2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım millet bilmiyomu kendi evinizde olmadığını misafir ağırlayacak durumun olmadığını.bilipte geliolarsa boşver neyle karşılaşacakalrını biliolardır nasılsa.kocaya iş ver arkasından kendin gt desene.hem uğraşlmayım diye hazır aldırmışsın üstünede kendin tatlı yapmışsın

bugün oğluma çorba yaptım şöyleki ;

çeyrek patates
1 havuç
çeyrek kabak
stresten esinlenerek soğan ve sarımsak koydum
irmik
ve 1 tane kuru incir
ocaktan alıncada zeytinyağı

blendırdan geçirdim bunları ve içirdim

benim oğlan sebze çorbasını sevmiyor o yüzden içine 1 incir koydum biraz tat kattı çok severek olmasada yedi 150 ml kadar. birazını oğlan yedi birazınıda önlüğü. sebzeyi nasıl zevdiricem ben bu oğlana ya.muhallebi olsa azğını aça aça yiyo.

birde benim oğlan bigün az yese bi gün çok yiyo. sizin bebelerde öylemi hergün aynımı yiyolar yoksa

ben kaçtım kzılar eşim geldi belki gezmeye çıkarız gerçi hava çok soğuk avm ye gitmeyede tırsıyorum yarın anneme bırakıp çıkarız belki

Biliyor canım ya..birde ilk defa gelecekler.eşimin başka yerden arkadaşı çarşıda karşılaştık tesadüf..onlarda şuan bulunduğumuz şehirde oturuyolarmış..kadını falan ilk defa görcem birde.

Biliyor canım ya..birde ilk defa gelecekler.eşimin başka yerden arkadaşı çarşıda karşılaştık tesadüf..onlarda şuan bulunduğumuz şehirde oturuyolarmış..kadını falan ilk defa görcem birde.

Belki güzel bir dostluk doğar vardıtr bundada bir hayır, henm üstesindende gelmişsin, sana kolay gelsin

Evet ya su cok onemli, ben kendimi zorluyorum ama cok icemiyorum
Spor sart, simdi plates yapcam ben gaza geldim

ben galiba hasta olucm :2: boğazım yanıyo :2::2:
Aman canim hemen bi ihlamur, ilik balli sut filan ic, sen de hastalar kervanina katilmaaa! Topicte salgin mi var nedir :s

benim ufaklık ne elmayı sevdi ne havucu sizler başka ne verdiniz
Bir de armut ve muz verdim ben canim. Muzu yalayip yuttu, armutu da gorunce yedirmezsem agliyo sekerli armut ama hepsi olmayabilir

kızlar selam bugün ayberkimi dr kontrolune götürdük 1 tane aşımızı olduk çok şükür sağlığı yerinde 8.700 gr kilomuz boyumuz 72 cm baş çevremiz 43 gelişimi gayet güzel dedi pipimizde azda olsa tıkanıklık olma ihtimali olabilirmiş çocuk cerrahisine yönlendirdi haftaya cumartesi sünnetimizi de olucak sünnet işine çok sevindim eşim yaptırmama taraftarıydı hep 5 yaşını bekliyordu neyseki dr riske atmayalım deyince ohhh dedim medicalpark göztepede olucak sünnet odası varmış local anest yle uyuşturup yapıcaklar bizde yanında olucaz uyanık olacağı için pipi kesilirken bizde oyalıycaz zaten çok usludur benim oğlum kuduruk olmadığından üzmez annesini

ben bitirdim ödevimi canım senden naber.bugün ekildik yani bacım yalnız yalnız takılıcaz gerçi bebelerimiz var.

Benimki karisti ya :s arada girip parcaparca okumusum, simdi hangi sayfaya kadar geri donecegim karisti, bitti mi bilemedim

Bizimki de oyle bazen guzel yiyo, bazen zorla, bazen agzini kitliyo imkani yok yedirmenin
Ama ortalama 150 cc yediriyorum oyunla şaklabanlikla

Masallah canim, ahayirlisiyla sunnet isini de atlatin, oh tertemiz

sağol canım ilgin için

öksürük hiç yok hırıltı yok sadece genizi yani burnun arkası dolu bide şiddetli ateş yok sadece gece çok yükseldi bide akşam bayağı yüksekti biide beni durduran dişde olabilirmi düşüncesi göğsümü ısırıp duruyor zaten bi terslik hissetsem hastaneler çok yakın gecede olsa kapıp götürürüm peditusla bekliyorum artık

mama konusundada ahmet 175 cc hayal gibi ama senin oğlanda kilolu değil diye biliyorum demekki seviyo bu tarz şeyleri:44: hasta olmasına rağmen yedi tavsiye ederim

