2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sebooşşş sana gelsinn :118::118::118::122::122::122:

Eklentiler

• $580388_625486850800135_1915632956_n[1].webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
daha yeni kahvaltı yapıyorum(( kızımın sabahtan beri ateşi var.(( hiç hali yok hep ağlıyo. zar zor uyuttum.sabah ateş düşürücü verdim.biraz düştü ama yine çıktı. şimdi de fitil verdim. inşallah geçer(

geçmiş olsun canım. denk gelmiyoruz bayadır, nasılsın?

Son düzenleme:
selam kızlar.
sohbetiniz pek hızlı yahu yetişilmiyo.
mama sandalyesi aldık haftasonu kraft. rahat kullanırız inş.
oğlumun dişi çıkmış bugün farkettim, geceleri uyanıp duruyodu, ateş değil de hafif sıcak gibiydi kafası. çok heyecanlandım. ilk gören hediye alırmış da burda kimsemiz yok ki kendim alırım artık oğluşuma hediyesini
diş buğdayı ne zaman yapılır diş biraz uzayınca mı hemen çıkınca mı?
bi de ne zamana uzar görünür olur o diş

geçmiş olsun canım. denk gelmiyoruz bayadır, nasılsın?

sağol cnm. valla cnm ben anca yetişiyorum eve ve kıza:))çok giremiyorum maalesef
kızımın doğduğundan beri uyku problemi var.çok az uyuyor.max.20-30 dk gündüzleri ben de o uyuyunca hemen karnımı doyuruyorum. ev işi yemek derkende hemen akşam oluveriyor.
sen nasılsın?

bende mama sandalyesi ve yürüteç alacağım. çok zorlanıyorum. benim kız da yatmayı hiç sevmiyor. o kafa hep havada:)) en azından mama sandalyesiyle mutfakta yanımda falan olur gözümün önünde.
hadi gözünaydın. bizde de yapılır diş buğdayı.ve dişi ilk gören hediye alır:)))
diş buğdayı diş çıktıktan sonra yapılır.yani sen yapabilirsin. diş buğdayı yaptıktan sonra daha hızlı ve rahat diş çıkaracağına inanılır hatta:)))

bir gün havaya uçacaz yaa
geçen gün yumurtayı cezveyi yakmıştım
bugün de çorbayla tencereyi ay bir de pis koktuu uff her yeri açtım
hep o acılı tarhana yüzünden ikinici kez yapayım dedim efe de kuduruklugundan unutturdu bana
bugün bu çorba yapılacak arkadaş

üşütmemi canım,çok geçmiş olsun..

oo hayırlı olsun inciniz
diş patladıysa yapabilirsin
bizimki diş çıkarmadı henüz ama yavaş yavaş büyür
sandalyeniz de hayırlı olsunn

doğumlar sona kaldı bizim bekle bekle ölmüştük ya burda. tabi doğumdan sonra herkesin telaşı başka. bebekler farklı farklı birbirinden.
aynen gün nasıl bitiyo anlamıyorum.
kucakta oturtup yediriyodum ben olmuyodu kendini geri atmaya çalışıyodu sürekli. sandalye iyi oldu. daha güzel yedi sanki karşılıklı kahvaltı yaptık. ama uzun süre oturmaz için de, sofrayı toplayasıya sıkıldı durmak istemedi. bi de tam oturamıyo ya yoruluyo heralde.
yalnız bırakamıyorum ben aslında sakin bi bebek ama çok hareketli emekliyo şu an. nereye gireceği kafayı nereye vuracağı belli değil.
diş buğdayı hevesim var yapayım bari.

