valla ne yalan söyleyim karşımdaki ne kadar masraf yapmış pek önemsemiyorum önemli olan beğenmem.

ben onu yspamıyorum pek ya havuz aynı sonuçta maaş kartım bile eşimdedir atandıgımdan beri
aylık oturur hesap kitap yaparız harçlıgımı alırım
bugün çıktım ya dışarı anam cüzdan da para yok
aradım eşimi hemen getirdi

strese yine bir sürü ödev çıktı kızıcak bu kadar çene yaptık diye

saol cnm uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyoken bu gecenin daha da beter olacağını hissediyorum
benim de aklıma geliyo valla
ne de olsa adaşı

reklamlardaki bebekte ona biraz benziyor keşke seninkini oynatsalarmış o daha çok benziyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…