2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar benim kızım 24 ağustos doğumlu.
6 .ay aşılarıını yaptırdığında 1 ay sonra getir kızamık aşısı yaptıracağız demişlerdi.
kızım şimdi yedi aylık ..normalda kızamık aşısı 12 aylıkken yapılıyor salgın var diye erkene çekmişler ama 7 aylık ta çok erken değilmi
siz yaptırdınızmı yaptıracakmısınız....
:18:

geçmişimiziioku da gel hele

maleseffff

koydum kıss albümüm de koş bak

hehh nihayettt karamı gördükkkk zayıfsın gacı sennnn

maş oğluşuna.. benim kız da minyon :)) şimdi biraz küçük görünüyor ama genç kız old. aaaa sennn bu yaşta mısın diyecekler :))anası giibiiiiii gerçi babamız da öyle.. bizim yüz olarak yaşımızı gösterdiğimiz söylenemezz.. doğumdan sonra ben biraz çöktüm ama

ben yaptırmayacam 9.ayda salgın devam ederse yapacam :26:
çok çocuklu kalabalık ortamlara sokmayacam kendimce bir önlem işte

kız kim çökmedi ki dogumdan sonraa
azcık büyüsünler kendimize geliriz bacım
yaş kaç sekoş

sağol cnmm.benim eşimde zayıf ama uzun boylu..bende kısa ve şişman ama aslında zayıftım bende,hamilelikte aldım kiloları..10 numara gibi geziyoz şuan eşimle..o bir ben sıfır...doğumdan sonra bende çöktüm canım yaa.zayıflamadan da düzelmicem

aynıı bizzzz 10 numara iyiymişşşşşş

karam yaşı yazarım sana sen de yaz bsn okişş
benimm hıvdamm mıxmızlanıyor çıkıyorum bennnnnnnnnnnnn

yaa kızlar bir de doktorum oğlum için devit3 ü arttırdı..6 damla yaptı..kemikleri zayıf dedi...bir de güneşe çıkart dedi.sanki çok güneş var dA hemen bahar gelsinde şöle oğlumla sahilde güneşlenelim valla ya

kiloları vermeden ne sahili kızz basın ordusu gelir denizden cismi belli olmayan bir cisim çıktı diye
belgeselimizi bile çekerlerr az kaldı hafta sonuna kadar ısınır hava

nasıl anlamış kemiklerinin zayıf olduğunu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…