2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cokfaydali bi sey olmus bu strescim. Ahmein tepkisini merak ettim, cocuklar boyel faydali seyleri sevmez ya genellikle severse ne ala

Elifoyku merhaba. Benim oglan da arada öhö öhö yapiyo, sirf dikkat cekmek icin, sonra guluyo hatta bazen.
İnsallah butun oksurmeleri boyle uyduruk olur..

canım çok güzel bi tarif beğenirse yazda bizde deneyelim sarımsak soğan özellikle vitamin deposu şu soğuk günlerde bebelerede iyi gelir yerlerse.bide üstüne maydonoz tarhana kereviz tam bi vitamin deposu olmuş.inşallah yer snein oğlan.

canım en güzelide bunları kendileri öğrneiyolar biliolarki öksürürlerle anne baba onlara bakacak endişelenecek.
bizimki ilk böyle sanırım boğazı kurumuştu öksürdü babasıyla bende bi telaş heen kucapa aldık falan sonra başladı bu numara biliyorlar işlerini valla.

bugün girip okuyamam diyordum benim koca öğleden sonra gelicekti aradı mesaiye kalabilirim dedi.okurum artık bende geçmişimi

gecmıs olsun dıyen herkese tsk edıyorum allahın ıznıyle bunuda atlatıcaz.. saolun kızlar

buhar dun acılde verıldı o bebegı rahatlatıcak dedı dr.. baskada vermedı sanırsam baslangıc bızımkı cnm saol allah razı olsun

O kadar rahat ve çabuk bacım
Ben cikiyrm
Pazara ve avm ye gitcez, hazirlanaym
Optum sizi ve minnaklarinizi

Karam opturme cocugu, bebek gormeye gidiyosun galba
Yakaladim mi gundemi
Kız zaten strese girdim şimdiden öpmezler inş
Bir de elini agızlarına sokuyo supa onlar da yiyo
İnş öyle bişi olmaz
87.9
Oglan atesli ve kusuyo
Ugrarim yine

seboş şahanesin canım rekor sende

İnş zahmet paşa yer annesi
Nıççç zahmet iştahsız yemez gibi umarım yer

Ben de tarhana vermek istiyorum ama yok ya
Hazır mı alsam faydalı olur mu kullanan var mı
Tarhana hazır

Ay efe de arkamı dönüyom dudaklarını büzüyo ımm ımm diyo yüzümü
Görüyor gülüyor arkandan ne hayır gördük yüzünü dön der gibi
bugün girip okuyamam diyordum benim koca öğleden sonra gelicekti aradı mesaiye kalabilirim dedi.okurum artık bende geçmişimi

Hadi iyisin yine bitir şu ödevini sorularım vardı
Cevap verirsen sevinirim

kilo vermek isteyen arkadaşlarım size iki tavsiyede bulunabilir miyim?

birincisi; bol su tüketin günde 4-5 litre gibi hatta 7 ye bile çıkabilirsiniz ( çağla şikel günde 7lt su ile eski haline kavuşmuş hatta daha da incelmiş )
ikincisi; sürekli spor yapın hiç ara vermeyin bunuda diyetisyen bir arkadaşım demişti, diyetin en büyük yardımcısı spormuş..

birde kola içenleriniz kolayı kesecek, masadan aç kalkacak. görümcemde diyette programını ben yapıyıoum tabii bir uzmanına danışarak, o şimdi bir ya almış adını öğrenir yazarım onu sürüp göbeğine spor yapıyor, 6 cm inceldiğini gördüm :) birde büyük şişede satılan, maen suyu ile karıştırıkllıp içilen bvir içecek var iştahı kesiliyor onu içenin görümcem 2 haftadır kullanıyor baya inceldi o 80 kilo ile başladı 75 olmuş 2-3 hafta da 5 kg. başlangıç için en saülıklısı heleki emziğriyorsanız.. şimdilik vbunları öğrendim.

kızlar 6. ayda neden aşı vurulmuyor diye konuşulmuş bende merak ettim araştırayım dedim ve özet olarak bunları buldum.

6. Kızamık aşısı ne zaman yapılmalıdır?
Kızamık aşısının ilk dozu ülkemizde çocuk 12 aylıkken (en geç 15 aylığa kadar) ve ikinci dozu ise okul öncesi çağda (4-6 yaşlarında) yapılır. Özel durumlarda her iki doz arasında en az bir ay olmalıdır.

DSÖ, geri kalmış ülkelerde aşının çocuk 6 ve 9 aylıkken yapılmasını tavsiye etmektedir.

7. Annenin kızamık geçirmiş olması çocuğu korur mu?

Kızamık geçiren annelerden bebeklerine geçen antikorlar çocukları 9 aylık olana kadar (belki biraz daha uzun süre) korurlar. Bu sebeple de aşı çocuklara doğar doğmaz değil, 9 aylıkken yapılmaya başlanır.

