bende senin gibiyim evlerde bana daral geliyor ama bazen mecburen gidiliyor napak bacım
havanı sevsinler
kim vurdu kız
herkes seni çok seviyor nazı geçtiği için vuruyodur kızağlama balık
bizde seni özledik bacımYok bu hafta da oyle olur belki ama sonra gecer yogunluk, donemsel
Hem merak ediyorum sizi hem ozluyorumgelirim mutlaka
pembemavi
billis: baslangic 65-hedef 58- 64 - 63.3
esila40
karam 77 76.4
stres
sekoş
seboş
lamamma
Fazla mi ayrinti yazmis oldum ki acep :s
puhaaaahaha üstlerinemi bayıldın pesben de denedim 10.dakikasında eşimle efenin üstüne bayıldım
zamanla alışırız ama şu bebeler bir akıllansa
sifonla giderdi derken:44:benim de bel kötü yoksa biz var ya haftada beş kilo sifonla giderdi
bizde bugün avmye gidicez çıkmadan bir bakayım dedim kilo veren arkadaşlara tebrikler
çok sevmem öyle ev gezmelerini ben ark degilse hoşlanmam
ben cadde kızıyımhavam bozulmazsa iyi
herkese merhaba
sebos ve bayanstres çok geçmiş olsun kuzucuklara bizimkide hala ishal ya mahvoldu yavrum
bayanstres elbise hakkındaki yorumunu okudum canım zaten nişan elbisemi kınada giyerim diyorum yeni alacağım elbisenin rengine daha karar veremedim aslında sask mavisi istiyordum bakalım.
kız bravo yine topiği salladın
kıvançta hassas demek ahmette sabaha kadar yandı yavrum fitşlle düşürdüm salladım hep
Ya valla, aslinda sizle canli canli gun yapmak vardi. Girgir samata, kahkahalar havada ucusurdubenhazırlık yapayım malum çocukla dişarı çıkmak zamanını alıyor çaorbasını da yapayım götüreyim
ögün atlamayak ara ara girer bakarım sizden eksik kalmak istemem
bir gün de nette gün yapak gün boyu yazışak burda kızlarrr
87.9
Oglan atesli ve kusuyo
Ugrarim yine
kız bravo yine topiği salladın
kıvançta hassas demek ahmette sabaha kadar yandı yavrum fitşlle düşürdüm salladım hep
Sorma canim ya aklim burdaydi ama zaman bulamadim. İylik saglik, bizde ortalik sut liman bu aralar, nazar boncugunun kodu neyse burda yeriydi ama bilmiom, neyse :s dun gece uyku saatini kacirdik, biraz huysuzlandi ama genel olarak iyiyiz cok sukur. Dis filan gelmiyo galiba simdilik, sadece asiri salya ve dis kasima durumumuz var. Mert dis yuzunde ishal galiba di mi? Bi ara yapamiyodu, simdi de fazla mi yapiyo? Karin agrisi?uzun zamandır gözükmüyordun nasılsın?
ha saks mavisi iyi olur mürdüm sonra şu lila tonları felan iyi olur gerçi sen açık tenlisin sana her şey yakışırherkese merhaba
sebos ve bayanstres çok geçmiş olsun kuzucuklara bizimkide hala ishal ya mahvoldu yavrum
bayanstres elbise hakkındaki yorumunu okudum canım zaten nişan elbisemi kınada giyerim diyorum yeni alacağım elbisenin rengine daha karar veremedim aslında sask mavisi istiyordum bakalım.
kız avm ye gitme ben korkuyorum bu kızamık salgınından:18:bizde bugün avmye gidicez çıkmadan bir bakayım dedim kilo veren arkadaşlara tebrikler
bitmez anacımOkudum simdi yazdiklarinizi
Kalbim temizmis demek
Bizim gece mesaileri bitmez bacim
anacım topik dökülüyor bazı bebek hastalıkla bazısı aşı ateşiyle uğraşıyorBizim kuzucuk uyudu, disari cikmak icin uyanmasini bekliyorum. Yavrum uyumaz uyumaz, simdi de masallah yari saati gecti uyuyo
Ya valla, aslinda sizle canli canli gun yapmak vardi. Girgir samata, kahkahalar havada ucusurdu
Esim diyo ki ne yaziyonuz o kadar, forum dedigin bilgi alisverisi olur siz iyice muhabbete sarmissiniz. E napak, kafadarlari bulmusuz, ortam iyi, susak mi dedim
Kizlar noluyo boyle, bu neyij atesi? Dis mi usutme mi? Hem size yorgunluk hem de insan uzuldugu icin 2 kat zor :s Allahim saglik ver yavrucuklarimiza..
Sorma canim ya aklim burdaydi ama zaman bulamadim. İylik saglik, bizde ortalik sut liman bu aralar, nazar boncugunun kodu neyse burda yeriydi ama bilmiom, neyse :s dun gece uyku saatini kacirdik, biraz huysuzlandi ama genel olarak iyiyiz cok sukur. Dis filan gelmiyo galiba simdilik, sadece asiri salya ve dis kasima durumumuz var. Mert dis yuzunde ishal galiba di mi? Bi ara yapamiyodu, simdi de fazla mi yapiyo? Karin agrisi?
kızlar kızımm bronsıloıt oldu ısmını yanlıs yazmıs olabılırım.. azıtro ventolın brıncanly dıe 3 tane surup verdı bırı antıbıyotık sadece sıkayetımız hafıf bı hırıltıydıı ates kusmaa v.s bıseyımız olmadı. cok uzgunumm5 gun kullanıcaz ınshemencık duzelır kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?