kızlar az kereviz az patates biraz maydonaz 2 diş sarımsak az soğan biraz pişirdim blendrdan geşirdim sonra içine 1 kaşık tarhana eritip attım az bişeyde öyle pişti valla çok yapsaydım oturup kendim yiycektim çok güzel ya
gerçi ahmete vermedim verince yazarım beğenip beğenmediğini
kızlar az kereviz az patates biraz maydonaz 2 diş sarımsak az soğan biraz pişirdim blendrdan geşirdim sonra içine 1 kaşık tarhana eritip attım az bişeyde öyle pişti valla çok yapsaydım oturup kendim yiycektim çok güzel ya
Cokfaydali bi sey olmus bu strescim. Ahmein tepkisini merak ettim, cocuklar boyel faydali seyleri sevmez ya genellikleseverse ne ala
Elifoyku merhaba. Benim oglan da arada öhö öhö yapiyo, sirf dikkat cekmek icin, sonra guluyo hatta bazen.
İnsallah butun oksurmeleri boyle uyduruk olur..
canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız ksıa zamanda benim kuzenimin 2 kızı birden bronşit oldu şuanda hastanede buhar veriyorlar.buhar tedaviniz falan varmı canım.sanırım başlangıç aşamasında sizinki ilaçlarla kısa sürede atlatır inşallah.
O kadar rahat ve çabuk bacımbizde seni özledik bacım
şu kilolara bi çizelge yapayım biara tabi benden hızlı yapan olursada sevinirim sonra takipleri ordan rahatça yaparız ha
puhaaaahaha üstlerinemi bayıldın pes
sifonla giderdi derken:44:
Kız zaten strese girdim şimdiden öpmezler inşBen cikiyrm
Pazara ve avm ye gitcez, hazirlanaym
Optum sizi ve minnaklarinizi
Karam opturme cocugu, bebek gormeye gidiyosun galba
Yakaladim mi gundemi
87.9
Oglan atesli ve kusuyo
Ugrarim yine
İnş zahmet paşa yer annesikızlar az kereviz az patates biraz maydonaz 2 diş sarımsak az soğan biraz pişirdim blendrdan geşirdim sonra içine 1 kaşık tarhana eritip attım az bişeyde öyle pişti valla çok yapsaydım oturup kendim yiycektim çok güzel ya
Nıççç zahmet iştahsız yemez gibi umarım yerCokfaydali bi sey olmus bu strescim. Ahmein tepkisini merak ettim, cocuklar boyel faydali seyleri sevmez ya genellikleseverse ne ala
Elifoyku merhaba. Benim oglan da arada öhö öhö yapiyo, sirf dikkat cekmek icin, sonra guluyo hatta bazen.
İnsallah butun oksurmeleri boyle uyduruk olur..
canım çok güzel bi tarif beğenirse yazda bizde deneyelim sarımsak soğan özellikle vitamin deposu şu soğuk günlerde bebelerede iyi gelir yerlerse.bide üstüne maydonoz tarhana kereviz tam bi vitamin deposu olmuş.inşallah yer snein oğlan.
Ay efe de arkamı dönüyom dudaklarını büzüyo ımm ımm diyo yüzümücanım en güzelide bunları kendileri öğrneiyolar biliolarki öksürürlerle anne baba onlara bakacak endişelenecek.
bizimki ilk böyle sanırım boğazı kurumuştu öksürdü babasıyla bende bi telaş heen kucapa aldık falan sonra başladı bu numara biliyorlar işlerini valla.
bugün girip okuyamam diyordum benim koca öğleden sonra gelicekti aradı mesaiye kalabilirim dedi.okurum artık bende geçmişimi
Cızlarr biz gezmeye gidiyoruzzzz
Hadi öptm dua edin kimse öpmesin
bugün girip okuyamam diyordum benim koca öğleden sonra gelicekti aradı mesaiye kalabilirim dedi.okurum artık bende geçmişimi
İnş zahmet paşa yer annesi
Nıççç zahmet iştahsız yemez gibi umarım yer
Ben de tarhana vermek istiyorum ama yok ya
Hazır mı alsam faydalı olur mu kullanan var mı
Tarhana hazır
bizimkiler bu pazar nikah için gün almışlar haftasonuda düğün salonu tutucaklarmış mayıs derken daha erken yapıcak bunlar düğünü allah sonlarını hayır etsin sanki peşlerinden atlı kovalıyor.
ben de kız oyuncaklarına,kıyafetlerine özeniyorum ya bazen kaptırıyorum kız bebe reyonuna gidiyorum eşim diyo bu tarafa hayatım hedeften şaşma
ben de diyomm aa kızımıza alcam belki adam şok
Eki Görüntüle 665658
kızlar istediğim elbise modeli bu bakalım yarın bakınıcam bulabilecekmiyim nasıl sizce?
Eki Görüntüle 665688 Eki Görüntüle 665687
kızlar bu benim nişan elbisem bir kere nişanımda giydim birkerede eltinin düğününde bunlarında kına gecesinde giyerim diyorum.
benim nişan elbisem kırık beyaz dügünde onu mu giysem acaba
hoş benim kız kardeşim amaa
İnş zahmet paşa yer annesi
Nıççç zahmet iştahsız yemez gibi umarım yer
Ben de tarhana vermek istiyorum ama yok ya
Hazır mı alsam faydalı olur mu kullanan var mı
Tarhana hazır
Benim esimin de isi cikti, avm isi olsa olsa aksam olabilir
Elifoyku gel senle su gecmisi temizleyelim bugun
ben galiba hasta olucm :2: boğazım yanıyo :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?