8. Kızamık aşısının daha erken yapılması sakıncalı mıdır?
Aşının 9 aydan (hatta 12 aydan önce) önce yapılması durumunda çocuğun anneden aldığı antikorların aşının etkili bağışıklık cevabı oluşturmasına engel olması mümkündür. Aşının 2 doz yapılmasının sebebi de bu ihtimali ortadan kaldırmaktır.

bizim 6. ay gittiğimizde 9. aya verdi hemşire randevuyu ama salgın biterse yapmayız dedi.

canım benim erkek kardeşiminde düğünü mayısta.benden 2 yaş küçük ama evlenmesini hiç istemiyodum.çünkü evlilik yürütebilecek olgunlukta olduğunu düşünmüyorum.karakter olarak yani daha olgunlaşmadı.gelin zaten ondanda küçük ve çocuk gibi.allah haklarında hayırlısı nryse onu versin.artık yapacak bişi yok.kabul edip onlara destek olmaktan başka.ama annemle oturacaklarmış kız öyle istemiş benim kardeşimde istiyo.belki biraz olgunlaşırlar bu sayede.kızın anneszide öyle istio demiş zaten benim kızım bişey bilmiyor sen öğret diye anneme

ben de kız oyuncaklarına,kıyafetlerine özeniyorum ya bazen kaptırıyorum kız bebe reyonuna gidiyorum eşim diyo bu tarafa hayatım hedeften şaşma
ben de diyomm aa kızımıza alcam belki adam şok

kız bende hep kız çocuğum olsun istemiştim hamileykende öncesindede.ama nasipte erkek çocuk varmış.tabiki çokta mutluyum şiuanda allahıma şükürler olsun emir kaanım kollarımda.ama tabi hala içimd kız< çocuk hevesi yok değil 2. çocuk düşünmüyorum doğumda korkuma ama kız çocuğum olacağını bilsem bi ihtimal düşünebilirdim

Eki Görüntüle 665658

kızlar istediğim elbise modeli bu bakalım yarın bakınıcam bulabilecekmiyim nasıl sizce?

canım çok güzel modeli ama rtenginde değşiklik yapabilirsin.daha böyle herkezin dikkatini çekebilecek bi renk.hem düğün sahiplerinin siyah giymesini bazları yanlış anlayabiliyor karalar bağlamış falan diye.

Eki Görüntüle 665688 Eki Görüntüle 665687

kızlar bu benim nişan elbisem bir kere nişanımda giydim birkerede eltinin düğününde bunlarında kına gecesinde giyerim diyorum.

canım kına için uygun bence elbisede rengide.

benim nişan elbisem kırık beyaz dügünde onu mu giysem acaba
hoş benim kız kardeşim amaa

canım seninde kzı kardeşin evleniyor demek ne güzel bu yaz hepimizin düğünü var hemen hemen.o elbiseyi kınada giyip düünde başka bi elbise bakabilirsin canım.

ayyy bende çok hevesleniyorum papyon takıcam oğluma . çok yakışır yavrularımıza yaaa.resimlerini çekip koyalım buraya.

İnş zahmet paşa yer annesi

Nıççç zahmet iştahsız yemez gibi umarım yer

Ben de tarhana vermek istiyorum ama yok ya
Hazır mı alsam faydalı olur mu kullanan var mı
Tarhana hazır

canım ev yapımı tarhanalarda satılıyor aktarlarda yada marketlerde onlardan deneyebilirsin.ama cısız olarak söyle alıcaksan acılı olabiliyor genelde.

Benim esimin de isi cikti, avm isi olsa olsa aksam olabilir
Elifoyku gel senle su gecmisi temizleyelim bugun

ben bitirdim ödevimi canım senden naber.bugün ekildik yani bacım yalnız yalnız takılıcaz gerçi bebelerimiz var.

ben galiba hasta olucm :2: boğazım yanıyo :2::2:

ayy benimde kalktığımdan beri boğazım yanıyo acıyo aşağı ciğerlerime doğruda bi ağrı var sanki nefes aldıkça.arada öksürdükçede canım yanıyo.

bebeleri hasta etmiyelim derken bizmi hasta olucaz ne

kızlar nasılsınız.iyi hafta sonları..geçmiş yapmadım direk muhabbete giriyorum hava çok soğuk evdeyiz.akşama da misafirim var..zaten kendi evimde değilim eşyalı ev tutmuştuk eşimin görevi bitene kadar millet napmaya gelio anlamadım kendi evimde olsam neyse.burda ağırlayacak eşya yok doğru dürüst..gezmek olsun işte millete eşime bişey yapamıcam git pastaneden tatlı tuzlu karışık al gel dedim.almış gelmiş.bende hiç bakmadım poşete ne almış diye..sonra şeytan dürttü bakayım dedim..aaa ne göreyim :18:tuzludan nerdeyse bir kovaa..tatlı 6 tane ayy öldüm gülmekten...bi daha isteseler yokpastacıya koy karışık demiş.bakmamış ne koydu die...iyiki bakmışım rezil olacakmışız.hemen mutfağa girdim tatlı yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…