2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cnm biraz yukseldi atesi
Biraz once yogurt yedirdim zorla yedirince doymuyo demekki oburunu havada yakaladi
Senin oglani sormustum

Gazdan oluyo cnm bizimki gece aglayarak uyaniyo pirt pirt geri uyuyo sonra
Karni doyunca sizdi simdi teyzesi

benimkide muhallebi biraz yedirmiştim8.30 da sonra uyanınca 10.30 gi emdi yattı bütün olan sütü sömürdü kalkınca ne veririm diye kara kara düşünüyorum emmek ister ama benim sütte hemen olmuyorki valla stres oldum tam
neyse sebos yatalım ben saat başı saat kurup ateş ölçücem bide üstlerini kontrol edicem ne yapayım bundan sonra böle of ya yaz gelsede bari bu dertten kurtulsak
herkese iyi geceler

Ben de yatiyim azcik benimki uyumusken tabi once sut sagma
Kolay gelsin sana cnm bi de Allah rahatlik versin

günaydınlar kızlarrr nasılsınız ben çokmu erkenciyim ne kızım çok ateşlendi gece uyuyamadı yavrucum,bugün kilo bildirimi yapılacaktı heralde ilk ben söyliyimm 68.60 kg la başladığım haftaya 67.80 kg bitirdim azcık vermişim olsun oda bişe bana göre

günaydın kızlar
zorlu bi geceden sonra sabah tartımdanda geri kalmadım cıscıbıl tartıldım 75 kilo sadece 500 gr gitmiş diyete başlayalı 1.5 ay oldu sadece 5 kilo gitmiş 10 günde verilecek kilo 1.5 ayda gitti hareketsizlik hareketsizkik

Günaydınnn ...
Bizim de gecemiz berbat geçti offf
Ben de tartıldım 76.4 olmuşum bir haftada 400
Gram vermişim iki kere yürüyüş yapmıştım
Keşke daha çok yapsaydımm ama hiç halim
Olmuyor buna da şükürr nedek

Kız daha nebistiyosun ne güzel vermişsin
Zaten çok hızlı vermek saglıklı degilmiş
Harikasın stresim ya vermeyip de alsaydık

Gunaydin kizlarr! Gelemedim buraya son gunlerde, ozledim sizi. Gecmis yapamadim, simdk burdan geriye dogru gidicem
Sabah tartildim.
63.3
Yani 0.7 kilo vermisim. Hic spor yapamadim, ise gitmek spor yerind geciyo sanirim.
Bizde dun aksam misafir vardi, gece 12ye kadar yedim de yedim. Belki o olmasa daha guzel oljrdu sonuc.
Neyse, buna da sukur.
İlk hafta 1 kilo, bu hafta 0.7

Bu arada bu hafta 4 kisi sen son zamanlarca cok iyi kilo verdin dedi, sevindim, motivasyonum yerinde

tebriklerr...benim de motivasyonum yerinde karnımdan gitmiş gibi küçülmüş azcuk
ben bu hafta kepek ekmek de yemedim fazla demek kepek ve az spor daha
nerdeydin kız niye gelmedin

tebriklerr...benim de motivasyonum yerinde karnımdan gitmiş gibi küçülmüş azcuk
ben bu hafta kepek ekmek de yemedim fazla demek kepek ve az spor daha
nerdeydin kız niye gelmedin

Sana da tebrikler karamm
İs yerinde yer degisikligi oldu, kk acacak firsat bulamadim
Evde de oglus, misafir derkenfirsat olmadi
Basimi yastiga ne zaman koydugumu bilmeden uydum her firsatta

Marji elbise modelini gordum, guzelmis
Benim de 2 yakin arkadasimin dugunu var bu yaz
Ne giysek ne giysek

teşekkürler
artık iş yerinden daha mı az gireceksin dogru mu anladım

kız karam zort olduk 400-500 biz 1 yılda veririz ancak fazlalıkları

karamcım bak 4 kişi kilo bildirdi liste yapalımda takip yapalım sen ilgilensene misaitsen tabi gerekirse sonra bende ilgilenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…