2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saol cnm uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyoken bu gecenin daha da beter olacağını hissediyorum
benim de aklıma geliyo valla
ne de olsa adaşı

off zor canım ya uykusuzluk adamı bi tuhaf yapıyor
şöyle gerine gerine yataktan kalkmayı,uzunca gazete okuyarak kahvaltı yapmayı
masa kalkmadan kahve yudumlayıp eşimle sohbet etmeyii çook
özledimm ve çok ararım artık o günleri

bugün sende çok yavaşsın canım seni bekliyorum burdaben çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm

huuuuuuuuuuuuuuuuuu geldim kizlarrrr anacim cocugumun altini üstünü degistirip karnini doyurup gelene kadar herkezzz gitmisssss olmadi sinciiiiii hepinisizzz öpüyorum iyi geceler diliyoruuuum

stress gelmis hos gelmiss karamda komsuya gitmisssss kalsammmiiii aceppp

hadi yaa dikkat et canım ya yavru kuşş aşıdan dimi
gezmeyle ilgili ve balkabagının mevsimi var mı diye

Herkesle degil ayri gidebilirsin
Opme isini de dermatit oluyo doktor yasakladi opmeyi v.s.
Balkagindan nefret ederim asla sokmam evime
Yanlis kisiye sormussun bacim

kızlar hep nazarınız değdi bütün alıntılara cevap verdim fakat göndermedi sayfa yenilenince silindi yazdıklarım
marji düğün elbisesini beğendim fakat rengi ağır kardeş düğünü için daha mevsime uygun olabilir nişan kıyafetin güzel ama ben olsam üstündeki sarı şeyleri istemezdim düz kırmızı sana daha çok yakışır
karam ben olsam hasta yoksa içlerinde kalabalık çok abartılı değilse gider bebe görme işini aradan çıkarırdım
balkabağı bildiğim kadarıyla kış sebzesi yazın olmaz
ha herşeyden önce kocacığına selamlar kanki olduk valla
sebos çocuğu aç bıraktın ha niye emmiyormu ateş yükseldimi merak ettim
eylül naz okuyaokuya geldim herşeye tek tek cvp yazdım ama silindiği için geciktim selamını şimdi aldım
anacım zati hafıza sıfır bunlar kalanların cevabı

Stresim nasil oldu kucuk ahmet
aynı canım biraz önce yatırdım kalkar yine heralde o ateşin içinde bi zıplamalar bi hoplamalar şuuru gitti heralde

bide gaz bide gaz bunlar gerçekten gazdanda gece uyumuyolar anlaşıldı ilacamı başlasak
kıvanç tatlıtuğum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…