ben de unutuyorum bazen öyle. geçen gün süt yarısına inmiş kaynamaktan.
annem yapar tarhana çok da güzeldir ama acılı ya. seneye acısız yapsın bize az bişey bari. acı ne zaman yedirilir ki çocuklara alışsın o çorbaya çok faydalı

evet bize de acısız yapsınlar artık bilmemki ne zaman yerler yaşında heralde :26:
kafa mı kalıyor onlarla ugraşmaktan,üçüncü çorbam ocakta başında nöbet bekliyorum
hedik hevesi bende de var ama diş yok

herkese slmlar, umarım güzel anneler ve tatlı bebişleri iyidir. hasta bebiş ve annelerine de acil şifalar.. çok şükür bizler iyiyiz kuzumla. tabi gündüz uyumuyoruz. çok sık giremesem de sürekli takipteyim sizleri. geçmiş yaptım biraz. blendır konusu geçmiş ben de ek gıdaya daha başlamadım ama hemen blendır aldım carrf'dan philips indirim vardı. haberiniz olsun. bir de sabahları pilatese başladım ebru ile elimden geldiğince ve kızımdan vakit buldukça. tüm gereçleri edindim. çok da azimliyim karın çevresinin eski haline dönmesi ve vücudun sıkılaşması için. yapanlarınız vardır mutlaka çok faydasını görüyorum daha enerjik oluyor insan. yaza formda girmek lazım. daha önce de yazmıştım 64 kilo hedef 58 umarım ulaşırım. herkese yavrusu ve eşiyle mutlu bir hafta dilerim şimdiden...

arkadaşlar bir sorum olacak. mama sandalyesi ve yürüteç almayı düşünüyoruz. chicco önünde piyano olan band yürüteç ve chicco polly çift kılıflı happy land mama sandalyesi alan kullanan memnun olan var mı? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teş.

geçmiş olsun karam, dikkatli olmak lazım. bizim ufaklık da sürekli ilgi istiyor ben de unutabiliyorum bazen.

kiloları vermeden ne sahili kızz basın ordusu gelir denizden cismi belli olmayan bir cisim çıktı diye
belgeselimizi bile çekerlerr az kaldı hafta sonuna kadar ısınır hava

yaa sorma vallahi canım ya napçaz bu kilolarla.psikolojim çok bozuk.aynaya bakmak istemiyorum

nasıl anlamış kemiklerinin zayıf olduğunu :26:

ne bilim canım benim de sormak aklıma gelmedi.kilosundan dicem ama bu ay 800 gram almış gayet iyi dedi.

bu arada slmm
biz oğluşla hasta olduk ya :2::2: fena tutulmuşum off

geçmiş olsun cnm..ben her sabaha her yerim tutuk kalkıyorum.gece emzirmeye kalktığımdan heralde her yerim tutuluyor..

ikisini kullanıyorum canım yürüteçten pek hayır görmedik daha üç kademe olmasına ragmen ayakları yere degmiyor sıpamın
ama zamanla iyi olur diye düşünüyorum
mama sandalyesini tek geçerim şahsen gecen avm de iki farklı sandalyeye oturttuk yok sırtını desteklemiyor yok pipisi sıkışıyo
begenmedik tek kötü özelligi hantal agır zaten sabit bir yerde sürekli

kız ilk gülücügümü attırdın bana
inş kuzucugun bişiyi yoktur dua etcem sizee
haber et burda olmazsam da merak ediyorum...kaçta randevu?
gittim geldim enf kapmış abiden muhtemelen kaptı ama ciddi bişey yok dedi doğazı biraz kızarıkmış antibiyotik verdi 1 hafta kullanıcam

bak varmışta vermemiş ha illa istemekmi lazım
valla üzüldüm söylese ya acı kızım efe yiyemez diye

oh ne güzel valla pilatesi tek geçerim ama takatim kalmıyor ya
geçmiş olsun karam, dikkatli olmak lazım. bizim ufaklık da sürekli ilgi istiyor ben de unutabiliyorum bazen.
en kötüsü de tencere kullanılamaz hale geldi yeni almıştık ya
yaa sorma vallahi canım ya napçaz bu kilolarla.psikolojim çok bozuk.aynaya bakmak istemiyorum

kendimizle barışık oluyoruz
her ne kadar eski kıyafetlere giremesem de,ayakkabılarım ve hatta alyansım olmasa da hayal kırıklıgı yok
tam gaz diyete devam azcuk da spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…