kız anacım inan hareketimiz olsa haftada 2 kilo veririz hamilelik kilosu yapışmadan vermek lazımyok kızz niye öyle diyosun 500 500 versek bile ayda iki kilo normal bence bacım
sen de bir gece de 10 kilo mu vermek isyiosunçok saglıksız olur
pembemavi
billis
esila40
karam 77 76.4
stres
sekoş
seboş
lamamma
kız anacım inan hareketimiz olsa haftada 2 kilo veririz hamilelik kilosu yapışmadan vermek lazım
sebosa iyi laf soktum dimikız gerçi kıvanç mahfetmiş olmasın bacımızı
bugün bi ara markete gideyimde sebze reyonunu eve taşıyayım sebze ağırlıklı hiç beslenemedim bu hafta her öğünde pilav makarna ben zaten bu hafta alırım sanmıştım o yüzden buna şükür
sebze metabolizmayı daha iyi çalıştırıyor
kız kesin bizden fazla vermiştir şimdi kapak gibi ağzımızı kapatır yazacağı kiloylaevet canım verilir ama işte imkanlar bu napak
pert oluruz inan daha yorsak bu halde bile cumaları zor çekiyorum o zaman ne olur
damlaya damlaya göl olur
hee bacım iyi soktunlafı
ben de güldüm ortagım
bence fosu fosur uyuyor bence
kız kesin bizden fazla vermiştir şimdi kapak gibi ağzımızı kapatır yazacağı kiloyla
git bacım aradan çıksın hemde havan değişsinhe bacım al valla sebze iyidir ...
gezmeye gidecem ben de aradan çıksın kurtulayım havalar da sogudu hediye tam denk gelir ayıp olmaz
3 te gider 5 te çıkarım artık napim
haa kalaırız biz dde ortada g..gibi
kız ben bakmıştım ona ben onu yapsam günlük enerji sarfiyatımı yapmış olurum sonra bebelerle kim ilgilenecek ben yorulurum bacı hopla zıpla beni bozar3 mil yürüyüşüne baksana sen evdeyken yaparsın zahmet de seni izler
eglenirr
git bacım aradan çıksın hemde havan değişsin
ben anca markete giderim benimde orada havam değişir
kesin fırça gelir birazdan
teşekkürler
artık iş yerinden daha mı az gireceksin dogru mu anladım
kız ben bakmıştım ona ben onu yapsam günlük enerji sarfiyatımı yapmış olurum sonra bebelerle kim ilgilenecek ben yorulurum bacı hopla zıpla beni bozar
bende senin gibiyim evlerde bana daral geliyor ama bazen mecburen gidiliyor napak bacımçok sevmem öyle ev gezmelerini ben ark degilse hoşlanmam
ben cadde kızıyımhavam bozulmazsa iyi
kim vurdu kızalıştık fırçaya napak
gelen giden vuruyor
ben ahmet yeni doğduğunda banyo yaptırmak için kova kaldırdım belim tık etti 1 hafta kıpırdayamadım
o günden sonra belim berbat yoksa ben mekikle ohoooo coşarak kilo veririmde ertık hiç yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?