- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
benim nişan elbisem kırık beyaz dügünde onu mu giysem acaba
hoş benim kız kardeşim amaa
büyüdükçe masrafa mı kaçıyorsun kıss
seni senisenin kız kardeşin canım ama ben yapabilirim bir kere kıza bu konuyu sormuştum biliyor musun kızmam dedi ama pek inanmadım tabiki öyle birşey yapmam ama şimdiki aklım olsa o elti müsvettesine yapardım
marji seboş hani soruma cevaplar gelmiyor
ben de takmam biliyor musun canım
herkese farklı yakışır beyaz en çokkk geline :123:
aklım başıma geldikçe daha çok bencilleşiyorum valla ne yalan söyleyim karşımdaki ne kadar masraf yapmış pek önemsemiyorum önemli olan beğenmem.
marji seboş hani soruma cevaplar gelmiyor
olur tabi kısskız ben yazdım sen kaçırmışsın gitmesen hediyeni göndersen ayıp olur mu demiştim ya
heralde canım günün yıldınızı gelinle damat:123: mutlu günlerini zehretmek bana yakışmaz şaka olarak yazdım zaten ama eltime yapsaydım hala diyorum
ne sormuştun bacım ben okudugumdan falan bişe anlamıyorum oğlan bağırıp duruyo ateşi de yükseliyo
ne sormuştun bacım ben okudugumdan falan bişe anlamıyorum oğlan bağırıp duruyo ateşi de yükseliyo
hadi yaa dikkat et canım ya yavru kuşş aşıdan dimi
gezmeyle ilgili ve balkabagının mevsimi var mı diye
ahh canım geçmiş olsun onakıvanç tatlıtuğun yeni reklamı çıkınca senin kıvaç geliyor aklıma.
ben balkabağının mevsiminden anlamıyorum ki :44: o yüzden bu sorunu pas geçiyorum
canım çuku istiyor
strese yine bir sürü ödev çıktı kızıcak bu kadar çene yaptık diye
saol cnm uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyoken bu gecenin daha da beter olacağını hissediyorum
benim de aklıma geliyo valla
ne de olsa adaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?