az verdim ama bitirdi yarında vericem aynısından tavsiye ederim

İnş zahmet paşa yer annesi

Nıççç zahmet iştahsız yemez gibi umarım yer

Ben de tarhana vermek istiyorum ama yok ya
Hazır mı alsam faydalı olur mu kullanan var mı
Tarhana hazır
canım bende yapıp satan kadınlar var yani marketten değilde tanıdığın tavsiyesiyle yapıp satan birilerinden alıyorum kv ye söyle o bulur
hem zahmet yedi teyzoş ya

ah ah spor yorar diye yapamıyoruz bizimki sadece ıvır zıvır düyetü yemek tam gaz devam bizde su bende içerim evet metebolizmam hızlı normaldede

geçmiş olsun

kuru kayısı haşlayıp blendrdan geşiriyoruz aynı şekilde kuru erik muz armut

geçmiş olsun canım

evet canım kilolu değil 8 kilo 73 cm doktorumuz bu hareketlilikle kilo almaz bu çocuk dedi. herzaman yediremiyorum canım bazen kitliyo ağzını ama yeyince yiyo 175 ml 200 ml falan özellikle tatlı bişey olursa meyveli muhallebi falan

canım diştende olabilir dediğin gibi.sen deneyimli annesin bizden daha iyi bilirsin.

selam herkese..

dün rahasızdım giremedim hiiç..
kilomu bildirip çıkacam geçmiş yapamadım

çok düzenli beslenemedim ve spor yapamadım
72.1 den 70.9 oldum
hiç umudum yoktu ama

sizleri okuyamadı ama umarım herkes kilo vermişdir az da olsa

benim dikkatimide çeken ahmet mert tatlıyı pek sevmiyo heralde mesela muhallebi hiç sevmiyor pekmez sevmiyor ama yoğurtla sanki iyi gibi yumuşamış peyniri parmağımla ezip verincede geveliyo yiyiyor gibi gerçi bu dengeler heran değişebilirde küçükken sevdiklerini biraz büyüyünce sevmeyebiliyorlar
bu beslenme işi zor anacım

tecrübeli annelik bana ne katmış dersen valla biraz soğukkanlılık belki onun dışında inan pek çok şeyi bende sizlerden öğreniyorumişte böyle böyle büyütücez inşallah

pes hepinize ya ne gezdinin ne gezdiniz dünya turu atsanız bu kadar olurdu
bikaç kişi topiği bekledik resmen başkada yazan çizen yok

arkadaşlar merhaba hepinize.daha önce yazmıştım oğlum uyanıkken emmiyor diye. 20 gün olmuştu,düzelmişti. bugün yine emmek istemiyor. ek gıdaya alışıp emmek mi istemiyor dye düşündüm ama kaşıkla da yemiyor. biberon zaten tutmuyor... sizin de zaman zaman bebişlerniz memeden küsüyormu? neler yapayım

iyi demişsin eşine bacım sırf bilgi sıkar egleniyoruz deseydin

ne demek stres biz koyu tenliyiz diye bize bişi yakışmaz mı

benimde 3-4 defa yaptı ve her defasında 3-4 gün sürdü sonra kendiliğinden geçti
ama genelde sıkıntılıyken bunu yapıyorlar özellikle idrar yolları pipi hassasiyeti felan diye okumuştum veya sütünün tadını bozan bişey yedinmi regly oldunmu bunlar bebekleri etkiliyor

ya benim de göbek eritmem lazım ne yagıymış sorar mısın?7 litre de ödem yapar ya vucüt şişmez mi
çok faydalı olmuş canım
ohh gidin gezin bakalım aman canım oğlanı götürüyosan uzak tut milletten.

iyi eğlenceler canım.

tabi sor canım cevaplarım.
sordum ya kıss tarhana hazır olur mu diye
ben tarhanayı e bebekten aldım

Cnm benimkinin atesi hala dusmedi cok huzursuz
Seninki iyidir insallah
aynı sebos ya seninki biliyosunki ateşten 1.5 gün sürüyor yarın sabaha düzelir benimki üşüttü işte evde oturduğu yerde

iyi demişsin eşine bacım sırf bilgi sıkar egleniyoruz deseydin

ne demek stres biz koyu tenliyiz diye bize bişi yakışmaz mı
anacım sana daha çok her şey yakışırhavanı sevsinler kapris küpü

hemen bitki çaylarına dadanın kızlarrr :2:
ne tatlısı kıss bugün benim tatlı yerim agrıyordu gezmede götürdüm

afiyet olsun canım paşaya
benimki de öyle bir gün yiyor bi gün bana mısın demiyor ama alışırlar 7,8 ayda daha iyi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…