2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde seni özledik bacım

şu kilolara bi çizelge yapayım biara tabi benden hızlı yapan olursada sevinirim sonra takipleri ordan rahatça yaparız ha
ben de denedim 10.dakikasında eşimle efenin üstüne bayıldım
zamanla alışırız ama şu bebeler bir akıllansa
puhaaaahaha üstlerinemi bayıldın pes

benim de bel kötü yoksa biz var ya haftada beş kilo sifonla giderdi
sifonla giderdi derken:44:

Ben cikiyrm
Pazara ve avm ye gitcez, hazirlanaym
Optum sizi ve minnaklarinizi

Karam opturme cocugu, bebek gormeye gidiyosun galba
Yakaladim mi gundemi

pembemavi
billis: baslangic 65-hedef 58- 64 - 63.3
esila40
karam 77 76.4 hedef 67
stres başlangıç 80 en son durum 75 hedef 58
sekoş
seboş
lamamma

benhazırlık yapayım malum çocukla dişarı çıkmak zamanını alıyor çaorbasını da yapayım götüreyim
ögün atlamayak ara ara girer bakarım sizden eksik kalmak istemem
bir gün de nette gün yapak gün boyu yazışak burda kızlarrr

siz yaza durun yatakları toplayıp geleyim annem içerde mutfağı topluyo eşim büyüğü götürdü eğitime ahmeti annem yatırdı bende sizle çene yarıştırıyom
bari yatak topliyımda gözde batmıyayım burdayım geliyorum

kız bravo yine topiği salladın
kıvançta hassas demek ahmette sabaha kadar yandı yavrum fitşlle düşürdüm salladım hep

herkese merhaba

sebos ve bayanstres çok geçmiş olsun kuzucuklara bizimkide hala ishal ya mahvoldu yavrum

bayanstres elbise hakkındaki yorumunu okudum canım zaten nişan elbisemi kınada giyerim diyorum yeni alacağım elbisenin rengine daha karar veremedim aslında sask mavisi istiyordum bakalım.

bizde bugün avmye gidicez çıkmadan bir bakayım dedim kilo veren arkadaşlara tebrikler

Saol cnm seninkine de cok gecmis olsun
Cok uzun surdu mertin hastaligi cnm. Bi doktora mi gotursen

Bizim kuzucuk uyudu, disari cikmak icin uyanmasini bekliyorum. Yavrum uyumaz uyumaz, simdi de masallah yari saati gecti uyuyo

Ya valla, aslinda sizle canli canli gun yapmak vardi. Girgir samata, kahkahalar havada ucusurdu
Esim diyo ki ne yaziyonuz o kadar, forum dedigin bilgi alisverisi olur siz iyice muhabbete sarmissiniz. E napak, kafadarlari bulmusuz, ortam iyi, susak mi dedim

87.9
Oglan atesli ve kusuyo
Ugrarim yine

kız bravo yine topiği salladın
kıvançta hassas demek ahmette sabaha kadar yandı yavrum fitşlle düşürdüm salladım hep

Kizlar noluyo boyle, bu neyij atesi? Dis mi usutme mi? Hem size yorgunluk hem de insan uzuldugu icin 2 kat zor :s Allahim saglik ver yavrucuklarimiza..

uzun zamandır gözükmüyordun nasılsın?
Sorma canim ya aklim burdaydi ama zaman bulamadim. İylik saglik, bizde ortalik sut liman bu aralar, nazar boncugunun kodu neyse burda yeriydi ama bilmiom, neyse :s dun gece uyku saatini kacirdik, biraz huysuzlandi ama genel olarak iyiyiz cok sukur. Dis filan gelmiyo galiba simdilik, sadece asiri salya ve dis kasima durumumuz var. Mert dis yuzunde ishal galiba di mi? Bi ara yapamiyodu, simdi de fazla mi yapiyo? Karin agrisi?

ha saks mavisi iyi olur mürdüm sonra şu lila tonları felan iyi olur gerçi sen açık tenlisin sana her şey yakışır

bizde bugün avmye gidicez çıkmadan bir bakayım dedim kilo veren arkadaşlara tebrikler
kız avm ye gitme ben korkuyorum bu kızamık salgınından:18:

Okudum simdi yazdiklarinizi
Kalbim temizmis demek
Bizim gece mesaileri bitmez bacim
bitmez anacım
ne okudun ki

anacım topik dökülüyor bazı bebek hastalıkla bazısı aşı ateşiyle uğraşıyor

kızlar az kereviz az patates biraz maydonaz 2 diş sarımsak az soğan biraz pişirdim blendrdan geşirdim sonra içine 1 kaşık tarhana eritip attım az bişeyde öyle pişti valla çok yapsaydım oturup kendim yiycektim çok güzel ya
gerçi ahmete vermedim verince yazarım beğenip beğenmediğini

canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız ksıa zamanda benim kuzenimin 2 kızı birden bronşit oldu şuanda hastanede buhar veriyorlar.buhar tedaviniz falan varmı canım.sanırım başlangıç aşamasında sizinki ilaçlarla kısa sürede atlatır inşallah.

bayanstres ve seboş geçmiş olsun kızlar bebişler hastaymış umarım düşer ateşleri bi an önce.

bayan stres canıım sen dün ateş düşürücü vermşiştin fayda etmiyomu doktora götürmeyi düşünüyomusun.allah korusun bu ara o kadar çok bronşit olan bebek duyuyorumki korktum birden.benim oğlanda arada kuru kuru öksürüyor ateş falan yok ama korktum bende başka belirtiler olursa götürücem doktora.çünkü benim oğlan bazen numaradan ilgi çekmek içinde öksürüyor anlayamıyorum gerçekmi numaramı.çok sık öksürmüyor çünkü.

çok okuyamadım geçmişi son sayfayı okurken gördüm.geçmiş 25 sayfa falan var sanırım.şimdide okuyamıycam yarında artık pazartesiye koca bi geçmiş beni bekliyo olucak biraz az kaynatın bari.

bu arada bayanstres dün akşam benim oğlan muhallebisinden 175 ml yedi ama açtı en son 2 saat önce az emmişti. bunu yedikten 2 saat sonrada emdi uyudu.yavaş yavaş ölçüleri arttormaya çalış istersen canım benimkide az yeyince kaka yapmıyor kaka yapmamasıda ondandır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…