geçmişimiziioku da gel hele
maleseffff
koydum kıss albümüm de koş bak
günaydın kızlar.herkese güzel haftalar..Az önce oğlumun 6.ay kontrolünden geldik.Çok şükür bir problem yok...7.200 , 67 cm..baş çevresi de 42,5..biraz minyon ama olsun..dişleri için jel yazdı çok huysuzlandığında sürersin dedi.. ek gıda için de pek farklı bişey sölemedi.çorba-meyve falan devam işte..mercimek çorbası verebilirsin dedi.bakalım bugün yapayım deneyim bakayım bir beğenecek mi?..biz de haberler böle..siz de ne var ne yok..YA karam ben nie foto göremedim.nerde bu fotolar..birde bende şuan tartı yok bilmiyorum ki kaç kilo oldumark.a gidip tartılınca yazarım..
Selam kızlar benim kızım 24 ağustos doğumlu.
6 .ay aşılarıını yaptırdığında 1 ay sonra getir kızamık aşısı yaptıracağız demişlerdi.
kızım şimdi yedi aylık ..normalda kızamık aşısı 12 aylıkken yapılıyor salgın var diye erkene çekmişler ama 7 aylık ta çok erken değilmi
siz yaptırdınızmı yaptıracakmısınız....
:18:
sen de koşş albümün de
oh olsun bebem minyon olsun
mercimekten korkuyom ben gaz yapar diye içine azcuk kimyon da atabilirsin gazını alır ben atsam da almaz benimkinin gazını
hehh nihayettt karamı gördükkkkzayıfsın gacı sennnn
maş oğluşuna.. benim kız da minyon :)) şimdi biraz küçük görünüyor ama genç kız old. aaaa sennn bu yaşta mısın diyecekler :))anası giibiiiiii gerçi babamız da öyle.. bizim yüz olarak yaşımızı gösterdiğimiz söylenemezz.. doğumdan sonra ben biraz çöktüm ama
nerede bu albümler ya huu
hehh nihayettt karamı gördükkkkzayıfsın gacı sennnn
maş oğluşuna.. benim kız da minyon :)) şimdi biraz küçük görünüyor ama genç kız old. aaaa sennn bu yaşta mısın diyecekler :))anası giibiiiiii gerçi babamız da öyle.. bizim yüz olarak yaşımızı gösterdiğimiz söylenemezz.. doğumdan sonra ben biraz çöktüm ama
sağol cnmm.benim eşimde zayıf ama uzun boylu..bende kısa ve şişmanama aslında zayıftım bende,hamilelikte aldım kiloları.. 10 numara gibi geziyoz şuan eşimle..o bir ben sıfır ...doğumdan sonra bende çöktüm canım yaa.zayıflamadan da düzelmicem
ya bende öyle düşünüyorum 9 .aydan önce yapmak ne kadar doğruben yaptırmayacam 9.ayda salgın devam ederse yapacam :26:
çok çocuklu kalabalık ortamlara sokmayacam kendimce bir önlem işte
aynıı bizzzz 10 numara iyiymişşşşşş
karam yaşı yazarım sana sen de yaz bsn okişş
benimm hıvdamm mıxmızlanıyor çıkıyorum bennnnnnnnnnnnn
ya bende öyle düşünüyorum 9 .aydan önce yapmak ne kadar doğru
ağır gelebilir mi?
offf kafam çok karıştı şimdi.
siz doktorunuza sordunuzmu?
yaa kızlar bir de doktorum oğlum için devit3 ü arttırdı..6 damla yaptı..kemikleri zayıf dedi...bir de güneşe çıkart dedi.sanki çok güneş var dAhemen bahar gelsinde şöle oğlumla sahilde güneşlenelim valla ya
slm kızlar nasılsınızz gusel bır hafta gecırmenzı dılıyorumm ..
yaa kızlar bir de doktorum oğlum için devit3 ü arttırdı..6 damla yaptı..kemikleri zayıf dedi...bir de güneşe çıkart dedi.sanki çok güneş var dAhemen bahar gelsinde şöle oğlumla sahilde güneşlenelim valla ya
bu arada slmm
biz oğluşla hasta olduk ya :2::2: fena tutulmuşum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?